Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

spela skivor i ett slott.

Häringe Slott.

I fredags tog jag och Michelle pendeln ända ut till Västerhaninge och sedan vidare till Häringe Slott. Jag skulle nämligen spela skivor där mellan 18 till 22. Michelle tyckte det var helt orimligt att åka pendel så långt alldeles ensam så hon följde med innan gästerna anlände.

Häringe Slott.

Jag var superförkyld och hade satt på mig ungefär allt smink jag äger.

Häringe Slott.

Vi åt hamburgare och drack bubbel innan det var dags att köra igång.

Häringe Slott.

Här var rummet jag skulle spela i. Väldigt slott-igt.

Häringe Slott.

Men också jättekonstigt tänkt för några rum bort låg baren som var helt utan musik men som såklart strax fylldes av människor.

Häringe Slott.

The loneliest DJ in the world :'(

Häringe Slott.

Hej hej människorna långt därborta. Några kom in och tittade i rummet där jag stod och gick igen. Något förnedrande men inte så konstigt, hade inte heller hängt i ett tomt rum klockan 18 en fredag där man inte ens kan beställa något att dricka eller knappt sitta någonstans.

Häringe Slott.

Men till slut anlände mina kompisar!

Häringe Slott.

– Va inte ledsen Sandra, vi har en egen fest, sa dom och beställde in fem (!) flaskor cava.

Häringe Slott.

Och så dansade de till allt jag spelade.

Synkroniserad dans bland annat.

Häringe Slott.

Vi trängde ihop oss i badrummet.

Häringe Slott.

För gruppbild!

Häringe Slott.

<3!

Häringe Slott.

Sedan ut igen.

Häringe Slott.

Dansa lite.

Häringe Slott.

Och vila lite.

Häringe Slott.

Den sista timmen vågade sig några till in på dansgolvet. Så då hade vi limbo-tävling och sedan lämnade jag mitt spotify öppet så alla fick queue:a sina egna favoriter. Mycket 80-tal, musikal och Håkan blev det. Så som det ska.
Sedan tog vi bussen in i natten och stan och kom inte hem förrän alldeles försent.
Mina vänner = bäst i världen.

 .

Translation. Last Friday I was DJ:ing in a castle outside of Stockholm, but almost no people came! I was sad and a bit embarrassed the first hours but then my friends arrived and decided to make it the best night ever. We danced, played games,drank cava and I love them <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Men, åh! Så himla fina vänner. <3

  Elin H 2014-11-27 21:43:11 http://elinharaldsson.blogg.se
  Svara
 • Åh sitter här och hoppas att jag i framtiden kommer att ha lika underbara vänner som du verkar ha!

  Anna 2014-11-27 14:22:04
  Svara
 • How did you learn to dj? Any tips to an aspiring dj? 🙂

  Thea 2014-11-24 09:38:11
  Svara
 • Åh gud vem är den snygga killen med hatten på sista bilden och i vilket universum bor han? Dog lite. Slottet ser också ljuvligt ut.

  Ia 2014-11-21 22:06:26
  Svara
 • Attans, vi missade att komma och dansa för vi skulle äta middag och sedan så var allt slut. Synd, tyckte att du spelade superhärlig musik. 🙂

  Anna-Corinne 2014-11-21 12:19:39 http://www.alltheprettyhorses.blogg.se
  Svara
 • fasen alltså! ser slottet från där jag bor, ba någon busshållplats bort och gångavstånd. händer det att du åker dit igen får du hojta för vore sååå kul att träffa dig (OCH dina vänner ofc)

  😀 😀

  catarina 2014-11-20 11:12:48 http://creatingtoinspire.blogg.se
  Svara
 • Måste ha varit en härlig känsla:)

  Kantiga köksblandare 2014-11-20 09:37:18 http://koksblandare.blogg.se
  Svara
 • There’s almost nothing that a good bunch of friend cannot do. specially cheering up a party!
  What a cool place, Sandra!

  Libertad 2014-11-19 13:26:28 http://sahakiel.blogspot.com.es
  Svara
 • Looks so beautiful – stunning photos!

  But a castle though…? Hahaha you made the best of it

  xx

  Jacquie 2014-11-18 23:09:42 http://jacquie-otag.blogspot.co.uk
  Svara
 • håller med, E!
  har också svårt att hitta vänner. iaf sådana som verkar så trevliga som Sandras.
  jag dömer också folk efter det yttre. speciellt i staden jag bor. 🙁

  Jenny 2014-11-18 22:08:27
  Svara
 • Really great photos it seems like you guys had such a lovely evening! Love the bathtub photos too. so cute.

  rae 2014-11-18 21:26:05 http://www.lovefromberlin.net/
  Svara
 • Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dina vänner. Tycker det kan vara så svårt att hitta vänner som kommer och stöttar en i alla ROLIGA tillfällen också och inte bara när man är ledsen. Det är väl sånt riktiga vänner brukar göra?
  Sen får jag dåligt samvete för att jag känner mig ytlig när jag skaffar vänner, känns som jag dömmer folk vid första intrycket som utseende och sånt. Men jag vet liksom inte hur jag ska göra för att hitta likasinnade vänner som kommer finnas där vid alla roliga stunder? Är det någon som känner igen sig i det här? Hur gör man?

  E 2014-11-18 21:07:20
  Svara
 • När jag ser dina vänner blir jag alldeles varm i hjärtat. Jag tycker det är så fint när folk dyker upp och liksom stöttar en i alla de FINA stunderna med och inte bara när det går dåligt och folk vill peppa. Det känns som att riktiga vänner borde göra mer sånt, eller?
  Jag tycker det är så jävla svårt att hitta såna vänner. Sen kan jag dessutom känna mig så himla ytlig då jag ibland kan döma människor från första intrycket/utseende, men det handlar egentligen bara om att jag vill hitta människor som är likasinnade. Är det någon som kan känna igen sig i mina problem och har några tankar om hur man faktiskt bör se på saken??

  E 2014-11-18 21:00:14
  Svara
 • Underbart 🙂

  Elin 2014-11-18 20:29:52
  Svara
 • När du säger sådär att du använde skrivandet som hjälp och alltid gillat att skriva och sånt menar du typ dagbok då? Eller skrev du noveller och grejer när du va tonåring? För jag tror att jag börjar gilla det här med att skriva, det känns så bra på nåt sätt men allt jag skriver är massa hafs om hur jag känner typ. En del grejer för skolan också men tar liksom aldrig tag i mig själv och ba Nu skriver du nåt på riktigt. Fattar du va ja menar? (Jag är 15)

  Cornelia 2014-11-18 20:00:05
  Svara
 • Alltså vilket fint ställe, du borde haft bloggfest för oss läsare! 😉

  kim 2014-11-18 19:30:49
  Svara
 • åh vad rolig kväll ! 🙂

  ana 2014-11-18 18:22:59
  Svara
 • ååh jag bor ju i Västerhaninge.

  ida 2014-11-18 17:33:49 http://tungamoln.blogg.se
  Svara
 • Wow!!! You do have amazing friends!!! I wish I lived in Stockholm, I would have came to your party 🙂

  Christine 2014-11-18 16:40:25 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • coolt slott:P

  Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta 2014-11-18 16:25:57 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Men va knäppt! Tur att dina fina vänner var där 🙂

  maria 2014-11-18 16:11:02
  Svara
 • <3 vänner <3

  A. 2014-11-18 16:10:13
  Svara
 • att dj:a i ett slot <3 <3 <3 drömmen!

  elise 2014-11-18 16:01:15 http://instagram.com/edawareness
  Svara
 • Fint ni verkar haft det!

  Fredrikapåvinden 2014-11-18 15:59:54 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Fränt ändå att få spela i ett slott, fast det är konstig location för musiken! Så himla nice ju. Älskar den synkroniserade dansen också!!

  Beatrice 2014-11-18 15:42:48 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • men åh så fint. vänner alltså<3<3

  alexandra 2014-11-18 15:28:47
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind