Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en fredag på hotell.

Hej, och ursäkta att jag inte skrivit något på hela helgen men jag tappade bort min kamera i fredags när jag var ute och rände på stan. Som tur var hade någon älskvärd person lämnat in den och vi är äntligen återförenade! För att fira kommer här min fredagskväll som innehöll extra allt:

friday.

Jag blev tillfrågad för ett litet tag sedan om jag ville bo på Berns någon natt i januari. OM jag ville. Jag och Magnus checkade in efter jobbet i fredags. Vi fick ett rum precis vid skylten med balkong och den här utsikten. Stockholm <3

friday.

Vi gjorde oss hemmastadda och jag bättrade på läppstiftet.

friday.

Sedan gick jag ut och träffade det här gänget: Love Antell med kamera-crew! Jag ska nämligen vara med en liten snutt i hans musikvideo som kommer ut om ett par veckor, så det spelade vi in vid ljusälgarna på Nybroplan.

friday.

Efter inspelningen gick jag tillbaka till Berns och drack ett glas bubbel i baren med min mamma.

friday

Efter det gick jag och mötte Magnus på Kåken.

friday.

Vi var ensamma på terrassen och det var fint.

friday.

Sedan var det dags att byta ställe igen. Vi hade bokat bord på P.A.

friday.

Där var det romantic och vi åt biff rydberg som är som en lyxversion av pyttipanna.

friday.

Efter middagen smsade Gustav och undrade vad vi sysslade med, så då bjöd vi upp honom på vårt hotellrum på whisky sours.

friday.

Sedan lite piff.

friday.

Och så var det dags att gå ut och göra natten på riktigt. Jag och Magnus hade nämligen fått vip-band av Berns som tog oss förbi kön på typ alla klubbar runt Stureplan. Vi bestämde oss för att utforska klubbar vi aldrig annars brukar gå till.

friday.

Fast först Riche.

friday.

Där var det trångt och högljutt. Att stå mitt i en fullpackad bar och behöva prata nära för att det annars inte hörs, bli knuffad runt, se människor man känner, hälsa lite, tränga sig vidare – alltså jag ÄLSKAR det. Fredagsnätter <3

friday.

Efter Riche bestämde vi oss för att spana in Sturecompagniet och sedan den klubben som ligger inuti den (inception-klubbing), nämligen V. Där hade de ett uppvärmt tält på en innegård mellan takåsarna.

friday.

Alexandra hade vi plockat upp på Riche.

friday.

Jag, Peter och Alexandra.

friday.

Det något suddiga men peppiga gänget bestämde att det var dags för en ny hållplats vid tvåtiden.

friday.

Så då gick vi till Spy Bar, träffade Natalie till exempel, hängde i gubbrummet och dansade.
Kom hem runt halv fem, men det var ändå okej när man vaknade upp i det här.

.

Translation. My Friday contained bar hopping, good food, dancing friends and lots of prosecco!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • https://www.sac.se/Aktuellt/Nyheter/Bakgrund-till-den-fackliga-blockaden-av-Berns-salonger

  Vet inte om du är medveten om detta, men facket hade en konflikt med Berns för några år sedan, där Berns bland annat anställt papperslösa människor, underlåtit att ge dem lön och sedemera gett dem sparken då de organiserat sig genom att gå med i facket (tycka vad man vill om SAC men de är det enda facket som organiserar papperslösa och ger dem en röst på arbetsmarknaden).

  Även om det inte skrivs och pratas om det här längre så har konflikten inte fått någon lösning. Jag förstår att man, speciellt om man inte är uppdaterad eller intresserad av papperslösas rättigheter eller facklig kamp, inte bojkottar Berns, men att se någon som jag gillar och tycker är politiskt vettig i övrigt aktivt ge dem mediautrymme och reklam på det här sättet tycker jag är tråkigt.

  Maria 2015-01-13 17:33:26
  Svara
 • Du som har jobbat i reklambranschen, reflekterar du aldrig över om det är rimligt att upplåta ”redaktionellt” utrymme för den här sortens reklam för exempelvis Berns? Säger Rodeo aldrig något om att företagen som vill synas på din blogg borde betala för banners i stället för att bjuda dig på grejer?

  Ylva 2015-01-13 09:18:58
  Svara
 • snälllla berätta om p.a & co har funderat på det så himlans mycket om det är asnajs eller gubbkrisigt

  Vicky 2015-01-12 22:04:59 http://vickys.se/
  Svara
 • Kanske en konstig fråga, men hur hann du med allt? O_o Checka in på hotell efter jobbet, vara med i musikvideo, träffa din mamma, öl på lokal, middag ute, whisky på hotellet och sen en utekväll? Själv är jag nöjd om jag får till drinkar+middag+dans…

  Anna 2015-01-12 13:24:12
  Svara
 • Ingrid: Man förklarar för partnern hur man känner och varför man känner så. Så att hen förstår att man inte är nojig helt utan anledning, liksom! Och så är det inte bara du som ska jobba på din inställning – hen får också se till att du känner dig trygg. Prata, prata, prata mycket med varandra.

  mvh//en med tillitsproblem

  Cykelkatten 2015-01-12 13:19:18 http://cykelkatten.se/
  Svara
 • ÄLSKAR också trängsel på krogen! din fredagskväll = drömbra

  ISA 2015-01-12 12:05:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag undrar – när en har blivit dumpad flera gånger och folk har varit rediga as emot en, hur får en nästa relation att inte fuckas upp av det? Jag är så rädd att min partner skall lämna mig och vara likadan som folk har varit innan. Finns inget som tyder på att hen skulle det men ändå får jag panik med jämna mellanrum. Vad gör man?

  Ingrid 2015-01-12 11:39:44
  Svara
 • omg Love Antell!!! är så kär i honom, så jävla snygg och charmig och aaaaah!!! ps älskar gustav samt hans tröja.

  xyz 2015-01-12 00:47:37
  Svara
 • haha åh, man blir ju alldeles glad av dessa fina bilder!

  Lotta 2015-01-12 00:42:10 http://lottalindgren.com
  Svara
 • Alla smarta o snälla som hänger här i Sandras kommentarsfält. Tänk va bra vi har det, och hur många som inte har det. Några svenska män har åkt till Syrien några år nu för att dela ut insamlade pengar och kläder till folket som lider där. Nu ska de bygga ett sjukhus, snälla titta på denna videon, och snälla hjälp med en slant och uppmana andra att göra det. Gud jag ba gråter av den där pojkens ögon i slutet.. http://youtu.be/AFSp_3S9Jb0

  Vee 2015-01-11 22:29:48
  Svara
 • Åh snälla snälla kan du ge några exempel på bra restauranger i Stockholm? Min bästa kompis kommer hem nu i januari efter att ha varit bortrest i ett halvår (!!) och jag vill verkligen fixa en lite festlig välkommen-hem-kväll som ändå inte ska kosta skjortan av oss. (Uppdatera gärna din sthlms-guide, är svårt att veta om allt där är särskilt aktuellt längre.) Pusskramis!

  P.S. Din blogg är typ min bibel för det mesta. Bezt evah.

  Felicia 2015-01-11 21:50:16
  Svara
 • Haha stämmer in i beundrandet av Gustavs tröja <3 Bästa jag sett + vill ha.

  Anna 2015-01-11 21:40:52
  Svara
 • Hej! Har egentligen en fråga till ett gammalt inlägg, nämligen det om din Flickr http://rodeo.net/niotillfem/2014/09/how-i-organize-my-flickr-account/.
  1. Jo, jag har också börjat använda Flickr lite mer, och klistrar in dem embeddat som du gör. Men… då syns de inte på t ex Bloglovin-appen. Mycket störigt. Hur gör du när du klistrar in dem?
  2. Du skrev i det inlägget att du skulle berätta mer om hur du redigerar i Photoshop lite senare. Har du gjort det och jag missat det? Annars skulle det vara superkul att läsa om!

  Emma 2015-01-11 21:39:30 http://stordad.wordpress.com/
  Svara
 • Å vilken tur att kameran kom tillbaka! Härliga bilder! 🙂
  Kramar

  Jämtlandshanna 2015-01-11 21:34:08 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • håller med gabriella, det finaste ni har varit med om i år – är bland det bästa som finns.

  Amanda 2015-01-11 21:18:23
  Svara
 • ALLTSÅ LOVE ÄR SÅ FIN

  petronella 2015-01-11 21:00:56 http://hejpetronella.devote.se
  Svara
 • Vilken tur att du fick tillbaka kameran. Vilket fint hotell ni bodde på och alla bilderna är helt underbara!
  Mvh Anette

  Anette Starby 2015-01-11 20:50:20 http://starby.devote.se
  Svara
 • Hej. jag är snart tjugo år och har aldrig kallat en pojke för min. Nu, idag, frågade han om jag ville vara tillsammans. Jag svarade ja. Men nu står jag här, alldeles livrädd med en helt främmande och skör värld i mina händer. Det är fint, men livsfarligt. Är det såhär det ska kännas?

  
(Jag föll för en annan pojke, för fem år sedan. Vi blev aldrig tillsammans utan träffades bara små korta stunder några gånger per år, fram tills nu. Jag träffade andra under tiden. Andra som ville kalla mig för sin. Jag sa nej. För jag kunde inte vara med någon annan än honom. Inte på det sättet, som att vara ihop. Idag sa jag ”jag vill” till en annan pojke. Och har bestämt mig för att försöka. För jag måste lova mig själv att försöka. Att våga tro och hoppas. Men hur gör jag? Och den femåriga olyckliga kärleken, skrev häromdagen ”hur ser du på vår relation?” och vi ska höras snart, är det okej att säga ”jag har träffat någon jag vill kalla min” fastän det alltid varit han och ingen annan – från min sida. Jag vet inte hur jag ska förklara för er. Men vad är ett förhållande? Är det mest bara läskigt och skrämmande och alldeles jättefint i början? Och måste man redan nu känna sig förbannat kär? eller räcker det att känna ”du är fin, och jag vill inte krama någon annan någonsin” för att säga ja? och hur gör man med gamla förälskelser man inte kan/vill släppa taget om? Vart lägger man dom? Snälla, någon, hjälp. För allt är bättre än inget.)

  A 2015-01-11 20:34:42
  Svara
 • Åh vart har Gustav hittat sin tröja? (seth + summer) Om man får fråga. Så himla bra tröja. Kram

  Ida 2015-01-11 20:23:20 http://idaring.blogg.se
  Svara
 • När kommer det en ”det finaste ni ha varit med om i år” eller liknande?

  Gabriella 2015-01-11 19:59:38
  Svara
 • Vad söt din mamma är – och ung – vad härligt för dig att ha en så fin mamma! Och vad glad hon måste vara över en så fin dotter!!

  Maria 2015-01-11 19:52:26
  Svara
 • tur att du fick tillbaka kameran

  Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta 2015-01-11 19:05:23 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Alltså vilken dröm-fredag. Älskar också den där trängas-hälsa på bekanta-skrika i folks öron-känslan. Och omg vad fin Gustavs tröja är <3

  Kaneli 2015-01-11 18:27:59 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Tänkte att du kanske kunde svara på denna lille fråga i answers to last weeks comments eller så. För det är så att jag är 21 år och totalt okysst. Har aldrig ens rört en kille (hjälp svindel), och börjar mer & mer känna en total panik över detta. När jag + kompisar är ute/på fest så hånglar/dansar de med killar hela tiden. Ingen ens tittar på mig. Är ändå social och glad. Har ju liksom varit på festival ett antal gånger och där ska det ju vara lätthånglat… har jag hört… men folk tittar inte ens på mig! Försöker ju ta kontakt och så för kan ju inte tänka att jag ser så vedervärdig ut? Fattar jag inte sociala koder? Och alltså mina kompisar börjat märka detta och typ, tycker jag är pryd. Vill ju bara hångla med alla pojkar är det så mycket begärt!

  lily 2015-01-11 18:27:52
  Svara
 • Svar till alla – MANNERS APPAREL är gustavs tröja ifrån 🙂

  Hanna 2015-01-11 17:58:17 http://http//hanstorm.tumblr.com
  Svara
 • sandra! behöver lite hjälp med en grej. jo, det är så att sedan jag slutade gymnasiet i våras har jag börjat ”glida ifrån” mina vänner. ja alltså vi träffas knappt. och då menar jag ALLA vännerna från gymnasiet, och jag har inga andra kompisar. i gymnasiet hängde vi allihop fem stycken i ett gäng, vi var skittajta och umgicks varje helg, lagade mat gick på fest osv. vi ägde helt enkelt. Tills studenten. denna höst har vi träffats kanske fyra fem gånger TOTALT allihop, och enskilt träffar jag nån av de kanske en två gånger i månaden!!! jag är social och en ”aktiv” kompis trots att jag jobbar. vill gärna fika, dricka öl, hänga osv. men det krävs plötsligt veckors planering? de pluggar, jobbar, har annat för sig blablabla. det kan gå en-två veckor utan att jag träffar andra än min familj och mina jobbarkompisar (som är 50+) typ och ibland går det typ två dagar innan de svarar på sms/facebook. känner mig så deppig. bor också i en liten stad så det är inte så lätt att hitta nya vänner. kommer detta vara mitt liv tills jag börjar plugga? ska jag ställa dom mot väggen? varför har mina föräldrar blivit mina bästisar??? buhu

  Elinor 2015-01-11 17:46:42
  Svara
 • Åh herregud Seth+Summer-tröjan, var hittar jag en sådan???

  Elin 2015-01-11 17:46:14
  Svara
 • alltså dina helger. jag dör lite. <3

  Linda 2015-01-11 17:41:03 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Emma: jag var precis sådan! Jag vet verkligen precis vad du pratar om. Men härom dagen hörde jag en beskriva mig som oblyg och att det är typiskt mig att prata med nytt folk på fester ungefär, så jag lovar att det går. En måste bara våga göra lite tokerier. Du kanske står tyst i en kvart, men var gör det? Det kommer fler dagar. Det kommer fler personer att öva på. Jag tänkte att jag kan faktiskt inte lära mig allt på en natt, så jag övade mig. Gick med stadigt gäng på fest och pratade mest med de jag kände men lite med nytt folk. När det var oläskigt gjorde jag något annat lagom läskigt, som att gå med stadigt gäng men prata mycket med nya. Och så vidare så. Det viktigaste var att känna att det FÅR bli tokigt, det FÅR ta lite tid. I alla fall för mig. Du är inte sämre bara för att en person tyckte du verkade tyst. Öva mer på nån annan, du är säkert skitrolig och härlig.

  Ellinor 2015-01-11 17:37:59
  Svara
 • Emma: Jag känner mig alltid obekväm bland människor om personkemin saknas. Annars uppfanns ju alkohol av en anledning…

  Karin 2015-01-11 17:31:13
  Svara
 • Hej Sandra!
  Kommentaren hör inte till inlägget, men jag har ett problem med din blogg! Varje gång jag går in på den, så laddas bara de bilder som jag ”kommer förbi” fram tills sidan laddat helt klart. Det vill säga, att jag oftast bara kan se första bilden, om jag inte snabbt som attan bläddrar ner till där jag sist gick in och läste. Lite klurig förklaring, men jag hoppas du förstår vad jag menar! Vet inte om andra har detta problem? Hursomhelst, har inte slutat läsa än, pga älskar att komma in hit, men ville göra dig uppmärksam på det iaf! Kram

  Ida 2015-01-11 17:29:41
  Svara
 • Så fint! Och en himla kul idé!

  Elin 2015-01-11 17:26:10 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • Sandra, varje gång jag kikar in på din blogg så längtar jag tills jag är 30 och bor i Sthlm, för det verkar så drömmigt ju!!

  Martina 2015-01-11 17:06:17
  Svara
 • Å, kan vi inte få Magnus recept på whiskey sour i nästa ”svar på veckans kommentarer”. Ffa är jag nyfiken på vilken whiskey han använder. Det är ju SÅ gott!

  Anna 2015-01-11 16:58:27
  Svara
 • what a long day!! I want to see Stockholm after all these images, and there must me many places to hang out.

  Also everytime I see Gustav, he reminds me ”Barney” of Flintstones cartoon movie :)))
  he looks like so funny guy who makes everyone laughs all the time!

  deniz 2015-01-11 16:56:30 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • men oj, vilken tur att du fick tillbaka din kamera! Det är då en verkligen älskar människor som hjälper till <3

  Ellen 2015-01-11 16:53:54 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Vilken kväll! Låter som något ur en dröm att få bo där om så bara en natt, heh.

  Beatrice 2015-01-11 16:49:03 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • DÖR!!! Du måste fråga Gustav vart han köpt sin tröja!!!!! <3

  Olivia 2015-01-11 16:48:19
  Svara
 • gahhh, vem vill inte bo en natt på vilket jävla lyxhotell som helst? vill ocksååå.

  e 2015-01-11 16:42:45 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Åh herre min GUD! Vad kommer tröjan ifrån??!! (Seth+Summer) MÅSTA HA TYP NU!

  Linnea fransson 2015-01-11 16:37:57
  Svara
 • looks sooo nice, love staying at hotels:D beautytruuth.wordpress.com

  Mary B 2015-01-11 16:27:00 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Gustavs tröja <3 !!!!!

  Martha 2015-01-11 16:23:36
  Svara
 • OMG! Love är ju bara så SÖT. Heheh!

  elin 2015-01-11 15:48:45
  Svara
 • Sandra! Kan inte du hjälpa mig hur man kan bli en sån som vågar ta för sig lite mer? Alltid när jag träffar nya människor så blir jag så obekväm och kommer inte på något att prata om och verkar förmodligen väldigt tråkig, vilket jag inte är när jag sedan lär känna någon bättre. Jag vill verkligen lära mig att vara mer social och så, så har du några tips?

  Emma 2015-01-11 15:41:02
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström