Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

snöglober och källarbarer.

new york.
Nu är vi mitt i min allra sista helg i New York. På måndag åker jag härifrån :'(

new york.

Men! Min mamma och min styvsyster Mira här! Jag och mamma gav Mira en New York-helg i födelsedagspresent och då bokade vi in den nu när jag ändå är här. Så här pepp var dom i fredags när vi skulle ut på stan.

new york.

Vi begav oss mot ett frukostställe.

new york.

Det blev ett som hette Sanctuary T där vi åt granola med yoghurt och bär.

new york.

Sedan gick vi till New Museum och kollade på en superkonstig utställning.

new york.

Det var i alla fall fin utsikt.

new york.

Mira.

new york.

jag + museumbiljetter.

new york.

Den här snögloben i deras gift shop var <3

new york.

Sedan kollade vi i affärer.

new york.

Åkte hiss.

new york.

Och åt lunch på Café Minerva.

new york.

Jag åt en strålande vongole.

new york.

Sedan blev det kväll vilket började med ett glas cava på en uteservering.

new york.

Vi gick till Little Branch, som är en hemlig liten källarbar där man får ringa på en klocka för att komma in. Jag drack en French 75.

new york.

Till middag hade jag bokat Lafayette, som har haft öppet i ungefär ett år. Det var huuuur fint som helst där. Kändes som att vara i Paris, vilket man alltid gillar.

new york.

Här satt vi. Jag åt anka.

new york.

Efter middagen gick jag och Mira ut på egna äventyr.

new york.

Vi satte oss på en uteservering och pratade om kärlek och livet. Klart slut!

.

Translation. My mom and my step sister are in New York this weekend! On Friday we visited the New Museum, had lunch at Café Minerva, drinks at Little Branch and dinner at Lafayette.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Måste bara få dela med mig av lite kärlek. Träffade världens gulligaste kille när jag var på semester på Island för fem veckor sedan. Vi pratade i telefon i fyra veckor sen möttes vi i Göteborg, typ halvvägs då han bor i Stockholm och jag Helsingborg. Och nu till helgen så ska jag upp och hälsa på honom, blir en helg av bakning, matlagning, musik och vin. Är ta mig fasen kär tror jag. Hihi puss hej.

  Emilia 2014-10-27 11:10:41
  Svara
 • fy FAN vilken snygg snöglob. tänkte direkt på den här skitsnygga dörrmattan från supreme som du säkert också skulle älska isåfall: http://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2011/11/supreme-g1950-fuck-rug-pin-0.jpg

  Vicky 2014-10-27 01:24:23 http://vickys.se/
  Svara
 • Tänkte just uppmärksamma det faktum att Mira såg ut som Blake Lively på sista bilden, så såg jag att någon redan skrivit det.. Himla lyxigt i alla fall, en annan ser ju bara ut som Karlsson på taket i bästa fall och Häxan Surtant i värsta fall, mycket bättre att se ut som Blake Lively!

  angelica 2014-10-26 22:59:35
  Svara
 • Hej Sandra – var kan jag emaila dig angående ett copy writer ärende jag hoppas du kanske kan hjälpa med mig med? Söker en ung copy i New York – kan du kanske tipsa mig? TACK!! Kristina

  Kristina 2014-10-26 21:15:28 http://snydernewyork.com
  Svara
 • Visst är det Mira Fröling? Nu blev man ju inte lite nyfiken på familjekonstellationerna! Vill du berätta för en som är nyfiken i en strut? 😉

  Sara 2014-10-26 20:42:51
  Svara
 • Hej, jag har nominerat dig till Sisterhood of the World Bloggers Award. Kika in på min blogg för att läsa inlägget. Det är en sorts tag där du kommer att få svara på frågor (om du vill, såklart!) / Hannah

  Hannah 2014-10-26 20:29:29 http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se
  Svara
 • alltsåååå vad fint. vill så gärna åka till new york, men tänker att det nog är bäst att vänta ett år tills jag är 21

  Charlotta 2014-10-26 20:25:41 http://charlottabillstrom.wordpress.com
  Svara
 • Hej du fina namnkompis! Börjar med ett kärleksbrev 😉 jag har följt din blogg i FEM himla år. Tack för att du skildrar din vardag på ett sådant underbart och inspirerande sett. Din blogg har varit en stor oas för mig under åren, tack för att du skapar något så fint och att du fortsätter ta oss med på din livsresa <3.

  Sedan har jag har en fundering som jag tänker att du kan ha massa visdom att dela med dig kring. Jag kommer att söka till Berghs två åriga reklam program nästa år. Hur tror du att det är att leva och jobba i reklamvärlden för en alkohol, drog och rökfri yogini som har båda fötterna djupt i en spirituell, andlig värld där man strävar efter att vara i så mycket kontakt med sitt hjärta och sin själ möjligt?
  Är det helt knäppt och upplagt för att vara som the night and day? Tänker att man kanske använder sig väldigt mycket utav intellektet och att det kan finnas en ytlighet, tävlingsinrikning/konkurrans på skolan? Hur är det sedan ute i arbetslivet? Jag är otroligt begåvad när det gäller kreativt tänkande och jag förstår människor på ett djupt sett. Detta är helt klart är gåva inom reklam tänker jag? Är en utbildning på berghs = välbetalt jobb direkt?

  Tacksam för ditt svar <3 <3 så mycket kärlek till dig, fortsätt skina soltrålen!

  Sandra 2014-10-26 19:35:33
  Svara
 • Skulle inte du kunna göra ett inlägg på bra och roliga/lustiga julklappar eller typ saker du själv önskar dig? Visst, personliga för just personen är bäst! Men ändå…. skulle va kul med insperation!

  Johanna 2014-10-26 17:08:55
  Svara
 • Åhh din blogg är så vacker!

  Ella 2014-10-26 14:24:36 http://havsdjup.blogspot.se
  Svara
 • jag har tänkt på en sak! Brukade du åka iväg med vänner ibland och bila runt i andra städer i USA när du bodde där? Det finns liksom otroligt mycket att göra i NYC så det kanske räcker? Jag bodde utanför Philadelphia när jag växte upp och det blev ju massor med road-trips bara till NYC eller för att shoppa i Delaware.
  Älskar hela östkusten, och undrar ifall du har (lika) mycket kärlek för östkusten i sin helhet eller mest bara underbara NYC.

  isolde 2014-10-26 13:45:24 http://dansariapril.wordpress.com
  Svara
 • Vad mys att dem kom och hälsade på!

  Sandra 2014-10-26 13:25:56 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Åh, håller med: Lafayette är verkligen som Paris! Det har varit så intressant att läsa dina New York-rapporter.

  Elise, jag bloggar om New York. Bor tyvärr inte där men åker dit så ofta jag kan. Världens bästa stad!

  www.newyorkmybite.com

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-10-26 11:00:37 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • naaaaaj, du får inte åka heeem därifrån 🙁 måste få mer new york. har du några bloggtips om personer som bloggar i new york?

  elise 2014-10-26 09:51:29 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Härlig dag och sjukt bra present till Mira!

  Hey Emelie 2014-10-26 09:26:18 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Men va härligt! Du hittar/hamnar på så bra ställen! 🙂

  Jämtlandshanna 2014-10-26 07:22:44 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Alltså, ser hon inte exakt ut som Blake Lively på den sista bilden? Eller är det något allvarligt fel på mina ögon? :O Haha!

  H. 2014-10-26 02:56:35
  Svara
 • Hej fina Sandra!
  Kom på när jag läste det här inlägget att jag har en restaurang i New York jag måste tipsa dig om!

  Restaurangen heter Gramacy Tavern och är helt fantastisk! Jag var där senast för ganska exakt ett år sedan och minns det fortfarande som en fantastisk upplevelse! Vi åt inte i restaurangdelen med vita dukar utan istället i bardelen med härlig stämning och cool musik!
  Nu har du ju inte många dagar kvar i new york men har du tid borde du verkligen ta dig förbi på en drink iallafall!
  Här har du en länk, kram på dig vi ses i Lund när du kommer till bibblan!:)
  http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g60763-d424094-Reviews-Gramercy_Tavern-New_York_City_New_York.html

  Sofia 2014-10-26 01:58:42
  Svara
 • mmmm alltså dina bilder <3

  Emilia 2014-10-26 01:40:50 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • vill. till. new york. nu.

  hanna- ackribi 2014-10-26 00:11:37 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • att prata med någon om kärlek och livet <3

  ebba 2014-10-25 23:41:24
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind