Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Halloween Dog Parade.

Halloween Dog Parade

I lördags var det Halloween Dog Parade (a.k.a. den bästa dagen ever) i Tompkins Square Park. Hundratals hundar som hade klätt ut sig i sina allra finaste maskeradutstyrslar.
Här kommer alltså ett inlägg med hur mycket gulliga djur som helst.

Halloween Dog Parade

Den här mötte vi på vägen in. Alltså.

Halloween Dog Parade

En liten herre med hatt.

Halloween Dog Parade

En samuraj.

Halloween Dog Parade

Världens minsta gosigaste smörpaket.

Halloween Dog Parade

En krokodil. Han hette Richard.

Halloween Dog Parade

En till krokodil! En tax-krokodil som ni ser, med namnet Daisy.

Halloween Dog Parade

Fast blev mest kär i den här krokodilen, om man nu måste välja.

Halloween Dog Parade

Han såg så himla förvirrad ut, tror att det var något litet fel med honom.  Förvirrade hundar är <33

Halloween Dog Parade

En liten buske sprang förbi.

Halloween Dog Parade

Hej!

Halloween Dog Parade

Korv-familj.

Halloween Dog Parade

Sushi!

Halloween Dog Parade

Den här dansade för godis.

Halloween Dog Parade

En Wes Anderson-bakelse.

Halloween Dog Parade

En sur kamel.

Halloween Dog Parade

Ögonbrynen!

Halloween Dog Parade

En mjuk matros.

Halloween Dog Parade

En apa och en get (?)

Halloween Dog Parade

Robin Hood.

Halloween Dog Parade

VÄRLDENS GULLIGASTE skelett.

Halloween Dog Parade

Skelettets hippie-kompis.

Halloween Dog Parade

Vad har vi här då

Halloween Dog Parade

Ett lejon förstås!

Halloween Dog Parade

Bästa som hänt mig på länge.

.

Translation. I went to the Halloween Dog Parade in Tompkins Square Park last Saturday and it was the best thing ever.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
70kommentarer
 • Vilket fint inlägg. Älskar’t!

  Rosanne 2014-11-24 21:02:57
  Svara
 • Tycker denna parad verkar hemsk. Att ta på hundarna kläder som säkert gör dom varmare och trängas i en parad med andra människor och hundar. Kan bara tänka mig stressen dom måste ha känt, allt för att människor ser sina djur som accessoarer och ska vara gulliga. Fy.

  Bella 2014-11-02 18:05:14
  Svara
 • Jag fattar faktiskt inte hur kläder-på-djur kan vara så stort i USA. Hundar och katter med kläder på ser aldrig glada ut och hoppar aldrig runt och leker. 🙁

  Och kul med folk som säger att det är hyckleri att tycka att detta är fel, som att ni vet hur folk som kommenterat här lever sina liv? Ja jag har växt upp med flera hundar och katter (ja på bondgård med en massa djur och slakt going on på gården faktiskt), nej jag äter inte kött, köper inte skinn eller päls, går inte på zoo och kollar upp alla märken jag köper så att det inte djurtestar. Varsågod för info fast du inte frågade.

  Chatrin 2014-11-01 10:51:05
  Svara
 • oh my. these dogs are just too precious. :3

  rae 2014-11-01 10:06:27 http://www.lovefromberlin.net/
  Svara
 • Hundarna måste ha varit sjukt varma. De kan ju inte svettas som vi människor, dessutom ligger deras normaltemp en grad högre än oss. Hoppas att det fanns mycket vatten för dom att dricka.

  julia t 2014-10-31 19:43:38
  Svara
 • Sötaste gulligaste knäppaste sjukaste ever.

  kaneli 2014-10-31 12:23:25 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Åh väldigt gulligt, men får lite ont i magen över hela ”klä ut djur” grejen. Hoppas inte hundarna blir påverkade allt för mycket av hysterin, glitter och bling… Å anndra sidan klär man väl på chiuacor så att de inte fryser i kallt klimat men det känns som en annan grej… Eller..?

  AgnesBlixa 2014-10-30 22:59:08 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • ”Förvirrade hundar är <33"

  Nej. Det är inte alls <3 med förvirrade och rädda, obekvämt utklädda stackars hundar. USCH.

  sab 2014-10-30 22:44:27
  Svara
 • Haha, dette er det søteste jeg har sett på lenge! Sur kamel <3

  Synne 2014-10-30 20:59:46 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Josefine: Detta. Jag skulle inte ens orka läsa alla kommentarer om jag var Sandra. Ska vi inte också diskutera hur folk klär ut sina ungar? Fy, vilka hemska föräldrar och människor! Tycker väl också at det känns lite fel när jag ser hundar med kläder på sig, men jag tror knappast att dessa hundar går runt som krokodiler och hippies varje dag.

  Al 2014-10-30 16:19:56
  Svara
 • Haha, det är ju en ekorre! Med en nöt! Ingen apa :D:D:D

  Julia 2014-10-30 16:15:59
  Svara
 • Alltså, älskar bilden på hunden utklädd till skelett!<3

  Johanna 2014-10-30 14:53:22 http://johannaperssons.blogg.se
  Svara
 • Gulligaste jag sett idag. Dör lite.

  Hanna 2014-10-30 13:24:18
  Svara
 • Håller med veganlovisa! Tycker att folk lyckades ganska bra den här gången att kritisera just hundparanden och inte sandra i sig. Älskar att den här bloggen är så stor plattform för diskussioner då jag måste erkänna att vissa kommentarer fick mig att tänka till några gånger.
  Gillar dock inte när folk börjar ”trycka ner” Sandra och hennes sätt att leva. Men det är ju i mina ögon då sådana personer som väntar bara på att få chansen att släppa sin frustration. Beklagar om vi ibland inte kan hålla en trevligare ton.

  Men Sandra får jättemykcet bra kritik och feedback hela tiden. Så jag hoppas att det överväger det dåliga och det onödiga.

  men kritiska diskussioner i den här bloggen – äslkar jag!

  V. 2014-10-30 13:21:53
  Svara
 • Hallå alla pretto-människor som lever perfekta liv och tar korrekta beslut varje dag, Grattis till er! Om ni inte gillar köttätare varför läsa en köttätares blogg?
  Tycker själv att vissa hundutklädnader här gick för långt (lådan på ryggen t.ex) men de flesta såg inte så farliga ut. Älskar hundar över allt annat.

  Bli så less på er som klagar, det är som att ni VÄNTAR på sådana här inlägg så att ni kan känna er så jävla duktiga. Starta en egen blogg om att äta rätt, inte ha husdjur, leva ett straight edge liv där ni inte konsumerar något alls. Och låt oss som gillar bloggen läsa den. Fattar ni inte att ni hämmar Sandra? Så sjukt onice.

  Kajsa 2014-10-30 12:34:38 http://www.skinandscent.for.me
  Svara
 • Tycker att det som är mest anmärkningsvärt i det är kommentarsfältet är att många verkar ha väldigt svårt att skilja mellan personangrepp och kritik av ett fenomen. Att kritisera en hundparad är inte detsamma som att kritisera en person som tittar på en hundparad. Inte heller är ett argument om att hundparader är fel ogiltigt för att den som kritiserar fenomenet äter kött; att x (hundparad) är fel påverkas inte av att personen som kritiserar ägnar sig åt en annan moraliskt förkastligt handling y (eller för den delen x). Detta kommentatorsfält är fullproppat med logiska felslut. Diskussionen om en hundparads förkastlighet måste per se inte tolkas som ett personangrepp mot Sandra. Att sära på person (sig själv eller i detta fallet Sandra) och fenomen (varesig det handlar om hundparad eller köttätande) är en väldigt viktig förutsättning för en grundläggande debatt kring någonting. Och det är inte detsamma som att säga att det politiska inte är personligt. Att Sandras blogg blir en plattform för kritisk diskussion kring samhället innebär inte i sig att Sandra utsätts för påhopp och kvinnohat (även fast detta tyvärr ofta blir fallet). Med makt kommer uppmärksamhet. Genom att försöka undvika totalt logiska felslut, och genom att se skillnaden på kritik av fenomen och kritik av person, så skulle dessa kommentarstrådar bli så mycket roligare att läsa. Och troligtvis ha en lite trevligare ton.

  veganlovisa 2014-10-30 12:15:24
  Svara
 • Mår jättedåligt av sånahär grejer 🙁 Ingen hund ser ens glad ut. Förvirrad sa du? Jo men det kan ju bero på att hunden har tvingats in i en folkmassa med konstiga dräkter och massa andra hundar den inte känner. Den var nog snarare STRESSAD, precis som 80 procent av de andra hundarna. Är det här verkligen en trevlig trend att sprida? Jag håller inte med.. men det är jag det.

  Jen. 2014-10-30 11:57:00
  Svara
 • ÅH HERRE VAD SÖTT jag smälter.

  A 2014-10-30 11:26:49 http://skavidra.blogg.se/
  Svara
 • Alltså fattar inte allt moraliserande hela tiden?? Sandra kan knappt lägga upp något i denna blogg utan att folk ska hoppa på och ge henne skit för saker. Varför ska hon ha något stort ‘måste’ hängade över sig att alltid ifrågasätta allt? Allt hon tittar på, gör, har på sig ska alltså hela tiden ifrågasättas. Hur kan ni ha dessa krav på en HELT VANLIG MÄNNISKA?? Och seriöst, sluta klaga på att hon äter kött. Alla är inte veganer/vegetarianer . Alla har rätt till sina åsikter men det betyder INTE att man har rätt att hoppa på människor som tänker/gör olika. Det är som att Sandra skulle vara någon slags övermänniska och hela tiden måste vara perfekt enligt dessa negativa människors standard. Man bli ju döless på er

  Cissi 2014-10-30 11:08:52
  Svara
 • E: Du verkar inte vara medveten om hur en hund mår när de är utklädda i fåniga utstyrslar. Den här personen arbetar med djur och här har du den personens svar till en som frågar om hundar tycker om att bära kläder:

  No they don’t. As far as the dog is concerned this is a horrible thing to do ALWAYS.
  Now there are times when it is appropriate to dress your dog – if you’ve got an animal that is used to warmer climates and you need to take him out when it is below zero.

  Remember however that the dog is already wearing a fur coat and you’re trying to put more clothing on top of it. It would need to be pretty damned cold for that to be useful. From the dog’s point of view it restricts his movements slows him down and destroys his camouflage.

  Yes dogs will put up with a LOT – and most will put up with this too. That doesn’t mean you should do it.

  Om du fortfarande inte tror att de påverkas så borde du verkligen tänka om.

  Lisa 2014-10-30 10:24:01
  Svara
 • Finns ju en miljard utklädda bebisar också, som antagligen inte själva har valt sin utstyrsel, men jag tror inte de mår dåligt av det heller. Tycker inte det är något större problem, så länge hunden eller bebisen för den delen inte har på sig obekväma grejer. Vet iofs inte så mycket om hundar, men de brukar väl inte bli ledsna över att man skrattar åt dem eller att de ser löjliga ut, eller? Tror mer det är för att man tänker att man själv inte hade velat bli utklädd och skattad åt, men gissar att hundar generellt inte har något emot att bli skattade åt och tycker andra saker är viktiga för att känna sig coola än vi människor gör. Ur djurens perspektiv, är det verkligen ett problem?

  Dock att det är taskigt med obekväma kostymer såklart, precis som att en del hundar kanske varken behöver eller trivs i kläder alls, och det får man väl bara hoppas på att deras mattar och hussar har koll på, svårt att utläsa från fotografier. Men just det här att löjliga kläder skulle vara elakare att sätta på en hund än neutrala kläder, det köper jag inte att hunden bryr sig om.

  Tove 2014-10-30 10:03:02
  Svara
 • Åh så himla söööta!!!! Älskar hundar, de är det bästa som uppfunnits!

  Isabel Lindström 2014-10-30 08:58:01 http://isabellindstrom.blogspot.fr
  Svara
 • började typ grina av gullighet!!!!!!!!!!!!!!!!! ahh åh alltsååååå <3456789

  Anna 2014-10-30 08:57:43
  Svara
 • Jag tror att Sandra var ganska medveten om att människor skulle poängtera bristen på moral gällande detta. Därför tycker jag att hon är modig som publicerade inlägget ändå. Sedan så tycker jag att somliga har en poäng, skulle aldrig få för mig att klä ut min hund heller. Men orka gå så hårt på. Som du som skrev ”men så käkar du kött så in i helvete också” – so? Att äta eller inte äta kött är en människas egen vilja (jag gör det inte). Att lägga upp ett sådant här inlägg går kanske emot er etik men nu är det redan gjort och jag tycker att många av er skulle kunna använda en mycket trevligare ton. Tänk på att Sandra bara är människa. Kram.

  Rebecka 2014-10-30 08:28:37
  Svara
 • Men OMG <3333

  mimmi 2014-10-30 08:24:15 http://mimminea.devote.se
  Svara
 • skitgölliga hundar. är själv inte övertygad om att en hund LIDER SÅ JÄÄÄVLA MYCKET av att ha en liten dräkt på sig i någon timme. tröttsamt med alla dessa sjukt duktiga människor som ska berätta för sandra om vad som är rätt eller fel. men också tröttsamt när sandra inte överhuvudtaget problematiserar denna djurparad.

  e 2014-10-30 08:19:47 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Om det nu är djurplågeri att klä ut dem stackars små så är det sak samma med att ha dem boende inomhus.Djur ska bo ute i naturen och inte fängslade.
  ¨

  Lina-Greece 2014-10-30 07:45:12
  Svara
 • Asså jag dör. Detta måste ju få ske på svensk mark nån gång! Åhhh! <3

  Des 2014-10-30 04:46:31
  Svara
 • Vart är t-shirten ifrån? x

  Linda 2014-10-30 03:41:11
  Svara
 • Ahhhhhh, sööööööta! <3 !

  Tokyo-Kitsune 2014-10-30 01:55:10 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
  Svara
 • Jag tycker det är ganska problematiskt att du publicerar ett inlägg med massor bilder på utklädda djur utan att över huvud tagit ifrågasätta, och rubricerar det som att djuren klätt ut sig. Tycker själv, instinktivt, att det är hur gulligt som helst, men djuren ser i många fall inte ut att vilja ha på sig maskeradkläder eller liknande. Tittade en gång jättelänge på en bild föreställande en kanin med kanintofflor och tyckte det var hur sött som helst tills någon jag visade bilden för poängterade att kaninen själv såg ganska ledsen ut. Enda gången det kan vara positivt med kläder för djur är när de ska vistas i ett klimat de inte är vana vid, t.ex. ett väldigt kallt klimat – min egen hund har en vinterjacka eftersom det inte alltid är superkul med -20 grader. Det skulle vara intressant att höra dina tankar om detta, det var faktiskt inte något jag själv tänkt på förrän min pojkvän pratade om det för kanske ett år sedan.

  Adam 2014-10-30 01:34:07 http://laughingpunks.tumblr.com
  Svara
 • Lisa: Alltså, jag håller helt med dig om det, men tycker ej att resonemanget ”vi har historiskt sett ätit kött” håller med tanke på hur köttindustrin ser ut idag. Jag äter inte kött, men tycker inte det är moraliskt fel i sig att äta kött, utan det är metoderna genom vilka vi håller oss med, och slaktar, djur som jag tycker är fel. Om någon går ut i skogen och skjuter en älg och äter, eller håller sig med eget boskap (som det faktiskt såg ut förr i tiden) så be my guest, men ja, jag tycker det är roligt om man upprörs så över detta och sedan går och trycker en hamburgare på Mc Donald’s

  Tycker förövrigt också det är osmakligt att avla fram djurraser och klä ut sina husdjur, men det är inte poängen.

  Linnea 2014-10-30 01:13:52
  Svara
 • ”Geten” måste ju vara ekorren från Ice Age ju. Haha. Den som alltid jagar sitt ekollon. <3

  maria 2014-10-30 00:58:17
  Svara
 • Julia, ursäkta men du kan knappast snacka om ”hyckleri” från alla. Jag är vegan och konsumerar ingenting ifrån djur. Jag stödjer inte köttindustrin, pälsindustrin, äggindustrin eller mjölkindustrin och jag stödjer inte att någon sätter på sina hundar ”små söta” dräkter för deras eget nöje. Lovar att ingen av de där hundarna blev lyckligare av att bli utklädd, möjligen tvärtom. Och oavsett, med din logik får vi aldrig kritisera något för att finns någon som har det värre. Så, tyst alla svenska kvinnor, hur vågar ni snacka om er ojämlikhet när det finns de som har det värre? Eller alla som lever i fattigdom i Sverige borde bara sluta klaga för de finns de som svälter? Sånt resonemang för oss inte framåt.

  Sandra 2014-10-30 00:51:07
  Svara
 • Jag har själv tre hundar och
  en gång klädde jag på dem tshirts och sjalar runt huvudet. Skrattade först för det såg så gulligt ut. Men sen kändes det fel eftersom jag märkte så tydligt att ingen av dem tyckte om det alls. Hundar är ju avlade till att vilja vara människor till lags. Men det betyder inte att de inte påverkas negativt av sånt här. Tycker detta är ett väldigt osmakligt inlägg, vittnar om brist på empati.

  Och alla som påstår att vi som känner detta skulle vara hycklare, hur tänker ni då? Så om t.ex grupp A och B är utsatta grupper i samhället så har endast de som aktivt kämpar för grupp As rättigheter ha en åsikt om diskrimineringen av Grupp B och INGEN annan? Bara de som t.ex aktivt jobbar för välbefinnandet hosnensamkommande flyktingbarn får ha en åsikt och känna att rasism och hatbrott mot t.ex svarta människor är fel. Alla andra som upprörs över detta fenomen som inte aktivt stödjer flyktingbarnen är HYCKLARE?

  Resonemang som detta håller uppenbarligen inte.

  Emma 2014-10-30 00:13:33
  Svara
 • detta kan nog vara det absolut bästa inlägget på hela internet. punkt.
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  charlotta 2014-10-29 23:15:32 http://charlottabillstrom.wordpress.com
  Svara
 • ååå supersötisar ju haha!
  Kolla gärna in min blogg om du har lust, det är nämligen riktigt intressanta att läsa inom dom kommande veckorna då jag föder 2 barn vid bara 15årsålder. så enjoy 😉

  Matilda 2014-10-29 23:11:44 http://www.nattstad.se/matildalundberg
  Svara
 • Alltså Robin Hood SÅG VERKLIGEN UT som Robin Hood! 😀 Underbar parad. Hundar såg också glada ut! Älskade sällskapsdjur.

  Cykelkatten 2014-10-29 22:54:59 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Linnea: Gå långt tillbaka. Vad har boskap och grisar använts till genom alla århundraden? Och vad har hundar använts till? Boskap har bidragit till mat på bordet och mejeriprodukter medan hundar har vaktat boskapen och sina familjer. De har inte blivit utklädda och förlöjligade.

  Jag försöker inte på något sätt påstå att köttindustrin är bra för den är vidrig men jag hoppas du förstår min poäng om hur människor har förändrat husdjuren. Ytligheten ligger bakom människors sysselsättning till att förstöra sina djur genom att klä ut dem och Ytligheten ligger bakom till att 47 hundraser är sönderavlade och inte ens bli dräktiga på rätt sätt.

  Lisa 2014-10-29 22:39:58
  Svara
 • Hatten av till Sandra som orkar lägga ner enormt mycket tid och energi på denna fantastiska blogg, trots att hon inte kan skriva ett enda inlägg utan att massvis av fröken duktiga-personer skall bombardera henne med klagomål efter klagomål. Hade ingen aning om att det bor så många perfekta varelser i detta avlånga land, som gång på gång måste överösa henne med information gällande hur OHEDERLIG hon är som äter för mycket kött, gillar söta hundar som är utklädda, går på zoo, har en kjol från American Apparel, röker för mycket och så vidare i all satans oändlighet

  TA ER SJÄLVA I KRAGEN OCH GÖR NÅGON VERKLIG NYTTA ISTÄLLET

  Josefine 2014-10-29 22:29:05
  Svara
 • Til dere som er negative i kommentarene ovenfor; har dere noen erfaring med hunder egentlig? Har dere eid en hund? Omgås dere mange hunder? Hvordan i all verden kan dette kalles dyreplageri? Å kle på hunden klær? Jeg tipper hundene elsker den ekstra oppmerksomheten. Jeg tipper hundene elsker å bli dulla med av eierne sine. De har aldeles ikke vondt. Jeg antar dette også er hunder som til vanlig bor i by. Det er jo ikke sånn at dette er ville hunder som til vanlig løper fritt i skogen og nå blir tvunget i bånd og kostyme til spott og spe. Jeg antar dessuten at Sandra har mye erfaring med hund og kan se om hunder har det bra eller ikke. De står iallefall ikke og logrer med halen og tunga ut hvis de har det kjipt. Jeg tipper Sandra har såpass koll at hvis dette er dyr som tydelig har det kjipt ville hun sett det og ikke posta dette.

  Slapp av folkens. Enn å ta så på vei. Er det mulig.

  Vilde 2014-10-29 22:23:37
  Svara
 • ALltså att du stödjer detta. Djur är inga accessoarer.
  Varken köttindustrin eller detta. Att utnyttja andra djur och göra saker mot deras vilja är absurt och fel.
  Blir så jävla arg att du stödjer detta, men å andra sidan käkar du kött som in i helvete så det förvånar mig inte att du tkr detta är kul och fantastiskt.

  Hedda 2014-10-29 21:38:07
  Svara
 • Förutsätter att alla ni som lackar på detta är strikta veganer, annars är ni en bunt rejäla hycklare.

  Linnea 2014-10-29 21:13:36
  Svara
 • Julia: Bara för att det händer tråkigheter med djur runt om i världen betyder det inte att man kämpar för dem. Jag arbetar ständigt för att djur ska respekteras och behandlas med kärlek av människor men det betyder inte att jag inte blir upprörd över inlägg som det här. Och till att svara på din fråga: Jo djur känner skillnad på om det är täcken eller kostymer de har på sig eller skor. De är inte gjorda för att bli uppklädda och det är inte de som har bett människor att sy kläder till dem och skapa skor. Det gör människor för att tjäna pengar på sina husdjur.

  Lisa 2014-10-29 21:10:10
  Svara
 • Nej usch vad deprimerande. Vidrigt, vidrigt, vidrigt 🙁

  Svea 2014-10-29 20:51:51
  Svara
 • Schyssta hundar. Vi kommer med Hjo-Hjo nästa år.

  Andra året i Hjo 2014-10-29 20:32:18 http://hanskhjo.blogspot.se/
  Svara
 • Håller med kommentaren här ovan. Sånt hyckleri att hålla på och bli upprörd för att några hundar har på sig eventuellt obekväma kostymer några timmar medan miljoner miljoner djur slaktas, går utan mat, används i djurförsök, misshandlas och jag vet inte vad. Det här är hundar som är välgödda, ompysslade, som har någon som bryr sig om dem. De förstår inte skillnaden mellan ett täcke och en kostym, även om utklädnaden kanske inte är riktigt lika bekväm. Så för fan använd er energi till att göra skillnad där det faktiskt behövs.

  Julia 2014-10-29 20:15:06
  Svara
 • Haha, ”en get”, tror det ska föreställa en grå ekorre 😉 Men så himla fint att du delade med dig av detta. Vill åka till NY över den här perioden bara för att få chansen att kanske se den här paraden!!

  Maria 2014-10-29 20:03:40 http://morningtear.wordpress.com
  Svara
 • Haha, fantastiska bilder!
  Kram

  Jämtlandshanna 2014-10-29 19:53:58 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Haha! Va gulligt! 🙂

  ellenlundis 2014-10-29 19:50:12 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Åhhhhhh <3

  LILIJA 2014-10-29 19:43:58 http://lilija.com
  Svara
 • ALLTSÅ!!!!! DÖR SÅ FINT OCH KNÄPPT.

  jennifer 2014-10-29 19:43:14 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • fan vilket deppigt inlägg.

  j 2014-10-29 19:34:15
  Svara
 • Hanna-ackribi: Ja för det säger självklart statistiken. Är det någonting du har kommit på själv? Många struntar i hur de behandlar sina djur så länge som de själva blir berömda. Och inga djur trivs i fåniga utstyrslar.

  Lisa 2014-10-29 19:22:17
  Svara
 • Alltså det här var det sjukaste.

  Ellinor 2014-10-29 19:12:50
  Svara
 • Meh, folk är ju roliga. Hur tror de att de små hundarna hade överlevt vintern utan täcke för att värma sig från kylan? Snarare ett måste.Tex… Knappat så att de går runt som krokodiler jämt mer än några timmar max. Vem tar på sin hund något den reagerar att ogilla? Folk är så märkliga, men äta kött går bra? Ha skinnväska? Köpa smink testat på djur? Minkuppfödning, jakt på noshörningar, elefanter, pandor…

  Meh! 2014-10-29 19:05:38
  Svara
 • åh alltså MENDL´S-bakelsen!
  tror inte att de flesta hundar tyckte det var så jobbigt. jag tror de hade det kul med alla andra nyfikna hundar runt omkring. de flesta djurägare (inte alla) har bra koll på hur de behandlar sina djur.

  hanna- ackribi 2014-10-29 18:36:22 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Ekorre och bock ju! Inte apa+get (:

  idi 2014-10-29 18:26:52
  Svara
 • Apan är ju en ekorre!!!

  Lina 2014-10-29 18:24:28
  Svara
 • jag dör så gulliga!!! har varit taggad på detta inlägg enda sedan ni pratade om paraden i podden!!

  sonia 2014-10-29 18:23:58 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • Jag tror inte att hundarna tycker att det är lika roligt att bli inträngda i ”skojiga” kostymer och påhängda ”gulligt” pynt. Mår dåligt av att sådant här händer.

  Helena 2014-10-29 18:13:24
  Svara
 • Usch, tyckte inte det här var så roligt, ingen av hundarna ser direkt ut att njuta av sina kostymer… 🙁

  Cecilia 2014-10-29 17:49:10
  Svara
 • Tycker nästan det är hemskt att se. Tycker inte om när man utnyttjar andra (i detta fallet djur som inte kan säga emot) för att själva bli underhållna. Det är bara fel, djur är djur & inga accessoarer.

  B 2014-10-29 17:49:07
  Svara
 • Sött men får verkligen lite ont i magen när man klär ut djur. En sak med kläder för de fryser (vissa raser behöver kläder), men sånt här känns inte helt okej.
  Men så är jag emot hundar på marknader med.

  Madde / Livet som mamma och lärare 2014-10-29 17:49:03 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Ja, alltså, det där känns ju väldigt nära djurplågeri. Jag skulle tycka det va rätt jobbigt om någon satte en låda runt/hängde saker ifrån mig som begränsade mina rörelser utan att jag hade något att säga till om det och utan att förstå varför. Hundarna har alltså inte ”klätt ut sig”, ägarna har klätt ut hundarna för sitt eget nöjes skull.

  Sandra 2014-10-29 17:45:16
  Svara
 • Såg precis den här videon ”A Woman In New York Filmed How Much Men Street-Harass Her In A Single Day”. Vill gärna bo i New York en dag, men detta fick mig att bli lite rädd alltså! Kan du inte snälla prata om dina erfarenheter av street harrassments i NY, är det verkligen såhär illa? Känner man sig otrygg?

  rebecka 2014-10-29 17:44:52
  Svara
 • Människor som klär ut sina djur är det värsta jag vet. Vare sig det är parad eller inte. De är ingens accessoar eller docka.

  Lisa 2014-10-29 17:41:59
  Svara
 • Var det tråkigt att min favorit faktiskt var busken? Men erkänn, buskar är rätt roliga…

  Saga 2014-10-29 17:26:17
  Svara
 • So sad i didn’t know about this, i just went home from New York – but i love your pictures <3

  Alexia 2014-10-29 17:02:18 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • Bästa inlägget EVER!!!!! JAG DÖR!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
  P.S. Sandra, kan inte du snälla uppdatera din Stockholms guide nu när du varit tillbaka ett tag. Jag är Stockholmare men det vore så bra o återupptäcka stan lite nu när den förjävla vintern kommer 🙂

  Maral 2014-10-29 16:55:41
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind