Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. frågepodden del 1.

image-209-709x709

(foto daniel redgert)

Torsdag och nytt poddavsnitt med Sandra och Michelle. Den här gången svarar vi på alla frågor som ni har ställt. Högt och lågt, alltihop. Dessutom har vi gästspel av Ulrik Munther i slutet av podden som spelar akustiskt! Vi hann inte gå igenom alla frågorna så ännu en frågepodd kommer nästa vecka.

Lyssna och prenumerera i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren, varsågoda:
https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-michelle-26-qa-del-1
Vi finns på twitter och insta under hashtaggen #sandraochmichelle

.

Translation. Podcast no. 26 with me and Michelle is out today. We answers all the questions our listeneres have asked.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • älskar er pod!! måste bara fråga vad låten heter som man hör i slutet (inte ulrik alltså) när ni pratar om er teknik (typ 30-32 min in) med piano? SÅ fin

  Johanna 2014-11-10 10:28:06
  Svara
 • Hejsan finaste Sandra!
  Jag har en liten fråga. Vad jag förstår det som så jobbade du på en reklambyrå i USA? Så min fråga till dig är, vad gör man egentligen på en reklambyrå och vad kräver det för utbildning?
  Många kramar!

  Anna 2014-11-08 22:28:23 http://obligatorisk.devote.se
  Svara
 • Devi: Tror det är Rhye med Stay open eller någon annan låt med Rhye. Älskar Rhye.

  Kajsa 2014-11-08 16:23:09 http://skinandscent.for.me
  Svara
 • Det var jag som skrev dom två jobbiga och långa frågorna i början. Förlåt för det. MEN ska förklara lite mer vad jag menar: 1. angående rösterna så har ni samma dialekt och samma ljushet i rösten (förklaras av att ni är kvinnor i samma ålder). Visst att ni pratar på olika sätt, men det är ändå svårt att hålla isär, för mig i alla fall. Man får tänka till lite mer än i andra poddar jag lyssnar på vem av er det är som pratar.

  2. Jag har lyssnat på massa avsnitt med er, läst Sandras blogg sedan 2007, så jag är ett stort fan. Menade verkligen inget illa med min utläggning/fråga/vad det nu var i slutändan. Jag tycker ni har rätt i att ni backar upp varandra som vänner och att det är bra. Anledningen till att jag tog upp det var att jag skulle introducera er för en killkompis. Han hade ingen aning om vilka ni var så jag spelade upp er podd när vi körde bil långt. Men vi började lyssna på flera avsnitt och han gillade det inte alls. Det blev också så att han uppmärksammade mig på att i just de avsnitten (det var bland annat det om förebilder) så kom ni aldrig till sak. Det var svårt att komma in i något slags ställningstagande från er sida och då började jag tänka på om det var så att det berodde på någonting särskilt. Men nu när ni förklarade er intention med podden så fattar jag lite mer, dvs att man ska vara den tredje kompisen osv. Vi lyssnade samtidigt på Alex & Sigge som är hans favoritpod och som jag aldrig hade hört förut. Därför blev liksom jämförelsen som den blev. De håller inte med varann i mycket större utsträckning och hade också lätt för att säga det till varann. Jag tycker typ att det vanligaste uttrycket i er podd är ”ah men jag fattar” från Sandra. Kanske är vanligt att säga i Sthlm men av någon anledning så stör det mig varje gång? Kan ej förklara.

  De gånger jag tycker er podd är absolut bäst är när ni pratar om er uppväxt/högstadiet osv. Kan bero på att vi är lika gamla. Men detta med frågepodd var också kul!

  Linda 2014-11-07 19:00:55
  Svara
 • Plus fråga föresten: hur känner du Elsa? Puss!

  Ellen 2014-11-07 14:17:55 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Hah, tycker inte era röster låter alls lika! OCH tycker det är onödigt att bråka bara för att. Tycker att man skall hylla att man för en gångs skull kommer bra överens med någon istället för att jämt, jämt, jämt tjafsa 🙁
  Min första hund hette Pricken, vilket alltid ansågs lite lustig eftersom att han blev jättestor! Han var en vild blandning av massa raser och lyckades på något sätt bli helt enorm!

  Fiffi 2014-11-07 10:25:30
  Svara
 • Jaaa podd om gymnasiet snälla <3 helst om inte alltför lång tid typ senast december gärna tidigare mvh hurfan ska det här (gymnasievalet) bli. Liten fråga också om ni får med det: tror ni det är värt att pendla shitlänge varje dag för att gå en linje som kanske är lite roligare (typ humanistiska) men inte jätteolik en annan (typ sam-beteende) Kram på er

  Cornelia 2014-11-07 07:39:28
  Svara
 • Så mysigt att lyssna från Kåken, alltså det var ett så hemtrevligt ljud i bakgrunden! Bättre än studio skulle jag säga!
  Och håller med om att ni backar upp varandra fint trots att ni inte håller med.
  Pussar <3

  Ellen 2014-11-06 20:16:22 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • vad är det för låt som spelas i bakgrunden runt 5 minuter in i podden? ÄLSKAREN!

  Devi 2014-11-06 16:26:47
  Svara
 • Sååå bra igen som vanligt! Skrattade högt på flera punkter dessutom. Och angående diskussionen att ni alltid håller med varandra: älskar er kompiskemi och hur ni backar upp varandra trots att ni inte alltid tycker helt lika. Att lyssna känns verkligen som att få vara en tyst tredje kompis.

  Kaneli 2014-11-06 16:00:32 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Detta måste uppmärksammas: Mean Girls-reunion!

  http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20433411_20869189,00.html#30245215

  Lina 2014-11-06 11:02:50
  Svara
 • Alltså, så bra! Älskar att ni hade med Ulrik också 🙂
  Grym pod har ni<3

  Tora (torahansson.blogg.se) 2014-11-06 10:21:09 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  i <3 podden!
  Lyssnade på den 1:a podden nu och då ramsade ni upp eran bucketlist. Där sa du att ni sku ha en eldslukare och elefant i 30-årslaget, haha 🙂 Blev inga check på det punktet tyvärr. Älskart.

  Kat. 2014-11-06 10:02:37
  Svara
 • Jaa! 😀

  Ulrika 2014-11-06 09:42:00 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Sandra!
  Jag har en fråga till dig. Är nämligen så himla kluven inför en grej.
  Jag har träffat en kille fyra gånger nu under en månads tid. Vi är extremt olika samtidigt som vi är väldigt lika när det kommer till vissa saker, men det som gör oss olika är saker jag inte riktigt vet hur jag skall ställa mig till.
  Exempelvis, jag är väldigt positiv och ger alltid komplimanger och är väldigt ärlig så fort jag tycker att någonting är bra/fint.
  Han däremot, är ganska cynisk och ifrågasätter mycket på ett snarare negativt sett.
  Jag ger komplimanger så fort jag tycker att någon är fin/bra men han menar att komplimanger ofta är krystade och att han inte känner sig bekväm med att varken ge eller ta emot komplimanger.
  Vi pratar varje dag på ett eller annat sätt och om jag inte hör av mig till honom så dyker det alltid upp ett sms från honom framåt kvällen.
  Han berättade om mig för flera av sina vänner redan innan vi träffats, jag har träffat hans pappa och sovit hemma hos hans mamma (som känner till mig) medan ingen i min familj vet någonting om honom. Endast en vän som träffat honom under en halv fika.
  Han säger att han undermedvetet ”drillar mig” hårdare än vad jag ”förtjänar” för att han jag skall bli trött på honom och skita i honom så att han slipper några committments även om det är motsatsen mot vad han vill…? Och att han tycker det är läskigt att vi träffats så här snabbt.
  Tycker det är fett svårt att tyda vad han vill?! Han har sagt att han är ärligare mot mig än vad han tidigare varit mot någon annan, men det är inte så lätt att förstå vad han vill/tycker/tänker.
  Jag vet inte heller vad jag vill/tycker/tänker, haha! Har inte träffat någon på väldigt länge så det känns svårt att veta om jag går omkring och tänker på honom bara för att han är ”någon” eller för att, åh, det är Simon, liksom.
  HUR GÖRA? Jag har ingenting emot att träffa honom utan syfte lite ett tag mest för att få lite närhet och action men jag vet inte. Det känns inte så hållbart liksom. (sen vet jag ju inte heller om jag är ute efter något hållbart ändå men men men du förstår)

  olivia 2014-11-06 09:39:07
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman