Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I only drink champagne on two occasions. When I am in love and when I am not.

tuesday

Här kommer två outfits från gårdagen, en oerhört regnig och kall dag i vår huvudstad.

tuesday

På dagen var det öppningen av Fashion Week som jag gick på med Elsa. Modeveckan är läskig tycker jag och går inte på så många visningar. Alla ser så himla spektakulära och livsfarliga ut i sina mörka solglasögon och kindpussar och fastän man faktiskt har osa:t och har en liten stol på en rad så vet de som ska visa en tills ens plats aldrig vad man heter och man lämnas kvar mitt i någon massa av modebloggare med plåtåer och gigantiska kameror. Får så mycket fjortonåringssnörp i magen då, en känsla jag helst vill undvika.

tuesday

Kängorna fick åka på på grund av ovädret, kändes lite vemodigt. Men sneakers-årstiden är inte över än, det får man inte glömma.

tuesday

Chokern är från ebay, tröjan second hand, kjolen min egen design för jc och kängorna dr martens.

tuesday

Hoopsen är från Claire’s och s:et fick jag av min lillebror i julklapp i vintras.

tuesday

På kvällen bytte jag om för att gå på Polarprisets efterfest. Då måste man ju va lite finare. En mörkblå sidenkjol med paljetter från Miu Miu åkte på, creepers från Chanel och blommig Vampire Weekend t-shirt som jag fått av Magnus.

tuesday

Jag och Michelle tillbringade polarpriskvällen med att springa omkring i grand hotels spegelsal och leta efter hennes favorit Mauro Scocco. Han syntes tyvärr inte till :'(

.

Translation. Two outfits from yesterday. The first one I wore at the opening of the Swedish fashion week. The choker is from Ebay, the sweater is vintage, the skirt is my own design för JC and the boots are Dr Martens. In the evening I went to the after party for the Polar Music Prize and changed into a skirt from Miu Miu, creepers from Chanel and a Vampire Weekend t-shirt Magnus got me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • HAHA Michelle och Mauro alltså <3

  Elin 2014-09-10 20:58:53 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Annars brukar Dr. Martens vara en av de grejer som gör mig mer pepp om hösten, det är på tok för varmt att gå omkring i kängor under sommaren fastän det är mina favoritskor!

  Fanny 2014-08-31 21:23:21 http://fannylovisa.webblogg.se
  Svara
 • Jj: åh tack <3 Skönt att veta att man inte är ensam om det. Det måste bara gå över snart, helt enkelt. Har bestämt mig för att ta en mini semester i Stockholm och hälsa på vänner nästa helg, och den tanken gör mig GLAD så jag är nog på rätt spår här. Glädje. Viktigt. Kram!

  Karin 2014-08-29 15:18:36
  Svara
 • […] bild Rebecca tog på mig utanför Berns i förrgår. Som ni ser bytte jag kjol i sista sekunden. Jackan har många undrat över (igen), den är som sagt från Petit Bateau. Nu […]

  ett djur fyra bilder. | Niotillfem 2014-08-28 10:15:50 http://rodeo.net/niotillfem/2014/08/ett-djur-fyra-bilder/
  Svara
 • Åh så mysigt att få kläder från ens partner tycker jag, när den känner en så pass bra att den vet vad en tycker om. (Iofs gulligt gjort ändå även om det råkar vara något en INTE tycker om)

  Hittade föresten det här inlägget på en blogg http://onemonkeyarmy.wordpress.com/2014/08/18/att-ga-vidare/, som verkar ha i stort sett kopierat hela din ”att komma över någon”-lista utan någon som helst hänvisning till dig. Tyckte det kändes lite inte-helt-OK. Tänkte bara tala om!

  Jess 2014-08-28 08:57:17
  Svara
 • Var i Japan förra månaden och det var svinvarmt i Kyoto. När jag därför skulle panik-shoppa ett par rea-shorts på Uniqlo pga värmen, då spelade de Mauro Scocco och Lisa Nilsson där inne i affären. På svenska lixom. Och de sålde Lisa Larsson-tischor överallt. Och Tokyo var tapetserat med planscher på Tjorven. Totally bizarre….

  Buckedtoothed Girl in Luxemburg 2014-08-27 22:49:42
  Svara
 • Karin: jag fattar precis. Var med om något väldigt liknande häromåret. 25+, kände mig löjlig, det borde varit jag, sån himla sorg, check check check check. Det gör inte ont längre, men fan vad oproportionerligt lång tid det tog. Vet inte varför, och vet fortfarande inte riktigt hur jag ska förhålla mig till hela grejen. Så är kanske inte så hjälpsam haha. Men det kommer gå över iaf och du är inte ensam. <3

  jj 2014-08-27 21:38:33
  Svara
 • Härligt att höra din version av Fashion Week, det är ju rätt speciellt ändå.
  Älskar sista outfiten!

  Fröken Cocco Sohl 2014-08-27 19:59:07 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Vilken storlek har du på vampire weekend tshirten? Skitsnygg!

  Carolina 2014-08-27 18:05:47
  Svara
 • Hahaha å Michelle och Mauro alltså, det är ju för gulligt

  Hanna 2014-08-27 16:57:03
  Svara
 • Bild #2 är perfektion! 😀

  Katja 2014-08-27 16:01:55 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Sandra eller er andra i kommentarerna. Jag behöver tips. I maj träffade jag en kille och blev monsterkär. Det varade i ca 3 veckor. Han sa han inte ville mera och hittade en ny direkt. Dom går på event tillsammans, sover tillsammans och allt det där. Jag är snart 30 år och känner mig så löjlig. Jag kommer inte över det. Jag kan inte sluta tänka på att det borde varit jag. Att vi skulle ha den fina sommaren. Jag vet inte varför det här tar sån tid. Jag har varit med om breakups förut men detta var bara en sån himla sorg. Jag såg liksom allt det fina vi kunde ha och sen försvann det.

  Jag vet vart han bor även fast jag aldrig ens var där. På en gata i Göteborg som jag har undvikit hela sommaren. Jag vet vart hon tjejen jobbar. Nära mitt jobb. Jag måste släppa detta snart. Han har förstört min sommar och jag känner att detta kanske inte är helt normalt. Eller är det? Jag känner mig för gammal för sånt här skit. Att jag borde säga fuck it och gå vidare. Och det har jag gjort. Sen kommer det tillbaka. Sen tittar jag på hans facebook även fast jag tog bort honom, och ser att hon gillar hans nya profilbild.

  Har någon varit med om detta efter så kort tid tillsammans?

  Karin

  Karin 2014-08-27 15:20:03
  Svara
 • haha michelle och mauro scocco<3

  rebecka 2014-08-27 14:15:04
  Svara
 • Superduperfin är du! Får en fråga vad det är för läppstift du har på bilden med hoopsen? Det var dundersnyggt!

  Emmy 2014-08-27 12:45:37
  Svara
 • snyggt

  livet med Asperger och kronisk smärta 2014-08-27 12:44:18 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Gudars vad snyggt!! Speciellt kvälls- klädseln/helheten. DOG LITE. Plus för texten om modeveckafolk-känslorna. Fint att du delar. Tryggt och ärligt. Fint inlägg helt enkelt.

  Emilia 2014-08-27 11:59:37
  Svara
 • Jag vet vad du menar. Det är så tråkigt att det är sådär varenda jäkla modevecka, men jag har börjat skita i det faktiskt. Fuck snörpet, liksom. Och du var såklart världsfin. Puss!

  Emily Dahl 2014-08-27 11:17:40 http://www.emilydahl.se
  Svara
 • Ah, din stil är oklanderlig <3

  Johanna Af Apel 2014-08-27 10:56:21 http://afapel.se
  Svara
 • Kjolen!! Du var jättefin speciellt på kvällen! Cool som kör din egen stil trots obekväm situation

  Isabella 2014-08-27 10:46:25 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Så synd med 14-åring ångesten! Bort med den- du är ju så hot, cool, snygg och jag hade mycket hellre sett ut som du än dom modellerna du beskriver. Faktiskt har jag blivit lite mer interesserad av kläder efter att ha läst din blogg i några år, du har ju inspirerat att hitta min egna stil och köra på med den. Så vet du det 🙂

  S 2014-08-27 10:28:43
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind