Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina 20 bästa filmer på netflix.

Det som finns där just nu alltså, och i ingen särskild ordning:

1. Youth in Revolt
7820e
När Nick Twisp (Michael Cera) åker på husvagnssemester med sin mamma och hennes nya kille möter han sextonåriga Sheeni och blir tvärförälskad. Problemet är att han är alldeles för blyg för att säga något vettigt. Han skapar därför ett alter-ego: Francois, som är oemotståndlig för alla tjejer och kan både hångla och röka cigaretter. Mina favorit-Michel-Cera-film!

youthinrevolt-literup
Trailer här.

2. Take This Waltz.

Bloggat om den här tidigare. Michelle Williams och Seth Rogen spelar Margot och Lou som har varit gifta i fem år och kan varandra innan och utantill. Problemet är att Lou har slutat vilja ha sex med henne. En dag träffar Margot en annan person på en flygplan, får tusen fjärilar i magen, och så råkar denna person vara hennes granne. Så sevärd, beskriver ett trasigt förhållande och att dras mellan två saker väldigt bra.
Trailer här.

3. Midnight in Paris.
23
Woody Allens drömmigaste film! Lyssna på netflix-förklaringen liksom: ”Every night, a writer travels back in time to Paris in the 1920’s, where he finds romance and inspiration by mingling with his artistic idols.” Adrian Brody är genial som Salvador Dali.
Trailer här.

4. Secretary
secre
Maggie Gyllenhaals genombrottsfilm om jag minns det rätt. Handlar om en olycklig kvinna som får jobb som sekreterare till en advokat. Efter ett tag inleder hon en s&m-relation med honom, men det sker outtalat och bara på jobbet. Rolig, välskriven och feministisk tycker jag.
Trailer här.

5. Eternal Sunshine of The Spotless Mind
7a72972eb7b16accdfb109f744adf0a6
Det kan väl inte vara någon som har missat denna filmen, men om någon har: prepare to get your mind blown. Denna film är GENI. Handlar om ett kärlekspar, Joel & Clementine, som gör slut. Clementine (spelad av Kate Winslet) mår så pass dåligt och är så arg att hon bestämmer sig för att testa en ny teknologisk metod där man helt kan radera personer ur minnet. Hon raderar alltså bort Joel. När Joel (Jim Carrey) får reda på detta bestämmer han sig för att göra samma sak.
Trailer här.

6. 2 days in Paris.
somuch

En av mina roligaste filmer. Jack och Marion är superhipsters som bor i New York och reser på en tvådagars semester till Paris. Paris är Marions hemland och där även hennes föräldrar fortfarande bor. Mycket komplikationer och förvirring och kärlek. En av de finaste slutscenerna jag vet.
Trailer här.

7. I Love you Philip Morris
morris

En fantastisk rolig och sorglig film som baserar sig på en sann historia. Steven (Jim Carrey) är en con-man, alltså lurar till sig pengar på alla möjliga olika sätt. Han hamnar till slut i fängelse och får en dom på 25 (!) år. Där inne blir han blixtkär i Philip (Ewan McGregor). De gör upp en plan att fly som går ut på att Steven rymmer från fängelset och hjälper sedan Philip att komma ut genom klassiska con-trick. De startar ett nytt liv (i lyx), men var kommer pengar ifrån egentligen..? Så fin och romantisk och med den sjukaste twisten i slutet.
Trailer här.

8. Stranger Than Fiction
flours

En av mina absoluta favoritfilmer. Will Ferrell är en man som lever ett högst ordinärt liv, tills en dag då plötsligt någon i hans huvud börjar berätta allt han gör som om han var en karaktär inuti en bok. Det här påverkar såklart varenda del av hans liv. SÅ JÄKLA FIN. Se se se.
Trailer här.

9. Kick-Ass

Jag ÄLSKAR ju då actionfilmer med superhjältar. Hit-Girl är min favorit av dom alla. Den här filmen är <333333333! Se dock inte Kick-Ass 2, fruktansvärt dålig film.


Trailer här.

 10. Watchmen
33
Den här filmen utspelar sig i en annan version av vår verklighet, där superhjältar existerar på riktigt. Året är 1985 och en efter en av dem mördas. De få superhjältar som är kvar går ihop och börjar söka vem det är och inser snart att mördaren finns närmare än vad de tror. Sjukt snygg (speciellt femtio-och fyrtiotals återblickarna) och mörk film.
Trailer här.

11. The Men Who Stare at Goats
goats
Den här filmen, med Ewan McGregor och George Clooney i huvudrollen påminner mycket om O Brother, Where Art Thou? i sin humor, men med en helt annan plot. Den handlar om journalist i Irak som träffar en gammal medlem av ”U.S. Army’s New Earth Army” en enhet av den amerikanska armén som helt sysslar med de övernaturliga och tränar ”psychic soldiers”. Plus i kanten för jättebra soundtrack.
Trailer här.

12. Cruel Intentions
cruel
Nittiotals-kultfilm! Kathryn (Sarah Michelle Gellar) slår vad med sin styvbror och super-playern Sebastian (Ryan Philippe) att han inte kan förföra kristina oskulden Annette (Reese Witherspoon). Om han förlorar får Kathryn hans röda jaguar och om han vinner får Sebastian det han alltid har önskat: sin styvsyster. Såg denna filmen kanske en miljard gånger som sextonåring.
Trailer här.

13. Safety Not Guaranteed

Har bloggat om denna filmen här.  Filmen handlar om Darius (Aubrey Plaza) som börjar som praktikant på en nyhetstidning. Under ett idémöte nämner en av journalisterna att han har sett en annons om någon som söker en partner att resan i tiden med. Han vill skriva ett reportage om detta. Darius anmäler sig direkt som frivillig att hjälpa till. Artikeln som först handlar om en galning som tror sig kunna resa i tiden tar allt eftersom de lär känna Kenneth (tidsmaskinsbyggaren) en mer seriös vändning. Tänk om det kanske ändå stämmer att han byggt en tidsmaskin?
Trailer här.

14. Bachelorette
b
Komedi i samma genre som Bridsmaids, Snygg, Sexig, Singel och Baksmällan. Rolig och rå om en möhippa med en strålande skådespelartrio: Kirsten Dunst, Isla Fisher och Lizzy Caplan.
Trailer här.

15. Kill Bill
31448
Den här filmen är också helt knäppt om du missat, så om du har: måste se. Sjukt snygg action av Quentin Tarantino med Uma Thurman i huvudrollen. Beatrix är yrkesmördare,  blir skjuten i huvudet av sin exman och hamnar i en koma i fyra år. När hon vaknar upp är barnet hon hade i magen när hon senast var vaken borta. Hon bestämmer sig för att hämnas på alla som någonsin har förrått henne.
Trailer här.

16. Wreck-it Ralph
Wreck_it_ralph_fix_it_felix_walt_disney_pictures_classic_2012_2_november_25_diciembre_rompe_ralph_ralph_el_demoledor_personajes_characters_captura_screencaps_still

Animerad komedi som handlar om Ralph som spelar den onde i TV-spelet ”Wreck-it Ralph”. Han har tröttnat på att vara the evil guy, bestämmer sig för att lämna spelet och prova andra spel att hänga i istället. Sedan händer en jäkla massa grejer basically. Jag har sett den här filmen på bio, på flygplan, laddat ner den och till och med sett om den på netflix..ehh.. men jag tycker så mycket om den. Så många TV-spelsreferenser, en strålande Sarah Silverman och sjukt bra story där liksom aaaaallt knyts ihop, vilket inte är supersjälvklart i tecknat.
Trailer här.

17. Megamind.
mega
Mer tecknat! Will Ferrell are rösten till Megamind och Brad Pitt till Metroman. Den ena superskurk och den andra superhjälte, pga uppväxta och uppfostrade i de förväntade rollerna. Men tänk om det är precis tvärtom?
Trailer här.

18. Mean Girls
8a951ba666afe6c21f2a4f67178c71a0
Mean Girls är ju inga konstigheter, ni vet att jag älskar den. Skrev om den senast förra veckan. Med Lindsay Lohan i huvudrollen och skriven av Tina Fey.
Trailer här.

19. Submarine


Bloggat om denna film här. Indie-kärleksfilm mellan två tonåringar. Innehåller en berättarröst, hemliga lappar, fix-ideer och brittiska.
Trailer här.

20. Life Aquatic.
lifeaquatic00002
Avslutar med min favoritfilm alla kategorier: Wes Andersons Life Aquatic. Finns ingenting bättre tycker jag.

Guitar
Trailer här.


Samtliga bilder från Pinterest-sökningar eller mina egna screencaps.

 

Translation. My 20 best movies on Swedish (I know I’m sorry :'( )  Netflix at the moment. In no particual order.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
59kommentarer
 • Bra lista. En av de senaste karaktärerna som serietidningsutgivaren Marvel har gett nytt liv på vita duken är Captain America. http://dreamfilmer.net/?s=captain+america dreamfilm stream online Här har vi samlat de senaste – och högst betygsatta – filmerna ur Netflix utbud.

  Andrej 2016-09-21 18:12:42 http://dreamfilmer.net
  Svara
 • […] Jag tänkte att jag åtminstone skulle hinna se minst en film i månaden. Jag har till och med Nio till fem-Sandras filmlista. I verkliga livet hann jag med två halva filmer och småtittade på en tredje. Lägger vi ihop […]

  Den där om media i januari | Den där om Jenny 2015-01-31 07:53:59 https://dendaromjenny.wordpress.com/2015/01/31/den-dar-om-media-i-januari/
  Svara
 • Kan tipsa om http://www.flixlistan.se också, som listar de bästa filmerna på Netflix i olika kategorier (uppdateras regelbundet). Inte lika kul som en personlig topplista förstås, men när man gått genom din så kan man nog hitta en del tips där också..

  Martin A 2015-01-20 10:57:11
  Svara
 • ALLTSÅ löjligt lik filmsmak vi har.

  Johanna Retrolover 2015-01-08 19:38:47 http://www.retrolover.se
  Svara
 • Men hallååå du GLÖMDE Moonrise Kingdom.

  kajsa 2014-11-29 21:29:38 http://skinandscent.for.me
  Svara
 • alltså du är ett under! bara sprutar ut tips och ideer och bra inlägg <3

  linn 2014-11-26 09:47:47 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • såg just denna trailern, inte sett filmen men verkar vara nåt som du kanske gillar! 2 tjejer i london under 60-talet : https://www.youtube.com/watch?v=47yoVmZeff0

  victoria 2014-11-22 11:21:09
  Svara
 • Tack för tipsen! Mycket inspirerande inlägg.

  Här är min absoluta favoritfilm. Jag har sett den hur många gånger som helst, men så innehåller den också ”allt”: en finurlig och smart story, en tidsresa, romantik, humor med underbara oneliners, fantastiska New York-miljöer och bra skådisar: http://www.newyorkmybite.com/2013/09/kate-leopold-tidsresa-och-romantisk.html

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-11-21 14:20:19 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Girl… det er nesten CREEPY hvor lik filmsmak vi har! Jeg scrollet nedover og bare… JAPP, these are all MY favorite movies too! Stort sett alla er litt surreliastiske/har folk som er rare eller ironiske eller outsiders/er estetisk orginale/har et drivende manus. God helg!

  Caroline 2014-11-21 00:22:16 http://bowtiemania.wordpress.com
  Svara
 • Eternal Sunshine of the Spotless mind <3 Den vakreste og beste filmen i verden! Jeg elsker den fra himmelen og ned igjen!

  Vilde 2014-11-20 23:26:39 http://vfagerland.com
  Svara
 • Min filmer-att-se-lista är såååå lång nu! Tack! <3

  Ellen 2014-11-20 20:39:46 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • åh – TACK! precis vad jag behövde för tips (utan att ens en gång veta om det). tröttnat på netflix, men när jag inser att jag kanske sett typ 2 av filmerna du beskrev ska jag ge det en ny chans. tack.

  ellen 2014-11-20 17:58:39
  Svara
 • Alice: Jag använder ”en” när jag pratar och skriver och jag skrev en inlämning på universitet förra året där jag använde mig av det istället för ”man”. Inte för att jag direkt gör världen mindre patriarkal utan mest bara för att det är ett intressant sätt att visa på att vi genom språket reproducerar bilden av att män är utgångspunkten. Jag tror på det, och att din lärare är en tröttsam typ (som kanske är bra på annat än att vara öppen för att språk förändras/ finns flera sätt som är rätt).

  Sanna 2014-11-20 14:35:47
  Svara
 • Jadu Alice, det går faktiskt inte att säga att det är det ena som ‘gäller’ framför det andra (man/en), de är två (indefinita) pronomen som kan användas på samma sätt.

  Däremot påverkar texttypen! Är det en faktatext, är det en skönlitterär text, är det en argumenterande text etc, det ena kan då passa bättre än det andra och det är isåfall där din lärare borde argumentera för varför hen (!) föredrar det ena framför det andra.
  Du verkade skriva en formell text – jag har sett ‘en’ användas i akademiska texter (nyligen). Leta upp en sån och visa den för din lärare vetja.
  Mvh, också lärare i svenska

  malin 2014-11-20 13:39:35
  Svara
 • Många bra filmer! Bachelorette är dock en fruktansvärd film, där fantastiska Rebel Wilson bara är en tjockis som inte är värd att gifta sig eftersom hon är tjock. Så mycket fatshaming i filmen att det överskuggar eventuella roligheter, i min mening. Men annars var listan mycket inspirerande, ska kolla igenom de godbitar jag missat!

  Emelie B 2014-11-20 12:45:14
  Svara
 • Gillar du 2 days in Paris så gillar du säkert uppföljaren 2 days in New York också 🙂 http://www.imdb.com/title/tt1602472/?ref_=fn_al_tt_1

  C 2014-11-20 11:48:34
  Svara
 • Såg Safety Not Guaranteed igår efter att ha läst det här inlägget och även om det inte var den BÄSTA film jag sett så hade den, precis som du sa, en helt FANTASTISK slutscen. Så bra!
  Nu blir det Secretary 🙂

  Och Kajsa – jag sökte bara på ”I love” i sökrutan och andra förslaget som kommer upp är I love you, Philip Morris! Prova igen! Den är toppen!

  Mici 2014-11-20 11:30:22
  Svara
 • Ok detta kanske låter helt random, men är inne i PH väldigt mycket just nu OCH lyssnade på gammal playlist på bussen idag. Då slog det mig, ”Blommor som du växer bara på brinnande fartyg” är som GJORD för att sjungas av Kristian till Saga! Tycker den beskriver deras relation så bra, plus sättet han härmar hennes skånska på också. Men detta kanske är osunt, borde nog dra på på PH lite.

  Hanna 2014-11-20 03:29:56
  Svara
 • Hej internet storasyster, jag efterlyser en person som kommenterade det här inlägget: http://rodeo.net/niotillfem/2014/11/answers-to-past-weeks-comments-24/#comments
  Som hette Rebecka, och som ville kunna få tag på mig pga vi är tydligen trasiga på samma sätt. Men jag kan ju inte nå henne va! Om du vill vara världsfin och kanske skicka nåt mejl med adress till henne eller så? Vore fint att ej känna sig ledsen mer än nödvändigt känner jag. Pussssss

  E 2014-11-20 00:56:09
  Svara
 • Alice: Din lärare har alldeles rätt. Jag tycker det är helt knäppt hur många feminister har börjat använda en istället för man. Ordet man har inget med män att göra. Känns lite som att då kan man ju sluta använda ordet människa också..

  läsare 2014-11-20 00:06:51
  Svara
 • Jag håller med ”A” om Parks and Recreation det är en riktigt bra och rolig serie. Kan också verkligen tipsa om The Mindy Project som handlar om en indisk tjej som jobbar som doktor i New York. Den serien är verkligen grymt bra och tar upp samhällsfrågor på ett intressant men även roligt sätt. Kan även tipsa om Bletchley Circle som gick på tvåan förut och handlar om unga kvinnor som knäckte koder under andra världskriget. Bletchley Park som serien delvis utspelar sig i finns även bevarat och ligger utanför London. Om du är i London besök det!!

  Emilia 2014-11-19 23:44:23
  Svara
 • daria – nej, dom från åhléns är tyvärr också lika dåliga :((( egentligen världens bästa idé men man vill ju inte att dom ska börja noppa dirr 🙁

  julia 2014-11-19 23:38:42
  Svara
 • Åh TACK för massa bra tips!

  Lina 2014-11-19 23:06:45
  Svara
 • Alice: Jag vill inte vara den stora språkpolisen här men man ska användas och inte en. Man används för att det är generellt och inte något specifikt genus som det blir när en används så din lärare har rätt.

  Lisa 2014-11-19 22:45:33
  Svara
 • TacktackTACK! Känner mig ofta så lost på Netflix eftersom jag aldrig i mitt liv varit en filmfantast. TACK för guidningen <3

  Linnéa 2014-11-19 22:16:16
  Svara
 • Är det nån annan som inte kan hitta I love you Phillip Morris? Den som verkade så himla bra. Åh vad typiskt.

  Kajsa 2014-11-19 22:07:08
  Svara
 • Är det nån annan som inte kan hitta I love you Phillip Morris på Netflix!? Den som verkade så himla bra. Åh typiskt.

  Kajsa 2014-11-19 22:04:04
  Svara
 • Tips på bra tv-serie: Parks and Recreation! Handlar om människorna som jobbar inom politiken i en småstad i USA (är för tillfället totalt oförmögen att skriva ihop en vettig mening som förklarar vad serien handlar om). Amy Poehler spelar huvudrollen och är också producent ibland om jag inte har fel, och serien är superrolig och avsnitten är bara 20 minuter så det är perfekt att kolla på när man inte direkt orkar engagera sig och/eller har ont om tid. Chris Pratt spelar gulligaste och roligaste karaktären (efter Amy Poehler då, love her)!

  A 2014-11-19 21:34:23 http://adwink.bogspot.com
  Svara
 • Dessa filmtips tackar jag för, dina brukar alltid gå hem hos mig!

  Förresten, jag har en fråga till dig eller någon annan med vettigt svar/tankar kring detta: i måndags fick jag tillbaka en skrivuppgift under svenskalektionen och då upptäckte jag att min lärare hade strukit under mitt användande av ”en” och ersatt det med ”man”. Jag frågade varför och hon svarade att det var utdaterat, att det helt enkelt är man som gäller och att allt annat är fel. Blev upprörd och sa att det inte handlar om det, men hon ville liksom inte lyssna. Så nu får jag alltså inte skriva ”en” istället för ”man”. Det känns oerhört konservativt och undrar hur jag nu ska gå till väga för att försöka ändra på min lärares syn, eller ska jag bara acceptera att det är så? Är det bara jag som är naiv och användandet av ”en” är i själva verket inte accepterat (vilket inte känns så kul??) i mer formella texter? Kanske inte så jättestor grej egentligen, men jag blev ju trots allt besviken på min lärare som liksom inte hänger med i svängarna.
  Kram!!

  Alice 2014-11-19 21:12:03 http://interwhining.blogspot.com
  Svara
 • Ååh, bästa listan! Så himla många bra filmer och många (för mig) osedda. Filmkvällarna är räddade!! <33

  TIDSTJUVEN 2014-11-19 21:06:48 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • Hej Sanda plus alla andra! Ni som inte sett den här filmer redan länk: http://www.imdb.com/title/tt1181840/

  måste se den BUMBS BUMS BUMS! jätte fin fransk animerad film som är super sorlig och har bra musik, griper tag om hjärtat. se NU!

  Amanda 2014-11-19 21:00:59
  Svara
 • Jag lyssnade på din föreläsning i Lund idag och helt plötsligt fick jag rysningar och tårar i ögonen. Det var när du berättade om när du hittade Berghs-katalogen hos Joacim och insåg att det faktiskt är möjligt att försöka göra något som man egentligen vet är omöjligt. Tack för den peppen, det träffade rakt i hjärtat och jag blev några gram modigare.

  Sofia 2014-11-19 20:50:07
  Svara
 • Jag träffade dig för bara en liten stund sedan på boksigneringen (svart glitterbasker, gul kappa etc.) men var liiite stressad av kön bakom mig så jag glömde tre saker: 1. Att säga att jag ser så mycket fram emot din nästa bok! 2. Att fråga hur det går med att skriva NaNoWriMo-novellen just nu och 3. Att be om en bild. Menmen! Nästa gång möjligtvis. Tack snälla för de söta kaninerna! Kramar.

  Julia 2014-11-19 20:12:44
  Svara
 • Sett nummer 2, 5, 7, 8, 12, 15, 18 och 20. Tack för resten, de verkar bra! Speciellt nummer 11 (äääälskade O Brother, Where Art Thou?)

  Kajsa 2014-11-19 19:54:36 http://skinandscent.for.me
  Svara
 • hallå har en fråga till podcasten som ni måste svara på!!!! Michelle snackade om fleecestrumpbyxor och har köpt det från både bikbok och hm men dom blir typ noppriga (och inte lite) och svinfula efter ca en vecka??? Min fråga är om det är annorlunda med dom från Åhlens? PLUS förra podden avslutades med att ni berättade ett flört-tips som va att säga till den man vill hångla med att hen var snyggast i rummet osv, kan ni inte berätta när ni gjort det och hur den andre reagera!!! Någon gång då det gått dåligt och någon gång det gått bra kanske?

  daria 2014-11-19 18:59:30
  Svara
 • men du som älskar tv-serie varför har du inte sett veronica mars?? den mest välskrivna serien ever.

  josefine 2014-11-19 18:38:48
  Svara
 • Jeg så Take this Waltz nylig, og jeg vet ikke om jeg likte den så godt. Bra og trist story, men jeg synes Margot-karakteren manglet litt kjøtt på bena dessverre, litt for mye stirring og litt for lite ord. Synes alle karakterene var realistiske bortsett fra henne.

  Hildur 2014-11-19 18:12:56
  Svara
 • Men blä för midnight in paris. Jag tycker den var så sjukt krass i feministiskt synsätt.

  Agnes 2014-11-19 17:59:05
  Svara
 • Åå. Nu blev jag glad. Har massa filmtittande framför mig nu!

  Emma 2014-11-19 17:49:57
  Svara
 • Åh, har redan sett de flesta! 🙁 Jättebra filmer, men har sån filmtorka och kan inte hitta något jag inte redan sett. Kollade på en del av dom du nämnde i inlägg om highschoolfilmer, så himla bra!

  Alexandra - illustrationer 2014-11-19 16:59:49 http://www.blogg.hejalexandra.se
  Svara
 • Hehe, hade sett alla utom två, men Bachelorette måste kollas upp! Kanske ikväll 🙂

  Robin 2014-11-19 16:56:10 http://www.robindenise.se
  Svara
 • Bra bra bra bra BRA!

  Mici 2014-11-19 16:30:26
  Svara
 • Åh tack, tack, tack för alla underbara tips! Ligger hemma med höstsnuva så detta var precis vad jag behövde. Ska nog börja med Life Aquatic. Kram!

  Agnes 2014-11-19 16:29:41 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • vilken fantastisk lista! har sett ungefär hälften men ska se resten nu i vinter tänkte jag. <3

  Linda 2014-11-19 15:50:45 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Have you ever read the ”Youth in Revolt” books? If you like the movie, you’ll love the books, they are absolutely hilarious and the story goes so much further than the movie! Discovered them when I was 14 and have read them multiple times since.

  Suvi 2014-11-19 14:34:17
  Svara
 • Tusen tack, behövde filmtips : )

  Fröken Cocco Sohl 2014-11-19 14:28:16 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Åh! Precis vad jag behövde. Ligger hemma sjuk och håller på att ruttna bort! Perfekt med bra filmtips. Tack!!

  Emma 2014-11-19 14:09:41
  Svara
 • AH! Maste se ALLA! Sa himla glad att du tog med The men who stare at goats, jag tyckte att den va hur kul som helst men kandes som manga inte riktigt fattade storheten. Silence of the goats, gapskrattar varje gang!

  elin 2014-11-19 14:01:44 http://elinsparis.spotlife.se
  Svara
 • ska se till att se alla dessa <3<3

  dani in london 2014-11-19 13:09:51 http://skymningsljus.webblogg.se
  Svara
 • Åhh vilka bra tips, tack!! 😀

  Electraheart 2014-11-19 12:57:13 http://electraheart.devote.se/
  Svara
 • Åh många av dom där var bra men Netflix är så jobbig för den hakar upp sig så ofta, mitt i filmen och pendlar mellan bra kvalitet och suddig. Suck så irri.

  DeMarkey 2014-11-19 12:33:44 http://demarkey.se
  Svara
 • Hej Sandra och 1000 tack för alla perfekta filmtips å det senaste! Så många förslag på bara en vecka, otroligt lyxigt för en som tsm med sin pojkvän fått allt svårare att hitta på filmer att se på pga imdb-träsket. Du är bäst! <3

  Malin 2014-11-19 12:24:29
  Svara
 • Passade på att se Midnight in Paris, när jag var i Paris. Tyckte mycket om den (gillar de litterära figurerna som är med i filmen väldigt mycket), men vad jag störde mig på – och som den också fick kritik för är att Gertrude Stein var med alldeless för lite. Hon var den scenens mittpunkt, eller ledare. De möttes hos henne debatter och diskussioner, hon köpte konstnärernas tavlor och läste författarnas manuskript. Men hon var med typ 5 minuter i filmen. Trist…

  Emma Lindvall 2014-11-19 12:09:14 http://doesangelsbleedcrimsonblood.wordpress.com/
  Svara
 • ALLTSÅ. Ligger hemma i soffan hela dagarna pga halsfluss och så kommer denna lista<3<3<3 Så lägligt.

  Maja 2014-11-19 11:52:46
  Svara
 • precis vad jag behöver. känner att jag fastnat i serier och så sällan ”tar mig tid” till att se en film. knäppt egentligen. tusen tack! <3

  sara 2014-11-19 11:35:39 http://saraskrattar.blogspot.com
  Svara
 • Jag ÄLSKAR Michael Cera<333

  Linn 2014-11-19 10:54:12
  Svara
 • […] Kolla här! […]

  Sandra Beijers 20 bästa filmer på Netflix | När du inte orkar ringa en vän 2014-11-19 10:45:54 http://hannarosell.se/2014/11/sandra-beijers-20-basta-filmer-pa-netflix/
  Svara
 • Så sjuuukt många bra tips! TACK! Jag som precis hade tröttant lite på netflix för att jag klickat runt länge utan att hitta nåt roligt. Nu har jag att göra massa kvällar framöver 😀

  LisaMarie 2014-11-19 10:41:16 http://lisamariesvarld.blogspot.com
  Svara
 • Åh så många bra filmer! Och lite nya tips att kolla upp. Michael Cera i ‘Youth in Revolt’ är SÅÅÅ bra!

  Tokyoyo 2014-11-19 10:39:50 http://tokyoyo.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman