Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

christmas time in new york.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sandra vi ska till New York häng på, sa Sara och Jenny och ni vet det kan man inte säga nej till. Så jag bokade en biljett, packade en resväska och nu är jag här i en vecka.
Jag ska starta igång denna julledighet med att promenera längs avenyer med amerikansk extra-allt pyntning, dricka varma toddydrinkar här, äta lunch i flera timmar och köpa julklappar.
Så glad att jag är här så jag nästan vill gråta, klarar nog högst 50 dagar borta från New York.

.

Translation. I arrived in New York last night. Staying here until Monday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Sandra!
  Nästa vecka åker jag och min pojkvän till New York i några dagar. Jag har varit där tidigare, men inte han. Nu är det så att han fyller år, samt tar sin examen, så jag skulle vilja hitta en riktigt bra roof-top-bar och fira honom på! Vet du något bra ställe? Skulle vara guld värt med lite tips, samt tips på din favorit frukost- brunchrestaurang i stan?

  Tack för en grym blogg!!
  Kram!

  Matilda 2014-12-17 23:29:15
  Svara
 • gaaah. var där i början på november och vill redan tillbaka bums!

  elise 2014-12-17 18:15:27 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Åh vad jag ville åka till New York såhär precis innan jul. Dock med all julstress blev det inte tid för det… Får bli i Januari istället. Washington DC är ju inte heller så dumt 😉
  Kram på dig!
  https://countbysmiles.wordpress.com/

  Daniela 2014-12-17 16:35:28 http://countbysmiles.wordpress.com
  Svara
 • till Lisa: förra nyår var jag i New York och om du inte känner någon som har fest så har de flesta klubbar olika nyårspaket (svindyrt, but hey it’s new years). Själv åt jag och mina kompisar först middag på en restaurang i Williamsburg och gick sedan till klubben Output som hade specialöppet i ett helt dygn. Det var ett sjukt kul och minnesvärt nyår 😀

  emma 2014-12-17 12:26:53
  Svara
 • hej finaste sandra!
  undrar lite om du har en J-Pop lista på spotify?
  det är så himla pepp och gulligt, så tänkte om du ville dela med dig? 🙂
  puss och kram och tack för att du har varit min förebild sen 2008!

  linnea 2014-12-17 12:25:39 http://medolit.blogspot.se
  Svara
 • Hej fina Sandra! -En spontan fråga om New York för det ser ut som att du hänger på och i så mysiga/roliga/random/fina platser och sammanhang när du är där: Vad bör en göra på nyår om en vill fira riktigt ordentligt i NYC? Gärna mycket dans och musik och glada människor alltså. Jag far dit för första gången och har begränsat med koll så alla fina tips uppskattas.
  Tack och kram!

  Lisa 2014-12-17 10:14:19
  Svara
 • Hur gör man? När man är så hopplöst förälskad, kär och älskar någon men har noll tillit och vet att han aldrig finns när jag verkligen behöver det, det har han ju visat under fyra år nu. Jag finns till dygnet runt året runt. Men när jag är ledsen har han inte tid, eller mår sämre än mig, alltid lika iskall mot mig. Det är alltid mest synd om honom. Försöker glömma och gå vidare men ses varje dag pga jobb. Får förhoppningar hela tiden att jag är viktig och presenter när han svikit mig. Men han behöver sitt utrymme. Tre månader utan nån kontakt nästan och sen plötsligt är man viktigast i världen. Och detta gör mig till en hemsk människa, avundsjuka, svartsjuka, träffar han andra? Han har svikit så mycket. Även varit så fruktansvärt hjälpsam och generös men ibland övervägar det negativa.
  Försöker träffa andra, allt känns bra tills jag hör att han är iväg med nån tjej o käkar. Bråkar konstant. Älskar honom också. Men vill bara glömma och aldrig bli svartsjuk.
  Puss

  Filippa 2014-12-16 23:34:21
  Svara
 • Åh, men hallå hur mysigt?! Älskar spontanresor, eller spontanbokning av resor. Mina två senaste besök i Japan har varit spontanbokningar. Så härligt!

  Tokyoyo 2014-12-16 22:26:39 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Hej sandra.
  Jag skulle gärna vilja höra hur du tänker kring ditt resande. Du verkar ju resa en hel del och som vi alla vet är flyg en stor miljöbov. Hur resonerar du? Själv har jag svårt att se att det skulle vara etiskt försvarbart att nöjesflyga mer än någon gång per år.

  sara 2014-12-16 20:50:18
  Svara
 • Åh, så underbart! Njut i fulla drag. Känner igen mig så i kärleken till världens bästa stad. <3

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-12-16 19:19:24 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Åh älskar när det bara händer på ren impuls det är kanske då det blir som bäst. Så mysigt hoppas du får det super underbart! 😀 <3

  Agnes 2014-12-16 18:50:45 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Så himla härligt.
  Visa allt. Behöver helt klart lite inspirationspepp här i kalla och regniga Nottingham. Puss!

  Jennifer 2014-12-16 18:32:14 http://isolatedyouth.blogg.se
  Svara
 • Aoo, extremt avundsjuk – jul i New York är verkligen drömmen.

  Cajsa 2014-12-16 18:28:20 http://www.res.se/blogg/londoncalling
  Svara
 • EXAKT så känner jag om london. tur då att jag ska åka dit om en månad!! njut av nyc till max nu ba <3

  chrissy 2014-12-16 17:17:09 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind