Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

idag.

Idag för ett år sedan.


Var jag och Magnus i New York tillsammans! Jag var där i fem veckor och han kom och hälsade på mig under en långhelg och det var världsbäst.

Idag för två år sedan.

Var jag på dagsfest ute i Bushwick i New York. Dansade, drack öl och åt pizza.

Idag för tre år sedan.


Bodde jag på Lower East Side och just den här kvällen flyttade min bror + Fanny och Linn in i samma hus. Jag hade sett en lapp i huset att de hyrde ut lägenheten högst upp, och de tre skulle till New York och plugga prick då och vips vops var vi grannar. Den 17 september inföll inflyttningsfesten med hatt-tema.

Idag för fyra år sedan.


Bodde jag i Vasastan och väntade på mitt amerikanska visum som var några veckor försenat. Jag och Ulrika lagade köttbullar och drack rödvin i min lägenhet.

Idag för fem år sedan.Den 17 september 2009 hade mitt gamla jobb maskerad på temat G. Jag var utklädd till färgen gul och alla var SÅ fina. En fantastisk fest vill jag minnas.

Idag för sex år sedan.


Hade jag hemmafest med ballongtema! Det borde jag ha igen.

Idag för sju år sedan 2007

17

Hade jag inte fotograferat någonting men skrivit såhär käckt i bloggen. Jag hade precis varit på reklampraktik i New York i tre månader. En magisk sommar förövrigt.

Klart slut!

 

.

Translation. Seven years of today, the 17th of september.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Ja Remake ska det visst vara, my mistake, men tror du verkligen skulle gilla den skyndna skynda

  Elina 2014-09-18 10:25:08
  Svara
 • Vilka underbara dagar!
  Mina skulle inte ens vara hälften så roliga haha.

  Isabella 2014-09-18 10:05:00 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • oj nu minns jag inte om jag skrev Rewind eller Remake? Remake ska det vara iaf!

  xyz 2014-09-17 23:12:07
  Svara
 • Ja, håller med Elsa!!! Rewind är jättebra!

  xyz 2014-09-17 23:06:44
  Svara
 • Älskade det här!!

  Ems 2014-09-17 21:57:21
  Svara
 • Herregud är det fem år sen G-festen? Hjälp va åren går!

  Fröken Cocco Sohl 2014-09-17 21:44:50 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • åh herregud, minns verkligen ångesten av att vänta på visum. mitt hade fastnat i posten över jul/nyår och det hade BRUNNIT på posten och jag hade panik för mitt plan skulle gå några dagar senare.

  Vicky 2014-09-17 21:03:42 http://vickys.se/
  Svara
 • Är otrohet en förklaring till vadå? Att man sviker en annan människa? Om en är otrogen får banne mig den personen säga till i förväg och göra slut innan hen sviker den andra människan. Saker som otrohet kan skada en annan människa för hela livet. Svek skadar människor. Svik inte människor på ett dåligt sätt åtminstone.

  sara 2014-09-17 17:50:53
  Svara
 • Sandra!! Såg en film på svtplay son du bara måste se!! Här kommer en beskrivning om vad den handlar om, REWIND heter den

  ”Lisas liv är en film. Hon filmar allt hon upplever, varje steg, varje minne, varje person hon möter. Hennes pojkvän Martin har lärt sig att hantera situationen, men under en semester i New York börjar situationen bli ohållbar. Regi: Andreas Öhman och Per Gavatin. I rollerna: Lisa Henni, Martin Wallström, Lucas Hazlett”

  Den finns kvar hela dagen imorgon också sen försvinner den från svtplay

  Elina 2014-09-17 17:24:53
  Svara
 • Åh men då betyder det att jag har läst din blogg i typ fem och ett halvt år nåt sånt! Häftigt

  Emilia 2014-09-17 14:51:43
  Svara
 • men altså.. jeg har tydeligvis lest bloggen din i 7 (!!) år for jeg husker jo alt dette!!hallå! fremdeles den eneste jeg sjekker hver dag! du er fin!

  juliette 2014-09-17 14:45:18
  Svara
 • Ohh Sandra, this post makes me so nostalgic. I remember every detail back to those days, and I think that you’re the only blogger I’ve followed over years without any break… I know every little detail of your life 🙂 It feels weird but feels like you’re becoming a member of my family after 6 huge years!
  Kisses xoxo.

  Deniz 2014-09-17 14:28:32 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Jag undrar om du har några bra födelsedagspresenttips? Flera av mina vänner fyller år under hösten och sen är det ju jul också. Jag tänker alltid för mycket på vad jag ska köpa och det slutar alltid med att jag ger dem typ lotions och doftljus… Vad brukar du ge till dina vänner? Bästa bloggen ever, för övrigt! <3

  Sophia 2014-09-17 14:18:11
  Svara
 • du kan sluta hata den dagen du bestämmer dig för det. hat är en känsla, men också ett val. när du förstår att ditt hat skadar mer dig själv än någon annan. den dagen du förstår att det inte finns en ursäkt för folks beteenden, men alltid en förklaring.
  det är alltid fritt att känna och tycka vad man vill, men varför lägga sån energi på folk som du säger är nonchalanta?
  obs! jag tar inte otrogna människor i försvar, bara är väldigt nyfiken på varför just otrohet är det du uttrycker så starkt om i detta kommentarsfält.

  sara 2014-09-17 13:18:55
  Svara
 • Vilka grymma dagar! Hoppas dagen idag också blir lika bra och minnesvärd!

  Beatrice 2014-09-17 12:43:21 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Finns det någon annan än mig som hatar otrogna människor? Jag känner för att slå folk som vart otrogna. Speciellt dem som beteer sig nonchalant över deras handling. Hur ska jag sluta hata otrogna människor?

  Sara 2014-09-17 12:08:53
  Svara
 • Vilken rolig tillbaka blick.
  Min skulle inte vara fullt lika häftig och händelserik. 🙂

  Jämtlandshanna 2014-09-17 12:07:42 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • Blir så avis på att du har bott i New York!
  Bushwick festen verkade ju bäst, blev så glad när jag såg den videon.

  Martina 2014-09-17 11:51:25
  Svara
 • Idag för nio år sedan så vaknade jag upp i en säng i ett korridorrum tillsammans med den sötaste kille jag någonsin sett. Idag nio år senare så pussade jag honom hejdå när han gick iväg till jobbet för det har varit vi två sedan den morgonen <3

  Matilda 2014-09-17 11:50:05
  Svara
 • Älskar såna här sammanfattningar. Och gud vilken bra dag den 17.9 tycks ha varit genom åren.

  kaneli 2014-09-17 11:29:36 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman