Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2014. may – june.

maj

Maj.
I maj blev köket klart i lägenheten och vi kunde flytta in på riktigt. Annonserna för min klädkollektion för JC kom ut och bästa sommarklubben Trädgården öppnade äntligen!
Jag hade fest i ett hotellrum på HTL vilket ledde till att vi blev ägare av hundratals rosa och vita ballonger under en kväll som vi tog med lite överallt. Träden blommade och jag och Michelles tvodd för SVT Flow började sändas. Mitt favoritavsnitt var det med spökhistorierna.

juni

Juni.

Sommaren kom med buller och bång och allt var grönt. Michelle och Matilda hade 30årsfest hemma hos Michelle. Jag och Magnus fyllde balkongen med blommor och bjöd hem folk var och varannan dag. Jag lärde mig köra båt, hade releasefest för min klädkollektion och månaden avslutades med midsommarfest på Michelles landställe där det bästa helt klart var när Morris deklarerade att han var kär i mig <3

juli

Juli.
Bästa månaden, och så mycket hände att det knappt får plats! I början av månaden gifte sig Liza och Fabian i Skåne och alla New York-kompisar var där vilket var himla fint.
Efter det åkte jag och Magnus till Franska Rivieran och tog sedan ett tåg till Italien där vi hamnade i pastelligaste byn. Efter det var det Gagnef-festivalen vilket var den bästa festival jag varit på! Har typ aldrig haft så roligt så många gånger inom loppet av två dagar.
Efter det bar det av med tåg till Köpenhamn där jag och Magnus flanerade omkring i några dagar. Efter det flög jag till Marseille där Jenny hyrde ett hus vi bodde i och läste böcker och lyssnade på sommarprat hela dagarna långa.

.

Translation.
Please read the text by clicking ”in english” in the right frame.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh sommar <3 så underbart härligt!

  Isabel 2014-12-12 16:04:04 http://gettinglost.spotlife.se
  Svara
 • Så fin första bilden i inlägget är!

  Svara
 • Hej! Jag älskar din blogg och klickar in här minst 3 gånger per dag <3 Förlåt för att jag inte kommenterar något roligare men måsta bara fråga om skorna du har på bilden om din JC-klädkolletion. Finns dem att köpa någonstans? Blev så kär!!

  Alice 2014-12-12 00:26:08
  Svara
 • men ååå din juli, kan man få den i julkapp eller

  maria 2014-12-11 20:42:56
  Svara
 • Åh! Hej sommarsaknad.

  kaneli 2014-12-11 20:00:51 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Hej! här kommer en fråga som inte alls rör inlägget ovan men jag har ett vagt minne av att du en gång i ett av inläggen där du rekommenderar andra bloggar rekommenderade en blogg som handlade om en person som skrev om sin depression och hur hen tog sig genom den dag för dag. har jag fel i att det var du som skrev om det? om inte kommer du ihåg vad den heter?

  ida 2014-12-11 18:48:14
  Svara
 • Glömde såklart att tacka för en så himla bra blogg!!!

  anna 2014-12-11 17:35:05
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga som du/ni andra kanske kan ge mig ett bra svar på.. Hur ska en tänka när det liksom KÄNNS när ens ex skaffar en ny? Även fast det var nästan ett år sedan han gjorde slut och jag har en ny pojkvän som jag tycker är världsbäst. Vill ju absolut inte gå tillbaka till mitt ex men det känns jobbigt att tänka att hon kommer ”ta min plats” (vet att det inte är så men det känns som det) och bli tajt med hans familj, som jag ser som en extrafamilj fortfarande men inte hörs så mycket med. Känner mig bortglömd på ett sätt och lite ledsen på grund av detta. Hur ska jag tänka? Vi var tillsammans en lång tid och jag har ju varit jättenära med alla i hans familj så det svider lite, om du/ni förstår, men jag har samtidigt inga känslor kvar alls för mitt ex så jag blir förvirrad!

  anna 2014-12-11 17:31:38
  Svara
 • Åååh, SOMMAR! Fan, det gör nästan ont att se bilder av ljus och hav nu.

  lilla S 2014-12-11 17:25:09 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • Alltså, älskar att se det här, så himla, himla fint!!<3

  Beatrice 2014-12-11 17:22:03 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • snälla sandra du måste hjälpa mig. det är så att jag och min pojkvän har varit tillsammans i tre år. för ungefär tre veckor sedan kände jag att något verkligen var fel och för två veckor sedan sa han att han inte ville vara med mig längre och att han inte var kär i mig. dagen efter sa han att han ångrade sig och att han visst var det. jag vet inte vad jag ska tro. första veckan efter det var typ fantastisk, men nu känns det som att han ångrat sig. jag känner verkligen att något är fel. han vill inte prata om det och blir sur så fort jag tar upp det. jag vet inte vad jag ska göra.

  A 2014-12-11 17:15:00
  Svara
 • Hej Sandra! Din blogg är så underbar och nu kom jag på en grej jag undrar över!
  Hade inte du och Michelle en 30årsfest tillsammans? Hade hon två stycken? (Härligt isf!) Eller är det jag som missuppfattat det här helt hehe…
  Kram och tack för den fina bloggen och boken och allt <3

  javisst hade hon två stycken! 😀 puss!

  alva 2014-12-11 16:28:15 http://alvaantonia.blogg.se
  Svara
 • These photos are all so absolutely beautiful, not only because they are all wonderfully taken, but because everyone seems to always be having the most amazing time. 🙂

  rae of love from berlin

  Rae 2014-12-11 15:23:16 http://www.lovefromberlin.net/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind