Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fjäderpaket.

birthday presents.

Hej från Stockholm!
Jag kom landade imorse klockan 08.00 och detta var min tisdagsplan: åka hem, sova i tre timmar, äta lunch, svara på mail, blogga och packa upp.
Jag gjorde detta: somnade, sov till 16.00, vaknade mycket förvirrad och mycket trött.
Åh typiskt. Nu har jag i alla fall duschat, klätt på mig lite finkläder och väntar på att Magnus ska komma hem från jobbet.
Idag fyller han nämligen tjugosju år! Här är paketen han ska få, tycker omslagspappret är så fiiiint, nästan så jag knappt ville klippa i det när jag slog in. Jag vågar dock inte säga vad det är inuti, finns ändå en liten risk att han kan läsa detta pga publicerar när han fortfarande är på jobbet.  Vi ska hur som helst äta middag på restaurang och jag ska pussa ihjäl hans lena men skrapiga florsockerdoftande kinder.

 

Translation. Hello! I’m back in Sweden again. Going out for dinner with my boyfriend soon, it’s his 27th birthday today!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Anna: <3

  Fint! 2014-10-29 18:43:11
  Svara
 • Åhhh så fina paket, längtar tills vi får veta vad som fanns i!
  KRAM

  Mimmi 2014-10-29 09:32:33 http://mimminea.devote.se
  Svara
 • Åh vad fint omslagspapper!!! Och grattis i efterskott till Magnus!

  Frida 2014-10-29 08:58:47 http://fgodling.blogg.se
  Svara
 • d: du måste våga prata med din pojkvän! Är han en snäll kille (man ska bara vara ihop med snälla killar) så respekterar han att du vill ha glitter ibland och så kan ni mötas på mitten, även om glittret inte är superviktigt för honom själv. Jag kände lite samma med min pojkvän i början, men en kväll så frågade jag honom bara ”du, vad tycker du är romantiskt?”. Han svarade att han tycker att det är romantiskt när jag ruffsar om hans hår när han fortfarande halvsover innan jag går till jobbet på morgonen, att det är när vi ligger nakna i sängen och äter glass ur samma paket, att det är när vi sitter och äter kvällsmat och har fötterna på varandras stolar och att det är när jag försöker lära mig datorspelet som han gillar. ”Men promenader i solnedgången och restaurangmiddagar då?” Frågade jag. ”Jag tycker lika mycket om dig när på dygnet vi än promenerar och det är lika trevligt att äta middag med dig hemma” svarar han då. Sen förklarade jag att okej, men jag uppskattar det där lilla extra! Att klä upp sig för varandra och gå på någon föreställning eller äta ute och så. Och då säger han att ”jaha, men då ska vi förstås göra det ibland!”. Och nu föreslår han det titt som tätt. Det är ju så det är, man vill varandra väl och måste mötas på mitten där man inte riktigt delar samma syn. Och nu myser vi båda två som sjutton både när vi gör hans mest romantiska grejer och mina mest romantiska, eftersom vi vet att den andre är som mest kär just då. Så romantiken har liksom fördubblats. Visst, min kille är inte typen som någonsin kommer att strö rosenblad i min säng och det är kanske inte din heller, men vill han att du ska vara lycklig så kommer ni att kunna komma överens om lite glitter som känns bra för er båda 🙂 lycka till!!

  Anna 2014-10-29 08:56:42
  Svara
 • Woah, jag fyller också år idag! 😀 Hoppas er kväll blev mysig och ja, verkligen fint inslagningspapper!

  Hey Emelie 2014-10-29 00:23:30 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • alltså!!!!! du kan ju inte visa såna här fina grejer och INTE säga var du köpt det? ok nu säger du bergis new york eller något annat himla ställe jag inte är på. och jag röstar ja för camis förslag, sex kan vara det bland det roligaste att prata om pga tar aaaaaldrig slut.

  elsa c.c. 2014-10-28 23:33:22 http://elsacharlottachristina.blogg.se
  Svara
 • Så fina paket! 🙂

  Svara
 • så fint papper!

  Emilia 2014-10-28 23:03:54 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Vilket fint papper, var är det ifrån? 🙂

  Tokyo-Kitsune 2014-10-28 22:46:51 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
  Svara
 • ÅH. Mys. Och jättefina paket. Kan du inte avslöja vad de innehåller sen när han öppnat dem?

  Linnéa 2014-10-28 22:44:55
  Svara
 • åh så fint omslagspapper! slår vad om att ni får det superfint ikväll!

  Linda 2014-10-28 22:20:31 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • hej sandra!

  jag har en pojkvän som är fin och så men ibland känns det inte som att vi är ett par. han vill typ aldrig göra romantiska grejer, för det är fånigt. då menar jag inte typ röda hjärtan osv utan ens småsaker som att gå ut och äta på nåt mysigt ställe eller så…
  vi har aldrig heller firat valentines day eller årsdag pga han tycker det är töntigt och då vågar jag inte säga att jag vill göra nåt lite speciellt heller.
  Vad ska jag göra? känns så oglittrigt och grått.

  d 2014-10-28 22:19:38
  Svara
 • Å vilka fina paket! 🙂

  Jämtlandshanna 2014-10-28 21:33:56 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • så fint papper.!

  li 2014-10-28 20:45:54 http://rogersdotter.blogspot.se
  Svara
 • tjuhu för tjusju! (försöker mig på ett göteborgsskämt!
  pappret var verkligen superfint 🙂

  isolde 2014-10-28 20:03:54 http://dansariapril.wordpress.com
  Svara
 • Bästa Sandra, eftersom du alltid tipsar om bra grejer så ska jag nu tipsa dig som tack <3 Jag minns att du ville ha ett par guldiga hörlurar från Nasty Gal förut och nu finns de på rea på Asos! Dem ropar ditt namn!!
  Här är dem!

  http://www.asos.com/Frends/Frends-Taylor-Gold-Over-Ear-Headphones/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4569461&cid=19809&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=White%2fgold&totalstyles=35&gridsize=3&featureref1=Discover&featureref2=Stylist&featureref3=Freddie&featureref4=Shop

  Tack för världens bästa blogg <3

  Maral 2014-10-28 19:29:58
  Svara
 • hej hallå sandra & michelle! här kommer frågor till podfrågestunden dåra,
  jag har seriously inte haft ett förhållande på 5 år (är 28 och kvinna) och inte haft sex på ett år. är det normalt KP? nej jag skoja (alltså inte om sexet å de utan om kp) Min fråga är till er, i brist att vara alldeles för pinig – vad är det längsta ni gått utan sex? anledningen till att jag frågar är för att jag är helt ok med min nuvarande avhållsamhet. samhällsklimatet säger ju annorlunda so to speak med paradise hotel och andra daliga sexuella skildringar. ni sa ju i poden att inget är pinsamt så jag tänkte bara gå banan och fråga om ni kunde prata lite sex! är ni sexuella i en relation? hur ser ni på sex? måste man exprimentera eller är gammalt hederligt bra? ja ni fattar, babbla gärna på. *har man det inte vill man höra* hehe.

  cami 2014-10-28 19:12:27
  Svara
 • Åh, så fint! Mysigt med restaurangbesök på födelsedagen, sån lyx ska man unna sig!

  Tokyoyo 2014-10-28 18:53:42 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Så himla fint omslagspapper! Det är det ultimata att leta efter – det perfekta omslagspappret!

  Beatrice 2014-10-28 18:22:04 http://herbariumet.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström