Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

grey rainy days.

monday.

Jag har feber och det är dötrist. Allt jag gjort de senaste trettio timmarna är att ha hängt i min säng och tittat på Big Bang Theory, sovit och ätit grilled cheese-chips (så god smak btw). Så det som jag tänkt blogga om har jag då inte bloggat om för att jag legat i horisontellt läge.
Men jag kan väl bjuda på en helgrå dagens outfit som jag hade på mig igår innan sjukdomen bröt ut.

monday.

Tröjan är från Asos och kjolen är från Forever21. Längtar så förresten tills vi har hittat en sänggavel som är fin (och satt upp tavlor, och kanske målat lite). Det är ingen som är sugen på att sälja, eller vet var man kan köpa denna sänggavel från Ellos nuförtiden? Tycker den är perfekt!

monday.

Förhoppningsvis är jag frisk imorrn eftermiddag! Då ska jag visa er mitt senaste inredningsköp som jag tycker så mycket om.
.

Translation. A grey outfit for a grey monday. Sweater from Asos and skirt from Forever 21.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åh jag har en likadan kjol från Forever21 fast randig. Älskar den för det är så underligt skön.
  Det låter typ astråkigt att ligga sjuk. Tips om TV-serie ifall du inte redan har sett: Orphan Black. SÅ. JÄVLA. BRA.

  Madde Schwedaan 2014-11-15 00:23:29 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Skulle tro att det där är en kopia av dessa: http://www.mimou.se/index.php/collection/furniture.html?limit=all

  Fina men dyra och lååång leveranstid.

  Malin 2014-11-12 22:04:24
  Svara
 • Så himla tjusiga kuddar! Var har du hittat dem?

  Jennifer 2014-11-12 22:01:34
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har ett problem och du kommer alltid på så bra saker att säga så jag hoppas på att du kan hjälpa mig. I Augusti flyttade jag till en annan stad för att plugga och bodde i studentkorridor de första 2 veckorna och där träffade jag en jättefin kille som jag började att tycka om väldig mycket. Problemet var att jag hade pojkvän i min hemstad som jag hade varit tsm med i 2 och ett halvt år. Jag hade sagt till honom att vi skulle klara av att ha distansförhållande men jag blev förälskad i killen som bodde i min studentkorridor så jag var tvungen att göra slut med min pojkvän. Det berodde självklart inte bara på den nya killen utan mitt ex var väldigt avundsjuk av sig så att ett distansförhållande skulle inte ha funkat. Nu träffas jag och den andra killen och är nästan tillsammans och jag tycker om honom så mycket! Men jag kan inte sluta att tänka på mitt ex, börjar gråta så fort jag tänker på alla bra stunder vi hade (även fast att det var många dåliga också.) Jag vet inte vad jag ska göra, jag är inte kär i mitt ex längre men varför tänker jag så mycket på honom när jag är själv för?

  Sandra 2014-11-12 19:05:44
  Svara
 • Åh du är så drömmigt dösnygg!

  Linnea 2014-11-12 15:25:38
  Svara
 • Jag vill också ha en sån sänggavel! Till min forever alone 120-säng, hehe 🙂

  Matilda 2014-11-12 14:30:25
  Svara
 • hallå har inte du problem med att minsta lilla armhålssvettning syns i grått? älskar det men nojar mig över att det ska synas :((((

  elina 2014-11-12 14:27:20
  Svara
 • Booo! Jeg er også syk! Sender deg massevis av gode tanker!

  Synne 2014-11-12 14:21:24 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Finaste Sandra,
  Det tog mig två och ett halvt år att komma över honom, precis den tiden tog det. Han som tog sönder mig så mycket, som fick mig att tro att jag var död på insidan. Ja han som flyttade till singapore, skaffade en ny ”perfekt” tjej att vara ihop med och kunde gå vidare medan jag hade hjärtesorg långt efter honom. Igår fick jag höra att det hade tagit slut med hans nya tjej också och min reaktion var HA! HAHAHA!

  🙂

  thesadbox 2014-11-12 13:50:17 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Krya på dig fina! Gillar dina sängkläder, särskilt den rutiga kudden! Var kommer den ifrån? Överlag har du några tips på var man kan köpa fina sängkläder, typ var du skulle gå och titta efter det?

  Ulrika 2014-11-12 11:34:05
  Svara
 • Finns en liknande sänggavel från Mimou, hiskeligt dyr men väldigt fin och alice in wonderland-ig!

  Camilla 2014-11-12 11:12:48
  Svara
 • Vad spännande med lite inredning! Jag undrar lite hur det går med din lägenhet o inredningen? Jag förstår ju såklart att du vill känna in o inte bara köpa saker för att det är praktiskt, men jag tror att både min och många andras dröm ju är att inreda en fin härlig lägenhet, så jag tycker det är lite spännande att det tar sån ”tid” för dig. Eller är det kanske så att du håller på hela tiden bara att du kanske inte vill dela med dig till oss innan allt är helt färdigt? Jag förstår ju om du kanske känner att det är jobbigt om alla ska ha åsikter..

  M 2014-11-12 10:22:27
  Svara
 • Alltså vi kan byta. Är gravid o så jäkla slut så nästan önskar mig lite lätt flunssa så jag får sova på soffan med endast tv som sällskap. Så kan det gå. Sen när man väl ÄR flunssig så är ju allt skit men, haha, man är ju aldrig nöjd!

  Sandra 2014-11-12 10:13:52 http://kairi.ratata.fi/blogg/
  Svara
 • Feber eller inte så ser du grymt fin ut och grått är så snyggt.
  Krypa på dig och hoppas du får en bra dag.

  DeMarkey 2014-11-12 08:56:35 http://demarkey.se
  Svara
 • Å jag skulle också så gärna hitta den fina sänggaveln, synd att den inte säljs mer! så fina kuddar du har i sängen! kram

  Katarina 2014-11-12 07:09:40
  Svara
 • Superfina kläder! Krya på dig!
  Kramar

  Jämtlandshanna 2014-11-12 06:29:40 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Köp en stoppad/fodrad sänggavel. Det är bra för akustiken och så slipper du höra ev. granne genom väggen. Vi köpte den enkla grå från Ikea, även skön att luta sig mot.

  Louise 2014-11-12 00:22:16
  Svara
 • Hej Sandra. Jag ska till NY över jul och nyår, har du något tips på vad man kan hitta på/vart man kan gå som inte är det vanliga Times Square och Rockefeller Center? Uppskattas stort! Kram

  Anna 2014-11-11 23:29:06
  Svara
 • Ja, den sänggaveln ÄR verkligen perfekt!

  Hey Emelie 2014-11-11 23:12:11 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • men SÅ snyggt med lager av grått!? har bara kört black on black on black förut. ps om du förblir horisontell ett tag till så vill jag serietipsa om IN THE FLESH! det är en brittisk zombieserie med världens finaste kärlekshistoria. massa northern english (finaste dialekten) och sarkasm. tror du skulle gilla’t.

  chrissy 2014-11-11 22:36:13 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind