Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

åtta garderobsfavoriter.

Nu var det ett tag sen vi gjorde garderobsfavoriter, så denna tisdag får bli en lämplig dag att göra det igen på!
Här är åtta plagg i min garderob som jag helst vill ha på mig varje dag.

5jeans

Vi börjar med min jeansjacka som jag designade för JC. Alltså jag älskar den så mycket (om man får säga så men nu gör jag det ändå). Är så glad för att jag fick göra den. De matta guldknapparna, den blågrå färgen, de kortare ärmarna och längden som slutar precis där kjolen tar vid. Lever i den. Kommer bära den tills den går i bitar vilket i och för sig är lite sorgligt för jag har bara ett exemplar.
Någon kommenterade och undrade hur man ska tänka med jeansjackor nu när hösten kommer, kan man bära de på ett annat sätt? Jag har mina jeansjackor året runt, när vintern tar vid kan man ju använda dem som koftor!

7monki

Sedan har vi min rosa tjocktröja som jag köpte på Monki i somras. Ribbad, pastellrosa och så himla mjuk. Har tvättat den så många gånger men den nopprar inte alls. Jag hoppas att den överlever länge. Två av bilderna är Elsas förresten.

6rosa

En till rosa sak! Den här långärmade magtröjan från Asos med liten polokrage har de i nästan alla färger. Känner att jag nog ska skaffa mig en grå till hösten. Tycker om att den inte är för kort  + så sjukt len. Är extra inne på långärmade saker för tillfället.

4leo

Den här leopardkjolen är från Forever21 och gör en enkel outfit lite gladare. Jag tycker om att den är klockad men inte för vippig plus att den är nästan för kort. Forever21 har förresten många fina korta kjolar på sin hemsida nu såg jag. Dock inte säker på om de shippar till Europa.

1ping

Den här tror jag att jag har haft med i ett gammalt garderobsfavorit-inlägg. Min pingpong-tischa från Wildfox har det perfekta vintage-t-shirt-snittet (oj många bindestreck), vilket jag inte tycker är så lätt att hitta. Dessutom sitter racketena (säger man så i plural?) praktiskt utplacerade. 🙂 Har missfärgat den här i en tvätt en gång men jag låtsas inte om det och har den ändå.

5drag

Den här ribbade koftan med dragkedja från Asos köpte jag i vintras och har nittiotalsfeeling deluxe. Känns som man ska gå på besök i 1997 en stund.

3college

Asos har en uppsättning collegetröjor som de kallar typ ”cropped boyfriend style”. Jag har den i mörkblått och det här är nog min mest använda tröja i år. Är man rätt kort som jag blir den inte så croppad utan slutar mer där i alla fall jag vill att den ska sluta. Har varit min bästa tröja att plocka ner i väskan under sommarkvällarna.

2raincoat

Sist men inte minst min regnjacka från Petit Bateau. Som jag har letat efter en gul regnjacka i lagom längd och med huva. Den har randigt foder vilket gör att den är dessutom ganska så varm. Har den fastän det inte ens ska regna.

.

Translation. 8 items in my wardrobe that I like especially much at the moment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • […] tacka dig för att du är en sån STOR förebild i alla kategorier! Sen så undrar jag vad det är för skor du har på dig i den allra sista bilden till höger i inlägget. De ser ut som de perfekta skorna jag aldrig lyckas hitta… PUSS Tack! <3 De är från Asos och […]

  answers to past weeks comments. part two. | Niotillfem 2014-09-24 16:23:43 http://rodeo.net/niotillfem/2014/09/answers-to-past-weeks-comments-part-two/
  Svara
 • Alltså. Först vill jag tacka dig för att du är en sån STOR förebild i alla kategorier! Sen så undrar jag vad det är för skor du har på dig i den allra sista bilden till höger i inlägget. De ser ut som de perfekta skorna jag aldrig lyckas hitta… PUSS

  Stina 2014-09-21 12:44:06
  Svara
 • Men varifrån är tartan-kilten?! 🙂

  Kaisa 2014-09-05 13:20:08 http://cetaceans.tumblr.com
  Svara
 • Åh tack tack tack så mycket Julia! 🙂

  Sandra 2014-09-04 11:57:15
  Svara
 • […] outfits och shopping-hår-skor-relaterade grejer. När jag till exempel gjorde mitt inlägg igår om garderobsfavoriter så gick jag in här och plockade bilder. Så jag liksom slipper söka igenom bloggen. Här sparar […]

  how I organize my flickr account. | Niotillfem 2014-09-03 17:26:17 http://rodeo.net/niotillfem/2014/09/how-i-organize-my-flickr-account/
  Svara
 • Sandra: http://www.urbanoutfitters.com/uk/catalog/productdetail.jsp?currency=200002&id=5139411871110&color=072 här finns den 🙂 dock bara små små storlekar kvar, där åtminstone.

  Julia 2014-09-03 15:40:55
  Svara
 • Var har alla hittat regnjackan? Jag har googlat som en tok men inte funnit 🙁

  Sandra 2014-09-03 12:52:54
  Svara
 • Åh. Älskar allt! Har också tennis-tröjan. Men jag tycker att den är så himla genomskinlig? Hur gör du med det? Puss

  Johanna 2014-09-03 07:09:16
  Svara
 • Förlåt att du redan har fått den här frågan en triljard gånger men undrade vad för storlek du har på din Petit Bateau regnjacka. Tror att vi är ungefär samma storlek och funderar på att köpan en men osäker på om S eller XS blir bra. Din ser ut att sitta perfekt! x

  janbon 2014-09-03 03:53:43
  Svara
 • Tycker du klär dig så himla fint på ett så ”enkelt” sätt! Finaste stilen jag vet, vill ha alla dina kläder.

  Ellinor 2014-09-02 22:20:33
  Svara
 • var är sängtäcket ifrån?

  sara 2014-09-02 21:49:10
  Svara
 • Jag har den grå tröjan med dragkedja, om någon skulle vilja köpa den. 🙂 emmablandat snabela gmail.com

  Emma 2014-09-02 21:03:41
  Svara
 • åhhh vilken storlek har du i collegetröjan? är så fin, vill ha en sån mörkblå att ha på lillkroppen tills jag dör<3

  elsa c.c. 2014-09-02 20:52:45 http://elsacharlottachristina.blogg.se
  Svara
 • Forever21 shippar till Sverige! Är ganska säker på att det inte är risk för tull-kostnader heller, för det sänds från lager i England. Bästa nätshoppingen!

  My 2014-09-02 19:10:41
  Svara
 • forever21 skickar till sverige om man ”väljer” eu som land! (eller ja. då blir det ingen tull pga lager i holland tror jag)
  puss

  emelie 2014-09-02 19:10:29
  Svara
 • Åh har googlat 85 gånger och kommit in på asos men hittar inte rätt cropped boyfriend style-tröja!

  Vill du länka i ett svar här kanske?
  puss

  Nina 2014-09-02 19:06:42
  Svara
 • och jag älskar dina jeans!

  Vicky 2014-09-02 18:17:08 http://vickys.se/
  Svara
 • mhm vill ha din regnjacka. alla är så svarta och gråa när det är höst och vinter. står inte ut.

  hanna- ackribi 2014-09-02 18:15:37 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Älskar ju typ allt!

  Clara 2014-09-02 18:03:39 http://clarahedman.blogg.se
  Svara
 • …jag menade regnjackan! 🙂

  Isabel 2014-09-02 17:07:39
  Svara
 • Jag har letat den på nätet och nu äntligen hittat den! Men hur är den i storlek? Vilken storlek har du?

  Isabel 2014-09-02 17:07:03
  Svara
 • alltså regnjacksbilden med pizzan, ÄLSKAR’N. och: älskar likaså jag, min tennistisha (http://polichinelle.se/2013/september/lets-go-to-the-tennis-court.html) har också tänkt på placeringen av rackena (hur fasen böjer en det?!).

  lovisa 2014-09-02 16:51:49 http://polichinelle.se
  Svara
 • Hej.
  Alltså, nu kommer jag ju låta som världens tönt, men jag KLARAR typ inte av att du bara har ett enda exemplar av sin jeansjacka. Du måste ju bara köpa en till, som du plastar in varsamt och aldrig använder, så att du kan ta ut den när du är 85 och visa den för, eller ge den till ett barnbarn, en släkting eller en ung tjej/kille som bara inte kan förstå vilken tur de har!

  Julie 2014-09-02 16:40:08
  Svara
 • den ribbade koftan med 90-talsfeeling! älskar den!!

  elise 2014-09-02 16:21:48 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind