Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks comments.

Hej Sandra! En sak som jag undrar över är om du någonsin funderat på att inte köpa något pga att det inte är feministiskt? t.ex. American Apparels kjolar osv som du brukar visa upp rätt ofta i bloggen? Känns det aldrig tokigt att göra en massa gratisreklam åt ett företag som går rakt emot dina värderingar? Tänker på deras sexistiska reklamer + dåliga arbetsvillkor. Är väl medveten om att alla såklart inte kan göra allt, men var tvungen att ställa frågan. Kram!
obs obs vill inte låta dryg, tycker verkligen att du är jättebra och inspirerande!
Hej! Jag har svarat på frågan ang American Apparel ganska många gånger, men jag fattar att man kan missa ändå, men här är iaf ett av svaren! Jag köper alltså inte några kläder därifrån längre, men använder de jag har för att jag gillar dom. Undrar dock hur ni ställer er till AA-köpandet nuförtiden? I och med att chefen blev sparkad i somras. Håller iaf tummarna att den sexistiska reklamen suddas bort snart.

Hej sandra.
Jag skulle gärna vilja höra hur du tänker kring ditt resande. Du verkar ju resa en hel del och som vi alla vet är flyg en stor miljöbov. Hur resonerar du? Själv har jag svårt att se att det skulle vara etiskt försvarbart att nöjesflyga mer än någon gång per år.
Jag vet att det är dumt. Jag är dock inte säker på att ”nöjesflygningen” är det största hotet, problemet är väl alla dessa ”slösflyg” där man hellre kan åka tåg (eller ta ett skype-möte) som görs businessmässigt etc. Men ja, det är ju fortfarande väldigt dumt att flyga överlag. Vi är kanske den sista generationen som kommer impulsflyga på det här sättet, våra barn kommer nog tycka det är väldigt exotiskt att vi ibland såg flera världsdelar under bara något år. Tror jag ibland iaf. Jag väljer att göra det just nu för att jag helt enkelt inte vet något bättre i hela världen, och jag tror heller inte att jag kommer resa på det här sättet i framtiden, när man skaffar barn eller så. Kanske jättedåligt svar, men så tänker jag nu. Jag försöker göra andra klimatsmarta val.

varifrån kommer dendära fina ljusstaken i koppar? vet en fin person som önskar sig ljusstake i koppar. puss
Lagerhaus 49 pix!

Undrar också varifrån glasen kommer? Är de slipade med småsmå stjärnor eller är det bara blänk? Har letat som en galning..
Champagneglasen kommer från en liten affär på söder som ligger mittemot Stalands Möbler. Inga stjärnor bara blänk!

Hej Sandra! Jag har funderat över (och behöver råd) hur du gjorde med alla sammanfattningar det året L gjorde slut. Har för någon månad sedan blivit dumpad och lever med ett hjärta som håller på att förblöda i bröstkorgen. Vill göra sammanfattningar men det går liksom inte. Kan inte ens öppna mappen med alla bilder på datorn, för där ser jag ju bara bilder på oss och han som inte längre vill vara med mig. Hur gjorde du?
Hej! Strunt i sammanfattningarna om de gör ont! Herregud inte värt på något sätt. Jag gjorde dem under 2012 men fasiken i helskotta vad ont det gjorde att summera och hålla på. Vet inte riktigt om det var värt så här i efterhand att grotta ner sig i massa gamla bilder. Skulle rekommendera att inte göra det. Här var min sammanfattningar: jan-april, maj-augusti, sept – dec.
Ett tips: Man kan också göra en sammanfattning utan bilder, här är min från 2012.

Hej Sandra!
1. En grej som jag fnulat på;
Umgås du och Magnus mest med dina vänner? Dina vänner var kanske Magnus vänner också innan ni blev ihop, men jag kan inte känna igen att Magnus var en del av er umgängeskrets innan. I alla fall, ni är sånna jäkla gullungar båda två.
2. Är fnula ett ord? Blev lite osäker. Kan bytas ut mot ‘fundera’ tänker jag.
1. Jag och Magnus umgås nog framförallt mest med mina vänner när jag tar med kameran om du fattar? Alltså: på bloggen tar jag med mig kameran när vi hänger med mina kompisar liksom. Så ja, vi hänger ju med hans vänner med, men han träffar även sina vänner utan mig såklart.
Jag har ett kompisgäng som han trivs bra i så det är liksom inga konstigheter. Magnus flyttade till Stockholm 2012 för att gå på Berghs, och där lärde han känna Michelle och det var så jag och Magnus träffades, en kväll när Berghs hade fest på Kåken och han var där. Hans grundplats är ju liksom inte sthlm utan han har ju vänner i en annan stad också. Ungefär så.
2. I högsta grad ett ord skulle jag säga!

Snälla Sandra, eller typ någon som bara kan hjälpa. I lördags hånglade jag med killen jag var DÖKÄR i när jag var 16. Idag är vi båda 21 och har väl haft lite kontakt från och till under de här åren. Vi hade en grej i gymnasiet, men det var himla kortvarigt. Men jag har aldrig riktigt kunnat släppa honom ur tankarna och så i lördags hånglade vi, alltså verkligen jättemycket. Och aa då sitter jag här och undrar VAD FAN GÖR JAG NU? Jag vet inte vad jag känner, men vill ändå undersöka och ta reda på vad det här var/är/kan bli. Vad kan jag göra? Har någon annan varit i den här situationen? Liksom VAD GÖR MAN?? Jag kan inte leva hela livet utan att veta vad det här är för gnagande känsla som inte lämnat min jävla kropp på typ fem år. Pls help.
Leta fram honom på Facebook, tryck på meddelande-boxen, skriv ”hej”. Alltså det ÄR inte svårare än så. Man måste bara våga. Skriv att du tyckte det var fint typ. Kanske ses igen?

Sandra! jag har lite smått panik! jag tror att jag håller på att falla för en pojke på min spanska och jag vet inte hur jag ska hantera detta eller hur han känner. har aldrig känt detta förut, har endast varit den som inte känt tillbaka… hur gör man?
Säg hej säg hej säg hej. Adda på fb, säg hej. Våga våga. Finns liksom inga andra tips än att vara lite modig för en stund.

Är i behov av vettiga råd och det brukar ju finnas här, antingen av dig bästa Sandra eller andra supermänniskor i kommentarsfältet, så jag provar.
Vill ta kontakt med en kille men vet inte hur. Råkade typ dissa hans raggningsförsök i våras pga träffade en annan då (det gick över). Vi pluggar i samma universitetsbyggnad och jag har sett honom på kårpuben ibland. Har hittat hans fb och insta(som är låst..). Kan jag ens ragga efter att ha dissat honom? Och hur 17 gör en?! Han är så himla söt att jag får lite ont i magen tror jag.
Säg hej! På fb, när du ser honom, vad som. Visa att du finns och att du ser honom helt enkelt. Just do it.

Hallå, behöver tips. Bästa pizza-stället i stockholm?
För fulpizza är Venezia bra. Jag gillar även Ciao Ciao på Nytorget (dock inte deras frutti di mare för lite skaldjur och blöt). Även Il Tempo är bra för pizza och Ciao Ciao på Odenplan (som förresten ägs av Markoolio har jag hört). Och just det! Taverna Brillos pizzor är greatness.

Är det Ciao Ciaos jävla hustlerpizza? För var gång är det mindre topping. Det där ser ut att vara en frute di mare med en räka och en halv blåmussla. Var är skatteverket när de behövs?
Håller SÅ med! Men denna var dock från Venezia och hade mer räkor på än vad som syntes på bilden tack å lov.

Oj, visste inte att du gillade ”Under the dome”. Men den är grym ju! Vilket avsnitt är du på? Läser boken nu och har hittills hatat alla karaktärer förutom skogsmurmeldjuret (en kossa i tv-serien) som blev kluvet på mitten på typ sida 14. Lite besviken.
Jag är på avsnitt 8 ungefär. Jag tycker den är bra men irriterar mig på hur otroligt dålig kontakten utanför kupolen är? Det är helt orimligt. Såklart att världen utanför skulle kontakta de under kupolen (via radio eller stå med papper och penna utanför) och fråga, hej hur har ni det? har ni upptäckt något märkligt därinne? hur kan vi lösa detta ihop? ETC. Gör mig galen.

Hei Sandra! I mars skal jeg og kjæresten til Stockholm en langhelg. Stockholms-guiden din er fra 2008/2009, så tenkte kanskje du hadde noen nye tips? Hotell, restauranter, butikker, attraksjoner? I’ll take it all!
Hotell: Story & HTL
Restaurang: Köttbaren & Nytorget 6
Butiker: Grandpa & Mimmi Staaf
Fest: Under Bron & kåken
puss!

Senare delen av min tonårsperiod var jag i princip den enda i mitt kompisgäng som inte hade och aldrig haft en pojkvän. Det var min innersta dröm och jag fantaserade dag och natt om att vara kär, hålla någon i handen och så vidare. Jag var för det mesta glad för mina vänners skull att de träffat någon men självklart hade jag också dåliga dagar.
Bland det jag tyckte var jobbigast var hela ”vi”-grejen som gjorde att jag kände mig sjukt utesluten när jag hände med par. Typ ”vi ska på bio imorgon”, ”nu ska vi hem och sova” ,”vi kommer gärna på middag” osv.
Hur tänker du kring det här? Är det något du ens funderat över? Nyfiken! 🙂
Kram från Ida
Hej! Jag tänker jättemycket på ”vi”-grejen. Kanske lite orimligt mycket. För mig är det otroligt viktigt att inte definieras som en person. Jag vill vara min egen och så har det alltid varit. Jag använder därför väldigt sällan ”vi” om det inte är i en situation när det är självklart att det är jag och magnus som alltså hänger. Annars använder jag ”jag och magnus”. Jag tycker det öppnar upp för att det inte alltid bara är vi som kommer som ett paket när man bjuder in mig (eller han) och dessutom tycker jag det är viktigt att man är någorlunda samma person som singel och ihop. Blir galen på kompisar som försvinner iväg när de skaffar tjej/kille. Det gör mig jätteledsen.

Alltså Magnus och killen i julkalendern = samma person?!
Haha du är typ den femte personen som säger det 🙂

Hej! Å, kan inte du berätta lite om marmorskivan i köket? Jag har köpt en lägenhet(!) som ska renoveras och det är ju så himla fint med vit marmor. Men var det alldeles jättedyrt? Och så är det ju det där med att man inte får spilla läsk och sånt… (extrafråga: 100 000 i budget för ett kök ungefär som ditt. Bra eller anus?) Tack för daglig inspiration!
Marmorskivan kostade 20 000 totalt. Vet inte exakt hur många meter men den är ju ganska stor och på flera bitar i köket liksom. Jag rengör den med såpa två gånger i veckan och försöker att inte spilla kaffe eller citron på. Den är ändå lite fläckig, hmm. Någon som har supertips på hur man tar bort en glasring? Så… liksom, den är fin men kanske lite mycket jobb kan jag tycka. Ang extrafrågan låter det väl bra, det kostade det ungefär för mig med, men är inte helt haj på sånt där. kram!

jag måste berätta något som inte har med inlägget att göra!
jag tänker när du tipsa om raggningsreplik att bara gå fram till någon och säga ”du är den snyggaste jag sett här ikväll”?
jag har hållt den i huvudet sedan dess och tänkt använda den när tillfället kom, men igår så kom det fram en kille till mig och sa exakt så! Och det funkade verkligen, jag smälte helt! typ det finaste som hänt på väldigt länge
Wohoooo!

Var i New York köpte du kängorna?? MÅSTE ha! (ang de vita kängorna)
Dr Martens köper man i Dr Martens affären! Ligger i Soho. puss!

hej sandra! måste fråga, det va längesen vi såg av joakim i bloggen (eller jag helt ute och cyklar?) så hoppas verkligen inte ni glidit ifrån varandra igen!! och om ni har, fixa det snabbt! jag saknar joakims hår bland dina bilder 🙁
puss och tack för bästa bloggen <3
Nej nej inte glidit ifrån varandra! Han har bara jobbat mycket på olika grejer den här hösten + att han är löjligt nykär och då måste man väl få hångla tänker jag. Förhoppningsvis tröttnar han på hånglet snart och följer med ut på äventyr snart igen!

hur lång är du?
162 cm!

Hallå ursäkta töntig fråga, men vad säger ni på glass nr 4? Ni säger att den är vulgär och jag vill se hur den ser ut men jag hör inte vad ni säger haha? (ang otrohetspodden)
Calippo!

Hej Sandra! ( lr någon annan vis person) 🙂 var kommer rubriken ifrån? älskar’t! Fint med Håkan också! cheers (ang killfredags-inlägget)
För varje killfredag googlar jag på pick-up lines och tar den jag gillar mest!

Kan du inte ha tjejlördag eller något liknande också ibland för de som gillar att titta på både och? 🙂
Jag får den här frågan då och då när jag har killfredag, och har svarat på den förut. Men i korthet kan jag svara på den igen. Jo, tycker du inte att det hade varit jättekonstigt att en heterosexuell tjej gör ett inlägg för bi/homosexuella? ”Varsågod här har ni lite härliga brudar!” Jag tror iaf det skulle hamna jättefel, vem är jag att bestämma om den blicken och vad som skulle vara sexigt för en tjej som gillar tjejer? Känns som att det skulle kunna falla fel på flera sätt.
Det här är dessutom en blogg om mig och inte ett magasin liksom, jag föreslår att någon som gillar tjejer gör sin egen tjejlista!

Hej! Jag älskar din blogg och klickar in här minst 3 gånger per dag  <3 Förlåt för att jag inte kommenterar något roligare men måsta bara fråga om skorna du har på bilden om din JC-klädkolletion. Finns dem att köpa någonstans? Blev så kär!!
De är från Opening Ceremony! puss!

Hi Sandra, it’s nice to see you reading Goldfinch, and I hope you’ll do a review on that – always enjoy your book review posts! Have you also read The Secret History by Donna Tartt? It’s pretty good too! Wishing you a early Merry Christmas xx
Hi! I’ll definitely do a review of Goldfinch when I’ve finished reading it. 🙂 I read The Secret History this summer, here’s the review.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Hej på dig! I min data+mobil (mac+iphone) syns dina svar så dåligt för de är ju i samma typsnitt och storlek som frågan. Kan kan man ha åtminstone ett litet mellanrum mellan fråga och svar?
  Puss&kram du är bra.

  Agnes 2014-12-19 12:21:10
  Svara
 • Vilken är din favoritbok?

  Anna 2014-12-19 11:50:52
  Svara
 • ta bort fläckar på marmor (det är kanske bara temporärt men) gnid en valnöt över! 🙂

  sara 2014-12-18 22:22:36 http://saraskrattar.blogspot.com
  Svara
 • Fattar inte varför folk är så HIMLA upprörda över att du handlar på AA. Visst, skitföretag och äckelchef men kom igen H&M har barnarbete och det är aldrig någon som ifrågasätter det. Känns som alla anser att det är deras rättighet att handla på H&M. OBS jag är verkligen inte bättre, tycker bara det är konstigt att folk hakat upp sig så himla mycket på AA-grejen.

  Emma 2014-12-18 20:02:10
  Svara
 • Uppdatering! Nu har han blivit sparkad igen 🙂

  Astrid 2014-12-18 18:56:50
  Svara
 • Angående AA:s chef så blev han ju omgående anställd på nytt, fast med en annan titel (samma befogenheter och samma lön dock) 🙁

  Astrid 2014-12-18 18:49:59
  Svara
 • Läste igenom din sammanfattning från 2012, året då jag böroade följa dig (slaviskt, pga bäst). Har ju varit nyfiken på historien om alla dina krämpor som så plötsligt försvann när Ludvig gjorde slut. Är det dags att berätta tro? Puss!

  josefin 2014-12-18 17:57:18
  Svara
 • Ang. flyg så finns det beräkningar som visar på att nöjesflygningar ger betydligt mer negativ miljöpåverkan än affärsresor. Tyvärr. Kvalitet före kvantitet är det bästa när en flygsemestrar.

  g. 2014-12-18 15:38:56
  Svara
 • EHarmony: Im so grateful that I helped you and that you feel better but it was nothing to thank for at all. We should all help each other because it will definately make the world a better and brighter place.

  Merry Christmas and a Happy New Year!

  Lisa 2014-12-18 14:32:35
  Svara
 • Angående den som undrade om marmorskiva, vill tipsa om detta, ser typ ut som marmor och verkar ju som en bra grej 🙂
  http://www.tv4.se/%C3%A4ntligen-hemma/klipp/martin-timell-renoverar-ett-k%C3%B6k-i-%C3%A4ntligen-hemma-3029916 (titta från ca 14:30)

  Victoria 2014-12-18 13:56:19
  Svara
 • Hej!
  Du har tidigare sagt att du inte längre har samma inkomst och kapital som du hade i New York; vad är den största förändringen du fått göra i ditt liv på grund av det? Något speciellt som du har fått sluta med eller fått dra in på? Var det svårt att anpassa sig till en annan ekonomisk situation.
  Jag frågar eftersom gick från heltidslön till CSN-lån när jag började plugga och fick en chock över hur lite pengar jag hade plötsligt.

  Lisa 2014-12-18 09:36:22
  Svara
 • To Lisa who replied to my previous comment: Wow, thank you sooo much for your kind comment, story and advice! I didn’t expect anyone to reply, but your story about your parents being happily in love till today gave me goosebumps and you’re right. Why should it matter what OTHERS thinks about how a couple met. It should be between me and my boyfriend, and maybe it’s all in my head too, and no one’s judging or laughing anyway. You made my day Lisa, and I really thank you very much for your kind words and wish you well in love and a early Merry Christmas to you (and anyone who reads).

  Eharmony 2014-12-18 09:34:03
  Svara
 • jag har ett gäng vänner, och när vi går ut brukar jag gå ifrån när jag tröttnar på att hänga ihop i stor grupp. och det är något jag oftast får skit för. alltså jag fattar väl att de vill att jag ska vara med dem, men det är så oerhört frustrerande att stå ett gäng tjejer och dansa mot varandra hela kvällen. så jag går iväg och hittar nya kompisar ett tag. eller om jag hittar en kille för natten, så ska de alltid påpeka att jag gör fel osv (dissar dem och sånt). har gått så långt att jag inte orkar med dem längre, utan bara gör som jag vill ändå. det är såklart jättetråkigt men hur fan kan jag göra för att få dem att se det ur mitt perspektiv också? jag gör ju såklart fel, men det är tröttsamt att alltid behöva höra det negativa om en.

  emelie 2014-12-18 09:18:24
  Svara
 • Hejhej Sandra! Tips på en pick up-line rubrik kan vara: Let’s play Titanic you’ll be iceberg and I’ll go down.

  Josefin 2014-12-18 02:44:13
  Svara
 • Haha åh provade också ert tips häromhelgen, gick fram till en kille som jag visserligen hånglat med förut och är intresserad av, men ändå. Sa att jag tyckte han var fett snygg. hem till mig sen hehe.

  Emma 2014-12-17 22:42:53
  Svara
 • Hej hej, Sandra alt. någon annan klok människa!
  Här kommer en sån här töntig fråga om kärleksproblem igen. (Obs! Tycker inte att ni andra som frågar är töntiga, bara jag själv haha)
  Okej nu är det så att jag är 26år, men trots denna någorlunda mogna ålder så har jag aldrig varit sådär KÄÄÄR att jag trillar av stolen. Jag har tänkt att ”en solig dag kommer det bara lösas sig av sig självt, bara BAM blir lyckligt kär och galen”. Nu har jag dock motvilligt kommit fram till att ingenting bara kommer bamma på av sig själv. Reality check, hej! Kom fram till det här efter att ha träffat en snubbe förra hösten som blivit en fin vän men som jag inte kan sluta tänka på varje kväll innan jag ska sova, kan inte heller få mitt hjärta att sluta banka extra fort när vi ska ses. Mina knän blev helt svaga en gång på väg upp till hans lägenhet. Alltså, hallå! Trodde på riktigt att sånt bara var hittepå! Jag är ca 100% säker på att hans knän inte blir svaga när han ser mig om du hajjar,”vet” det eftersom jag typ är hans homeboy när vi hänger. Typ snackar om hans ragg och sånt kul. Okej nu blev det här ett rätt långt inlägg men jag hoppas det är lugnt och kör på ändå.

  Det har ibland gått några veckor utan att jag hört av mig eftersom det är jobbigt att vara med honom när jag inte kan slappna av helt och då har jag känt mig som en falsk och sämst vän men efter varje gång så är han helt chill och ba ”kul att prata/ses igen!” och då känner jag mig korkad som oroat mig. Ungefär som nån annan skrev förut –> jag är en 4 på mina bästa dagar, medan han aldrig sjunker lägre än till 9. Problemet är alltså: jag är antagligen kär, han är antagligen inte kär. Jag vågar inte säga nåt med rädsla för att bli utskrattad typ ”haha gillar DU mig. Fat chance, du”. Hjälp, hur gör jag nu?? Ska jag fortsätta bara vara vän och då kanske mina andra känslor svalnar ( min officiella förhoppning)? Eller vad fan gör en? :((( </3 Jag kan liksom inte identifiera mig själv som en som är kär och sårbar så det gör allt extra svårt.
  Mvh en som behöver ett nytt jävla perspektiv på den här skiten. Puss hej!

  Bamba 2014-12-17 22:35:44
  Svara
 • jag förstår och håller fullt med ditt svar angående tjejlördag. om man däremot ändrade lite på inlägget och istället la fokus på annat än just sexuell attraktion, så skulle ett tjejinlägg funka lika bra. jag sparar alltid bilder på tjejer som är allmänt fina, har fina kläder, är inspirerande och bara allmänt bra på min pinterest, i syfte av inspiration till mig själv. ett sånt inlägg tror jag skulle uppskattas av många.

  men jag förstår att du inte vill att det ska hamna fel, vilket det tyvärr lätt kan göra.
  KRAM

  r 2014-12-17 21:56:03
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har märkt att i er podd när ni pratar om att hooka med människor, hångla, gå på date osvosv så säger ni alltid killar/män. det känns liksom så tråkigt för det blir så exkludernade för mig och säkert många andra homos. kan ni inte börja säga typ partners, människa, hen/han och hon mm?
  Fattar att det är naturligt för er att säga killar för ni e straighta men ni har ju en sån stor publik av massa olika människor, blir lite ledsamt att ni bara pratar till en viss då. Er podd är ju världsbra så vill inte sluta lyssna.
  Kram

  amelie 2014-12-17 21:25:27
  Svara
 • Sandra!

  Jag behöver New york tips!! Åker en vecka i mars, vad gör jag mer än dem klassiska turistgrejerna?? Restauranger, barer, områden, fik, bra löpställen osvosv. Kram!

  Sanne 2014-12-17 20:55:04
  Svara
 • Tänker lite som personen som kallade sig Tjejlördag här ovanför, att man måste ju inte vara intresserad av tjejer romantiskt eller sexuellt för att tycka att de ser bra ut? Tycker oftare att jag kan se på tjejer om de är snygga än killar, trots att jag är heterosexuell och lever med min pojkvän. Samlar mer på snygga tjejer än snygga killar liksom!

  Beatrice 2014-12-17 20:40:37 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hejsan, fick aldrig svar på min fråga så jag testar igen! 🙂 Du pratade i podden om en tjej på insta som inrett sin lägenhet med massor av träd, minns du vad hennes konto heter? x

  B 2014-12-17 20:12:47
  Svara
 • ..fast man måste ju inte romantiskt gilla tjejer för att tycka att de ser fina ut på bilder? Själv tycker jag att en massa tjejer är otroligt vackra fast jag inte är intresserad av dem

  Tjejlördag 2014-12-17 19:18:16
  Svara
 • EHarmony: I know how you feel. I remember when I was sixteen and met a boy on a swedish site called Helgon and he went down to see me. When my parents asked me how I met him I lied and told them that I ran into him in the town and we drank coffee together. I refused to tell the truth until years later but fortunately my parents didnt get mad at me because after being with him for three days I told him to leave me alone. Now Im 27 and last year I met a boy on the Internet and we were together for almost two years. He was the wrong for me and I was never in love with him but thats not the point. The point is that its not wrong to find someone online. A lot of people do and its more normal than you can think. We are all different and some people doesnt like to go out and meet someone on the dance floor and party all night (me included) and its nothing wrong with that. Never lie to someone about how you met your partner and why because if its none of their business. As long as you are happy nothing else matters and if people are judgemental then let them. Its your life and you are the one that is living it.

  My parents met through a personal ad in the newspaper over 25 years ago and they are still together. Be proud of how you met your boyfriend and be happy and madly in love. Dont let anyone make you feel otherwise.

  A massive love hug!

  Lisa 2014-12-17 18:59:03
  Svara
 • Till nästa answers to past weeks comments helt enkelt. Blev dumpad för ett halvår sedan ungefär, och har ganska nyligen kommit ut ur ledsenperioden. Tänker mindre på hen och har börjat känna glädje igen, mer tillbaka till ett normalt liv helt enkelt. Under detta halvår har vi inte setts alls, hörts lite då och då, vilket har varit ömsöm väldigt roligt och ömsom väldigt sorgligt/tråkigt/gråtigt du vet. Fastän jag inte är så ledsen längre känner jag inte att känslorna slocknat helt för hen, känner fortfarande att jag vill vara nära, göra roliga saker osv. Dock vet jag inte om jag bara saknar hen som väldigt bra kompis och någons närhet, eller som partner, om du förstår. För inte så länge frågade hen om jag vill ses. Jag både villvillvill för att det vore så roligt att ta igen missat, och en del i mig bara längtar efter att få hångla och ligga med honom även fast jag vet att hen antagligen inte vill eftersom det var hen som gjorde slut. Samtidigt vill jag aldrig mer se hen igen, aldrigaldrigaldrig bli så ledsen och ramla ner i det hålet igen. Hur ska jag göra? Ska jag lita på hjärnan som säger nej, eller ska jag bara köra och träffa honom? Så rädd för att ångra mig hur jag än gör/inte gör.

  I 2014-12-17 18:27:07
  Svara
 • håller verkligen helt med dig ang frågan om killfredag vs tjejfredag. så knäpp fråga överhuvudtaget.

  elise 2014-12-17 18:14:21 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Hi Sandra, I would really appreciate if you could offer some advice on this – I was wondering if you know anyone who have met their partners via online dating, and what your thoughts are on that? My boyfriend and I met via online dating, we talked online for months before we finally met up, and have been happily in love for 4 years now. We are really great together but I still get anxiety when meeting people for the first time and they ask how we met. I know there is social stigma surrounding online dating (that they are for losers, spinsters/ ugly people/ creepy stalkers who can’t get a date in real life) but both me and my boyfriend are fairly smart good looking people in our mid 20s and the only reason I tried online dating is because I am shy and also do not enjoy the night scene and thus do not get many chances to meet new people. Although I have a good relationship, I often worry that people are judging me for how we met and it really makes me anxious to meet new people as a couple. Should I start lying that we met at a party instead haha? I would really appreciate your sensible advice, and any advice from readers in a similar situation are welcome too. Tack so mycket everyone!

  eHarmony 2014-12-17 17:38:49
  Svara
 • angående marmorskivan så lönar det sig skaffa en glasskiva att ha ovanpå! Det är snygt och lätt att rengöra!

  Sara 2014-12-17 16:07:44
  Svara
 • Hej! Jag skrev en kommentar precis när skolterminen skulle börja, om att flytta hemifrån och börja gymnasiet. Nu har jag gått en termin och ville väl bara säga att det har gått bra. Är bara otroligt trött nu.
  Jag går på Academy of Music and Business, AMB, i Tingsryd, och det är en skola i sitt eget slag. Vi går två årskullar än så länge då skolan är ny, och den är så fin! Det är 48 pers i tvåan och 71 i ettan. Nästa år kommer det 70 till och för att vara lite självisk vill jag inte det.. Vi har flera ensamblerum fyllda med instrument som behövs till ett band, vi har proddstudios med mikrofon och pianon man kopplar in i datorn, där vi producerar musik. Vi har en aula, eller ”Auditorium” med plats för 450 pers. Gibson Auditorium kallas den. Där har vi stormöte varje fredag då vi går igenom veckorna, vad som har hänt och vad som kommer hända. Skolan är skapad av Andreas Carlsson och rektorn Magnus Lundin. Vi lever som i en bubbla där nere, det finns ingen tid. Det finns inte heller så mycket att göra i Tingsryd (liten by i Småland), så man kan bara fokusera på sin musik. Vi har olika inriktningar, Business, Artist och Musiker, och Musikproduktion. Jag vet inte varför jag berättar allt det här, kanske för att andra måste få höra hur bra det är. Det här är inte skryt heller, bara ren fakta. Mina julklappar till familj och vänner i år är en cd med några låtar jag gjort! Vill du höra?

  Matilda Augustine 2014-12-17 16:03:27
  Svara
 • Hej Sandra! Kan du inte påminna bloggläsarna att gå tillbaka till penpals-kommentarerna o kika lite! Många skrev ju ganska sent, och det är ju mkt röda, lediga dagar framöver. Man kanske hittar sin bästa kompis, där bland raderna, när man är så uttråkad framför skärmen att det känns som internet har tagit slut!

  Enavallasomförsökte 2014-12-17 15:37:38
  Svara
 • Pizzeria Ricardos på på Timmermansgatan 40 har också supergoda pizzor!

  Steph 2014-12-17 14:25:21
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga/fundering som jag hoppas du vill svara på nästa gång det är dags! Den här pressen som sätts på smarta, pålästa människor just nu om att man MÅSTE GÖRA PRECIS ALLTING RÄTT, hur känner du för den? Pressen att vara den perfekta feministen, som absolut inte får flyga mer än absolut nödvändigt, som måste vara vegetarian – helst vegan, som absolut inte får stödja något eller någon som någon gång gjort sexistiska val, som måste shoppa ekologiskt – men helst inte alls, som måste ha en ANALYS om precis allting – privat som professionellt. Jag märker det mer och mer, speciellt här i bloggvärlden men även IRL. Förväntningarna på smarta, pålästa människor är så sjukt höga, och dom höjs hela tiden. Den pressen tar på riktigt bort ALL min livslust. Jag känner inte för att leva om jag måste vara perfekt på alla sätt. Jag orkar inte då. Hur känner du? Kommer det vända?

  Jessica 2014-12-17 13:39:36
  Svara
 • Riktigt bra hipsterpizza går ju att få på Pizza Hatt (ja, den heter så) på Upplandsgatan. De har grymma vegetariska pizzor som är betydligt roligare än på de flesta andra ställen. Och den med sardeller, kapris och oliver är underbar.

  Cicci 2014-12-17 12:36:37
  Svara
 • Vilket bra tips med äppelskrutt som fläckborttagare på marmor! Här kommer ett till: de som vi köpte vår lägenhet av (och som var de som hade satt in marmorskivan) tipsade om att blanda hälften vatten, hälften såpa i en sprayflaska och sedan spraya på det på skivan, breda ut och låta stå över natten (men du skrev att du gör rent med såpa, så du hade kanske redan hört det tipset). Skivan ska då bli lite infettad och stå emot framtida fläckar bättre. Har dock även märkt att att de vita fläckarna som blir om man inte är så snabb att ta bort syrahaltiga spill (typ citron) försvinner efter ett tag (jag torkar av med lite såpa då och då), så man behöver inte få panik. Stor varning dock för att spilla syriga saker nära kanten och vara slarvig med att ta bort det. Det kan då lossna flisor av kanten (eller, det hände i alla fall oss).

  Frida 2014-12-17 12:20:49
  Svara
 • angående pizzeriatips: feca som ligger vid mariatorgets tunnelbaneuppgång mot polisen är den absolut bästa pizzan jag ätit i Stockholm! tunn, krispig botten, superfin tomatsås och massa bra toppings att välja på för både veg och kött, t ex med mozzarella, olivolja, färsk ruccola och riven parmesan på toppen! dessutom vanliga priser på pizza, dvs inte som brillos rån. Tips tips tips

  Frida 2014-12-17 12:19:26
  Svara
 • För att som flyger när de reser – På swedavias hemsida kan man klimatkompensera för sina flygresor (jag har börjat göra det för det känns helst enkelt bättre), tydligen går pengarna till klimatprojekt i utvecklingsländer, vilket ju är bra och viktigt. Om man nu måste flyga tycker jag att det är bra att man gör något sånt (för ALL flygning påverkar ju klimatet negativt), och det kostar några hundralappar extra per resa. Värt? Om man har råd så… http://www.swedavia.se/arlanda/infor-resan/klimatkompensation/

  Emma Lindvall 2014-12-17 12:13:44 https://doesangelsbleedcrimsonblood.wordpress.com/
  Svara
 • Fläckborttagning… Om det är äkta marmor, ät ett äpple använd sedan äppleskruttet, gnugga på fläcken och den försvinner… (NB gäller ”nya” fläckar) Ett klassiskt husmorsknep, fick fr. en Italiensk ”mormor” från Carrara(!)

  Jaroq 2014-12-17 10:01:56
  Svara
 • Jag vill veta om champagne-affischen du gjorde går att få tag i på något sätt!? Jag vill ha den i mitt köööööök. 🙁

  Annika 2014-12-17 09:08:04
  Svara
 • Dell attore vid Karlaplan har de godaste pizzorna i Stockholm!! Ni som inte varit, gå dit!

  Pizza! 2014-12-17 08:26:54
  Svara
 • OMG hi again Sandra, I’m the one who asked the question about Goldfinch, I can’t believe I got an answer from you on your blog post!! It feels like a celebrity talking to ME haha! I also seen your book review on The Secret History right after commenting and felt silly. Have fun in New York! Thanks thank thanks, you made my day!! 🙂

  Vanessa 2014-12-17 05:54:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand