Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

igår var det lördag.

lördag.

Igår var det lördag och då åt vi frukost i sängen. Jag festade på avokado, knäckebröd med räkost, ägg, juice, tryffelsalami och chiapudding med hallon.

lördag.

Sedan klädde vi på oss och gick ut för att göra stan.

lördag.
Vi köpte en matta på Muji som vi tänkte skulle bli fin i köket.

lördag.

Vid klockan två tog vi tunnelbanan till Midsommarkransen för att spana in rean på Mimmi Staaf. Kom därifrån med en ampel och en kudde.

lördag.

När himlen övergick i rosa var det läge för lunch.

lördag.

Vi åt på en sushi i midsommarkransen som var NOM. Ni ser ju, så mycket kärlek i varenda bit. Vet inte vad den hette men låg runt hörnet från Vintagefabriken.

lördag.

När vi till slut kom hem efter allt gå-på-stanande var vi så trötta. Däckade i sängen och ägnade oss åt våra datorer. Jag kollade på Monsters Inc 2 på Netflix. Den var mycket rolig.

lördag.

Dags för middag. Jag gjorde vitlöksbröd som jag kom på när jag stod och gjorde dem att det kanske är det omodernaste vi har i matväg just nu? Men sjukt gott hur som helst. Till det lagade jag en spaghetti med körsbärstomater, ruccola, chili, vitlök, persilja och citron.

lördag.

Efter maten gick vi hem till Elsa och Pontus och spelade Mario Kart och drack cava.
Och det var min lördag på ett ungefär.
.

Translation. My Saturday. Breakfast in bed, shopping with Magnus, sushilunch, afternoon resting in bed with Monsters Inc 2, pasta and garlic bread for dinner and hours of Mario Kart at Elsa and Pontus’.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Varför bry sig om omodernt och modernt när det är så gott? 🙂

  Elin 2015-01-08 21:11:24 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • […] som Elsa och Pontus har över sin TV, var är den från? Rätt säker på att det är Pontus pappa som målat den, men kolla med Elsa. […]

  answers to past weeks comments. part 2. | Niotillfem 2015-01-07 18:24:14 http://rodeo.net/niotillfem/2015/01/answers-to-past-weeks-comments-part-2-8/
  Svara
 • Den där middagen såg galet god ut! Speciellt vitlöksbröden, heheh 😛

  My 2015-01-05 10:43:12 http://morgonkaffet.se
  Svara
 • Gud vad du såg läskig ut på däckad-bilden :OO men du är så fin annars så det är ok! 😉 Puss!

  ISA 2015-01-05 06:20:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Nääääe! Ska övertyga min bästis/sambo att vi ska göra vitlöksbröd!!

  Jo 2015-01-05 02:41:33 http://beajohanna.blogg.se
  Svara
 • vitlöksbröd är ju supergott! älskar dessa blogginlägg. så mysiga!

  Linda 2015-01-04 23:51:50 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Vill också ha den frukosten och den pastan. Nu.

  Svara
 • Alltså åh. Älskar detta!

  Ellen Lindberg 2015-01-04 20:40:49 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Zugoi Sushi heter stället! Tänkte om någon annan var sugen 🙂 Kan även tipsa om Svenska Sushiköket som också ligger i krokarna där. Midsommarkransen har verkligen bästa sushin <3

  Hanna 2015-01-04 19:31:48
  Svara
 • Hej! Kan inte du lägga upp ett ungefärligt recept på pastan? Jag försöker bli bättre i köket men har fortfarande svårt att laga mat utan recept. Tycker väldigt mycket om dina en-hel-dag-inlägg också!

  E 2015-01-04 19:21:25
  Svara
 • så bra lørdag! lengtar mot stockholm.

  mariell. 2015-01-04 19:12:40 http://hjartesmil.com
  Svara
 • Nästa gång du blir sugen på att se animerat kan jag rekommendera The Lego Movie (2014). Många hollywoodskådisar som gör röster, samt roligt manus! Hög igenkänningsfaktor på mycket om man lekt med lego.

  Pam 2015-01-04 18:44:17
  Svara
 • Pasta och vitlöksbröd äger. Det åt jag och min kille med igår. Tycker det blir så mysigt på nått sätt!

  Louise 2015-01-04 18:13:32
  Svara
 • Hej Sandra. Jag har en fråga som jag inte kan bära till någon annan än dig för du är kanske den vettigaste jag vet när det kommer till frågor kring vad som händer i hjärtat. Jag är kär i någon som jag tror är kär i mig med. Jag är sju år yngre än honom och vi bor med sex timmars avstånd. Vi har träffats i sex månader och även fast vi träffas alldeles för sällan så vill jag vara med honom. Vi har utbildningar som tar slut samtidigt om 1,5 år men jag vet inte vad som händer då. Jag minns att du skrev en gång att om man ska vara långt ifrån varandra så måste man ha planer på att vara ihop iaf i framtiden. Hur tar man upp det? Och hur vet jag om vi är ihop eller inte? Jag är trygg med honom och jag vill inte hångla med någon annan men jag vet ändå inte om vi är ihop. Igår raggade t.ex en kille från modellpojkar på mig, tillochmed den utav alla som jag totalt crushade på i serien men jag sa nej. Jag säger alltid nej för jag vill bara hångla med honom och jag vill kunna kalla honom för min pojkvän men jag är så innerligt blyg samtidigt som han pratar så lite. Han säger inte att han är kär i mig eller han säger inte sånt så mycket alls men han ligger och tittar på mig i timmar, pussar mig i hela ansiktet, visar sina ondaste och finaste minnen och hånglar upp mig jämt när vi är med varandra. Men alltså jag är så blyg samtidigt som det stör mig att han inte tar upp detta? Det var jag som tog upp att jag ville att det ska vara bestämt nästa gång vi ses efter varje gång t.ex. Hur gör man snälla hjälp mig.

  Vilsa 2015-01-04 17:39:23
  Svara
 • Oj, hade jag ingen aning om. Trodde Swefilmer var reklamfinansierat som typ You Tube, och därmed fullt lagligt. Har alltid likställt dessa två streamingtjänster med varandra. Verkar som att Google säger både det ena och andra i frågan. Får väl forska vidare i ämnet.

  Karin 2015-01-04 17:20:50
  Svara
 • Herlige lørdag!

  Noe helt annet; Du kunne ikke tenke deg å være personlig shopper for meg en dag, hehe? 🙂 Elsker stilen din (gjelder forsåvidt både når det kommer til klær og interiør), og selv er jeg ikke av en typen som elsker å gå i butikker og bla i klær. Trenger derfor noen som er med og finner i klær jeg kan prøve, helst noen med litt fin klesstil selv – som du 🙂

  Eirin 2015-01-04 17:08:18 http://emmslillehjorne.blogg.no/
  Svara
 • Vill bara påpeka att dessa en-hel-dag-inlägg är väldigt, väldigt mysiga!
  Kram!

  Hanna 2015-01-04 16:36:51 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Allt ser ju så jövlans gott ut.
  Saknar sushi i midsommarkransen. Malmö levererar ju mest falafel (dögött det med iof).

  astrid tecknar 2015-01-04 16:21:13 http://tolke.se/
  Svara
 • Vilken mysig dag. Mina dagar nuförtiden brukar spenderas i sängen tills klockan blir två ungefär, sen sätter jag på en film och flyter omkring hemma. Himla skönt, men det ska bli liiiite skönt också att få rutiner igen när måste:na kommer tillbaks in i livet.

  Madde Schwedaan 2015-01-04 16:09:39 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Stephanie, hon har svarat på den frågan tidigare. http://www.habitat.eu/p/drafts-4-flat-plates-white 🙂

  Sen undrar jag, tavlan som Elsa och Pontus har över sin TV, var är den från?

  Felicia 2015-01-04 16:04:05
  Svara
 • Snälla gör en fortsättning med ett slut som inte är en cliffhanger på din bok, känns så himla jobbigt annars för den var så himla bra

  J 2015-01-04 15:25:07
  Svara
 • Hej Sandra, har en fråga till nästa frågeinlägg eller så. Jag träffade en kille väldigt nyligen, vi pratade osv, och jag gav honom min mailadress (som inte innefattar mitt riktiga namn) och sa att vi kunde brevväxla, om han ville. Tänkte lite på inlägget med din och Gunnars brevväxling. Nu känns det både spännande och läskigt, jag har tagit en risk. Jag vet ju ingeting om honom, och jag vet heller inte om han skulle kunna vara intresserad av mig som vän eller något mer. Han är dessutom äldre och ganska mystisk. Skulle du ta en sån här risk och brevväxla med någon du inte vet någonting om? Och vad skulle du göra om han sedan ville träffas på tu man hand? Tacksam för svar, kram.

  Emilia 2015-01-04 15:07:22
  Svara
 • Så fina tallrikar! Är det någon som vet var dem kommer ifrån? MÅSTE ha!!

  Stephanie 2015-01-04 15:05:15
  Svara
 • Härlig dag! Vitlöksbröd är typ det bästa mina smaklökar vet, kommer aldrig bli omodernt i mitt kök! Hoppas jag.

  Matilda 2015-01-04 14:22:11 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Har aldrig förstått skillnaden mellan Netflix och Swefilmer förutom att den senare är gratis. Varför betala i onödan? Har Netflix någon fördel utöver Swefilmer som jag missat?
  Mvh nyfiken

  Karin- skillnaden är väl att Swefilmer är olagligt helt enkelt! 🙂

  Karin 2015-01-04 14:05:31
  Svara
 • Okej, den där frukosten och den där pastan vill jag ha. NU.

  Ellen 2015-01-04 13:57:10 http://endastellen.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman