Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

she wore blue velvet.

blue velvet pants

Jag köpte byxor i onsdags som härmed är mina nya favoritbyxor. Det är nämligen mörkblå SAMMET. Alltså ungefär det finaste man kan tänka sig i byxväg, i alla fall in the world of me.

blue velvet pants

De var jättesvåra att fotografera men nu har jag i alla fall sagt att det är mörkblå sammet så ni får tänka er in i det. Lagom höga i midjan också och croppade där nere precis där kängorna tar vid.

blue velvet pants

Har fickor därbak också men det syns ju inte på bilden men oh well. 25 dollars kostade dom på forever21.

blue velvet pants

Annat på bilden är kängor från Dr Martens och collegetröja från Asos.

 

Translation. New velvet pants from Forever 21! Other things I’m wearing is a sweatshirt from Asos and boots from Dr Martens.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Hallå! Jag vet att det är superlänge sen du la upp det här så byxorna kanske inte finns kvar, men länken går liksom till Spotify när man klickar på den.. Och jag vill så gärna ha (eller iaf titta på priset) på de här drömbyxorna! Ifall de finns kvar så såklart 🙂

  Ellinor 2015-04-05 16:23:17
  Svara
 • Hej. För ungefär tre timmar sedan gjorde min kille slut med mig efter 1112 dagar tillsammans (höll räkningen på en sån här app). Mitt i allt kaos i mitt huvud, liv, allt så googlade jag fram ditt Göra-slut-inlägg, du skrev för några år sedan. Och mitt i all förjävlig sorg och ilska så hjälpte det om iallafall lite, litegrann. Tack.

  Ingen alls 2014-12-20 19:57:01
  Svara
 • hjälp! är 20 och jag har aldrig varit kär men nu så… träffade en kille på en fest i november och pratade länge, och sen hälsat på varandra när vi setts, och några dagar sedan hånglade vi på en fest helt plötsligt. han addade mej på fb, och nu vill jag verkligen kontakta honom men vågar inte. mest för att jag inte vet vad jag ska säga efter att man ba sagt ”hej” till varandra. och för att jag är rädd för att han inte gillar mej. åh… snälla ge mej mod. tack förresten för den bästa bloggen sandra <3

  lotta 2014-12-20 18:10:08
  Svara
 • Alltså DAMN, Sandra! Hur snyggt!?

  Maja 2014-12-20 16:10:03
  Svara
 • HerreGUUUUUUUD VAD FINT JAG DÖR perfekt outfit!!!! <333

  Emelie 2014-12-20 15:09:02
  Svara
 • Hej Sandra!
  Var på en födelsedagsfest igår och spenderade flera timmar med att sitta och prata med en kille, sedan när en större del av människorna hade gått (jag skulle sova över hos värdinnan) satte vi oss i soffan istället och gosade medan värdinnan var väldigt upptagen med sin pojkvän och nu är det så att han jag låg och gosade med är värdinnans gamla crush fast det blev aldrig något och också en av hennes kompisar som jag kanske har träffat 2 gånger innan, hur ska jag nu göra för jag skulle vilja se var det här tar vägen? Men samtidigt så är det ju hennes gamla crush som jag fick höra en del om förut så är det emot kompisreglerna?? JAG VET INTE ENS HUR JAG SKA FÅ KONTAKT MED HAN

  Alice 2014-12-20 13:22:53
  Svara
 • Jeg lurer på det samme som Julia! Superfine bukser, men er det litt stretch i dem?

  Hildur 2014-12-20 13:22:19
  Svara
 • Snygg som alltid! Fråga; Hur gjorde du för att stå ut/gå in dina mono i början?? Jag har de vanliga pascal som gick bra att gå in men köpte nyss ett par svarta mono som DÖDAR mina hälar?

  Julia 2014-12-20 13:10:23
  Svara
 • Det finns sammetsbyxor på Newhouse också, i flera olika färger! Har flera stycken och de är SÅ sköna. Det finns en modell som är kortare (ankellängd) 🙂 Tips tips!

  Charlotte 2014-12-20 12:27:42
  Svara
 • Snygga byxor, och en PERFEKT titel på inlägget.

  Emma Lindvall 2014-12-20 12:21:15 https://doesangelsbleedcrimsonblood.wordpress.com/
  Svara
 • Du passar jättefint i byxor!

  kaneli 2014-12-20 10:39:36 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • sista bilden var skitfin ju!

  elise 2014-12-20 09:47:41 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • sandra!!!!!! du känns så himla välorganiserad och ordningssam (tänker på ditt flickr-konto där du sorterar så bra) och har en fråga angående spotify! hur TUSAN lägger du upp det här med listorna? hur ska man göra? ska man ha i filer och sortera upp efter genre och liksom stil? ska man ha lugna låtar i en lista och festligt i en? så många frågor i denna lilla hjärna just nu. pendlar mellan att vilja spara aaaalla gamla listor jag någonsin pga ”kul att titta tillbaka på” till att vilja slänga allt och bara ha typ en lista. kanske två.
  missförstå mig rätt men detta är verkligen ett problem jag har klurat på sen spotify kom till mig. om du har lust, skulle du vilja berätta hur du gör?

  (och om du inte har något speciellt system, som jag tänker att kanske de flesta människor inte har, så kan du bara skriva det. då hade det känts skönt att veta att okej men sandra har inte heller någon aning!)

  ursäkta min fruktansvärt röriga fråga. får liksom inte ut mitt ”problem” i text känner jag :// puss och kram och önskar dig en fantastisk jul och nyår.

  alexandra 2014-12-19 23:30:38
  Svara
 • I love your white boots <3

  eleonora 2014-12-19 23:12:16 http://eleonorasleben.blogspot.de/
  Svara
 • åå Sandra jag är så trasig. I höstas gjorde jag och min pojkvän som varit de av och till i 4år, men 1 och ett halvt på riktigt. Jag grät konstant tills jag tappade andan och var helt förkrossad i två veckor ungefär. Nu har han skrivit i ungefär två månader och han säger att han älskar mig, han vill ha tillbaka mig. Jag tror honom, de gör jag verkligen men jag vill inte träffa honom, får en klump i magen så fort jag tänker på att behöva träffa honom igen, förutom på natten, då jag är ensam, då kan jag verkligen sakna honom. Men jag vet inte vad som händer med mig, jag går och blir sådär löjligt småkär i alla killa jag träffar nu dessa dagar, har aldrig upplevt detta förut. Har crusher på arbetskompisar, körskollärare, gamla killkompisar från två år tillbaka osv. Brukar inte känna såhär någonsin. Hjälp mig, vad ska jag göra? PS. Jag är 17 år och har tom hoppat av gymnasiet för mitt liv är så trassligt (dålig bakgrund psykiskt). Vill ha en kompis att diskutera detta med men alla mina kompisar springer ifrån mig känns det som.

  Elsa 2014-12-19 22:21:12
  Svara
 • Byxor är då ingen vanlig syn på dig! Snyyygga!

  Sandra 2014-12-19 22:04:25 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Åh. Alltså. Det är sådana byxor som man vill ha, men aldrig hittar. Passar dig perfekt!

  Elin 2014-12-19 21:32:51 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • Så jävla fin!! Kommenterar cirka aldrig och har läst din blogg sedan jag var 15 kanske (7 år). Drömmer om dig ibland?? Så himla knäppt. Aja! Ville bara skriva hej och du är skitbra och superfin! PUSS

  linn 2014-12-19 21:31:21
  Svara
 • Åh vilka dröm byxor!

  Agnes 2014-12-19 20:38:32 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag behöver hjälp. Jag är kompis med en kille, vi är inte så nära vänner men vi känner varandra liksom. För någon månad sen hånglade vi på en fest, mest på skoj, i alla fall för mig. Nu var vi på fest igår och då berättade han att han har känslor för mig. Jag känner verkligen ingenting för honom, förutom att han är en snäll kille. Han var verkligen jätteledsen och jag känner mig själv jätteledsen nu över detta. Borde jag umgås lite mer med honom för att se om jag börjar känna något eller är det en risk att han blir ännu mer sårad om jag aldrig kommer få känslor för honom. Förresten har jag aldrig varit kär. Kram.

  Emma 2014-12-19 20:36:35
  Svara
 • omg! it’s so weird to see you in pants!! 🙂
  it looks great though. I have the same one and I like the feeling of velvet everytime I touch it <3

  deniz 2014-12-19 20:28:24 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Ni borde göra en podcast om självkänsla! 🙂

  Isabella 2014-12-19 20:21:09
  Svara
 • Heeej!
  Är byxorna stretchiga eller ”hårda”. Har lite mer kurviga ben än du, tror du de kan sitta bra ändå? Och vilken storlek har du?

  Julia 2014-12-19 19:56:42 http://knitwithjulia.blogg.se
  Svara
 • you look stunning in this outfit!

  danielle 2014-12-19 19:13:21 http://fameliquorlove.blogspot.com
  Svara
 • Alltså jumalauta (finska) vad snygga jeans!! Vill så ha, blå sammet = bäst! Åhh önskar jag hade pengar dock.

  Johanna Englund 2014-12-19 18:56:26 http://nouw.com/melonpuke
  Svara
 • ORKAR INTE HUR SNYGGT MÅSTE SKAFFA LIKNANDE PERFEKT-PASSANDE BYXOR OMEDELBUMS

  sophie 2014-12-19 18:54:44 http://sophistikerad.wordpress.com
  Svara
 • Awesome look!

  Pay with Polka Dots

  Sierra Rose 2014-12-19 18:33:50 http://www.paywithpolkadots.blogspot.com
  Svara
 • Meeee. Hur snygg är du i jeans då? Så annorlunda att se dig i det men det klär dig.

  Sofia 2014-12-19 17:34:17
  Svara
 • Åh, jag måste ha! Superbra tips x

  Jennifer 2014-12-19 16:38:29 http://isolatedyouth.blogg.se
  Svara
 • Sandra, du borde gå tillbaka bums och köpa ett till par! Har man väl hittat ett perfekt par byxor, kommer man inte ångra att man köpte två par 🙂

  Frida 2014-12-19 16:08:22
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman