Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. om förebilder.

michelle and I. april.

Torsdag = nytt avsnitt av Sandra & Michelle. Idag pratar vi om förebilder. Vad är en förebild? Finns det problem med själva begreppet? Vilka är våra förebilder och vad skiljer dem åt. Och lite annat. Michelle var sjuk och hade diverse hostattacker i detta avsnitt så jag pratar väldigt. mycket. väldigt fort. och lite förvirrande, så att hon skulle slippa. Men så kan det vara ibland. :/

Lyssna och prenumerera i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren, klicka här:

Vi finns på twitter och insta under hashtaggen #sandraochmichelle

.

Translation. Podcast no. 22 with me and Michelle is out today. It’s about rolemodels.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Lovsan: Samma här. Jag är 27 och börjar fundera på när jag ska träffa någon också. Men vi är fina människor båda två och förhoppningsvis händer det när vi minst anar det!

  L 2014-10-10 10:46:03
  Svara
 • ett litet inlägg i kategorimysteriet: jag använder mig av google chrome och det funkar finfint (om det ev kan vara webbläsar-relaterat alltså). 🙂

  Mikaela 2014-10-10 00:52:36
  Svara
 • Hej!

  Det här har inget med podden att göra (som jag för övrigt ÄLSKAR!). Utan såg i nåt annat inlägg att nån kommenterat att kategorierna inte funkar för hen, och tänkte bara säga att så är det för mig med. När jag klickar på kategorier eller reseguider mm så kommer jag ingenstans, utan måste högerklicka och öppna i ny flik för att få fram sidan.. Tänkte du ville veta så du kan kolla på det 🙂 Har prövat både på en Mac och en PC och det är likadant på båda. Tack för världens bästa blogg, läser varje dag och ser alltid fram emot dina inlägg 🙂 Kram <3

  Ellinor 2014-10-09 21:12:04
  Svara
 • Ni två är å himla bra och mysiga!

  Natalie 2014-10-09 20:47:04 http://nataliegunnarsson.blogg.se
  Svara
 • Sandra, vad gör man när kroppen skriker efter kärlek och närhet men den finns bara inte? Jag har vart singel typ hela mitt liv (24år), inget längre förhållande men nu är jag så redo och jag undrar liksom om jag också ska få vara kär någon jävla gång? Det händer bara alla andra och vad gör en för fel? Jag är glad, öppen kan dock vara ganska blyg ibland men det brukar släppa..
  Jag är ny i stan och allt annat är så himla bra och jag ligger inte hemma och deppar eller nått men jag vill bara få strosa runt i Stockholm stad med nån fin killes hand i min hand.. Hur gör man, ska man bara vänta? Känns som jag väntat nog nu :’)
  Vet inte vad jag vill få ut från det här men kanske någon kan ge en lite hopp, på nått sätt?

  Lovsan 2014-10-09 20:10:06
  Svara
 • Julia: Ja, Monki! Köpte mina typ i våras eller somras tror jag, men verkar finnas på hemsidan iaf! http://www.monki.com/Sunglasses/Tanya_Sunglasses/4832731-7500810.1#c-47958

  xyz 2014-10-09 19:26:05
  Svara
 • Hej! Denna kommentar har inget med inlägget att göra, men, jag ska på klassresa till Stockholm i slutet av oktober, onsdag till fredag. Så tänkte vi artonåringar att man kanske skulle gå ut en kväll, antingen onsdag eller torsdag då vi är ”lediga”. Dock vet vi inte vart man ska gå om man är arton! Har du något tips på något nice ställe att hänga, dansa ja, du verkar ha kollen! Tack på förhand!

  Stina Godée 2014-10-09 17:00:45
  Svara
 • yes. helg=räddad

  hanna- ackribi 2014-10-09 17:00:30 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Kanske inte direkt förbilder men det här inslaget kändes så väldigt intressant ur feministisk synvinkel. http://www.youtube.com/watch?v=lro62AJ6e7M
  På lite olika sätt. Och väldigt sorgligt såklart med tanke på hur illa dom ligger till nu.

  Jennie 2014-10-09 16:49:41
  Svara
 • julia: jag är rätt säker att solglasögonen kommer från monki. 100 pix! köpte mina i våras men de kanske finns kvar?

  Mikaela 2014-10-09 14:11:15
  Svara
 • Har själv massa hostattacker just nu. Typiskt.

  Svara
 • xyz: Var kommer solglasögonen ifrån? Så fina!!

  Julia 2014-10-09 13:03:30
  Svara
 • Hehe. I kombination med bilden tänkte jag på förebilder som i förebilder och efterbilder, typ vid en… makeover? Förvirrande var det i alla fall en liten stund. ^^

  Lise 2014-10-09 12:41:32 http://instagram.com/larsochlitelise/
  Svara
 • Intressant ämne! Ska genast lyssna.
  PS. Du har glömt att ändra den engelska översättningen!

  s 2014-10-09 10:09:13
  Svara
 • Yes! Ska lyssna i bilen när jag åker in till unibversitet/jobbet 😀 Älskar er podd!!

  Maria 2014-10-09 10:06:37 http://morningtear.wordpress.com
  Svara
 • åååh jag och michelle har likadana solglasögon!!! <3

  xyz 2014-10-09 09:24:33
  Svara
 • Va kul! Typiskt med hostattacker. =/

  Jämtlandshanna 2014-10-09 08:04:58 http://jamtlandshanna.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström