Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

solskydd.

glasses.
glasses.
glasses.

Har nya solglasögon som jag köpte innan jag åkte till New York. Nu är det här kanske inte världens bästa tips, i och med att solen redan börjar gömma sig i Sverige. Men jag tycker det är svårt att hitta fina solglasögon som inte kostar en miljon och jag har en tendens att tappa bort alla jag äger dessutom. Le Specs gör väldigt fina varianter och kostar runt en femhundralapp och har ändå den där tyngden och detaljerna som i alla fall jag letar efter i solglasögon. Så himla många fina olika finns på deras hemsida. Jag hittade mina inne på Bruno Gallerian när Magnus skulle prova alla Sveriges jackor en lördagseftermiddag. Sedan hittade han i och för sig en han var så väldigt fin i så det gör inget. På fredag kommer han förresten hit. Längtar så.

.

Translation. New glasses from Le Specs in the model Runaways.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Köpte typ såna till min kille i födelsedagspresent! Dom har kommit till användning typ varje dag tills nu.

  Maja 2014-10-08 18:18:51 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Vill heller inte lägga massor av pengar på brillor eftersom jag är så rädd att jag skall knäcka dem.. Tack för bra tips!

  Sandra 2014-10-08 10:03:55 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Snygga brillor! Såg att någon kommenterat om detta tidigare, men, jag kan inte heller trycka på kategorier, best of. osv. Det händer ingenting!

  sara 2014-10-08 00:06:13
  Svara
 • Hejhej alla i kommentarsfältet! Är ni intresserade av att börja följa någon ny blogg så kan ni väl kika in på min nystartade blogg lite?
  Där tänker jag mest skriva om hudvård, hårvård, lite allmänna intressanta saker i mitt liv (alltså, inte vardagliga utan mer typ om jag har roligare saker att berätta), tips och trix kring livet, tankar om politik och kanske lite filosofiska saker och lite fina bilder. Så om ni nu tycker detta låter intressant. kolla in vvinbladet.blogspot.se :-)

  Frida 2014-10-07 22:03:48 http://vvinbladet.blogspot.se
  Svara
 • Snygga brillor, tack för tipset!
  Kram

  Jämtlandshanna 2014-10-07 20:02:56 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • le specs är verkligen fina. tycker om hela brandet så mycket, dom har en inneboende kvalitetskänsla fast det inte nödvändigtvis måste vara så dyrt (motsatsen till typ ray bans litegranna tycker jag, dyrt och plastigt). solglas är ju av största vikt här i cali och jag har hittat tillbaka till mina finaste från marc jacobs. <33

  Vicky 2014-10-07 19:33:57 http://vickys.se/
  Svara
 • Jag brukar köra solglasögon som skydd mot novemberstormar och snöväder som yr in i ögonen. Mycket skönare med icke-tårade ögon och så ser man ju ut som en riktig tuffing dessutom! så tack för tipset.

  Ulrika 2014-10-07 19:05:49 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Tack för tipset!!! :) Vill inte heller lägga för mycket pengar på solbrillor

  Martina 2014-10-07 19:04:14 http://mtinasandstrom.tumblr.com
  Svara
 • Jag har också de glasögonen! Har älskat dem hela sommaren! 😛

  Therese 2014-10-07 18:59:53
  Svara

senaste från Creative

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
PT-Fia
Mode
Petra Tungården
Home
Julia K
Hälsa
Träningsglädje
Home
Andrea Brodin
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Sandra Beijer
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell