Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fem stycken blogginläggstips.

Här kommer fem finfina blogginlägg jag läst i veckan.


Kristin Zetterlund har gjort en så DRÖMMIG tischa för Faggot Apparel.


Vicky läser till copywriter i San Francisco via Berghs Bachelor program. Här förklarar hon hur det funkar och hur det är.


Hanapee är programledare och producent för braiga webbprogrammet MVH. I veckan gästade Alex och Sigge! Tyckte de tre var så gulliga ihop, bra kombo.

blekk
Michaela skriver intressant om varför det kanske inte går att bli lycklig i hetrosexuella monogama förhållanden.


Sandra gjorde en strålande guide till hur man bloggstylar sina matbilder.

 .

Translation. Five blog posts that I’ve enjoyed this week.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Läste vad Michaela skrev. Och det är en sak jag inte förstår, och skulle faktiskt mer än gärna ha en förklaring. Så, jag menar inget illa, utan vill bara få möjligheten att undra och få svar. Så. Varför skulle just det vara så självklart att det är en man och en kvinna? Varför måste det vara heterosexuella par som uppför sig så? Vi alla lär och liknar oss efter olika regler och normer, vad har det med en människas sexualitet att göra? Och. Förstår tanken kring att ingen blir lycklig av att spela en roll, alltså känna sig tvingad in i något bara för normen säger så, men om det inte är medvetet och man trivs: varför kan inte det bli lycka?

  Amanda 2014-10-19 17:47:04
  Svara
 • Åh tack för de braiga tipsen! 😀

  Agnes 2014-10-18 00:35:04 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Hej Lauren!
  As a copenhagener I thougt I would let you know my local favourites on instagram. These people inspire me, know all the good places and take stunning photos: @halfgirl, @lachristus, @lucia_odooom, @kseberlin, @roxannelaerkesen. And to get to know the city you could also follow @somewhereincopenhagen and @guidetocopenhagen.

  Emma 2014-10-17 22:32:29 http://www.emmaslebsager.dk
  Svara
 • Hej Sandra! För det första, tack så himla för denna underbara plats. Tack även för att du för typ två år sedan svarade på ett mejl jag skickade. Du är bara alldeles fantastisk. Saker ordnade sig ganska bra efter det mejlet. Ny pojkvän och ny stad och en bebis dessutom! Nu undrar jag om du vill hjälpa igen? Jag är så ensam här. Även om jag är mammaledig och får hänga med världens bästa unge hela dagarna så saknar jag vuxet umgänge. Någon att fika med liksom. Och jag hörde ju att Annika träffat världens bästa mammagrupp genom dig. Så… hur fasen gör man? Det är så himla tråkigt att känna sig så ensam när man egentligen är en ganska trevlig typ. Om någon därute son råkar bo i Vänersborg ser detta så hej! Vill ni fika?

  Kajsa 2014-10-17 20:48:34
  Svara
 • Hej, liten fråga! När går du och lägger dig om vardagskvällarna? Och när går du upp? Du sover ju ganska så många timmar om natten och jag önskar att jag hann med det jag också. Puss!

  A. 2014-10-17 19:51:08
  Svara
 • Du! Fina! Jag vill såklart rådfråga dig med alla kloka svar. Först vill jag undra om du någon gång känner att du har låg självkänsla? Själv känner jag att den låga självkänslan har funnits med mig under hela livet, till och från en ändå så att det faktiskt blir någonting jag lider av. Jag har väldigt lätt för att hamna i svackor och blir väldigt lätt nedstämd. Ibland känns det som att jag påverkas mer än vad andra gör och ibland känns det verkligen som att människor inte förstår mig, alltså på så vis att man inte förstår mig som person, att jag skulle vara svår på något sätt. Jag är person med ganska så bra självförtroende, känner mig så bekväm med vissa typer utav personer eller när man är med ett fåtal, men oftast känner jag mig bara socialt pinsam och allt som hör dit till. Jag vet att man inte ska intala sig själv om att man tränger sig på, ”bjuder in sig själv” och sånt där, men ofta så känns det verkligen så. Också att de här känslorna finns när man är 17 och inte 25. Ibland känns det som att jag inte hör hemma någonstans, inte på någon arbetsplats och inte under någon utbildning. Jag vill så himla gärna vara en utav dem som bara kastar sig in i och blir bekväm överallt med en gång, för de verkar ha det så lätt. Jag vet inte vart jag vill komma med det, men har du liksom några tips på hur man åtminstone slutar tänka? På det där himla sättet. Jag vill bara hitta min plats, känna att jag duger och vara bekväm i allt eller det mesta iaf. Ursäkta, sååå långt mejl, men kanske känner fler personer som jag. Puss, du är bäst!

  Saga 2014-10-17 19:37:44
  Svara
 • du!! pöss!! <3

  Vicky 2014-10-17 18:41:30 http://vickys.se/
  Svara
 • Mitt namn är Kira 😀

  Kira 2014-10-17 17:21:47
  Svara
 • vicky är fantastisk på alla sätt och vis!

  nathalie 2014-10-17 12:45:35
  Svara
 • Vicky är en person som enligt mig borde vara toppbloggare någonstans!

  K. 2014-10-17 11:40:25
  Svara
 • Hi Sandra!
  I was wondering if you knew of any Danish bloggers or interesting Danes to follow on Instagram? I’m an American who just moved to Copenhagen and would love to read/support local Danish bloggers (to help me learn the language and maybe meet some new friends?!) I love everything you recommend so I thought I’d give it a shot!
  Thank you!

  Lauren 2014-10-17 11:26:06 http://ourhygge.wordpress.com
  Svara
 • Åh älskar Vickys blogg, även om den spär på min konstanta längtan till San Francisco ännu mer. Så fina bilder!

  Linnéa 2014-10-17 10:33:22 http://www.berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Tack för tipset om Vickys blogg, himla fin. Ska absolut följa.

  Kajsa 2014-10-17 09:45:28 http://skinandscent.for.me/
  Svara
 • Vill tipsa om Ulrika Dahls fina text om systerskap!

  http://systerboras.blogspot.se/2014/10/ulrika-dahl-om-systerskapande.html

  ”… Systerskap är begärligt, som en ursprunglig feministisk längtan men får jag begära, belägra, bestiga min syster, ta henne till min säng? Jag kan hålla min systers hand och vi kan höja våra röster och knyta våra nävar; hon kan (över)greppa mig, ta skamgrepp om mig, hennes knytnäve kan träffa min mage eller min innersta g-punkt och ömmaste sårigaste längtan…”

  Svara
 • Åh! Vad härligt att du länkar till kritik om heteronormen. Tack så fint!

  Reb 2014-10-17 07:57:38 http://alltingnu.blogg.se
  Svara
 • Åh, tack! Vad kul att du länkade kritik mot heteronormen! <3 <3

  Rebe 2014-10-17 07:52:38 http://alltingnu.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind