Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wilbo.

couch from habitat

Har äntligen blivit med soffa! Mitt vardagsrum har hittills bestått av flyttlådor och tvätt. Nu har det fått en soffa och jag kan börja peppa till att inreda det här rummet på riktigt. Långt kvar dock, men dock: Soffa!!

couch from habitat

Tycker så himla mycket om den. Den är från Habitat och heter Wilbo.

couch from habitat

Mattan köpte jag när jag var i Marrakech. Den är handknuten av berber på sextiotalet och går i rosa, lila och kleinblått. Dock är den lite för liten i rummet upptäckte jag när den väl var hemma. Men jag tänkte då att det kanske skulle kunna vara fint att göra såhär? Alltså en enklare matta under (drömvardagsrum på bilden btw). Kudden är från Svenskt Tenn.

.

Translation. New couch from Habitat! I bought the carpet in Marrakech.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • hej! vill du sälja mattan är jag hemskt intresserad,
  mvh hanna

  hanna 2015-06-27 10:32:04
  Svara
 • Åh vilken fin soffa och vad spänande det ska bli att få följa vardagsrummets ”utveckling”. 🙂

  AgnesBlixa 2014-11-21 21:14:27 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Är så himlans sugen på att åka till Marocko av så många anledningar och tänker att det hade väl varit underbart att kanske hitta en fin matta att ta med hem. Men sen vet jag ju inte alls hur man lyckas få med sig den hem. Hur transporterade du hem din? 🙂

  Rebecca 2014-11-21 17:02:09
  Svara
 • Sarah, så himla fint skrivet och så rätt.

  Tove 2014-11-21 12:44:16
  Svara
 • Till Agnes: Allt är inte hopplöst! Det finns något så otroligt fint med att få dela med sig av sig själv på ett sånt sätt som man gör i ett förhållande, oavsett om det är med vänner eller med en partner. Alla tar fram olika sidor hos en själv och det är klart att med en partner blir relationen ofta ett djupdyk med massor av känslor, både fantastiska men såklart även läskiga och ibland jobbiga. När jag och mitt ex gjorde slut blev jag så imponerad av hur det förändrade mig och hur det var att få lära känna en annan sida av sig själv, med sig själv. Jag började tycka om att hänga med mig själv pga. fanns så många roliga, nya sidor hos mig själv att upptäcka. Tänker på det som ett lugnande mantra ibland i min nuvarande relation, vi är jättekära och allt sånt där, men om vi skulle göra slut så är det värsta som kan hända att det skulle vara jobbigt ett tag, men jag skulle också vara tvungen att bearbeta break-upen på ett sätt som skulle låta mig upptäcka ytterligare andra sidor hos mig själv. Kärlek är som en bergochdalbana, hur klyschigt det än låter, ibland går det rysligt snabbt och är sjukt läskigt, men oftast kittlar det i magen – med eller utan sällskap!

  p.s var okysst och oskuld så himla länge, när det är rätt är det rätt, ingen idé att pusha sig själv pga en sån liten siffra som ålder. Du är bäst som du är och hurra och lycka till på alla äventyr som livet erbjuder!

  Sarah 2014-11-21 08:12:57
  Svara
 • Vems händer har knutit alla de där knutarna?

  Ellen 2014-11-21 03:33:15
  Svara
 • Jättefin! Jag var inne på deras hemsida och läste att soffan är gjord av en blandning av bomull och ull, och jag undrar om den kliar? T.ex mot bara armar eller ben? 🙂

  H. 2014-11-20 22:12:27
  Svara
 • sandra, jag har en fråga. jag är arton år, har aldrig varit kär i någon, har inte knullat, har bara hånglat med några personer på fester och har varit ”på g” med en kille flera somrar i rad, men det är slut nu. alla förhållanden känns så hopplösa. jag är bara arton liksom, det är ju klart att jag inte kommer vara ihop med den här personen för alltid. det kanske hör ihop med att mina föräldrar skiljde sig efter tjugofem år tillsammans, och att ingen jag vet om fortfarande är ihop med sin första pojkvän/flickvän. allt detta kanske ändras när jag blir kär i någon, att det blir så himla självklart då, men nu känns det fan helt jävla becksvart. jag kommer ändå inte vara ihop med denna personen för alltid, någon gång kommer vårt förhållande att dö, och då känns alltihopet så meningslöst. är det meningslöst? hjälp.

  agnes 2014-11-20 22:04:21
  Svara
 • Jag undrar också så himla mycket på grejen med lägenheten i ny york. Hyr du ut den? Varför har du kvar den? En liten grej, men jag är bara så nyfiken.

  J 2014-11-20 21:22:25
  Svara
 • Åh och Matches box! Min arbetsplats<3

  Julia 2014-11-20 21:07:28 http://jninablev.wordpress.com
  Svara
 • Virkelig fin sofa!! 😀

  Anna-Nathalie 2014-11-20 21:06:37 http://sweetpetroleum.bloggersdelight.dk/
  Svara
 • Ja, eller varför inte 3-4 mattor lite omlott i liknande färger. Så kan man plocka upp färger från mattorna på kuddar och filtar. Lite sittpuffar så kan man ha myshäng och golvfest. Bäst ju. Ska bli kul att se resultat sen 🙂

  Anna 2014-11-20 18:45:03
  Svara
 • Drömsoffa!
  Har nyligen hittat hit till dig via en länk från Underbara Clara, och jag fastnade direkt. Du balanserar så fint det djupa i livet med det mer lätta och flärdfulla.
  All pepp och välsignelse till dig!

  Beatrice 2014-11-20 18:36:29
  Svara
 • JA! matta på matta är världens bästa ide! det är så himla fint <3

  emma 2014-11-20 17:47:14
  Svara
 • Love your couch Sandra! Can’t wait to see your living room once you’re done decorating.

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

  Christine 2014-11-20 17:12:48 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Världens finaste soffa!!!
  (Iep, sorry if this isn’t right my Swedish is not very good, still learning. Puss!)

  Lize 2014-11-20 17:09:25
  Svara
 • Jättefin soffa 🙂

  Cykelkatten 2014-11-20 16:39:54 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Alltså, hur snygg soffa? Har dock skitsvårt för klassiska typ 60-talssoffor, eftersom de aldrig har bekväma armstöd? Fattar liksom inte grejen med att man inte kan lägga sig i soffan med en bra bok – ett måste för mig med soffor. Dock kan jag väl ibland känna att alla soffor jag tycker är bekväma är fula, och tvärt om, haha.

  Beatrice 2014-11-20 16:00:45 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • ÅH! Jag har varit jättenära på att köpa den. Hur fin som helst. Dock tog det emot att det skulle vara så lång leveranstid på den. Eller, så är det ju när man köper på andra butiker än IKEA men det är så himla tråkigt att inte få gå hem direkt och leka med nåt man just köpt. Gillar att soffan är klassisk och fin men har högt ryggstöd så man kan luta sig och att den funkar att slappa i också.

  Annika 2014-11-20 15:44:56 http://annikabackstrom.blogspot.com
  Svara
 • Hej! Jag måste bara fråga en grej jag tänkt på orimligt länge nu när du håller på och inreder: VAD händer med alla dina grejer i lägenheten i NY? Varför köper du allt nytt från scratch? Är SÅ förvirrad över detta, haha. Ha det fortsatt bäst, du äger.

  annika 2014-11-20 15:33:12
  Svara
 • Super fin ju!! Måste också bara säga att din uppdatering och själva innehållet i bloggen är så himla bra och fin just nu! (Kan tänka mig att man bara får höra ”UPPDATERA OFTARE!!!” typ så ville bara skriva det hehe…:))

  tilde 2014-11-20 15:15:39
  Svara
 • Hur himla drömfint som helst!

  Rebecca 2014-11-20 15:00:22 http://hallonsemla.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind