Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks comments.

hamster

Jag har tänkt på en sak. Lyssnade nämligen på Amanda Schulman i Värvet, och har sedan tittat igenom ”Ett härligare liv” på SVT Flow, och har lagt märke att ni pratar EXAKT likadant. Kanske inte precis samma röst liksom, men ni PRATAR typ likadant, betonar saker på samma sätt och sådär. Har du hört det förut? Jag tänker att det kanske beror på att ni är uppväxta i lite samma kretsar under (ungefär) samma tid. Hon är ju bara fyra år äldre trots allt.
Jag har också tänkt på att vi gör det. Alltså inte samma röst, men samma betoningar. Det måste som du säger ha att göra med att vi är från samma kvarter och är i någorlunda liknande ålder.

Okej, High School och Collegefimer är min bästa genre, särskilt de från 80-talet, så jag känner att det är min samhälleliga plikt att upplysa dig om en underbar, och alldeles för okänd film, som du verkligen borde se (ifall du inte redan gjort det, men då borde den vara med i listan, för så bra är den): ”Valley Girl” från ’83. Nicholas Cage som 19-åring, massa bra new wave-hits och inte samma trötta moralpanik kring sex som det annars lätt blir i tonårsfilmer. Mer bra som du förhoppningsvis redan sett (annars får du massa tips nu) är ”Better Off Dead” (superknäpp och rolig high school/skidrulle (!) med John Cusack), ”She’s Out of Control” (makeover deluxe, Dana Ashbrook (Bobby i ”Twin Peaks” som störig och ball bad boy), ”Real Genius” (Val Kilmer är ett skämtsamt tonårsgeni, allmänt vrickad humor alltigenom), ”Revenge of the Nerds” (ett gäng collegenördar visar att man inte behöver muskler för att slå tillbaka), självklart John Hughes rullar ”Ferris Bueller’s Day Off” (klassiker!), ”Weird Science” (två nördar bygger en drömkvinna med hjälp av vetenskap, en ung Robert Downey Jr spelar Kool Kille I Plugget) och ”Sixteen Candles” (Molly Ringwald är den udda tjejen som älskar skolans hunk), och två tidiga 90-talare: ”Pump Up the Volume” (piratradio och utanförskap, med Christian Slater) och ”Welcome Home Roxy Carmichael” (Winona som adopterad enstöring i liten stad som obsessar om den enda kändis de nånsin genererat). Puh. Mycket nöje!
Ville bara publicera den här kommentaren på bloggen för att det var en så strålande tips-kommentar!


Så himla tjusiga kuddar! Var har du hittat dem?
Depeapa!

Hej Sandra! Jag har ett problem och du kommer alltid på så bra saker att säga så jag hoppas på att du kan hjälpa mig. I Augusti flyttade jag till en annan stad för att plugga och bodde i studentkorridor de första 2 veckorna och där träffade jag en jättefin kille som jag började att tycka om väldig mycket. Problemet var att jag hade pojkvän i min hemstad som jag hade varit tsm med i 2 och ett halvt år. Jag hade sagt till honom att vi skulle klara av att ha distansförhållande men jag blev förälskad i killen som bodde i min studentkorridor så jag var tvungen att göra slut med min pojkvän. Det berodde självklart inte bara på den nya killen utan mitt ex var väldigt avundsjuk av sig så att ett distansförhållande skulle inte ha funkat. Nu träffas jag och den andra killen och är nästan tillsammans och jag tycker om honom så mycket! Men jag kan inte sluta att tänka på mitt ex, börjar gråta så fort jag tänker på alla bra stunder vi hade (även fast att det var många dåliga också.) Jag vet inte vad jag ska göra, jag är inte kär i mitt ex längre men varför tänker jag så mycket på honom när jag är själv för?
Usch vad jobbigt stackars dig <3 Alltså, kan det inte vara så bara att du hoppade direkt från ditt ex till en annan kille och aldrig riktigt hann sörja honom? Jag tror det kan vara viktigt att sörja folk, och prata ut med dom. Det är inte helt lätt att komma över någon, även om man var den som gjorde slut. Kanske ska du prata med någon kompis eller förälder som liksom kände er två ihop, berätta hur du tänker och få råd av dem, och framförallt liksom bara få prata av dig. De har ju varit där när ni två var ett par och kan lyssna och förstå hur du tänker. puss.

hallå har inte du problem med att minsta lilla armhålssvettning syns i grått? älskar det men nojar mig över att det ska synas :((((
Jo, men nu är det ju så himla kallt så då svettas inte jag lika mycket. På sommaren fick man dock passa sig. Man kan ju lägga toapapper i armhålan om man är jättestressad över att det ska synas, vika lite snyggt liksom! 🙂

Åh, jag är på jakt efter en liknande sopborste och skyffel. Var i Köpenhamn hittade du denna? Tacksam för svar, mina nära börja undra över önskelista inför jul och denna vore underbar att få. ^__^)
Beau Marche!  Här är min köpenhamnguide btw. 🙂

Vad spännande med lite inredning! Jag undrar lite hur det går med din lägenhet o inredningen? Jag förstår ju såklart att du vill känna in o inte bara köpa saker för att det är praktiskt, men jag tror att både min och många andras dröm ju är att inreda en fin härlig lägenhet, så jag tycker det är lite spännande att det tar sån ”tid” för dig. Eller är det kanske så att du håller på hela tiden bara att du kanske inte vill dela med dig till oss innan allt är helt färdigt? Jag förstår ju om du kanske känner att det är jobbigt om alla ska ha åsikter..
Hej! Det går väldigt långsamt med mig och inredningen. Delvis för att jag verkligen vill gilla saken jag köper, men också för att jag helt enkelt inte har pengarna. Jag la alla sparpengar på lägenheten och tjänar inte alls lika mycket pengar nu som jag gjorde när jag jobbade som copywriter. Så jag köper liksom en grej i månaden, och sedan måste jag vänta till den 25:e igen för att handla nästa grej. Något frustrerande..men det funkar helt okej så länge man inte har för dåligt tålamod 🙂

Where did you buy the bartender set? Looks amazing!
I bought it in New York at a place called Coctail Kingdom, they have an online store!
För Stockholmare såg jag samma set på Grandpa för någon vecka sedan men i roséguld.

Hei Sandra, jeg lurer på hva blogginnlegget heter hvor du viser frem et speil (en spegel) du har kjøpt? Har lett og lett, men finner ikke 🙂
Menar du kanske detta inlägg?

Hej Sandris!
Jag ska snart till NYC i ett par dagar! Jag åker själv(!!) men ska hälsa på lite vänner som pluggar och till och med couchsurfa(!) en natt. Bläddrade igenom din New York-guide och blir mest bara snurrig av allt fint. Kan du inte välja något eller några guldkorn som jag bara MÅSTE göra? Typ något matställe, eller en maträtt, eller en plats eller någon soft shopping. Vad vet jag. Är student också så inget jätteflott.
Hej! 🙂
Ät lobster rolls på Luke Lobster i East Village. Om det är någorlunda varmt, gå på utomhusklubb på Union Pool i Williamsburg drick billig öl och ta foton i fotoautomat. Ät bästa tacosen på Rosarita Fish Shack eller Mary’s Fish Tank. Det är iaf de tre sakerna jag skulle göra just idag 🙂 puzz

Vet du vad, big news! (Som du kanske redan vet om iofs?) Är nyss hemkommen från min första NY-resa och har såklart hunnit vara på Buvette ett par gånger tack vare dig. Servitrisen berättade att ägaren planerar att öppna Buvette i Stockholm till våren 2015 (hon jobbar tydligen ganska ofta här)! Hur kul?? Tänk om det blir verklighet med ett litet mysigt Buvette här i Sthlm! 🙂
Min mamma berättade det för mig i veckan! Himla fint ju!

Hej Sandra! du har inte lust att göra en liten recension på Natural Cycles? Väldigt nyfiken på hur det funkar för dig 🙂 (eller så har du redan gjort det och jag har helt missat det)
Ja nu har jag då använt Natural Cycles i tre månader. Recension: rekommenderar ej. Varför? Antal dagar jag inte varit fertil (förutom mens då): Noll dagar. Det stod att det skulle ta lite tid för den att lära sig men liksom, över tre månader, kom igen. Kommer sluta använda den när abonnemanget tar slut och leta efter andra alternativ.


Men åh! En haj-tröja! Vill jag med ha! Älskar hajar! Är det nåt plagg som finns just nu någonstans?
Min hajtröja är supergammal, hade den till och med i min header förut ^^Den är från topshop 2011.

Min pojkvän undrar om du kan fråga Magnus vart hans jacka är ifrån? 🙂
Menar ni den gröna bombern hälsar Magnus att den är från A.O. CMS.

Sandra! Snälla snälla vill så gärna veta mer om hur du tränar/vad du lyssnar på när du tränar/etc etc. Ett träningsinlägg! Försöker hålla mig själv motiverad nämligen. Jo har lyssnat på podden när ni pratar om det, men mer!
Kan försöka knåpa ihop ett träningsinlägg sen när jag är frisk, kram!

var kommer den svart/vita plisserade kjolen frün?
Menar du den här? Isåfall: Gant Rugger.

Hej och förlåt för att jag skriver om samma sak hela tiden men jag vet som sagt inte vart jag ska vända mig annars för ingen av mina vänner fattar.
Han som jag var och kanske är så kär i fortfarande som lämnade mig för sitt ex,
jag kan inte sluta tänka på dom. Tillsammans. Jag jämför mig med henne hela tiden, gör undermedvetet saker för att vara mer lik henne, tänker på vad jag kan göra för att få honom tillbaka. Han sa en dag innan han åkte till henne att han var kär i mig. Och nu är jag absolut ingenting. Hur gör man för att sluta tänka på det oundvikliga? Vad kunde jag ha gjort annorlunda när han fortfarande fanns hos mig.
Alla säger bara samma sak:
om något är slut så är det slut, gå vidare, det kommer inte tillbaka.
Men det gjorde ju det för dom? Hon ändrade sig, sa det till honom, fick tillbaka honom.
Så då är det ju mig det är fel på. Jag som inte har varit rätt. Det enda rådet jag får är bara en stor lögn, för uppenbarligen så går det ju att få tillbaka trasiga saker. Dom blev tillsammans igen, men jag måste överleva med vetskapen om att han inte vill ha mig och vara ensam med sämre hjärta än jag någonsin haft.
Hur intalar man sig själv någonting som uppenbarligen inte är sant? Jag kan inte släppa honom, för hon gjorde ju inte det och det funkade. Dom kommer nu leva forever och jag är bara så jävla fel. Hur ska jag kunna gå vidare när dom blev tillsammans igen och nu kommer leva lyckliga i alla sina jävla dagar?
Jag läser din kommentar och förstår att du är i en väldigt väldigt jobbig del av komma-över-träsket. Det suger när det känns så där helt omöjligt och att alla blir lyckliga utom en själv och att man greppar alla halmstrån som finns för att fortfarande hoppas på NÅGOT, vad det nu än är. Grejen är den att dina kompisar tyvärr har rätt. Och du kommer förstå det lite bättre ganska så snart, men just nu är det fett svårt, fattar. Alltså allt jag kan säga är HÅLL UT. Det kommer absolut inte kännas som det känns nu förevigt. Det kommer gå över och tills dess, sysselsätt dig med så mycket annat du kan, försök att inte tänka på honom, även om det är svårt. Och sök stöd i dina vänner, även om du nu tycker att de inte förstår, så finns de ju ändå där på något vis. puss.

åhåhåh warheads! <3 kärlek, finns det i sverige eller tog du med dig?
Tog med oss! Men tror de finns i amerikanska godisaffären i Skrapan.

Vart köper man en sån ordbanner? Har letat!!!
Jag köpte min i Paris, men vet att det exempelvis finns på den lilla inredningsaffären mellan Grandpa och Coctail på Södermalm. Finns säkert online också, om någon vet var får de gärna länka.

Hejsan finaste Sandra!
Jag har en liten fråga. Vad jag förstår det som så jobbade du på en reklambyrå i USA? Så min fråga till dig är, vad gör man egentligen på en reklambyrå och vad kräver det för utbildning?
Många kramar!
Vilken megafråga! Har skrivit om det många gånger. Kolla exempelvis här!

Hej Sandra! Jag har aldrig kommenterat här tidigare men är en trogen följare av din blogg sedan flera år. För inte så längesen hittade en tjejgrupp från Sydkorea som påminde mig SÅ mycket om dig att jag var tvungen att dela med mig. Gruppen heter Crayon Pop och är oerhört glädjeframkallande för att inte tala om deras scenkläder som är from heaven. ENjoy! 🙂

Alltså ville bara säga att jag kollat på den där musikvideon säkert tio gånger sedan du skickade den! Älskart.

Undrar också om du menar ord när du säger tecken, målet är ju 50 000 ord under månaden.
Jag skriver på en berättelse som jag hittade på i somras och skrev ett kort första kapitel till för hand, sen bestämde jag mig för att spara den till just Nanowrimo! Har under denna vecka kommit upp till lite över 12 000 ord, är riktigt nöjd. Skriver på engelska vilket flyter på förvånansvärt bra, dock vet jag ju inte hur bra standarden är för eventuella engelskspråkiga läsare, hehe… Men är pepp på historien i alla fall! Drakar, häxor, feminism och Young Adult, basically. Heter mountainsob om nån vill lägga till mig!
Hej! Jag vet att det officiella målet på Nanowrimo är 50 000 ord, men jag kör min egen väg. Jag gillar grejen att många skriver samtidigt under en månad, men 50 000 är inte mitt personliga mål, utan jag fokuserar på var jag är i mitt eget skrivande. Det funkar bäst för mig. Regler är till för att brytas! 🙂  Lycka till puss!

Jag är intresserad av vilken kamera du använder i dag, och med vilket/vilka objektiv. Jag vet att du i augusti 2010 gjorde ett inlägg om din dåvarande kamera, men är det samma som du har nu? Jag har sökt på din blogg, men kan inte finna svaret på min fråga!
Tacksam för svar! Kramar till dig /Frida
Använder faktiskt samma kamera och samma objektiv som 2011 och samma kamera som 2010. :O Här kan du läsa om ojektivet.

Hej Sandra,
jag gillar verkligen dina frågor-och-svar-inlägg! Här kommer två inbördes icke-relaterade frågor:
1. På den här måste jag utfärda en SPOILER-VARNING för er som inte läst Sandras novell ”Djuret”. Hursom, jag har precis läst din novell ”Djuret” och jag tyckte så mycket om den. Jag gillar hur du genom språket för Stockholm och Afrika att mötas och att Stockholm känns lika intensivt och färgrikt som den afrikanska savannen. Jag gillar också slutet, hur det är tvetydigt med vad som egentligen händer med djuret (eller om det ens fanns från början !). Så jag undrar hur du tänkte att läsaren skulle tolka slutet när du skrev novellen? Och så undrar jag hur du fick idéen till historien?
Hej och tack så jättemycket! Jag tänkte egentligen ungefär som du skriver, att historien liksom vänds och att man inser att djuret kanske aldrig var där från början. Jag gillar slut som är lite öppna som får läsaren att fundera lite själv. Min roman är ju likadan, men på ett annat sätt 🙂 Idéen till historien fick jag på en flygplats. Jag ville skriva om någons bagage som hamnat fel, tänkte att det kan ju bli en spännande historia och lite detektivig historia. Och utifrån det växte Djuret fram.

2. Jag har alltid gillat dina hår-och-frisyr-inlägg och i det här inlägget länkar du till två inlägg om det. Jag har dock ett tredje favvoinlägg där du presenterar vilka olika frisyrer du brukar variera mellan. Men, till min stora sorg har bilderna i det inlägget gått sönder, och ja, de gör liksom hela inlägget! Kan du ”laga” bilderna på nåt vis? Inlägget jag menar är detta:
http://rodeo.net/niotillfem/2010/01/har-har-har/
Tack på förhand! Och tack för att du så omtänksamt svarar på alla våra frågor.

Jag lagade det! Kolla här. Puss!

Hej fina du & tack för en hemskt bra blogg. Kanske världens töntigaste fråga men undrar verkligen: röker du fortfarande? Eller har du bara valt att inte publicera så mycket bilder när du gör det? Ah. Du är bra! Tack för dina kloka ord & bilder på katter, pastell och vackra män.
Hej och puss! Jag röker fortfarande tyvärr, men väljer att inte visa det (alltför ofta iaf) i bloggen, för det känns onödigt.

Är nyfiken på vad det är för tavla du har ovanför köksbordet? 🙂
Det är en grå poster från HAY. Hittar den dock inte på internet nu när jag letar runt hmm. Den är grå iaf, kan visa bättre bild senare!

blomkrukor!!!!! vart köper du blomkrukor!!!!!
Terracotakrukor som man köper i blomaffärer helt enkelt! Magnus har en grej för terracotakrukor så nu är hela vårt hem fullt av det. Inte mig emot.

.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer
 • Snälla Sandra, vad gör man när man har något så kärt men som man bara vet kommer gå sönder? Älskar man till den sista dagen för att sen slitas i stycken, eller distanserar man sig så att det inte gör så ont? Är kärleken de sista 60 dagarna av mer än 1000 värd smärtan? Kan man ens få bort rädslan? Kan man ens distansera sig? Jag vill älska, men är så rädd för att bryta ner mig själv under tiden.

  M 2014-11-18 19:55:27
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja höra hur du tacklar höst/vinterångest. Du har ju beskrivit en del och talat om det, men hur länge har du lidit av det osv? Påverkar det din omgivning? Jag har själv problem med det där sedan massvis av år tillbaka och tycker aldrig att det går att få någon ordning på känslan.

  Hanna 2014-11-17 20:49:07
  Svara
 • Hej Sandra! Jag tänkte på en sak angående hur gör man för att det ej ska synas att man svettas-frågan. Det här är liksom ingen kritik, men en bra sak att tänka på tycker jag; hela grejen med att det ej ska synas att tjejer svettas tycker jag inte är så up to date eller hur man ska säga, jag kan acceptera att en personligen inte tycker det känns så kul att gå omkring med stora svettfläckar men tycker det hade varit smart av dig att nämna i svaret att det ju inte är en big deal ifall en skulle ha gjort det heller, har svårt att tänka mig att killar hade fått tipset att vika ihop toapapper lite snyggt och lägga i armhålorna för att det inte ska synas att en svettas. Tycker detta är en viktig del i hela debatten att tjejer ska inte ha hår på benen under armarna/inte svettas/inte prutta/inte lukta etc och att man kanske snarare borde vänjas vid att det är OKEJ att det syns/hörs/luktar istället för att fortsätta få tips på hur en kan dölja sådant, det sänder lite fel signaler tycker jag.

  Anna 2014-11-17 18:51:55
  Svara
 • Hej Sandra!
  Såg att du, i ett gammalt inlägg med svar på frågor angående ditt jobb som copywriter, skrev att det är bra att jobba ett år som ateljéassistent innan man söker till Berghs/annan reklamskola. Undrar då, vad exakt gör en som ateljéassistent? Får en betalt (om än väldigt lite såklart), eller är det som en praktik man gör gratis mer? Förstår att en kanske inte kan få betalt för något sådant, men ett helt år utan lön är också väldigt långt… Har googlat som en galning men hittar ingenting, så vore supertacksam för svar! Tack för allt du gör och för världens bästa blogg, kram!

  p.s. älskade din bok!!

  a. 2014-11-16 11:40:26
  Svara
 • Två supergulliga tvillingar som dansar i Ellen Show till Crayon Pop låten du länkade till i inlägget.

  Matilda 2014-11-16 01:51:24
  Svara
 • Till dig och alla tjejer som tänker på kroppen – att mäta sin basaltemperatur är jättebra, men att följa en app (som inte verkar funka) är ju dumt. Metoden heter Fertility Awareness Method (FAM) och den finns väldigt grundligt beskriven i boken ”Taking charge of your fertility”.
  Hela grejen handlar om att vi lär oss att en menscykel är 28 dagar lång i genomsnitt och att vi därför får ägglossning runt dag 14. Detta är bara genomsnittliga värden som inte stämmer för alla och inte ens från månad till månad för samma person. Temperaturmätningen hjälper till att bestämma när ägglossning har skett (då stiger temperaturen) och då är en fertil i några timmar tills dess att ägget antingen blivit befruktat eller upplöses. Problemet/möjligheten att bli gravid under denna korta tid är baserad på om det finns spermier i kroppen vid ägglossningen eller inte. Det betyder inte att en ska låta bli/passa på att ha sex just då, för spermierna kan leva upp till fem dagar i slidan, iallafall under den fertila perioden. Detta bestäms av det sekret som utsöndras i kvinnan precis före och efter ägglossning och som är speciellt för att just spermierna kan överleva i det rätt länge. Är en inte i en period nära ägglossning överlever inte de små rackarna länge alls.

  Men hela poängen är att det inte riktigt räcker att bara ta tempen om en vill använda FAM som preventivmedel, för det enda en vet är att när temperaturen stiger, då har ägglossningen skett. Vill en veta om en riskerar/har möjlighet att bli gravid så måste en också hålla koll på sekreter/flytningarna. Det är lite mer jobb, det handlar om typ en minut om dagen, men på köpet får en grym kontakt med sig själv och vet bättre än någon annan Hur ens kropp funkar.

  Peace systrar! Ingen kommer förstå våra kroppar om vi inte gör det själva <3

  ullafrivolt 2014-11-15 03:07:04
  Svara
 • ^ påtal om k-pop! orange caramel är sushi i videon! 😀

  Tokyo-Kitsune 2014-11-14 19:12:26 http://tokyo-kitsune.blogspot.com
  Svara
 • Hej!
  Har två frågor till dig som kanske är lite knepiga, men jag tycker ju att du är världsbäst på kärleksfrågor, så jag kör.
  1. Gjorde slut med min kille för några månader sedan, var aldrig riktigt ledsen över det och har redan träffat en ny MEN har ändå svårt att släppa honom. Tänker mycket på honom, över hur har han det osv. Han vill ha noll kontakt, och jag har kanske lite svårt att förstå det då jag själv gärna skulle ses över en fika till exempel. Har även en weird tanke om att vi nån gång i framtiden kommer att hitta tillbaka igen, att vi liksom var menade för varandra. Är det dåligt att tänka så tror du? Hur fan ska jag bara släppa honom helt liksom??
  2. HUUUUUR ska man lyckas inreda en lägenhet med en karl som tycker precis tvärtom gällande stil/inredning och som har en bestämd åsikt och som också vill inreda??? Blir knäpp. Jag gillar stilrent han gillar mysigt. Kan tillägga att båda är envisa som sjuttsingen.

  Petra 2014-11-14 17:08:11
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag ska åka till Stockholm med min syster i två dagar över Luciahelgen. Hon ska på biodejt med en kille hon träffat över nätet ena dagen, så jag kommer ha några timmar att döda själv. Har du några tips på vad man kan göra ensam i Stockholm? Har ju varit där mycket förut men aldrig ensam en längre tid, så känner mig lite lost.

  Mathilda 2014-11-14 16:06:04
  Svara
 • Också här verkar det finnas en banner 🙂
  http://webbutik.formfroken.se/product/wordbanner-svart

  Linnéa 2014-11-14 15:53:18
  Svara
 • Alltså. När du svarar på alla dessa frågor.. har du inte bara lust att skrika FÖR TUSAN MÄNNISKOR, NI KAN VÄL GOOGLA LIKA BRA SOM JAG?!
  Och alla tusentals frågor du har fått om relationer år ut och år in, vill du inte bara skrika JAG HAR FUCKING INTE SVAR PÅ ALLT MEN DET JAG HAR ATT SÄGA FINNS I ARKIVEN.
  Jag tycker ofta om att läsa dina frågor o svar men ibland tänker jag att folk ställer samma frågor om o om igen… Väldigt tålmodigt av dig att ändå svara på allt så gott du kan. Kram!

  Michelle 2014-11-14 14:26:08
  Svara
 • Hej Sandra! Skulle du kunna ge mig någon kontaktuppgift till hon som blev lämnad av en kille för hans ex? För jag vet precis hur det känns. Så hon känner sig mindre ensam och kanske jag med.

  Tack för att din blogg finns!

  Rebecka 2014-11-14 13:14:44
  Svara
 • Ni som söker bra menscykel-app. CLUE ÄR GREJEN http://www.helloclue.com
  Gratis och obökig. Stöttar forskning om kvinnohälsa. Icke-stereotypiskt formgiven. Lite oflexibel enligt mig, och ska inte användas som preventivmedel, men en sjukt bra grej för att utbilda sig själv om sin supersmarta kropp.

  Emilie 2014-11-14 11:54:10
  Svara
 • Men hur kan ni ha missat det bästa nånsin?! Det finns ju Absolut torr som är en slags deodorant som man har på över natten, och sedan tvättar man av den på morgonen. Den tar bort väldigt mycket svett! Finns på apoteket och har funnits i jättemånga år och man behöver inget recept och det är inte alls särskilt dyrt, kanske typ 60 kronor och då räcker den många omgångar.

  läsare 2014-11-14 11:39:23
  Svara
 • Har testat, trosskydd i armhålorna funkar utmärkt, suger! ✨✨✨✨Har dock bara testat i skjorta. Akta så att det inte trillar ut bara :))

  Carro 2014-11-14 08:39:16
  Svara
 • Godmorgon Sandra. Jag tabbade mig och skrev ut min kompis Instagram i en kommentar till ditt inlägg om high school filmer (trodde det var lugnt då hon har många följare och ett öppet konto). Min vän har bett mig kolla om det finns en möjlighet att radera min kommentar gällande hennes Instagram- konto.
  Så jag sitter nu lite i all hast innan jag ska jaga iväg till jobbet och undrar om det finns en möjlighet att du drar bort den kommentaren som jag gjorde, eller om det är Rodeo som hjälper dig att ordna bland kommentarerna, så skulle jag bli himla glad.

  Jag hoppas det går att ordna och ber så mycket om ursäkt att det tar av din/er tid att leta reda på kommentaren och ordna till det här lilla dilemmat.

  claudia 2014-11-14 05:51:50
  Svara
 • Sandra. Hjälp. Jag går sönder. Helt och hållet. Jag träffade/dejtade en offentlig person ett tag men nu har det, efter många upp-och nedgångar, tagit slut. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara glömma hen helt men det är så jävla svårt när hens ansikte och namn dyker upp överallt (twitter, instagram, podcasts, radio, tv, tidningar) hela tiden. Vad ska jag göra? Stänga ute HELA omvärlden och på så sätt stänga ute hen med? Vi fick egentligen inget ordentligt avslut så jag är rädda att jag kommer må/känna för alltid.

  p 2014-11-14 00:39:44
  Svara
 • http://society6.com/product/the-life-aquatic-7z_print#1=45 Tenkte på deg når jeg så denne! <3 SÅ fint og det e jo din favorittfilm! 😀 Takk som faen for at du viste meg Society6, elsker alt der.

  Elise 2014-11-13 23:04:33
  Svara
 • Sandra, om du gillar valar måste du se det här! 2 norrmän som filmar knölval i norra Norge på avstånd, och så kommer valarna lite närmare än dom räknade med.. Så fiiina! : )

  http://www.tv2.no/2014/11/13/storm/nord-norge/hval/naturfenomen/6228945

  s 2014-11-13 22:49:32
  Svara
 • Men vah! ”min hajtröja är supergammal”, från 2011. Inte gammal alls ju!

  jag menar gammal som i går ej att hitta i affär ens om man försöker lite! 🙂

  Gammal? 2014-11-13 22:25:52
  Svara
 • Du e så best! puss puss

  Elise 2014-11-13 22:23:14
  Svara
 • Kan du fortelle om hvordan Magnus trodde du var før han traff deg, i motsetning til når han lærte deg å kjenne? Siden han visste om bloggen din fra før liksom, hva tenkte han om deg, personlighet etc? Man får jo alltid visse tanker og meninger om en person man leser om men ikke kanskje stemmer i virkeligheten. Puss! Lest bloggen din siden 2009 <3 Du e best!

  Elise 2014-11-13 22:22:30
  Svara
 • Ordbanner finns på E. Torndahl, de har i svart, guld och färg. Billigare än på Mokkasin och supersnabb leverans!
  http://www.etorndahl.se/sv/papper/ordbanner.html

  Annika 2014-11-13 21:56:41
  Svara
 • dino, kolla air bnb?

  lina 2014-11-13 21:47:28
  Svara
 • Dino – kolla airbnb.com!
  Superfina lägenheter som man kan hyra en dag/helg/månad(er). Dvs folk som bor där vanligtvis hyr ut sin lägenhet när den inte används, för ett billigt pris. Vi använde bara oss av airbnb när vi var på semester (I Italien) och det funkade jättebra, och vi kände oss trygga på att vi inte skulle bli svindlade osv.

  S 2014-11-13 21:38:07
  Svara
 • Håller helt med om natural cycles! Varför ska jag mäta kroppstemperaturen varje morgon och knäppa in i mobilen när jag ändå måste ha kondom alla dagar i månaden? Mina enda dagar som är icke-fertila enligt appen är mensdagar eller två dagar innan mens och då är jag så osugen på sex så det inte är sant… Sjukt onödig app/temp!

  Citrin 2014-11-13 21:33:26 http://nolovestory.wordpress.se
  Svara
 • Tack för fina svar! Och särskilt tack för att du lagade frisyrinlägget 🙂

  Svara
 • Fina Sandra, vill bara säga en sak; ”Pump up the volume”. Jag hoppas du kommer älska den lika mycket som jag! Såg den första gången som 14 (är 31 idag) men den är lika grym än. Highschool, oförstående föräldrar, populär tjej, mobiler fanns knappt och inget internet med däremot radion 🙂 Alltså se den, tror du kommer tycka om den! Kram på dig gulle!

  Nina 2014-11-13 21:22:37
  Svara
 • Oh Sandra Sandra Sandra!! Fick nyss veta att jag fick en praktikplats som jag sökte i inget mindre än NYC! Är så otroligt lycklig men samtidigt livrädd, mest för ekonomins skull. Får inget lön för min praktik men min skola betalar mig 3000€ – det skall då gå till flygbiljetter, mat och logi och kommer ju inte räcka någonstans, så får ta och jobba lite extra och ta från mina sparpengar. Kollade in några av sidorna du länkade och för att bo under 1000$ per månad placerade mig så långt långt bort… Har du några tips var en skulle kunna hitta logi för tre månader i en främmande stad utan att dessutom bli lurad eller något liknande?

  Dino 2014-11-13 21:15:53
  Svara
 • Åh måste bara berätta att jag såg den där gruppen när dom framförde den låten live framför operahuset i sydney när jag va där förra hösten, rätt kul 🙂 Tror att det var för något videoinslag på nån kanal, dom va rätt stora i australien 🙂

  Johanna 2014-11-13 20:50:56
  Svara
 • Hejhejhej!
  Fertilitetsmonitorer funker dårlig, å lære å kjenne kroppen sin funker bra!
  Her er en link til bra informasjon (det står products, men det meste er typ information booklets som er gratis) http://ellegriffin.com/products/

  Masse lykke til :-*

  M 2014-11-13 20:26:13
  Svara
 • Bokstavsbannern finns även på DesignTorget ju! Så får man den på en gång :))))

  Carin 2014-11-13 20:13:37
  Svara
 • Hej! Tänkte på det du skrev om natural cycles. Jag tyckte att det verkade smart men också väldigt bökigt. Läste på deras hemsida att man skulle ta tempen prick när man vaknade. Att för varje minut och varje rörelse ändrades temperaturen, om det så bara var att man låg kvar 5 min och vände på sig några gånger(!). Kändes som risken var stor att mätningarna blev missvisande.
  Men tips: jag är dels ett kondom-fan, dels ett ”naturlig familjeplanering”-fan. Det påminner om natural cycles, fast istället för termometer så observerar man sina flytningar och antecknar dem i ett schema. Flytningarna varierar liksom beroende på var man är i cykeln, så då kan man se när det är safe och när kondom behövs. Dock OBS att det inte bara är nåt man gör själv! Och absolut inte som att räkna dagar eller så! Man måste gå introkurs hos en barnmorska som kan grejen och det tar 1-2 månader att lära sig ordentligt. Men sen är det supernajs och lika säkert som P-piller. Samt helt utan hormoner 🙂

  Martha 2014-11-13 20:12:08
  Svara
 • Jag tänker på denna musikvideon! Älskar låten och dansen 😀 https://www.youtube.com/watch?v=gFG716v7JS8

  Frida 2014-11-13 20:11:40
  Svara
 • Apropå svett och armhålor, läst någonstans att trosskydd också kanske funka. 😉 Aldrig provat dock.

  Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar 2014-11-13 19:44:22 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • hej där! har tänkt ut en fråga men hann inte till ditt inlägg där uppe. men jag undrar helt enkelt var du hittar alla t-shirts med fina tryck någonstans?

  Clara 2014-11-13 18:54:24 http://clarabergstroem.tumblr.com
  Svara
 • Jag googlade på ”make your own banner” och ”ordbanner” så hamnade jag på lite olika sidor. Här är bland annat en: http://www.mokkasin.com/sv/produkter/inredning/boktavsbanner.html

  Kram!

  Nicolina 2014-11-13 18:20:31
  Svara
 • Apropå videon i det här inlägget så måste jag bara länka en personlig favorit som alltid gör mig så jääävla glad!! https://www.youtube.com/watch?v=bw9CALKOvAI

  Elin 2014-11-13 17:40:58 http://hej
  Svara
 • Här finns en bokstavsbanner! http://www.mokkasin.com/sv/produkter/inredning/boktavsbanner.html
  Finns i guld också om man klickar runt på hemsidan under papper! ^_^

  Linda 2014-11-13 17:40:45 http://lilapixlar.blogspot.com
  Svara
 • Måste bara säga respekt! för att du medvetet visar mindre rökning i bloggen! Upp till var och en hur en vill göra, men som du själv säger – är ju ändå onödigt, när det finns så mycket annat fint 🙂 Tack för en bra blogg, plus älskar din frågor-svar-inlägg.

  Puss!

  Lovlilett 2014-11-13 17:26:01 http://lovlilett.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind