Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nightstands.

bedroom.

Jag tänkte att vi skulle titta närmare på nattduksborden vårt sovrum. Det är fortfarande en hel del kvar i sovrummet, som exempelvis en mjuk vit matta, saker på väggen och en sänggavel. Men nattduksbord har vi i alla fall. Två likadana i olika färger.

bedroom.
Här har vi Magnus sida av sängen. Nattduksbordet är från Urban Outfitters. Korgen i koppar som vi har filtar och kuddar i när vi sover på natten är från R.O.O.M. Kudden inuti från Depepea.

bedroom.
Lampan är från Habitat och den röda koppen i emalj som just nu innehåller småmynt, hörlurar och glowsticks fick jag i ett bud.

bedroom.
Lådorna är från Lagerhaus.

bedroom.
Här har vi min sida! Jag valde en mintgrön färg (<- skrev turkos innan, men ni har ju helt rätt det är mintgrönt såklart) till mitt nattduksbord, också det från Urban Outfitters.

bedroom.
Lådan är från House Doctor.

bedroom
Lampan är från Habitat, den vita diamantformade burken är från Ferm Living. Den lila dockan är en parfym och spegeln är från Åhlens.
Klart slut glad fredag.
.
.
Translation.
Nightstands from Urban Outfitters and lamps from Habitat. The boxes are from House Doctor and Lagerhaus and the copper basket from R.O.O.M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Malin: yesssss dar satt den!!!! basta hostlaten. tack basta

  h: haim ar great men det var inte dem jag letade efter denna gang, men kolla in den har laten alltsa, megafin

  Kristin: det var den laten jag fick upp mest nar jag letade febrilt pa spotify, men det var ju helt fel alltsa! tack anda!

  mimi 2014-09-29 14:15:57
  Svara
 • Mimi : Kan det vara going back to harlan? Jag har bara hört den med Emmylou Harris men det kanske finns i andra versioner också.

  Kristin 2014-09-27 15:35:48
  Svara
 • Åh. Du var på Pustevik inatt va? I Göteborg?

  amanda – yes box!

  Amanda 2014-09-27 07:07:54
  Svara
 • VILL OCKSå bara tillägga, för mina kompisar säger till mig hela tiden:
  om något är slut så är det slut, gå vidare, det kommer inte tillbaka.
  Men det gjorde ju det för dom? Hon ändrade sig, sa det till honom, fick tillbaka honom.
  Så då är det ju mig det är fel på. Jag som inte har varit rätt. Det enda rådet jag får är bara en stor lögn, för uppenbarligen så går det ju att få tillbaka trasiga saker.
  puss.

  E 2014-09-27 04:00:39
  Svara
 • Hej och förlåt för att jag skriver om samma sak hela tiden men jag vet som sagt inte vart jag ska vända mig annars för ingen av mina vänner fattar.
  Han som jag var och kanske är så kär i fortfarande som lämnade mig för sitt ex,
  jag kan inte sluta tänka på dom. Tillsammans. Jag jämför mig med henne hela tiden, gör undermedvetet saker för att vara mer lik henne, tänker på vad jag kan göra för att få honom tillbaka. Han sa en dag innan han åkte till henne att han var kär i mig. Och nu är jag absolut ingenting. Hur gör man för att sluta tänka på det oundvikliga? Vad kunde jag ha gjort annorlunda när han fortfarande fanns hos mig.
  fyfan för detta alltså. p.s har en cheeseburgare i väskan nu hela tiden, det hjälper ju faktiskt. <3

  E 2014-09-27 02:17:48
  Svara
 • men gulligaste idén med personifierade nattduksbord som ändå hör ihop 🙂

  Mikaela 2014-09-26 22:14:11
  Svara
 • Mimi: Kan det vara Haim du menar?

  h 2014-09-26 21:10:02
  Svara
 • Sandra! Vad fint, du har sån känsla! *applåd*
  Men.. Jag tänker ofta på din lägenhet i New York. Vad hände med den? Och alla möbler? Ibland föreställer jag mig att du bara drog. Sålde allt billigt för att det var förknippat med en tid i ditt liv som gjorde så ONT. Men vad vet jag…

  Linnea fransson 2014-09-26 20:03:55
  Svara
 • Det var så så kul att få träffa dig på bokmässan idag! Har ju läst din blogg över ett år nu och du är en väldigt stor inspiration för mig! Fick någon slags tunghäfta och kunde inte riktigt säga det jag ville säga då(vet inte om jag kan säga det nu heller) men du har i alla fall en stor betydelse för mig! Tyckte väldigt mycket om din bok också vilket inte riktigt kom fram heller haha.
  Du skriver så det känns i varenda nerv, det gillar jag.

  Tack Sandra, tycker om dig.

  Cornelia 2014-09-26 18:42:44
  Svara
 • Läckra nattduksbord 🙂

  Life of Johanna 2014-09-26 17:40:54 http://lifeofjohanna.se
  Svara
 • Mimi:
  Jag har inte läst inlägget du refererar till, men på din beskrivning låter det som att det kan vara Hammond Song av The Roches? Finns på spotify, kolla upp. Om det inte är den tror jag du ändå kommer gilla den, för det är en fantastisk låt.

  Malin 2014-09-26 17:33:04
  Svara
 • älskar att ni har olika färger på nattduksborden så ni kan få lite utrymme för era personligheter. superfint!

  Linda 2014-09-26 17:08:11 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Åh så fint!

  Malin Aurora 2014-09-26 14:44:22 http://vildblommor.blogg.se
  Svara
 • sandra!!!!
  jag vet, random fraga nu men nu har jag velat lyssna pa den har laten i cirka en vecka och jag kan inte for allt i varlden komma pa vad den heter. du tipsade om den for ett par ar sen, jag har sokt igenom hela din blogg men utan resultat.

  du bodde i new york och du sa att det var en av dina favoritlatar, just da, inte pa nan spellista eller sa, bara random inbakad i nagot inlagg. det ar typ tre tjejer (kan vara systrar om jag inte misstar mig) som sjunger i asfina stammor, valdigt avskalad lat liksom, tror den producerats typ 60/70tal, paminner om joni mitchell lite. och sa tror jag att laten hette nagot med ”going back to h.. rr..”-nanting! men det kan ocksa vara helt fel….

  innan jag blir galen, har du nagot minne av det har??
  puss!

  mimi 2014-09-26 14:09:29
  Svara
 • fint fint fint!

  jessica sofie 2014-09-26 12:16:00 http://minimalme.devote.se/
  Svara
 • Inte för att vara sån, men ditt nattduksbord är ju inte turkost utan mintgrönt. 😛 Turkos är ju mer blått. 🙂

  Lindah 2014-09-26 12:10:43
  Svara
 • Vill också ha den rosa lampan!

  Maja 2014-09-26 11:48:16 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Va smart att ha en korg för kuddar och filtar. Vi får lägga allt på byrån som det är nu, blir lite trångt med allt annat som är där.

  Jämtlandshanna 2014-09-26 11:26:45 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • Det där är ju mintgrönt! min favoritfärg! Hihi. Älskar också idén om olika färger på era respektive sidor. Tror det hade kunnat funka likadant med min Mumin som gillar grått medan jag älskar mer färg. Ni är vi ju i princip ofrivilligt sambos, men en dag kanske vi också får flytta ihop på riktigt 🙂

  jenni i muminland 2014-09-26 11:15:20 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Så fiffigt och fint med korgen för kuddar/filtar! Vi skippar liksom sängöverkast och extra kuddar pga var ska man ha det sen utan att det ser stökigt ut och tar plats? men kanske man borde köpa en fin korg istället.

  S 2014-09-26 10:53:36
  Svara
 • VAR KAN JAG KÖPA PARFYMEN PÅ DITT NATTYGSBORD? Den är ju underbar <3333

  Stina 2014-09-26 10:37:16 http://www.stinafinas.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag vill inte måla fan på väggen här, men har du koll på sambolagen, avseende din/er lägenhet? Rent lagligt är det ju så att om (peppar peppar!) det skulle ta slut mellan er skulle din kille ha rätt till hela lägenheten eftersom du köpte den till er (som jag förstår det?) Så även fast han inte betalat något av lägenheten skulle han ha rätt till halva om det tar slut. Vet ju såklart inte hur många som faktiskt hävdar sin rätt i såna fall, men ändå. Kan nog vara bra att kolla upp det om du inte redan gjort det. Som sagt, vill inte vara neggig, förhoppningsvis hamnar ni ju aldrig i en sån situation!

  M 2014-09-26 10:29:26
  Svara
 • Jättefint! Älskar att följa med i hur ni inreder och få se lägenheten växa fram.

  kaneli 2014-09-26 10:26:15 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Fint!
  Hallå Sandra! Ska på inflyttningsfest med amerikanskt tema nästa helg och man ska ”klä ut sig” – vad gör jag!? Har inga idéer! Några förslag?

  Ellen 2014-09-26 10:22:07 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • så fint

  livet med Asperger och kronisk smärta 2014-09-26 10:19:44 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Så fint! Hi hi men varför en korg med en kudde i? : )

  Kristin 2014-09-26 09:54:19
  Svara
 • Vad påhittigt att ha två olika färger på borden! Trevlig fredag!

  Sandra 2014-09-26 09:43:59 http://sandrajm.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström