Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

gold.

Förlåt, lovade ju att jag skulle visa lite delar av min lägenhet. Sen liksom blev det inte så ändå, pga har verkligen noll möbler och inte så mycket att visa. Men här kan ni få se en detalj jag tycker om från min hall!

golden door.

Vi har ingenting i vår hall än som ni ser. Ingen lampa, ingen liten byrå, matta eller hatthylla eller skohylla för den delen heller. Måste hitta rätt först. Det får ta lite tid. Men! En av de första sakerna jag gjorde efter att lägenheten var inhandlad var att måla ytterdörren i guld. Jag tycker det är så vackert med ytterdörrar i andra färger än väggarna, och vilken färg är inte finare än GULD!

golden door.

Färgen är Beckers Decor metall i då nyansen guld. Jag är supernöjd, tycker det blev den perfekta blandningen av lagom knäppt och fint.
Här är den bild som visar färgen bäst, de andra två bilderna blev lite gulare.

golden door.

Välkommen till mitt slott är till exempel kanske legitimt att säga till sina gäster nu när man kliver in genom en gulddörr.

.

 

Translation. I haven’t got any furniture in my apartment yet (just a bed and a kitchen table) but one of the first things I did when I moved in was to paint my front door in gold.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Aj aj!! Häng inte saker på proppskåpet! Brandfara

  Fiona 2014-09-07 18:25:09
  Svara
 • är dörren guldig på utsidan också? eller är det bara på insidan som du har målat den? 🙂

  Sofia 2014-09-06 21:36:39 http://nattstad.se/sofiarohdin
  Svara
 • […] weiteres schönes Wohndetail ist die Tür in der neuen Wohnung der süßen Sandra von Niotillfem: sie hat sie golden angemalt und ich wünsche mir jetzt auch eine Altbauwohnung, in der ich das […]

  Cherry Picks #36 | amazed 2014-09-06 12:01:26 http://www.amazedmag.de/cherry-picks-36-2/
  Svara
 • Hej, nu har jag också äntligen läst din bok, och jävlar vad bra den var. Särskilt gillade jag det att allt i språket kändes nytt och fräscht – inga genomtuggade uttryck och meningar utan allt var beskrivet helt på ditt eget sätt. Sedan var det fantastiskt hur intensiv den var, i varje mening hela romanen igenom. Och därtill superextrafint hur du bundit miljöbeskrivningarna och de extra detaljerna till huvudintrigen. Det finns ingen orsak till varför du inte skulle skriva romaner i fortsättningen också tycker jag. Om vad som helst! Jag är själv 24 och spatserade belåtet till undomsavdelningen för att köpa boken. p.s. fin dörr också

  S 2014-09-06 10:42:53
  Svara
 • Jag har flyttat in i min lägenhet i oktober förra året och har också väldigt lite möbler hemma. Vill bara ha saker som jag gillar.

  Elena 2014-09-06 10:28:58
  Svara
 • Härlig ide. 🙂 Jag hade definitivt känt mig uppiggad av en sån dörr.

  NORRLANDSKAINTHECITY 2014-09-06 09:13:31 http://norrlandskainthecity.blogg.se
  Svara
 • Men alltså jag skulle JÄTTEgärna vilja se hur det ser ut nu när det inte är klart, bara att se hur själva lägenheten ser ut vore skitkul tycker jag. 🙂 Jag tycker nästan det är roligare att se längs resan liksom, så man får hänga med lite på vägen och se det växa fram, och sen se efter bilder. Det är roligare på nåt sätt, än att bara se det färdigfixade, städade och putsade resultatet när allt är perfekt. 🙂 Det blir mycket mer ”wow” om man har sett det som det var innan också. Så det vore väldigt kul att få se hela lägenheten nu ”before”.

  Tack för en fin blogg 🙂 /läsare i många år

  Anna 2014-09-06 04:31:32
  Svara
 • så fint!

  Emilia 2014-09-05 23:24:12 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej!Jag gjorde slut med min kille för ett par månader sen vilket kändes som väldigt rätt sak att göra. Men efter det känns det ändå som att jag saknar honom och funderar på om det verkligen var rätt och ibland är jag övertygad om att jag vill försöka få honom tillbaka. Hur vet man om man fortfarande vill ha honom eller om det handlar om att man bara vill ha någon? Tänker att det bara är det senare men det gör samtidigt så ont att tänka på honom med någon annan. Behöver kloka ord!

  S 2014-09-05 22:51:55
  Svara
 • Nice! Är dörren guldig på utsidan också? Vilken färg hade den innan?

  K 2014-09-05 17:22:46
  Svara
 • Wow, underbart fint! Verkligen passande att både handtag och brevlådeflärpen är i samma nyans. Snyggt!

  Tokyoyo 2014-09-05 17:06:42 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Helt fantastiskt fint ju 😀

  LILIJA 2014-09-05 16:10:21 http://lilija.com
  Svara
 • Hej sandra! Skulle du inte kunna ha ett sånt där inlägg ”berätta det finaste som hänt er i sommar” och sedan summera det som du brukar? För jag vill höra om andras knäppa utekvällar, vänner som druckit sangria hela nätterna, bankande festivalhjärtan och allt det där, eftersom jag varit fast i en fabrik hela sommarn

  Linn 2014-09-05 16:03:48
  Svara
 • nämen så gull(d)igt!

  hanna, förbanna 2014-09-05 15:56:24 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • Jättefin dörr!

  Det är kul att se hur du har det hemma fastän det fortfarande är tomt och det saknas en massa möbler o dyl – då får man ju lite grann vara med och se när hemmet växer fram! En grej som jag har funderat över lite är om du har tänkt att frakta hem en del av det som du hade i din lägenhet i New York? Personligen har jag väldigt svårt för att göra mig av med inredning och andra prylar som jag har införskaffat på speciella platser och har valt ut noga, och därför undrar jag om du är likadan? Kommer ihåg att du hade en hel del fina saker i New York. 🙂

  Camilla 2014-09-05 14:57:13
  Svara
 • Hur fint som helst! Vem vill inte ha en dörr i guld liksom?

  kaneli 2014-09-05 12:50:45 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Åh så vackert dörr! Jag har fått krupp på dörrarna i mitt hem sedan jag flyttade hit 2006, så brukar ofta sukta efter andras dörrar. 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★ 2014-09-05 12:30:50 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • The door to Neverland <3

  Libertad 2014-09-05 12:29:33 http://sahakiel.blogspot.com.es/
  Svara
 • Kult! God fredaaaag!

  Synne 2014-09-05 12:12:09 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Så flott!!

  jessica sofie 2014-09-05 11:07:05 http://minimalme.devote.se/
  Svara
 • Jäklar va snyggt! Den idén ska jag sno någon gång. 🙂

  Jämtlandshanna 2014-09-05 11:03:54 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • Guldig dörr och fiskbensparkett, det blir inte vackrare än så!

  Martina 2014-09-05 10:59:00
  Svara
 • Hej! Superfin hall du har! Jag reagerade dock på att du har hängt en tygpåse på proppskåpet, Jag tror inte det är så bra för proppen. Jag har varit med om en lägenhetsbrand, inte på grund av proppar, men ändå, är kanske lite nojjig. Ville mest be dig vara lite försiktig..
  Ha en fin dag!

  Sara 2014-09-05 10:24:02 http://thedailytruth.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind