Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks comments. part 3, video edition.

a

Det var så länge sedan jag svarade på era kommentarer så det blev en del när jag samlade ihop dem. Här kommer därför den tredje rundan med frågor och svar!
För att piffa till det hela kommer denna omgång i videoform:

.

Translation. Q&A in video, only in Swedish this time.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
46kommentarer
 • till emelie med kompisgängsbetalningarna:
  kan ni inte lösa det på förhand istället? så slipper det bli awkward i slutet av en bra kväll. t.ex. att den som har middagen skickar ut ett gruppsms/fb-meddelande och skriver att den tar på sig handlingen, vill man bidra kan man svischa över en 50-lapp. typ. 🙂

  lovisa 2014-12-12 00:06:42 http://polichinelle.se
  Svara
 • Alltså GUD vad söt du är! Kul med videosvar 🙂

  Elin 2014-12-10 22:34:31 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • tycker inte det var nåt konstigt eller jobbigt med håret alls..

  Elin 2014-12-09 11:49:06
  Svara
 • Rebecka.

  Jag menade helt enkelt (!) att Under Bron inte är ett ”vanligt” ställe med pop musik. Det är väldigt speciellt där, och det kostar även 200 kr att komma in. Sandra pratar om Under Bron ibland, flera gånger den senaste tiden, men säger ingenting om själva musiken. Vilket jag tycker är viktigt när man går till ett ställe. Så jag tänkte varna för att det ÄR house och tecnho där, och ENDAST det.

  Jag älskar Sandra, och hennes blogg, och kritiserar inte alls att hon går dit själv. Har inget med det att göra alls.

  Till Sandra som kommenterade, tack. Du fattade 🙂

  Cilla 2014-12-08 18:12:33
  Svara
 • Eller. Det är ju konstruktivt, men det känns inte som en konstruktiv kritik i all välmening utan mer som en spydig kommentar på ett beteende som uppenbarligen är omedvetet. Som att vissa har öppen mun när de är koncentrerade eller rör vid nyckelbenen när de blir nervösa. Bara så onödigt neggigt tycker jag 🙂

  Rebecka 2014-12-08 17:42:26
  Svara
 • Sandra: jag ser inte ”men gud kan du sluta pilla med håret:S” som konstruktiv kritik, men…

  Rebecka 2014-12-08 17:38:54
  Svara
 • Tjena Sandra!
  Kul med nytt format. Tänk gärna på att transkriptera vad du säger då jag vet att du har döva läsare (bla jag!).
  Kram.

  Angelina 2014-12-08 03:06:48
  Svara
 • haha du är så rolig <3

  h 2014-12-08 02:48:23
  Svara
 • Hej Sandra! Som några har skrivit, tycker jag det skulle vara jätteskoj om du hade nått sånt här brevvänsinlägg igen! Tycker dock att det vore typ perfekt i januari nån gång när massa mer personer har flyttat till nya ställen börjat med nya grejer i och med en ny termin! 🙂 kram!!

  Ellen 2014-12-08 01:18:34
  Svara
 • Rebecka: jobbigt liv du måste ha som stör dig på att Sandra får (konstruktiv och vänlig) kritik . Har inte sett en enda elak kommentar här, men det måste väl vara ok att nämna om det är något som kan göra något som är bra ännu bättre? Livet är inte sockerfluff och av konstruktiv kritik växer man. Och jag hoppas att Sandra säger ifrån om det är så att hon tycker att kritik som fenomen är jobbigt.

  Sandra 2014-12-07 23:51:30
  Svara
 • Hejhejhojhojhalloj!
  Har lite extraextratips för eksembehandling!! Har haft det heeeela livet och har under åren fått sota för min slöhet vad gäller vilka krämer man ska använda +rutiner. Det bästa tipset jag dock fått, och som verkligen funkar, är sjukt logisk..att chilla med duschandet. Det som torkar ut huden mest är faktiskt vatten! Läkarna brukar tipsa de som har riktigt allvarlig eksem att knappt duscha en gång i veckan (självklart ska man ju punkttvätta sig för att lukta fräscht etc, men inte helkroppsdusch eller bad)
  När man alltså chillar med att duscha och hela tiden smörjer sig så bygger man upp den fettbarriären som eksemkroppen inte kan skapa lätt själv (därav torrhet). Har blivit helt babylen efter några dagar, kan intyga att det funkar. Så chilla med vattnet och fetta på!

  Isabelle 2014-12-07 23:20:25
  Svara
 • En knasig fråga bara! Finns det möjlighet att skicka en present till dig? Har du en postbox eller något liknande kanske?

  Matilda 2014-12-07 20:04:26 http://matildasmatilda.blogg.se/
  Svara
 • Haha alltså vad somliga stör sig på konstiga saker. Vill man ha just 90-talsmusik söker man väl sig specifikt till en sådan klubb? Många klubbar spelar ju house. Och att Sandra håller i sitt hår?? Jobbigt liv ni måste ha om ni stör er på sådana saker. Så ovärdsliga problem.

  Rebecka 2014-12-07 16:55:57
  Svara
 • Hej. Du pratar ju en hel del om under bron. Jag vill bara påpeka att det inte alls är för alla. Dom spelar ju endast techno / house, och när jag var där kände jag inte till en enda låt. Vilket jag tyckte var sjukt tråkigt. Så det är inte direkt ett ställe där man hör nån 90 tals dänga och lite annat roligt. Ingen variation. Jag såg inte charmen helt enkelt, så jag ville bara ”varna” för själva musiken och så. Till läsare.

  Cilla 2014-12-07 14:50:02
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag är så hjärtekrossad att jag inte vet vad som är ut och in på mig själv längre. Du vet när kroppen slits i stycken och du inte hittar rätt när du försöker sätta ihop allt igen, så känner jag nu. Häromdagen fick min sambo sen ett och ett halvt år tillbaka nycklarna till sin nya lägenhet. Vi har ju som gjort slut, kanske på goda termer, men jag är så ledsen ändå. Igår fick jag veta att han redan hittat en ny tjej. I för sig kan jag inte säga någonting, vi är inte tillsammans längre och då får man inte tycka längre. Men det skär och skär ändå. Så igår bjöd jag hem en fin en, som jag råkar jobba med. Jag sa att jag tyckte han var fin. Sen sa han att han tyckte jag var fin, pausade en minut och sa sedan att vi skulle hålla det så. Fastän han åkt hem till mig mitt inatten bara för att. Jag som bara ville hångla och slippa frysa. Han sov på soffan och imorse drog han hem. Åh. Hjärtat är inte reparerbart. Hur lever man?

  Elin 2014-12-07 14:11:30
  Svara
 • alltsååå du är ju så gullig och bäst!!! Mig gjorde det absolut ingenting att du pillar med håret och att det hänger fram, det tillhör ju liksom din gullighet. puss!

  victoria 2014-12-07 11:26:14
  Svara
 • Hej finaste Sandra! Har du eller skulle du kunna göra någon guide om hur du hamnade på Berghs, hur tankarna gick osv? Har precis börjat läsa retorik vilket jag älskar och funderar lite på om man skulle läsa något på Berghs eller liknande utbildning, men är lite osäker då 1. Det kostar 2. Vad blir man sen och hur ser marknaden ut? 3. Bor i uppsala, bästa staden på jorden, och är lite opepp på att pendla. Så vill verkligen känna att Berghs är det rätta, skulle vara jätteskoj att höra dina tankar 🙂

  Tack för en helt underbar blogg

  Sara 2014-12-07 10:46:11
  Svara
 • Fast du svarar väl inte alls på alla frågor Sandra? Allting om lägenheten i NY och varför du köper allt nytt från scratch gång på gång till hela lägenheterna skippar du ju bara eller hur?

  Lovisa 2014-12-07 10:18:17
  Svara
 • Tja! Fantastiskt med videosvar! Jag har så många frågor till dig så tänkte att jag bara måste börja ställa dem en efter en och hoppas på att du svarar för du har alltid sååååå hiiiiimla bra svar. Till frågan: Vi är ett gäng tjejer som under många år haft tjejkvällar tillsammans. Nu har det blivit mer och mer sällan men vi ses i alla fall 5 eller 6 gånger om året. Förr när vi gick i gymnasiet la vi alltid ihop pengar och gick och köpte mat tillsammans men nu känns det som man borde kunna turas om att bjuda hem varandra eftersom det blir mer sällan vi ses och vi är vuxna och har inkomster. En av tjejerna har några gånger bjudit hem alla och sedan i slutet av kvällen sagt något i stil med ”det blev 56 kronor per person”. Det förstör liksom stämningen lite och blir så himla krångligt att hålla på att fixa med pengar hit och dit. Har försökt ta upp det men ingen annan tycker att det är värt att prata om. Hon vill inte bjuda in om vi inte betalar för oss och vi andra har tröttnat på att bjuda henne när vi aldrig får något tillbaka. Pyttelitet i-landsproblem men har du kanske något tips på hur man kan lösa situationen? kram!

  emelie 2014-12-07 00:27:08
  Svara
 • Säger som vissa andra här.. Gör något åt håret om du ska böja dej fram sådär så att det hänger och du måste pilla i det hela tiden :S

  Jenny 2014-12-07 00:02:11
  Svara
 • Vill bara att du ska veta att det är jättekul att se och höra dig såhär i klipp ibland! Älskar såklart dina texter med, men bara så du vet så går detta hem också!!! 🙂

  Vera 2014-12-06 23:35:47
  Svara
 • Jättekul Sandra att lyssna på dig! Du verkar så himla härlig och rolig och lite knäpp (på ett bra sätt), tycker det är så kul att det kommer fram i videon.

  Och till dig som skrev kommentaren om att vara rädd för att flytta till paris för att bli ensam: DET KOMMER LÖSA SIG. Som Sandra säger så finns det mängder av andra människor i samma situation. Flyttar du dit som aupair så finns det massa aupair sidor på facebook som fixar picknick och event eller folk som efterlyser kompisar, åker du dit som student så finns det tex. Erasmus-grupper som också fixar event och sånt. Sedan kan du säkert bli medlem på dessa sidor även om du varken tänker studera eller bli aupair. Annars finns Svenska Kyrkan i Paris som fixar träffar varje vecka och på både här på Sandras blogg och även på Floras blogg (flora bloggar på metromode) finns det inlägg där man kan söka kompisar i sin stad och flera folk på dessa inlägg kommenterade att de bor i Paris och vill träffas, så leta igenom dem och skriv till någon! Annars kan man ju alltid börja i en aktivitet och jag har även hört folk som har gått fram till främlingar och börjat prata för att sedan träffas. Det finns mängder av sätt! Don’t you worry ’bout a thing! Lycka till och kramar!

  Hanna 2014-12-06 23:13:46 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • älskar dina videos! och älskar ditt hår. fattar inte varför folk måste påpeka det haha aja peace pårej never change du e alltid så cool

  mit 2014-12-06 22:09:05
  Svara
 • hej!
  Om dr martens, svar som tidigare person. Lämna in till skomakare, det har jag gjort med alla mina docs 🙂 För jaaaa det tar superlång tid att gå in dem.
  Kul med video, du pratar mycket fint!

  Agnes 2014-12-06 21:15:34
  Svara
 • Hei Sandra! Her er saken: de siste månedene har jeg holdt litt på med en fyr som er ganske fantastisk. Men han tar aldri kontakt! Jeg har blitt med han hjem fra fest noen ganger, og bedt han på middag noen ganger. Men det er alltid jeg som tar initiativ. Det kan fort gå to uker uten at jeg hører noe, men så når jeg spør han om han vil finne på noe, har han alltid veldig lyst, og vi har det alltid superkoselig. Flere av mine venninner har samme opplevelsene med guttene de holder på med. Hvorfor er det sånn tror du? Kanskje Magnus vet? Det er jo ganske slitsomt for meg å aldri vite hva som skjer eller om han er interessert i det hele tatt. Skal jeg fortsette å ta kontakt?

  hedda 2014-12-06 20:39:02
  Svara
 • dina videosvar är alltid fab fab fab. gjorde min första härom dagen med frågor och svar också och det är ju bara ROLIGT!

  Vicky 2014-12-06 20:38:31 http://vickys.se/
  Svara
 • Hej, bor din pappa i Mariefred eller har bott? Jag kommer nämligen därifrån och har hört talas om Dig! 🙂

  Mimmi 2014-12-06 19:51:23
  Svara
 • åh vad du är fin och verkar himla sympatisk också!

  julia 2014-12-06 17:59:57
  Svara
 • ANGÅENDE DR MARTENS-FRÅGAN:
  Man kan töja ut skorna litegranna åt önskbart håll hos en skomakare så sitter de förhoppningsvis bättre

  Ellen 2014-12-06 17:55:50
  Svara
 • hej bästa sandra! kan du inte göra ett såntdär brevvän/hitta vän i din nya stad igen???

  märta 2014-12-06 17:38:21
  Svara
 • Du är så himla söt! Kul med videoblogg 🙂 (störde mig inte alls på hårgrejen som några nämner?? hur snyggt som helst) Puss

  Camilla Andersson 2014-12-06 15:28:16 http://camillalola.devote.se
  Svara
 • Hahaha, du är så himla söt

  Karoliina 2014-12-06 15:23:18
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du skulle kunna ge lite tips på vad man kan skriva i en kompisannons? Det är så att jag så himla gärna skulle vilja hitta lite nya vänner men vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. PS. Din blogg är grymmast i världen!

  Puss

  cecilia 2014-12-06 15:11:06
  Svara
 • You are soooo sweet! ^_^ Ville ba säga det 🙂

  Wux 2014-12-06 15:01:18
  Svara
 • Såg Magnus på Fotografiska igår. Snygg kille du har!!!

  myra 2014-12-06 14:53:12
  Svara
 • du är så himla söt. måste bara säga. (och instämmer med hen som sa att skulle fria direkt – skulle göra det om du inte var redan tagen!)

  Katja 2014-12-06 14:02:48
  Svara
 • Är det bara för mig som videon hänger sig varannan minut så jag måste uppdatera sidan och starta om videon? 🙁

  Nadja 2014-12-06 13:53:47
  Svara
 • GULLIG!

  Lise 2014-12-06 13:32:42 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Hej Sandra!
  Kul med video, du är cute as a button! Men som någon ovan också föreslår – gör något med håret! 😉 satt mest och tänkte på att det hängde i ditt ansikte och att du pillade mycket med det, tar alltför mycket fokus från allt bra och fint som du säger 🙂 feedback feedback. Tack för en underbar blogg!

  Sandra 2014-12-06 13:18:50
  Svara
 • Vill uppmana att googla lite innan man gör vatten-frys-grejen med skorna. Har hört någonstans att det kan skada skorna!

  Josefin 2014-12-06 13:08:53
  Svara
 • Åh vilken fin video! Snyggt läppstift också!

  Maria 2014-12-06 13:00:30 http://dreamsof.se/
  Svara
 • Hej Sandra! En fråga jag kom på nu när jag lyssnade på alla andras. Som jag har förstått det har du fått de flesta av dina skrivuppdrag genom att andra har hört av sig till dig? Men jag undrar om du någon gång själv har pitchat någon idé till en tidning eller annan publikation eller liknande? Kram och tack för din vettiga röst på internätet!

  Tina 2014-12-06 12:35:33
  Svara
 • Gahhh sätt bara fast håret bakom örat istället för att hålla i det hela tiden!!!!! Sorry men kunde inte låta bli. Annars kul med videoblogg!!! <3

  Lovisa 2014-12-06 12:31:30
  Svara
 • Hej!
  Jag som säkert många andra är fast i den onda cirkeln, vad man ska bli när man blir stor? I videon nämner du copywriter och jag kollade upp det på några hemsidor, och jag tycker det verkar väldigt intressant. Skulle du kunna beskriva hur det var att arbeta som det? Var det lätt att få jobb efter? Hur var utbildningen och om du tyckte det var svårt? Du kanske till och med har någon sådan sammanfattningen någonstans här i bloggen?

  Rebecka 2014-12-06 12:24:56
  Svara
 • Hei, mest fantastiske Sandra! Her kommer en lang kommentar og noen spørsmål fra meg, for jeg vet ikke hvem som kunne være bedre å spørre…
  Nå har jeg vært i Afrika i to måneder (av sju), borte fra den vakreste gutten på jord. Vi er ikke sammen, for jeg var så bestemt på at jeg trengte tid for meg selv. Jeg trengte at det var jeg og ikke en gutt som skulle definere hva jeg synes om meg selv. Jeg trengte avstand til gutter og alt som er så fælt der hjemme. Og han, fineste han, forstod meg og lot meg dra og være fri.
  Vi snakker på skype hver uke. Jeg savner han så utrolig mye, og samtidig er jeg livredd for å være for flickvän-aktig og «holde på ham». Han fortjener å være fri, tenker jeg, sånn at han ikke skal bli såret hvis jeg er like messed up og fortsatt ikke klarer et forhold når jeg kommer hjem. Men gud, hvor mye jeg savner ham, og jeg har så sykt lyst til å være sammen med ham. Hvordan skal jeg klare å satse? Burde jeg satse når jeg føler meg så… ufullstendig, vanskelig, komplisert? Og hva hvis det ikke fungerer? Jeg er overbevist om at det ikke finnes noen som er så fin som han.

  S 2014-12-06 11:35:37
  Svara
 • Kul med videosvar igen! Plus du är så gulliii! Ha en fin lördag!

  Hey Emelie 2014-12-06 11:30:11 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind