Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I don’t care if Monday’s black, Tuesday, Wednesday heart attack, Thursday never looking back – It’s Friday I’m in love

1
Glad fredag! Jag sitter i mitt kök och jobbar idag. Det är såå grått ute men också lite inuti för imorgon flyttar Michelle utomlands över vintern! :*( Bu. Ikväll blir det i alla fall hejdåfest. Här kommer lite olika fredagsgrejer,

a

Sandra som har bloggen Atilio har startat podden Källan. Poddens syfte är att att inspirera (därav namnet som syftar till inspirationskällan), alltifrån tips & trix och guider till intervjuer med människor inom kreativa yrken.
I det senaste avsnittet intervjuar hon mig om vägen till en bok. Sandra frågar prick allt hon är nyfiken på: hur det gick till för mig när jag skrev mitt manus och sedan skickade in, hur det funkar med förlag, hur mycket man själv får bestämma etc etc. Får ganska många frågor om just sånt här, så lyssna vetja! HÄR.

spin
Spin är en hemsida som drivs av Anja Wolf. Hon samlar ihop intervjuer med människor vars yrken hon tycker är inspirerande för att sedan inspirera andra att följa sina drömmar.
Nu senast är jag intervjuad om min olika jobb. Intervjun är på engelska och finns här.

test
Idag avslutas förresten samarbetet jag har haft med NoHate och Halebop. Väldigt trevligt att få ha varit med och bidragit med lite nätkärlek. Idag kan vi väl bestämma att vi bara är sjysta på nätet och typ like:ar extra mycket och skickar emojihjärtan till folk. Det ska iaf jag göra!


Här är deras nya film ”nätpeppning”. Tycker de är så bra på att casta folk, alla deras filmer är så verkliga. Min favorit är den här, tycker han är så lik Magnus 🙂 <3

Translation. Hello and happy Friday! Most of these links are Swedish, but the one in the middle is in English and is an interview with me about my work.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åhh varför blir man så förbannad när någon är en totalidiot!!!, Det har aldrig ens varit något på riktigt mellan oss, bara så mycket på skoj. Men nu umgås han med dem jag avskyr mest, som förr har misshandlat mina nära vänner, tror inte han fattar att det är så, men blir såååååå äcklad att jag aldrig ens vill se honom igen.
  Men då är det något i mig som larmar och tjuter att det vill jag nog egentligen visst. Vad gör man ens??!

  Elsa Felicia 2014-11-23 15:28:49
  Svara
 • så fin reklam, de är himla duktiga på halebop!

  sonia 2014-11-22 20:16:49 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • ÅH! Halebopkillen från länken är en av mina nära, Viktor <3 Han är bästabästa även utanför halebopreklamfilmer där han är kär.

  Hanna 2014-11-22 18:20:34
  Svara
 • Hello Sandra, jag har en liten fråga som jag tror att du är precis rätt person att svara på.

  Jag pluggar ett program som handlar om allt möjligt inom reklam och grafisk design. Man kan inrikta sig på flera olika saker och jobba både som kreatör, AD, formgivare och copywriter efter utbildningen. Jag älskar att skriva och vet att jag är bra på det också, samtidigt tycker jag att bild och form är så sjukt roligt och kreativt. Därför vet jag inte riktigt vad jag ska rikta in mig på? Tycker du att copy är ett bra yrke för någon som vill skriva kreativt? Ungefär hur mycket skriver man egentligen, handlar det inte mest om att typ komma på idéer till reklam och skriva manus? Eller borde jag satsa på det mer grafiska och försöka skriva själv på fritiden?

  Kram!!

  ditt största fan 2014-11-22 18:07:54
  Svara
 • ”Men jag är ju kär” <3

  E 2014-11-21 21:01:02
  Svara
 • Fina Sandra. Jag har en fråga: Har på den senaste tiden, eller ja det senaste halvåret tyvärr, inte läst någon bok. Alls. Så tråkigt verkligen. Jag är en sådan som måste läsa en bok som verkar bra. Jag kan inte läsa en som verkar halvbra och på den senaste tiden har jag inte haft någon inspiration – eller tid – för att hitta böcker som man längtar efter att läsa. Så tråkigt verkligen. Därför undrar jag nu; vilka böcker får jag inte missa?

  Kram på dig, tycker om dig<3

  Ingrid 2014-11-21 19:47:02
  Svara
 • Sandra jag tänkte på dig när jag såg den här! http://www.hemtex.se/media/141627000000001_large.png

  Lisa 2014-11-21 16:29:49
  Svara
 • Vilka bra länkar! Älskar redan Sandras blogg, och podden är supermysig, så kul att du är med i den! Intervjun på engelska däremot var otroligt intressant och ska sparas för framtida om-läsning!

  Beatrice 2014-11-21 15:15:25 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Jag verkligen älskar denna reklamkampanjen. Hoppas så innerligt att den får några att göra som de i filmerna – inte bara tycka naw, va gulligt och själv fortsätta va kall och instängd… 🙂

  Cykelkatten 2014-11-21 14:29:18 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • Lyssnar på podd-intervjun med dig, himla mysig <3

  Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar 2014-11-21 14:00:09 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Åh vilka bra fredagstips! Hehe. Och tråkigt att Michelle ska åka (även om det är kul för henne), man märker verkligen hur bra ni klickar i podden.

  Kram/Tina

  Tinis - en blogg som vill göra dig glad! 2014-11-21 12:47:22 http://www.tinis.me
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind