Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

monday to friday.

Häng med på min vardagsvecka genom telefonen!

one week.
I måndags när Magnus kom hem från jobbet monterade vi upp taklampan i sovrummet! Vi fick bygga en stege genom att ställa en balkongstol på en låda och det kunde ju gått otroligt dåligt men det gjorde det inte. Lampan är så fin tycker vi i alla fall. Från Lagerhaus.

one week.
På tisdagen reste jag till Kalmar för att föreläsa på Kalmars Stadsbibliotek! Jag pratade om skrivande och vägen till min debutroman och jag tror det gick bra i alla fall. Var lite nervös, men det var fullt på föreläsningen (70 gulliga personer totalt) vilket gjorde mig himla glad.

one week.
Efter föreläsningen följde jag med Madeleine till hennes vintagebutik Bonbons för att spana in. Hur fin var inte den? Tyckte så mycket om Madeleine också!

one week.

Provsatt en soffa och provdrack en tekopp. (madeleines bild)

one week.
På onsdagskvällen bjöd jag över Elsa till min balkong för prosecco. Vill sitta utomhus jämt tills det blir totalt omöjligt.

one week.

På torsdagen åt jag och Magnus frukost på Nytorget 6. Jag åt en macka med avokado + en grapefrukt.

one week.

Sen på kvällen var det Blog Awards. Jag och Michelle var nominerade i kategorin Årets Podcast. Alla på galan hade fixat sig sitt finaste och glittrigaste. – Det känns som att vi går inuti Stardoll, sa Michelle.

one week.

SKOJA om vi fangirlade när vi träffade Samir?? DOG.

one week.

Sen gick vi på jakt för att hitta så många PH-deltagare vi kunde. Här träffade vi Jasse samt blev fotobombade av Joakim Köhler. Vi passade Jasses väska och cigg när hon skulle på toa vilket innebär att hon numera är vår nya bästis.

one week.

På fredagen var det så otroligt dimmigt att det kändes som att bo uppe bland molnen. Här skymtar Gröna Lund.

one week.

På kvällen gick jag, mamma och Magnus till Riche och tog ett glas vin för att min lillebror har precis fått jobb där, så vi var såklart tvungna att spana in och beställa något av honom. Han var väldigt stressad och gullig. Sedan gick jag och Magnus på bio och såg Woody Allens nya. Den var helt okej, får 3 av 5 av mig.

 

Translation. My Monday to Friday this week. Read the captions in Google Translator! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Men åh, lampan! Precis vad jag har letat efter till vårt sovrum. Lagerhaus säger du – kollade genast, men jag hittar den inte i deras nätbutik. Köpte du den för länge sen? Tack!

  Lisa 2014-09-23 23:33:26
  Svara
 • Jag förstår tanken med att skilja på konstnär och verk… men tar det inte emot att ge pengar till pedofiler?

  Sofia 2014-09-22 00:22:34
  Svara
 • HAHA samir, söt.

  Fanny 2014-09-21 17:04:13 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Hej Sandra!

  Först och främst, älskar din blogg men speciellt dina spellistor. Du är som min egna lilla dj.
  Jag har tidigare i år och förra året varit sambo med en person som jag ville dela livet med. Vi hade våra upp och nedgångar, men det har alla. Jag har alltid höjt upp honom och aldrig riktigt slutat förstå hur jag kunde ha sådan tur. En sån där man som både ser otroligt bra ut och får dig att le i dina sämsta stunder i livet. Vi hade inget köksbord, så vi gjorde i ordning frukost i en korg och picknickade på golvet. Vi reste runt, skapade minnen och jag var så glad. Ordet glad kan inte förklara hur jag kände mig när jag var med honom. Självfallet fanns det även nedgångar så hårda att jag ibland trodde att jag skulle gå sönder i små, små sprickor. Men vi fortsatta aldrig att kämpa tills en dag i Juni. Då lämnade han mig, med orden att han fokuserar för mycket på oss och när vi bråkar så lägger han för mycket energi istället för på sin karriär – han kan ju faktiskt lyckas i livet.

  Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag slutade aldrig kämpa, både för livet och för honom. Jag själv pluggar två program, jobbar två jobb och satsade allt för att hålla livet i glöd på båda håll. Men vi är alla olika, dock kände jag att det låg mer bakom. Det tog ett tag tills att jag fick reda på att han hade varit otrogen och innan det så blev han bara mer och mer elak via sms och ord. Genom att lägga alla våra misstag på mig, jag gav inte honom allt, jag tänkte på mig själv och jag ville förändra honom (delvis, försökte några tappra försök att få honom bli humanist, volontär och vegan – ingenting lyckades) men till slut kom detta fram att han varit med andra.

  Självklart gick min värld sönder. Inte så att någon nära kunde se – jag är enligt dem flesta den starkaste personen dem känner. Jag fortsätter arbeta, plugga och träffa vänner. Det är så jag överlever. Men jag kan inte sluta tänka på honom. Eller nej, jag kan inte sluta sakna känslan jag kände med honom. Känslan att man kan förlora allt så länge man har honom och det skulle ändå vara bra. Känslan att man vill ge och visa personen världen.

  Efter att det tog slut så har jag träffat andra men det känns aldrig riktigt kul. Att beskriva känslor är så otroligt svårt men om du tänker dig att du står mitt i stan, folk passerar dig och du stänger dina ögon. Du får inte hela bilden då, inte heller hela känslan. Så känns det, på ett ungefär. Jag kan inte heller sluta träffa män, då kommer jag ju i princip leva kvar i ett förhållande som inte existerar.

  Har du något tips på hur man får känslorna att svalna och inte slutar längta till något som inte finns?

  Malin 2014-09-21 15:03:33
  Svara
 • Hej Sandra! Först och främst, tack för att du är skaparen bakom världens bästa blogg. Vet inte hur många gånger jag kikat in här när hjärtat hamnat lite på snedden. Nu till min fråga. Jag är tjugo år och har nyss gått in i ett relativt nytt förhållande med världens finaste kille. För ungefär åtta månader sedan valde jag att säga tack och hej till ett två års långt förhållande som gjorde mer skada än nytta och nu när jag är med den här nya känns det verkligen som att jag kan andas riktigt igen. Nu är saken denna att min pojkvän bor i Paris och jobbar medan jag är kvar här i Sverige. Att vi skulle flytta ihop finns ännu inte på kartan eftersom vi så pass nyligt bestämde oss för att gå in i en relation. Rätta mig om jag har fel men det känns som att du och Magnus var med om samma sak när ni träffades och då lyder min fråga, hur i sjutton klarar man ett distansförhållade när man nyss gått in i relationen? Det här kanske är helt omöjligt att svara på men ibland känns det som att min hjärna håller på att explodera. Allting är ju ändå så nytt och skört så hur fixar man att vårda en relation på distans då? Som du tidigare sagt så heter det ju ihop av en anledning och trots att båda två är väldigt måna om att det ska hålla är jag livrädd för att saker och ting ska brista bara för att vi inte bor på samma ställe såhär i början. Nu blev det här säkert jättelångt men det får du stå ut med. Puss fina du!

  Hanna 2014-09-21 11:50:15
  Svara
 • Så fina bilder och uppskattar upplägget:) jag stödjer fi men blev mörkrädd när jag läste detta; hur ställer du dig tilll denna artikel?

  http://www.expressen.se/nyheter/val2014/sa-mycket-kostar-fis-forslag-att-genomfora/

  Maria 2014-09-21 11:25:24
  Svara
 • Sandra! Kan du inte göra fler ”ett foto i timmen”-inlägg? Jag tycker att de är så himla bra. Kram!

  Fanny 2014-09-21 11:06:55
  Svara
 • Älskar ditt namn på bloggen. Önskar att jag själv kommit på det. Perfekt att kunna blogga om sitt stressiga liv som småföretagare och med 6 barn, men bara mellan nio till fem och sedan vara ledig :-). Nu blir det mest att blogga i företagsbloggen, då det tar mycket tid.

  Vilken fin blogg.

  Anna 2014-09-21 10:17:30 http://kotteshoppen.blogspot.se
  Svara
 • Hej Sandra. Tack för världens finaste och viktigaste blogg. Vad ska man göra när man inte kan sluta känna att man inte är värd något, att man är tråkig och inte kan slappna av med fina killar? Jag råkar alltid säga något knäppt när jag är med snyggisar. Alltså jag började med Tinder när du tipsade nån här om det, men alla killar jag ser verkar ha så jävla intressanta liv och ser så bra ut att jag inte riktigt vågar gilla dem. Är så rädd att de ska bli besvikna över att jag är världens tråkigaste människa liksom. Jag är verkligen ingen speciell. Det har inte med mitt utseende att göra, det är jag ok med. Har du några tips?

  Amanda 2014-09-21 09:45:18
  Svara
 • Lurer på det samme som Jennifer! Hvor kommer poster-opphenget fra? Det er jo superpraktisk!

  Sarah 2014-09-21 02:24:06
  Svara
 • Oj, vilken fin feministposter. Vart hittar jag en sådan? Tack för en fin blogg!

  Josefin 2014-09-20 22:42:26
  Svara
 • Hej! Har en fråga jag alltid undrat! Som jag förstått har du två bröder och en syster?
  Men, vem är helsyskon och vem är halvsyskon?

  läsare 2014-09-20 22:15:50
  Svara
 • Tog ”Strix” in ”Paradise Hotel” till Sverige? Min pappa vet tydligen vem din mamma är, nåt om medalj hos HKH. Lyssnade inte så noga under brunschen förra söndagen :/

  claudia 2014-09-20 21:12:41
  Svara
 • Tipsar lite fräckt om mina egna feministposters som man kan köpa på Society6!

  Min favorit:
  http://society6.com/bympv/feminist-symbol_print#1=45

  Mina andra bilder på samma tema:
  http://society6.com/bympv/feminism-fnf_print#1=45
  http://society6.com/bympv/crush-the-patriarchy_print#1=45
  http://society6.com/bympv/feminist-flower_print#1=45

  Mikaela 2014-09-20 21:08:42 http://bympv.blogg.se
  Svara
 • älskar lampan på första bilden

  livet med Asperger och kronisk smärta 2014-09-20 20:05:35 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Tyckte detsamma om Woody Allen-filmen. Såg den mest för att jag gillar skådisarna, vill egentligen bojkotta Woody Allen 🙁

  xyz 2014-09-20 19:01:17
  Svara
 • Hej! Var kommer ramen/vikten/hängaren till feminist-postern ifrån?

  Jennifer 2014-09-20 18:53:36
  Svara
 • Kul! Din bror är sjukt lik Martin Schibbye på den bilden 🙂

  Malin 2014-09-20 17:48:23
  Svara
 • Men alltså vad är det för fint som Michelle har på sig med leoparddetaljer! Vart köpa?

  Sara 2014-09-20 17:41:08
  Svara
 • Vilken späckad vecka! Kul att det var fullt på föreläsningen!

  Jämtlandshanna 2014-09-20 16:36:21 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • snabb fråga, alltså Magnus glasögon, vart kommer de ifrån? superfina, och killen letar och letar men alla kostar skjortan typ. kram!

  L 2014-09-20 16:27:40
  Svara
 • Ghaa! Vilken fin plansch ni har i sovrummet! Var får en tag på en sån?

  Malin 2014-09-20 16:27:03 http://frmodligen.blogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström