Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

the mean girls issue.

wonderland magazine.
I och med tioårsjubileumet av filmen Mean Girls har modemagasinet Wonderland gjort en Mean Girls issue med Lindsay Lohan på framsidan. Om jag var tvungen att köpa den? EH JA.
Finaste framsidan jag satt på en tidning EVER.

wonderland magazine.

Peppen när jag kom hem, öppnade den, och upptäckte att varenda rubrik i tidningen är citat ur filmen.

wonderland magazine.

MGe4AJ8

Ofta tillsammans med killfredagssnygga killar <333

wonderland magazine.

Smycken om Regina George får välja.

wonderland magazine.

Massa bra personer är med i numret dessutom.

wonderland magazine.

Framförallt, och såklart, Lindsay Lohan. Rekommenderar förövrigt dokumentärserien om henne, finns på kanal5play just nu tror jag.

wonderland magazine.

Allt med detta uppslag

wonderland magazine.

Lite fler vackra män.

wonderland magazine.


wonderland magazine.

wonderland magazine.

wonderland magazine.

Alltså! Denna tidning är det finaste jag har hemma just nu!

(tidningen köpte jag på presstop och gif:arna hittade jag genom att söka på tumblr)

 

Translation. The new Wonderland issue is Mean Girls themed because it was 10 years ago this year the movie was released. I. LOVE. THIS. SO. MUCH.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Ser ingenstans man kan ta bort kommentarer eller redigera, så skulle vilja be om att du inte publicerar denna fråga, eller åtminstone tar bort allt det personliga då jag vill vara anonym och inte tänkte på att människor jag känner läser den här bloggen när jag skrev kommentaren ovan. Tack, och förlåt för att jag är lite omständig. / E.

  E 2014-09-30 18:17:09
  Svara
 • Tänkte att du kanske kommer gilla den här 🙂 http://www.buzzfeed.com/spenceralthouse/were-going-snapchatting

  Farzaneh 2014-09-27 09:01:48
  Svara
 • Men alltså…
  Har jag råd med denna? Nej.
  Har jag någon större nytta av den? Nej.
  Köpte jag den? JA. Konsumtionskärlek <3<3<3

  Ellen 2014-09-24 23:45:43
  Svara
 • FANTASTISKT!

  Bella 2014-09-24 19:43:19
  Svara
 • åh mean girls <3 tvingade min pojkvän att se filmen förra veckan. SÅ bra!

  elise 2014-09-24 17:42:05 http://instagram.com/edawareness
  Svara
 • Ok hur fint som helst.

  kaneli 2014-09-24 17:39:37 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • E: Det har aldrig någonsin hjälpt mig att sätta ett datum vare sig det gäller att komma över dödsfall eller komma över att man har blivit lämnad. Det går inte att tala om för sig själv att ‘nu måste jag sluta gråta för gråta mer än två månader går ju inte’ utan man måste låta sig sörja ifred ~ så har det i alla fall varit för mig. Om jag tvingar på mig någonting så det blir det bara värre och då vet jag att jag kommer hamna i en situation där jag förhastar mig. Ge dig själv tid och om du inte är ledsen längre än två månader så är det jättebra men om du fortfarande är ledsen efter två månader så är det bra också för det viktigaste är att du bearbetar sorgen och får allt ur dig så du kan gå vidare.

  Lisa 2014-09-24 16:23:24
  Svara
 • Detta har inget med inlägget att göra, men ändå. Tycker du, eller någon annan i kommentarsfältet för den delen, att det hjälpte i processen att komma över någon genom att sätta ett datum när man skulle bara acceptera det som hänt? Du satte ju 3 månader, jag har bestämt mig för 2 månader. Jag orkar helt enkelt inte vara panikledsen längre än så. Jag har brutit allt kontakt med mitt ex och det har gått bra hittintills (3 veckor sen jag sa att han aldrig mer skulle höra av sig). Min största rädsla är dels att träffa hans nära vänner och familj, men mest att jag ska råka stöta ihop med honom på stan när han flyttar tillbaka vid jul. Att han ska vara trevlig igen, vara samma som jag är kär i och inte den idiot han var sist jag pratade med honom (han sa att han brukade lyssna på Melissa horns ”jag saknar dig mindre och mindre” för att texten var så sann… Fuck you liksom, varför vara elak??). Är rädd att det ska fucka upp saker igen liksom, att jag aldrig kommer komma över honom för att min bild av honom nu inte är den verkliga. Fan, hjälp mig

  E 2014-09-24 15:53:53
  Svara
 • assåååååå Sandra! MÅSTE tipsa dig om världens godaste. För har inte du nämnt att polka är din bästa smak på glass? Och du gillar väl även lakrits? Alvesta glass (finns i rätt många mataffärer) har en smak som heter lakritspolka!! Den är dödens god alltså. Smakar som lakrisal typ!! Plus polka. Du förstår liksom. Funkar dessutom som både frukost, lunch, middag = mycket praktiskt….

  Anna 2014-09-24 15:20:25
  Svara
 • Hej fina Sandra! Hur går man egentligen tillväga för att få frilansa för hemsidor och tidningar? Jag har jobbat/och frilansat för en tidning i några år nu men är nyfiken på mera? Vart ska man skicka sitt CV och hur lyckas man riktigt? Tack 🙂 kram!

  Tara 2014-09-24 14:35:00 http://stylebytara.blogg.se
  Svara
 • Ååååh hej konsumtionen! Av någon konstig anledning läser jag detta inlägg och inser att jag MÅSTE köpa denna tidning, utan att riktigt förstå varför. Aldrig hört talas om den innan ens. Finns det något mer att säga om tidningen Sandra, är innehållet väsentligt eller är det bara en kul grej att äga, och många fler borde göra samma sak? Det är ju exempelvis inte Bang, med innehåll värt att äga.

  Love 2014-09-24 14:04:28
  Svara
 • vad är det för dokumentär? kan ej hitta. vad heter den?

  Johanna 2014-09-24 13:26:06
  Svara
 • Åh! Nå skal jeg slepe min sjuke kropp til sofaen og snooze meg gjennom den filmen:)

  Heidi 2014-09-24 13:01:45 http://chicshack.wordpress.com
  Svara
 • den dokumentären är så bra

  livet med Asperger och kronisk smärta 2014-09-24 12:56:16 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Hur fin som helst!

  Anna María 2014-09-24 12:08:33 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • alltså jag köper ALDRIG tidningar men denna vill jag bannemig ha.

  Madeleine -FOTO FEMINISM VEGANISM 2014-09-24 11:58:49 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • ÄLSKAR Mean Girls! Ska se om den här tidningen kan ingå i min budget, I need it.

  Beatrice 2014-09-24 11:58:08 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag hittade dessa tre tumblrs häromdagen och tänkte på Dig: La-persienne.tumblr.com (hon är svensk!!), semper-femina.tumblr.com och restersimple.tumblr.com!!! Massa feminism, män och fina inredningar!
  Kram Frida

  Frida A 2014-09-24 11:14:41
  Svara
 • Har aldrig fattat hypen kring Mean Girls. Konceptet/idén var ju bra, men jag vart oimponerad och tyckte den var otrovärdig och rätt fånig redan när den kom som tonåring…

  L 2014-09-24 11:04:10
  Svara
 • Helt sjukt, såg Mean Girls senast igår kväll när jag tyckte synd om mig efter vurpan på väg hem från jobbet. Måste köpa tidningen. It’s an omen.

  Cykelkatten 2014-09-24 11:00:09 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • måste få tag i den här i london <33333333

  Daniella au pair i England 2014-09-24 10:59:06 http://skymningsljus.webblogg.se
  Svara
 • Ja, den framsidan var superfin!

  Jämtlandshanna 2014-09-24 10:33:45 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • Drömmen! Har du sett denna? En superskrynklig perserkatt som spelar upp favvoscenen från Mean Girls <3

  Tessie 2014-09-24 10:25:56
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman