Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. hej 2015!-avsnittet.

7

Idag är jag och Michelle tillbaka från julledigheten och en ny podd finns att lyssna på. Vi börjar året med att beta av 2015. Vad ska bli bäst och sämst och vad säger vi tack& adjö till och lämnar i 2014?
Hur ska man egentligen tänka kring nya år, måste man ha så himla många mål egentligen? Michelle är i Kenya förtillfället, så allting avhandlas via skype. Ursäkta att ljudet inte är strålande.
Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:
https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-michelle-33-hej-2015

 .

Translation. Today you can listen to podcast no. 33 with me and Michelle, about our goals for 2015.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • […] huuuur snygga glasögon har inte Michelle då. Vart har hon köpt dom? Michelle hälsar att hennes glasögon är från Vasuma! […]

  answers to past week’s comments. | Niotillfem 2015-01-23 09:26:24 http://rodeo.net/niotillfem/2015/01/answers-to-past-weeks-comments-27/
  Svara
 • hej igen sandra! du kan radera min tidigare kommentar här om du vill. här skriver jag vilt av mig om mina problem som om du vore någon psykolog eller nåt, vet inte riktigt hur jag tänkte..
  hursomhelst, tack för en toppenblogg! 🙂

  anonym 2015-01-18 20:50:45
  Svara
 • Hej! Jag och min vän har precis startat en podd! 🙂 Den är väl inte den bästa men så mycket bättre än vi trodde att vi skulle vara i alla fall… hahah. Skulle dock vara kul att få lite tips och så (tex som att jag ska försöka att säga ”liksom” i varannan mening haha) och undrar om du någon gång får tid och skulle kunna lyssna på den 🙂 Du är en stor inspiration och förebild för mig! Kram

  Hitta podden här

  Micki 2015-01-17 20:36:47 http://glitterirymden.blogg.se
  Svara
 • hej sandra och alla andra där ute.
  vad gör man när man är 20 år gammal och vilsnare än vilsnast? ofta gråter, är arg, slänger mobilen i golvet efter att ha bråkat med pojkvännen, vet att man borde ringa efter en psykolog för att ingen i ens närhet orkar lyssna längre, men man inte vågar?
  när man vet att man har fin familj, vänner och pojkvän omkring sig och borde vara glad för allt men ändå känner sig ändå tom inuti?
  när man undrar vad sjutton det ska bli av en, när drömmarna känns så långt borta att man aldrig kommer nå dem? när man bär en stor orolig klump i magen om hur framtiden ska se ut?
  när man tappat hoppet om att vilja gå upp ur sängen på morgonen och helst snoozar i två timmar till och ser på tv-serier tills det är lunchtid?
  vad.gör.man.för.att.det.ska.bli.bättre ?

  anonym 2015-01-15 22:40:32
  Svara
 • Neeeeej nu måste jag ju välja mellan att antingen lyssna nu direkt i badkaret eller spara till lång bussresa imorgon!

  Petronella 2015-01-15 20:07:58
  Svara
 • Äntligen tillbaka! 😀

  Maja 2015-01-15 19:37:40
  Svara
 • jajaja! jag vill också veta vart michelle har köpt sina glasögon!

  kj 2015-01-15 19:03:27
  Svara
 • M: Hör av dig! Jag bor i Göteborg och är 28 år och har inte många vänner omkring mig heller. Här får du min mejladress så hoppas jag att vi hörs snarast i inkorgen! pinguin_rule@hotmail.com är en liten fånig adress i och för sig men jag skapade den när jag var tretton år och jag lovar att jag inte är någon annan än en tjej som så gärna vill prata med dig – om allt!

  KRAM!

  Lisa m 2015-01-15 16:36:10
  Svara
 • Fin dag före födelsedag-present! 😀

  Svara
 • Michelle <3<3 ni är bara så bra och ett sånt radarpar! Michelle: Kan du berätta mer om dina vegetarian-planer i nästa podd? Intressant tyckte jag!

  ellen 2015-01-15 15:47:19
  Svara
 • Alltså jag har haft sån jävla ångest och existentiell kris sedan nyår.. TACK SOM FAN. Jag har vaknat varenda morgon med moln över huvudet, typ ingen motivation till något. Fina tjejer ni är!

  Ps. The Power of Now av Eckhart Tolle kanske är något ni skulle gilla just nu!

  Karoliina 2015-01-15 15:14:49
  Svara
 • ifa Du inte redan läst…
  passar äv. tidigare ställd fråga(#6)

  http://thinkprogress.org/economy/2015/01/12/3610424/charlize-theron-pay-gap/

  Jaroq 2015-01-15 13:45:00
  Svara
 • ALLTSÅ JAAA. vart har hon köpt glasögonen? Har försökt o få svar på vart Kajsa grytts glasögon va ifrån, som hon hade i så mycket bättre, men utan lycka. Nu känner jag mig lite närmare liknande glasögon

  Angelique 2015-01-15 13:41:14
  Svara
 • Koselig blogg 🙂

  Emma 2015-01-15 12:37:27 http://www.sirkusbratland.no
  Svara
 • Alltså eran podd!!!!!!! <3333 Man blir ju så glad av den

  Tora Hansson 2015-01-15 12:32:10 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • SVAR TILL M – vem du än är så vill jag träffa dig!! Jag flyttar till Göteborg i början på februari (har bott tillfälligt i Finland) och är i enormt behov av socialt umgänge. Promenera, shoppa, fika, gå på bio – vad som helst är jag sugen på 🙂 Jag tänker att det är ett första steg – börja träffa vänner, gamla eller nya! Jag är också 22 år och har varit sambo under hösten men kommer nu ha distans ett tag. Dessutom är jag i jakt på ett nytt jobb så kommer förmodligen ha en del fritid.
  Maila mig på jennifersandstrom@hotmail.com om du har lust att ses! Och förlåt om jag känns som ett psyko, du kan spana in min blogg för att bekräfta att jag är en helt vanlig tjej! 🙂

  KRAM!

  Ps. skulle ju egentligen bara kommentera: YAY för ett nytt asvnitt, har blivit kär i er podd alldeles nyligen <3

  Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar 2015-01-15 11:45:19 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • huuuur snygga glasögon har inte Michelle då. Vart har hon köpt dom?

  Elina 2015-01-15 11:12:27
  Svara
 • Ah, fucking finally! Har väntat på att min bästa podd ska komma ut igen efter ett sjuhelsikes långt jullov, hehe. Ska lyssna pronto!

  Beatrice 2015-01-15 10:34:13 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Sandra. Jag har sån ångest. Är sambo sen drygt ett halvår och trivs skitbra med det. Men har upptäckt att alla vänner har försvunnit. Har aldrig haft skitmånga men ändå några. Har liksom ingen att fråga om jag skulle vilja gå ut och dricka öl med någon annan än min sambo. Blir bjuden på typ middagar och större grejer ibland men har inga nära vänner typ som vill umgås spontant. Vad gör man? Får panik på att jag är 22, pluggar i min hemstad (gbg), har förstahandkontrakt och sambo men nästan aldrig träffar vänner. På de mest kontaktade i min mobil står liksom min sambo, min mamma och min chef (är timvikarie). Hur tragiskt?? Gillar inte att resa så mycket (har bott i Frankrike så har känt mig ”klar” med det) men känner nu ett allt större sug att bara åka iväg på en långresa bara för att GÖRA något men det går ju inte. Aah dör på att det känns som att man borde ha ett hav av vänner när man är 22 och pluggar och bor i samma stad som man alltid gjort och också att livet rinner en genom fingrarna för att man borde vara ute och dansa med vänner på fredagsnätterna istället för att ha myskvällar med sambon varenda jävla helg. Vad är min fråga ens, jag vet inte?

  M 2015-01-15 09:58:47
  Svara
 • Boka resan till Sicilien! http://www.scandjet.se/?agentcodeweblink=0006

  johanna 2015-01-15 09:58:12
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind