Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

your desktops. part two.

Här kommer den sista delen av era bakgrundsbilder. Tack för att jag fick titta in i era datorer en stund, det var himla roligt.

z
Hayley.

2z56slkJulia.
Min bakgrundsbild är på världens bästa människa på hela denna stora jord… det är Beyoncé I alla fall för mig. Och så inte nog med att det är min favoritperson, utan hon återskapar också en bild som betyder så himla mycket för mig — den klassiska ”we can do it!” affischen som nu ses som en symbol för feminism. Det tyckte jag var helt magiskt första gången jag såg det, och har varit min bakgrundsbild sen dess! Puss.

XGIvt61
Anna.
Min bror byter bakgrundsbild på min dator ibland när jag går ifrån

cat
Marlene.
Använder ‘skärmavdump’ väldigt ofta


Ulrika.

Jag har detta mästerverk, med Matthew Gray Gubler som poserar med en kortlek i en härlig mosaik.

lars
Lise.
Jag har en bild på min katt Lars. 🙂 Eftersom han är bäst och finast. (Nej, jag har ingen pojkvän…)

1
Hanna.
Motivation och styrka till oss alla!!

nl6jax
Evelina.
Jag och min pojkvän. Älskar oss.

d677q
Moa.

2mhh646
Matilda.
Jag har den här fina ifrån Nice. På bilden ser man tre av mina bästa vänner som jag inte träffar så ofta pga de bor i Beligen och Danmark, man kan också skymta en lägenhet där jag sov över en natt. Hade ett one night stand med en fransman som jobbade med konst och bodde i världens lägenhet, högst upp med takterass på strandpromenaden. Bästa hångelutsikten!

2vj69p5
Sofia.
Ungefär världens mest kaosartade, poetiska och bästa låtcitat. Placerat på ungefär världens mest organiserade, välstädade och okaosiga dator. Tycker att det är den bästa kombinationen! Plus att jag alltid hör ”Ramlar” i huvudet när jag öppnar min dator. Det är ju rätt trevligt det med. <3

ac9113
Julia.
jag och min syster <3

6hje2r
Matilda.
Den här fina och jätteroliga bakgrunden med en dansande isbjörn har jag som bakgrundsbild på jobbet för att den gör mig så himla glad och fnissig. DÖR vad söt. <3

2cwosib
Julia.
Jag kör på samma tema som du, Sandra. Peppiga kvinnor motiverar mig. Det varierar mellan olika förebilder. Just nu är det drömmiga Lotta Lundgren som kollar lite förebrående på mig som för att liksom påminna mig om att jag borde klippa film.

1e2871b
Hanna.
Ernest Hemingway <3 <3 <3

tumblr_ndw9trUhRx1qfatjto1_1280
Moa.
Har den här nu för att det är dags för att sluta vara så liten och klen i själen

eg7fp3
Emily.

efgljd
Lisa.
En drömmig trio

av1qfq
Ronette.
Obs att mappen som ligger längst ned till höger plötsligt fanns där när min katt en gång legat över hela tangentbordet. ”Miaow! – YouTube-filer.” Hur sjukt!? Så gulligt och konstigt att den fått stanna kvar.
.
Translation. A month ago I asked if I could see your desktop wallpaper. Here are a second and last batch of some of my favorites.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Åååååååkej! Nu måste någon genast berätta för mac-rookies här hur en ändrar ikoner på mappar till genomskinliga rutor och tårtbitar!!!!!! PRETTYPLZ

  Jennifer 2014-11-24 23:59:53
  Svara
 • dör för katten lars

  Linnéa 2014-11-24 22:12:22 http://livelearnlove.devote.se
  Svara
 • älskar detta. fortsätt, alltid. fantastisk pepp!

  Hild 2014-11-24 21:13:46
  Svara
 • Sååå stilig. ble inspirert

  solveig 2014-11-24 20:05:46 http://blaafe.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra! Alltså jag ville ladda upp min bakgrundsbild redan när du skrev om det första gången, men hade ingen aning om hur man gjorde en skärmdump… Nu har jag dock lärt mig det! Här har du en länk till min bild om du kommer göra ett inlägg till (eller bara vill titta på den, den är fett bra): https://www.flickr.com/photos/45985387@N04/15250575113/

  Kände att jag ville ha den som bakgrundsbild för att varje gång jag ser den kommer jag räta på ryggen och tuffa till mig. Perfekt peppning.

  Isabelle 2014-11-24 19:55:46 http://isobelskareng.blogg.se
  Svara
 • Anna och körkortet: Känner igen det där! Men jag är strax 30 och har fortfarande inget körkort…har uppenbarligen lyckats överleva ändå 🙂 Dock tjatar mina föräldrar fortfarande och jag har väl tyvärr kommit fram till att jag kanske måste ha det ”när jag blir stor” ändå…pluggar nu och kommer nog behöva sen när jag ska jobba 🙁 Dock börjar jag faktiskt känna mig lite motiverad, för att jag vet att jag får jobba med något jag tycker är skitkul = morot 😀
  Om du bor i en stad eller någonstans med bra kommunikationer funkar det ju ändå! Har bara saknat det vid typ flytt eller inköp av stora saker, men det går ju alltid att lösa på annat sätt liksom.

  Ingen mening att fixa det om man inte har lust eller är i akut behov tycker jag. Någon gång kanske man kommer på att man behöver det, eller bara blir sugen (alltså motiverad!) och då är det ju bara att ta det då, det är ju aldrig försent…men det kan vara för tidigt 🙂 Lär ju inte bli bättre av att dina föräldrar tjatar, sånt brukar ha motsatt effekt (iaf för mig)…stå på dig! 🙂

  tigern 2014-11-24 18:18:19
  Svara
 • Anna: har precis samma problem och precis samma motvilja till att ta körkort! Har för mig att Sandra inte har körkort men kan ha fel.

  Åh, så skönt att det finns NÅGON annan som har samma problem hehe.

  peace out

  Rebecca 2014-11-24 17:45:30
  Svara
 • Hej Sandra! Jag behöver lite hjälp ang. en sak som jag funderar på ganska mycket. Jag är 19 och mina föräldrar är på mig jättemycket om att jag måste skaffa körkort, för ”jag kommer inte kunna leva utan det” och ”det är bara nu nu nu du har chansen att ta det”. Jag försöker förklara för dem att jag inte har något intresse eller behov av att ha ett. Dels för att det är så satans dyrt och lång process men främst för att det skadar både människor och miljö. Men har svårt att få mina föräldrar att förstå, och funderar också om jag kanske bara är 19 och naiv, att jag faktiskt visst måste ha körkort i livet fast jag inte vill. Förstår du hur jag tänker? Vet inte om du har körkort eller inte, men tänker att du kanske har tankar i samma banor och kan ge mig lite råd, puss

  Anna 2014-11-24 16:28:59
  Svara
 • Men 🙁 Missade du min? Här kommer den igen https://coccosohl.files.wordpress.com/2014/10/screen.png
  https://coccosohl.wordpress.com/2014/10/20/min-bakgrundsbild/

  Fröken Cocco Sohl 2014-11-24 14:35:59 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Men åh 🙁 Min kom ju inte med 🙁

  Maral – alltså, det var cirka 200 inskickade bilder och jag valde totalt ut runt 30 stycken. Annars hade det blivit säkert tio inlägg med bakgrundsbilder, om inte mer, och det hade liksom inte riktigt funkat 🙂 kram!

  Maral 2014-11-24 14:18:26
  Svara
 • Älskar Julias bakgrund.

  Svara
 • Fubbigt… på min arbetsplats är bakgrunden ”låst”, till och med på min laptop, så jag är tvungen att ha en enorm företagslogga som bakgrund. Tur att sambo låter mig ha pussande hästar på hemdatorn i alla fall :’)

  Lotta 2014-11-24 13:50:37
  Svara
 • Ås så fina! Älskar den på Matthew Gray Gubler, hur tokiga poser liksom?! Och fina Lotta Lundgren, bra foto och bra ”förklaring”.

  Tokyoyo 2014-11-24 12:50:05 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Haha! Älskar Ulrikas bakgrund med Matthew G Gubler 😀 Jag tycker att han är väldigt vacker.. (kanske inte just på de bilderna, men de var kul åtminstone)!

  J 2014-11-24 12:16:11 http://jawnas.se
  Svara
 • Himla snygga bakgrunder folk har. Själv har jag min störta inspirationskälla, Leslie Knope!

  Kajsa 2014-11-24 11:58:02 http://kobranhuggertill.blogspot.se
  Svara
 • Åh jisses Lars instagram……… farväl pluggdag.

  Frida 2014-11-24 11:06:34 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • KATTEN LAAAARS <3<3<3 krossar mitt hjärta varv på varv. Många sjukt bra bakgrundsbilder här ju, den på Lotta Lundgren var också fantastisk.

  Frida 2014-11-24 11:02:25 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • åhhh älskar det här!! Gör min inspirerad. Hehe.

  Jag lyssnade på din och michelles podcast innan gick och la mig, eller precis innan jag somna! Var helt perfekt! 😀

  Kram/Tina

  Tinis - en blogg som vill göra dig glad! 2014-11-24 10:58:48 http://www.tinis.me
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind