Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ikväll.

thursday.

Här är jag för exakt och prick fem minuter sedan i mitt kök. Måste egentligen springa ut från dörren egentligen nu, men jaja.

thursday.

Så här ser jag i alla fall ut ikväll när jag och Michelle spelar musiken på Kåken. Här är eventet om någon vill komma.

thursday.

Collegetröjan är från Asos, kängorna från Dr Martens och kjolen är ny. Jag köpte den i New York och den är från Gant Rugger. De har döfin kollektion just nu, ser lite ut som ett femtiotalsinternat i någon favoritbok.
.

Translation. Tonight’s outfit. Sweater from Asos, boots from Dr Martens and skirt from Gant Rugger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • men åh så fint!! och ditt kök är ju underbart!

  hedvig 2014-11-01 10:31:17 http://hedvighedvig.devote.se
  Svara
 • you always look so cute 🙂 great photos and i love the kitchen in this new apartment!

  rae of love from berlin

  rae 2014-11-01 08:55:05 http://www.lovefromberlin.net/
  Svara
 • hej!! undrar två saker: bråkar du någonsin med din man? ni verkar ha det så fint ihop. och två: varför har du inga britney-låtar i din nittiotalsplaylist på spotti? kramis

  sally 2014-11-01 00:16:48
  Svara
 • Niva: ska en hålla på och hoppa på andra för deras handlingar kanske en ska ha all bakgrundsfakta klar för sig http://mobil.dn.se/sthlm/krogare-far-sparken-for-rasistisk-dessert/

  Martina 2014-10-31 16:48:43
  Svara
 • Sandra! Hur ska man tänka för att inte vara svartsjuk? Jag har en pojkvän sedan 1,5 år tillbaka och det mesta går bra för oss, jag litar verkligen på honom..men jag blir så HIMLA lätt svartsjuk. När han pratar i telefon eller umgås med sina tjejkompisar så blir jag sådär äckligt svartsjuk som man inte får bli. Jag vet att han älskar mig och att han aldrig skulle såra mig men jag blir svartsjuk på tanken av att han kanske har något med dom som han inte har med mig? Typ att han ska anförtro något eller berätta någon hemlighet åt dom som han inte kanske vågar säga åt mig? Lite som att jag vill ha honom för mig själv. Svårt att förklara men jag hoppas du förstår! Har du något hett tips på hur man kan tänka för att inte vara svartsjuk? Jag vill såklart att han ska få umgås med alla sina vänner så det skulle jag aldrig hindra honom att göra!

  E 2014-10-31 16:16:46
  Svara
 • Fräscht att ni DJar på ett ställe som fortfarande säger n****boll….

  Niva 2014-10-31 13:36:58
  Svara
 • Första gången mini-hjärtesorg. Och vart ska jag skriva av mig om det? Att bara få slänga ut liiite av mina tankar känns faktiskt tryggt just här. Kanske någon känner igen sig också?

  Jag har för första gången vågat försöka visa mig själv när jag träffat en snubbe, och inte enbart kämpat för att få honom att tycka om mig. Och jag tenderar ändå att bli livrädd när jag hamnar ensam med nästan vem som helst (av rädsla för att inte vara den perfekta vännen/bekanta/o.s.v., men jag jobbar på det. Älskar oftast uppmärksamhet i grupp dock). Men ja, nu har han sagt att det har varit mysigt och trevligt att träffas men att han inte känner att han ser en framtid med oss. Och ja, jag är ledsen, men jag var inte upp över öronen förälskad. Men för första gången hade jag vågat leta efter vad jag söker, bli nyfiken och samtidigt öppna mig, och det känns som en vinst i sig.

  En sak bara, nu är det tyvärr så lätt att tänka att det alltid kommer bli så här. Ena risken – jag träffar inte någon jag blir nyfiken på som också är nyfiken på mig. Andra risken – jag träffar någon intressant och träffas men så händer det här igen – om och om igen. För ibland känner jag att jag är för mycket för många (snubbar – ?), jag skämtar för mycket, är för pladdrig ibland, vill också peka på mina brister ofta, är kanske för öppen för fort. Brukar dock vara omtyckt av de flesta, men kanske lätt hamnar i en slags friendzone därav. Men jag Orkar Inte leka sval och helsamlad bara för att vara den mystiska tjejen med glimten i ögat som är lite sensuell och pretto. Jag gillar i och för sig många sådana människor också, skriver alltså inte ”pretto” med förakt, men frustrationen ligger i att jag inte är den människan. Och det känns som att många snubbar som jag brukar bli lite intresserad av vill ha en sådan. Men – jag tänker ge mig på det igen i alla fall, så fort som möjligt för det känns bäst. Vet ju på sätt och vis att det är det enda att göra också, annars får jag ju aldrig veta om jag någon gång kan hitta någon att bli kär i som också blir kär i mig. Det har aldrig varit så, och för första gången var jag nu på den mest smärtsamma sidan. Är snäll mot mig själv nu för tiden i alla fall, och det är nog därför det förhoppningsvis kommer gå bra i framtiden oavsett vad som sker.

  Oj. Så. Tack. Hej.
  Och – tack för en så fin blogg, alltid trevligt att dyka in här!

  JJ 2014-10-31 13:04:40
  Svara
 • Hej Sandra. Kanske en lite konstig och ful fråga, men hur fasiken hintar man om att man vill ha förhållande på facebook med sin partner. Varje gång jag försöker ta upp det så fastnar orden på tungan och vet att det inte spelar någon roll men tycker om min fina pojkvän så mycket att jag bara vill att alla i hela världen ska veta att det är vi haha. Puss på dig!

  Linnea 2014-10-31 00:03:09
  Svara
 • Så fint skjørt! Håper det er koselig å være hjemme igjen!

  Synne 2014-10-30 21:00:33 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Du är ju verkligen en av mina förebilder inom stil/kläder!!

  Martina 2014-10-30 20:43:32
  Svara
 • Superfin du och superfint kök! <3

  Hey Emelie 2014-10-30 19:45:05 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Den där kjolen är verkligen superfin!
  Kramar

  Jämtlandshanna 2014-10-30 18:41:14 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • En hel hög med nya kläder från bland annat asos vill ha nya ägare! Låga priser, alla auktioner avslutas på söndag. Passa på att förnya höstgarderoben lite! 🙂
  http://www.tradera.com/profile/items/3454755/fgv

  GARDEROBSRENSNING 2014-10-30 16:57:23 http://www.tradera.com/profile/items/3454755/fgv
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman