Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monday.

monday

Igår vaknade jag och upptäckte att vi har smultron igen på balkongen. Den här milda hösten måste ha förvirrat dem. Gott!

monday

Efter lite mailsvarande och bloggande från sängen klädde jag på mig. T-shirten är från Fair Fucking Sex som är ett manifest och upprop mot sextrafficking.

monday.

Gick ut och åt lunch med Christian på Ljunggrens men det glömde jag såklart att fotografera. Sedan gick jag till NK. Min resväska är trasig och inlämnad där, men var fortfarande inte lagad. I och med att jag ska resa bort imorgon fick jag låna en. Snällt!

monday.

När jag ändå var ute och rände i stan köpte jag en 70×100-ram för att rama in Grand Budapest Hotel filmpostern! Världens finaste filmaffisch. Den ska bo i vardagsrummet sedan. Filmaffischer kan man köpa på amazon.

monday.

Mot kvällen mötte jag Magnus vid hans jobb och så promenerade vi till Kungsholmen.

monday.

För att äta hejdåburgare på Phil’s burger. Supergoda var dom. Sedan: packa -> paradise hotel -> sömn -> new york!

.

Translation. My Monday. Wild strawberries at the balcony, working in bed, ran some errands and then finished the day with burgers with my boyfriend.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Bra film tipps, ska se den idag: ) Nyfiken var kommer din snygga halsduk ifrån?

  Ida 2014-10-05 11:13:14
  Svara
 • Åh, ÄLSKAR, Grand Hotel Budapest. det är en så himla bra och fin film plus bra skådespelare. & dötjusigt hotell.

  Helene - Helenes underbara jul 2014-10-03 10:23:14 http://helenesjul.blogspot.com/
  Svara
 • Måste berätta en sak. Detta har hänt några gånger: En alkis har runkat till mig i bussen, inte rört eller något. Bara kollat o blottat. Polisanmälde till slut. Det är inte klart än, för jag har inte blivit inkallad till förhör. Min pojkvän har varit en riktig klippa. Men mår dåligt. Känns obehagligt att åka buss. Hatar tanken på att han gjort mig till ett sexobjekt. Det är inte okej. Men vågade inte säga det dem gångerna. Jag ångrar mig nu efteråt. Åh, vet inte vad jag ska göra. Ibland tänker jag inte på det, men ibland så får jag sån klump i magen som bara växer upp till bröstkorgen. Ville bara dela med mig och få ventilera lite. Och tack, tack, tack för en superblogg. Du är underbar 🙂

  Anonym 2014-10-01 18:42:07
  Svara
 • Åh vilken himla bra t-shirt! Var in på deras hemsida också och tycker kampanjen verkar jättebra. Tänkte dock fråga om storleken, är t-shirten liten i storleken? Kram

  Isabelle 2014-10-01 18:03:07
  Svara
 • Den där filmaffischen är ju superfin, borde nästan klicka hem en med en gång!

  Sandra 2014-10-01 17:10:51 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Är inte det en jordgubbe? 🙂
  Hei då! Hälsa NYC!

  Katharina 2014-10-01 15:06:52
  Svara
 • En liten sista sommarvink till någon som älskar den? Smultronen, menar jag. Oavsett nästan lite sagofint 🙂 Hoppas din resa går bra och att de stora städerna håller vad de lovar!

  Caro 2014-10-01 13:09:24 http://innanefterat.blogg.se/
  Svara
 • Smultronen ville ju säga hej då innan du åker. Lycklig resa!

  lilla S 2014-10-01 12:33:39
  Svara
 • Hej Sandra.
  Jag har haft kontakt med en kille, O, i sådär fyra år, vi läste ett år på högskolan tillsammans och har sedan dess hörts först sporadiskt och numera regelbundet. Han har senaste halvåret visat ett att han är intresserad av att vi ska vara mer än vänner. Men vi bor över trettio mil från varandra och har båda vårt eget.
  Till saken hör att jag var kär i en annan kille hela våren, tills han slutade höra av sig. Det var inget förhållande och allt tog slut innan det ens hade börjat. nu vet jag inte hur jag ska göra med O. Det har ju alltid funnits något speciellt mellan oss och han är så fin. Men vi har ju inte träffats på två år, så jag vet inte vad som är när vi ses på ”riktigt”. Kan man börja träffa en kille när jag var så jädra kär i en annan kille för ett halvår sedan? Ska jag våga riskera den vänskap jag har med O genom att träffa honom och se vart det leder? Men samtidigt känns det som att om att vänskapen kommer sluta om jag inte träffar honom för att se vart det leder. Och O är min äldsta och bästa vän… Vilket gör att jag inte har någon magkänsla för vad ska göra, för det känns dom att jag riskerar att förlora O vad jag än gör. Men någon gång måste jag väl också våga riskera något? Vad ska jag göra?

  Qu 2014-10-01 12:04:11
  Svara
 • SÅ glad när jag ser t-shirten du har på dig! Ett tips är att läsa/köpa Intimitet och Makt, som också utgavs genom Real Stars 🙂 (alla intäkter går till arbetet för att stoppa trafficking)

  Fanny 2014-10-01 11:29:09 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • till Emilia:

  Emilia! Tänkte bara att det kanske kan kännas skönt att veta att piloter måste ta som ett ”test” eller ”prov” varje halvår, det kallas Pilot Flight Training (PFT). Under de här testerna sitter piloter i flygsimilator och måste kunna landa ex. med två motorer som inte funkar samtidigt som det brinner bak i planet, eller efter Hudson river-grejen så var de tvungna att landa flygplan på vatten under liknande omständigheter. Om de inte klarar av PFT:n så får de inte flyga. Alltså: en gång i halvåret måste piloterna läsa på allt igen, klara helt omöjliga katastrofer/händelser/scenarion och därför får de flyga dig dit du ska! Du kan känna dig absolut supersäker när du flyger, och du har ju säkert hört det tusen gånger men tänk på att flygplanet är i stort sett ensamt uppe i luften, åker du bil måste du förhålla dig till en hel biltrafik! dvs. mycket säkrare med flyg! Puss 🙂

  Sarah 2014-10-01 10:05:07
  Svara
 • Alltså gårdagens PH-avsnitt!!!!!! DOOOOOOOOG

  Adelie 2014-10-01 10:02:53
  Svara
 • Vet du hur mycket frakten går på från amazon- till Sverige? har det med hur mycket postern kostar(ibland blir det ju gratis om en uppnår en viss kostnad) eller gratis?

  emilia 2014-10-01 09:22:04
  Svara
 • helt klart finaste affischen!

  elise 2014-10-01 09:06:15 http://instagram.com/edawareness
  Svara
 • En av de allra finaste filmposterna! ^^

  Heidi 2014-10-01 08:37:03 http://heidilindquist.se
  Svara
 • Å, va härligt att åka till New York! Schysst att du fick låna en resväska! 🙂

  Jämtlandshanna 2014-10-01 06:36:47 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra, har du någonsin varit flygrädd? Du flyger ju rätt ofta och jag blir typ illamående varje gång du skriver att du ska utomlands pga är så HIMLA flygrädd själv. Jag har alltid varit flygrädd, och trots att jag har rest ganska mycket i mina dar så blir. det. aldrig. bättre. Varje flygresa är en enda lång pina och jag bara gråter och gråter. Har gått i kbt för flygrädslan men det hjälpte inte. Sett tusen filmer om flygrädsla osv. Inget hjälper. Så nu måste jag äta rätt tunga lugnande mediciner varje gång jag flyger OCH jag dricker alltid ett glas vin på planet. Då blir det typ 10% bättre kanske men är fortfarande skitjobbigt. Att flyga till typ thailand skulle vara stört omöjligt pga lång flygtid. Har du någonsin blivit rädd på ett plan, typ om det har skakat mycket eller så?

  Emilia 2014-10-01 02:25:01
  Svara
 • Pepp med New York. Ha så himla kul när du är där!

  Beatrice 2014-10-01 01:51:33 http://herbariumet.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman