Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fyra rum fyra dagar fyra kjolar.

november.

Här kommer en vardagsveckas outfits tagna i alla rum i min lägenhet! Vi börjar med sovrummet i måndags. Som ni ser har vi inte fått upp så mycket på väggarna än, men det är för att jag inte hittar några himla vettiga ramar. Snart så, då ska jag visa er bättre bilder.

november.

Kjolen är en minikjol från Monki och t-shirten är från Dr Denim, det står Love Will Tear Us Apart.

november.

Mot vardagsrummet i tisdags där min nya soffa bor ni vet. Annars finns absolut ingenting annat i det här rummet, förutom cirka tio växter av olika slag. Vi har en idé om att bo i en djungel.

november.

Jeansskjortan är från Zara och kjolen är en mörkblå tenniskjol från AA.

november.

Vidare till köket i onsdags, mitt favoritrum. Som ni ser har vi fortfarande inte fått våra köksstolar. Det var 12 (!) veckor sedan jag beställde dem, men igår fick jag ett mail att de kommer i mitten av december. HOPPAS.

november.

Kjolen är från GANT Rugger och tröjan minns jag faktiskt inte var den är ifrån, men den är mjuk och varm i alla fall.

november.

Avslutningsvis har vi då hallen i fredags med den flotta gulddörren! Måste hitta en avlång fin matta här, har något ett tips please do tell.

november.

Kjolen syns ju inte men den är i alla fall midnattsblå. Den stickade tröjn är från Forever 21 och löskragen under är från COS.

.

Translation. Four outfits in four parts of my apartment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Hej!
  Vart har du köpt spegeln i sovrummet? Vet att du skrivit det tidigare, men jag kan för mitt liv inte hitta inlägget!
  Puss!

  Jenny 2014-11-27 14:38:25
  Svara
 • Psst, Sandra! Kolla in de här mattorna: http://www.sveasdesign.se/mattor/
  Jag är själv mitt uppe i en flytt och på pryljakt (tack för all superinspo!). Fastnade för den rosa till vardagsrummet men får nog spara mig och hoppas på att den kommer med julen. Har samma modell och designer fast en med svartvitt mönster som jag gillar mucho.

  Felicia 2014-11-25 19:25:04 http://vykorttillminsyster
  Svara
 • Om du har en hyfsat långsmal hall, googla ‘gallerimattor’ så tror jag att du hittar de jag menar. Typ långsmala persiska mattor. De är hyfsat billiga även på Bukowskis eftersom det inte är så hög efterfrågan på sådana=)

  Julia 2014-11-24 23:18:40
  Svara
 • Katta och Sarah: Tack för era kloka och fina kommentarer. Ska försöka samla all kraft jag har och säga att det är fan inte okej, nu får det vara bra, tack och hej. Kram på er!

  L 2014-11-24 16:04:54
  Svara
 • Här finns fina hemgjorda trasmattor från Österlen: http://osterlenhantverk.tumblr.com/
  Finns många fina färger och längder, och man får gärna komma med önskningar också vet jag!

  Jessica 2014-11-24 11:27:55
  Svara
 • Hej sandra! Jag undrar en del grejer.
  1. Hur gick skrivandet när du var 14? Vad skrev du för nåt? Jag är nämligen 14 nu, vilket gör det lite svårt att skriva om allt som är underbart, då jag saknar erfarenhet.
  2. Hur gör du för att vara effektiv och få saker gjorda?
  3. Du verkar ha det så himla fint. Och även när det inte är så, så får du det att verka fint ändå. Därför utmanar jag dig att skriva något om att du kanske också är rätt mänsklig och kan stanna hemma en kväll och kolla på teveserier eller att du har odiskad disk eller vadsomhelst. flora gjorde samma sak här http://flora.metromode.se/2013/09/03/jag-ar-lika-mansklig-som-du/ och det var verkligen en befrielse att läsa. Jag tror många skulle uppskatta det väldigt mycket. puss

  PS, jag har hittat dina texter på sockerdricka. hur gör du? hur gjorde du? O_O

  Liv 2014-11-23 11:36:13
  Svara
 • L: Du förtjänar så himla mycket bättre! Jag säger som föregående talare: gör slut! Den där magkänslan ska man lyssna på, jag har själv varit i förhållande där magkänslan sa att något var FEL och jag försökte också vända inochut på mig själv för att få personen att må bra och funka i vårt förhållande, och helt plötsligt hade jag liksom tappat bort mig själv i den oändliga strävan att försöka få någon som behövde läka sig själv att må bra. Nej, tycker verkligen att du ska se dig själv, se hur du mår och se till att du mår bra. Att han även är svartsjuk och kontrollerande är bara en fet varningssignal!! Du förtjänar all din frihet och allt ditt välmående. Jag hejar på dig, och hurra för alla insikter du skriver i inlägget! Stor peppig kram!

  Sarah 2014-11-23 11:01:06
  Svara
 • Så snygg matta i vardagsrummet!

  Svara
 • Inget med inlägget, men en fråga jag har funderat på sedan någon pod (minns inte vilken) då Michelle pratade om hur mycket hon körde bil hela tiden. Har du körkort? Om inte: varför inte? Om ja: när tog du körkort?

  C 2014-11-23 09:07:00
  Svara
 • tips tips tips: en sa himla rolig mean girls lank om brittisk politik http://meangirlsatdowningstreet.tumblr.com

  emma 2014-11-23 00:57:15
  Svara
 • Denna https://www.mio.se/produkt/summer/25938116
  tycker jag är jätte fin från MIO
  Eller denna från IKEA http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10229035/.
  🙂

  Tilde 2014-11-23 00:28:41
  Svara
 • billig och färgglad trasmatta finns på lagerhaus för 99 spänn 🙂

  emily 2014-11-22 22:37:52 http://hejemily.blogg.se
  Svara
 • Trasmatta!

  Karoliina 2014-11-22 21:48:18
  Svara
 • Aurora: Läs boken ”how to be a woman” av Caitlin Moran. Den är rolig, slagfärdig, modern och inkännande och handlar om feminism och hur det är att vara kvinna, i stort och smått. Bara för att vissa människor hatar män, och kallar sig feminister, betyder det inte att alla gör det. Det går utmärkt att inte hänga upp sig på personers åsikter. Hitta din egen istället. Jag älskar män, är feminist och kan ändå skratta åt stereotyper, men tycker generellt att sexism är rätt trist.

  L: Allvarligt. Gör slut! Jag menar det. Låt honom reda ut sina problem utan dig som dörrmatta som vrider ut och in på dig själv för att stötta och vara till lags. Han är en stor pojke och kan lösa sitt liv utan dig.

  Om du dels känner i magen att något är fel och att han dels inte uppskattar dig eller ens vet vad han vill, varför ska du vara med honom?

  Om han dessutom är ”ha kakan och äta den”-typen är det dags att packa ihop hans saker och gå vidare.
  Du förtjänar bättre, och ingen kommer tacka dig för att du stannar i en kass relation. Låt känslorna flöda och var ledsen och må skit om du behöver, men släpp och gå. Om det är menat blir det ni i framtiden, annars lovar jag att det finns någon roligare, finare och goare därute! Kanske låter hårt, men ingen, allra minst du, vinner på en sån relation. Lycka till <3

  Katta 2014-11-22 20:27:42
  Svara
 • Gillar många mattor här:

  http://www.nordicdesigncollective.se/inredning/mattor.html

  Tycker att lina johanssons är mycket fina!

  Moa 2014-11-22 20:21:35
  Svara
 • fina rum, fin tjej, fina kjolar:)

  Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta 2014-11-22 20:08:04 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Hej Sandra! Och alla andra som läser, förstås! Mår inte så bra för tillfället och har världens klump i magen. Har träffat en kille sen i mars och i början kändes allt jättebra och helt rätt. I somras blev vi till slut tillsammans, och det kändes ju toppen också. Den senaste månaden har jag fått en sån där magkänsla, ni vet, som aldrig försvinner och bara säger att nåt är fel fel FEL. Har börjat tvivla på vad han verkligen vill och vad han känner för mig. Den senaste veckan har den där magkänslan vuxit sig lika stor som ett berg. Gjorde det oförlåtna. Jag kollade hans mobil och läste hans senaste konversation med en tjej på Facebook. Hon hade frågat ”visst har du tjej nu?”, och då svarade han något i stil med att vi dejtar, att han inte vet vad han känner och att han inte vill hoppa in i nåt för snabbt. Jag blev givetvis jätteledsen. Det känns som ett så otroligt svek. Har inte sagt till honom att jag vet om detta än.

  Kanske ska tillägga att vi inte haft det så lätt under dessa månader. Han har problem med alkohol och med sig själv. Jag försöker ställa upp på honom så mycket som det bara går och ibland vänder jag nästan inochut på mig själv. Dessutom är han svartsjuk och säger saker som att jag bara skriver med killar, att jag vill ligga med andra osv. Jag fattar noll. Är det bara jag som ska ha ett förhållande med honom, men han ska bara ha ett förhållande med mig när det passar honom eller beroende på vem han pratar med.

  Vet verkligen inte vad jag ska göra eller säga. Har pratat med mina vänner och de säger att jag förtjänar så mycket bättre. Vill bara packa de saker han har hos mig och säga till honom att det är slut. Samtidigt har jag känslor för honom och vill att det ska lösa sig för oss. Har du/ni några fina och bra råd? Vad hade du/ni gjort?

  L 2014-11-22 18:37:18
  Svara
 • Jag själv älskar trasmattor, och har några hemvävda i vår lägenhet, men vet också att Åhléns har några fina, så även Lagerhaus! Går att tvätta, kan vävas i enorma längder, osv, osv. Inga nackdelar, om man väl gillar stilen! Går såklart, om man känner någon som kan väva eller hittar någonstans man kan beställa trasmattor, att göra i olika mönster och i vilken färg som helst!

  Beatrice 2014-11-22 18:32:57 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Åh, du är så fin Sandra!<3

  Tora (torahansson.blogg.se) 2014-11-22 18:26:01 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Var har du köpt den fina affischen i sovrummet?

  Isabella 2014-11-22 17:41:51
  Svara
 • @Aurora: Feminism handlar om att alla människor ska ha lika värde, rättigheter och möjligheter. Det handlar om frihet att vara som en är. Jag vet inte vilka extrema åsikter du stött på, men jag anser inte att feminismen är extrem, snarare självklar och logisk.

  Feminism handlar inte om att hata eller förlöjliga män (såklart) men man måste kunna kritisera mäns beteenden och göra män uppmärksamma på förtryckande strukturer som de själva är en del av. Och humor är ett effektivt medel.

  Artikeln du länkar till beskriver med en skämtsam ton olika sätt som män förtrycker kvinnor på, utan att själva vara medvetna om det.

  Sedan, även om man kallar sig för feminist måste man inte hålla med alla feminister. Ja, så ser jag det i alla fall.

  pöss!
  <3

  Elin 2014-11-22 16:43:17
  Svara
 • Hej Sandra! Vad fint ni har det! En fråga, har du sålt alla dina fina möbler i New York?
  Tack o kram!

  Mia 2014-11-22 16:37:44
  Svara
 • Men bara åhhhh! <3

  Fredrikapåvinden 2014-11-22 16:34:29 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • http://www.rum21.se/sv/artiklar/fresh-matta.html

  Denna matta har jag köpt, älskar’n!

  Hanna 2014-11-22 15:42:45
  Svara
 • vad fint! är så kul att få se små glimtar av lägenheten. denna matta skulle jag köpt om jag hade en större hall: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10218230/

  xyz 2014-11-22 15:42:37
  Svara
 • Så fina bilder! Och de sista två med den röda tröjan framför gulddörren! Åååh! ^^

  Edie 2014-11-22 15:21:05 http://cherriebomb.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Sandra! Och Sandras fina läsare, förstås! Jag har ett litet litet problem, och det är tyvärr feminism. Jag har SÅ LÄNGE verkligen försökt ta till mig feminismen, jag har läst på, diskuterat och tagit reda på fakta, men gång på gång stöter jag på sådana förskräckliga åsikter att jag inte kan låta bli att höja på ögonbrynen lite över fenomenet. Jag tycker förstås att det är superviktigt med ett jämställt samhälle och lika rättigheter oavsett kön, hudfärg, läggning etc. Jag hinner till och med bli övertygad om att jo, jag är nog redo att kalla mig feminist. Men så ramlar jag över sådana här förskräckliga artiklar: http://nyheter24.se/debatt/783252-efter-mansdagen-har-ar-topp-10-trottsamma-killtyper Där är det tydligen okej att förlöjliga killar. Att förnedra dem. Att driva med dem. Och ännu bättre: göra sig lustig över att killar blir ledsna när någon driver med dem, för att i samma artikel spy galla över killar som skämtar med tjejer. Är det ett jämställt samhälle? Är det denna syn man eftersträvar inom feminismen?? Ska det vara okej att smyga in att man hatar män, men sedan ha en egen hatpunkt för män som hatar kvinnor? Varför måste någon hata någon annan baserat på kön? Varför har denna kamp blivit en kamp om vilket kön som har det värst? Är det verkligen en kamp man vill vinna? I så fall vill jag inte va med längre, tänker jag. Visst förstår jag att författaren till artikeln vill provocera, men feminism ska inte provoceras fram hos folk. Det fungerar inte så. Och det ska inte fungera så.

  Aurora 2014-11-22 14:36:24
  Svara
 • jag kan tipsa om ramerna ‘prisma’ och ‘matrix’ från umbra. himla fina och speciella, dock tyvärr finns dem inte i stora mått

  http://www.umbra.com/eur/frames/wall-frames

  kj 2014-11-22 14:31:08
  Svara
 • Hejsan, vad mysig lägenheten ser ut! Appropå att bo i en jungel, minns att du på podden sa att du sett en tjej på instagram som inrett sitt vardagsrum med massor av träd. Vad hette det kontot? Håller också på att inreda min lägenhet (med dröm om en egen jungel) och skulle gärna vilja hitta ispiration 🙂

  B 2014-11-22 14:25:21
  Svara
 • Denna kanske? Från House Doctor
  http://www.rum21.se/sv/artiklar/block-matta.html

  hannah 2014-11-22 13:59:26
  Svara
 • Plastmattor är super i en hall! Fina, skyddar golvet bra och går att tvätta när det blir vinterslask. Ett annat vinterhalltips är att ha en plexiglasskiva under skostället för att skydda mot grus och fukt så att den fina fiskbensparketten får fortsätta vara fin!

  Anna 2014-11-22 13:56:47
  Svara
 • Loving the looks and the house 😀

  When You Dream Big

  Joana 2014-11-22 13:21:29 http://www.whenyoudreambig.com
  Svara
 • Hei, så fin leilighet du har 🙂 men hvor har du kjøpt speilet på soverommet? 🙂

  Tale 2014-11-22 12:34:34
  Svara
 • Så himla söt!<3

  Emma 2014-11-22 11:41:06
  Svara
 • Horredsmattan! Finns på många olika ställen.

  Ps. Jag jobbar i en liten inredningsbutik på Östermalm, dit din mamma brukar komma in med Milla och titta (senast igår!). Det är så himla fint möte för mig, dels för att din mamma är så trevlig och dels för att jag alltid får för mig att säga ”hej Milla” (tyvärr brukar jag stoppa den impulsen, vore kanske knäppt tänker jag) eftersom jag sett henne på bloggen och så, och dessutom är det så himla gulligt för hon tassar alltid runt själv i butiken och det lyser verkligen runt henne att hon är en egen liten person. Känns indirekt som att få träffa dig lite, underbart att få det trots att man är en ganska blyg person.

  alexandra – åh! <333333 älskade detta.

  Alexandra 2014-11-22 11:40:44 http://alexandrasidgwick.blogg.se
  Svara
 • åh att bo i en djungel måste ju vara något slags atjo-paradis, en fröjd som en får ta med kryddmåttet nysattack kanske.

  lovisa 2014-11-22 11:27:46 http://polichinelle.se
  Svara
 • Your flat looks so cute, Sandra! I love your new coach, must be amazing finally have one, specially when you’re buying the furniture little by little… but at the end, it’s your home and it must look as you want, so it doesn’t matter how long it will take!!

  Libertad 2014-11-22 11:20:48 http://sahakiel.blogspot.com.es/
  Svara
 • Vilka fina bilder du tar och sen är du så söt att du fastnar fint på bild. 😀
  Trevlig lördag och ha en bra sådan.

  D. DeMarkey 2014-11-22 11:06:25 http://demarkey.se
  Svara
 • Urban Outfitters har massor av fina mattor! Plus mycket annat fint som vanligt. Kolla in.

  linnea 2014-11-22 10:57:16
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman