Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks comments.

Hej! Här kommer svar på de flesta av de kommentarerna som ställdes innan onsdag. Så himla många nu på sistone så jag har valt ut ett gäng istället.

Ett litet minitips: många av frågorna har jag svarat på ganska många gånger, vissa har till och med helt egna inlägg. Ett tips för att hitta dem är att antingen söka på bloggen där uppe i sökfältet, eller genom google. Exempelvis niotillfem + jobb, niotillfem + berghs, niotillfem + bo i new york, niotillfem + olycklig kärlek, niotillfem + kamera, niotillfem + frisyr etc 🙂
Jag kan inte svara på samma frågor om och om igen för det blir så ointressant för andra läsare och så tidskrävande för mig. Google är typ världens bästa verktyg och ni hittar det mesta där långt mycket snabbare än för att istället vänta på mitt svar.

Okej, mot frågorna!

jag har tänkt på en sak. Vart brukar du sitta för att hämta inspiration till ditt skrivande? På cafén eller hemma? Kram!
→ Jag brukar sitta på café och skriva. Tycker det är skönt att ha människor omkring mig. Men allra bäst skriver jag nog utomlands, på något varmt ställe med dåligt wifi.

snälllla berätta om p.a & co har funderat på det så himlans mycket om det är asnajs eller gubbkrisigt
→ haha ”gubbkrisigt”. Alltså målgruppen är väl lite äldre men maten är supergod! Många ställen runt stureplan är ju gubbkrisiga iofs, men jag tycker inte det gör så mycket om ens sällskap är härligt.

jag vet att du svarat tidigare pa hur du redigerar dina videor/vilket program du anvander men jag hittar det inte, kan du skicka lanken? puss 🙂
→ Imovie! Det är ett program som ingår i mac. Jag har inte gjort något inlägg om hur jag redigerar mina videos men har det på att-göra-listan. imovie är ett ganska enkelt program.

hej sandra! jag har en liten fråga, skulle du kunna tipsa om några bloggar du tycker om att läsa? det hade varit så kul att se, och dessutom får man ju fler bloggar man kan läsa. om man vill förstås. kram<3
→ Kolla the blogs i read i högra ramen —>. Uppdaterar den kontinuerligt, lägger till bloggar och tar bort sådana som inte finns längre.

Sandra! ÄLSKAR både ”don’t leave me this way” och ”(your love keeps lifting me) higher & higher”, har du fler liknande låtar på lager?? Eller kanske en hel spellista, dröm! Puss
→ Min sextiotalslista och min motown&northernsoul-lista borde passa dig. puss.

Jag har en fråga till ”answers to past weeks comments” nämligen hur det går för din basilika? Jag snappade upp tipset du kom med, och till en början gick det himla bra! Nu däremot har den slutat växa och jag har knipsat av den sista grenen för att försöka få rötter på den och rädda hela skiten… men hur tar du hand om dina plantor? Får dem att fortsätta växa? Haadee!
→ Hej! Det går bra för vissa och andra sämre. En har faktiskt blivit en hel planta, en annan dog. Man får inte ge upp helt enkelt! Jag ställer dem där jag har mest solsken och vattnar varje dag.kram

Jag har en fråga: På bilderna där du visar upp din fina nyårsklänning har du strumpbyxor som är så himla heltäckande svarta. Har du något tips på bra sådana?! Alla jag köper blir liksom alltid lite genomskinliga ändå när de dras ut över benen, hur många denier jag än köper. Vill liksom ha dem så där svart-svarta om du förstår hur jag menar!
Jag har flera par samtidigt! Det är tricket.

Du som har jobbat i reklambranschen, reflekterar du aldrig över om det är rimligt att upplåta ”redaktionellt” utrymme för den här sortens reklam för exempelvis Berns? Säger Rodeo aldrig något om att företagen som vill synas på din blogg borde betala för banners i stället för att bjuda dig på grejer?
→ Jag skulle säga att jag varje dag funderar jag på det, i och med att jag får förfrågningar från företag om att synas på bloggen alla dagar i veckan. Jag tänker nej till 99,9 % av dessa. Men Berns-grejen tyckte jag var väldigt rolig och flott och jag tänkte att det också skulle bli ett roligt inlägg om barhoppning i Stockholm, så då tackade jag ja. Annars brukar jag göra samarbeten med ersättning (och då alltid tillsammans med Rodeo), men detta kändes som en rolig grej som jag aldrig annars skulle lägga pengar på själv. Jag har dessutom jobbat med den här pr-byrån förut och att upprätta hålla en bra relation är också viktigt. Ungefär så.

Bästa Sandra! Jag har en fundering. Det har nu strax gått två hela år och jag har fortfarande inte kommit över mitt ex. Det är såklart jättedeppigt, dessutom har jag det inte så bra just nu av andra orsaker. Jag undrar hur du hade gjort? Senast vi hördes lovade jag att höra av mig när jag kunde ses, men har inte hört av mig. Dels för att jag tror att jag vet att personen vill vara vän endast, dels för att jag är feg. Såhär sa hen efter att vi gjorde slut ”jag vill att du vet att jag VERKLIGEN vill fortsätta vara din vän” men det känns som något man alltid säger ju. Jag tror att anledningen till varför jag inte är över det, är att vi inte fick något riktigt slut, och att hen har hört av sig ibland och att vi setts lite och det varit spänningar. Jag vet inte men jag har någon känsla av att jag borde träffa hen. Är det dåligt, tror du? :S
→ Jag har bara ett enda svar till detta: för att komma över ditt ex behöver du bryta ALL kontakt. Träffa hen inte, ta bort hen från telefon. Förklara att du inte kan bli hens vän nu. Detta är det enda som funkar. Ursäkta hårdheten, men det är bara så. Här är en lista jag skrev om att komma över någon.

Hur skulle du klä dig om du sommarjobbade på en terass/restaurang som servitör och bartender på kvällarna? Platsen har inga speciella arbetskläder, och man får i princip välja själv. Man vill ju lixom klä sig passande men ändå känna sig fin. Många tjejer som jobbar där har shorts och top, men det är inte jag bekväm i, speciellt inte då det serveras mat. Puzzz!
→ T-shirt och kjol skulle jag ha, men ha det som du trivs bäst i bara. puss.

Tänkte att du kanske kunde svara på denna lille fråga i answers to last weeks comments eller så. För det är så att jag är 21 år och totalt okysst. Har aldrig ens rört en kille (hjälp svindel), och börjar mer & mer känna en total panik över detta. När jag + kompisar är ute/på fest så hånglar/dansar de med killar hela tiden. Ingen ens tittar på mig. Är ändå social och glad. Har ju liksom varit på festival ett antal gånger och där ska det ju vara lätthånglat… har jag hört… men folk tittar inte ens på mig! Försöker ju ta kontakt och så för kan ju inte tänka att jag ser så vedervärdig ut? Fattar jag inte sociala koder? Och alltså mina kompisar börjat märka detta och typ, tycker jag är pryd. Vill ju bara hångla med alla pojkar är det så mycket begärt!
→ Hmm. Det är klart att vi ska försöka lösa det här så du får hångla lite. Jag tror till att börja med att du måste släppa det där ”ingen ens tittar på mig”. Hångel kommer inte alltid och landar i ens knä, utan det är något man får jobba lite på själv också. Och jag fattar att det känns som att ingen tittar, men faktum är att många är lika blyga som en själv. För det andra, jag förstår att du tycker det här är jobbigt, och du funderar på om det kan vara de sociala koderna, och vad vet jag såklart, men jag tycker i alla fall att det kan vara något som du borde prata om. Du säger att dina kompisar tycker att du är pryd, men du måste berätta för dom vad du går och bär på. Att du är okysst, att du längtar efter att inte vara det, att du inte vet hur du ska gå till väga. De kommer hjälpa dig och peppa dig. Det är viktigast av allt att inte känna sig ensam.
Mitt bästa handfasta sätt för att få kyss på fest: Ställ dig 10 centimeter närmare killen du vill kyssa än vad du skulle göra med en kompis när ni pratar. Rör vid honom ganska ofta och håll då kvar handen någon sekund längre. Det räcker om det är på hans axel eller midja. Le mycket, titta rakt in i hans ögon. Återgäldar han dina rörelser, alltså ler mycket, backar inte när du står lite för nära etc, ja då är han med största sannolikhet sugen. Växla då mellan att titta in i hans ögon och på hans mun. Ögon -> mun -> ögon -> mun. PANG BOM HÅNGEL. I alla fall typ nästan alltid! Ledord för hur man kysser någon är mjukt och försiktigt, då kommer det bli bra.
Lycka till! <3

Kommentaren hör inte till inlägget, men jag har ett problem med din blogg! Varje gång jag går in på den, så laddas bara de bilder som jag ”kommer förbi” fram tills sidan laddat helt klart. Det vill säga, att jag oftast bara kan se första bilden, om jag inte snabbt som attan bläddrar ner till där jag sist gick in och läste. Lite klurig förklaring, men jag hoppas du förstår vad jag menar! Vet inte om andra har detta problem? Hursomhelst, har inte slutat läsa än, pga älskar att komma in hit, men ville göra dig uppmärksam på det iaf! Kram
→ Va låter superknäppt. Vad använder du för webbläsare? Vore toppen att veta! puss.

jag har en annan slags fråga. hur mycket superkompisar är gustav och magnus? tycker att de verkar som en fantastisk kombo!
→ Ja jag älskar också deras lilla värld ihop!

När du var ”ny” på att skriva, gick du några skrivkurser eller hur har du gått tillväga? 🙂
→ Nej jag har inte gått några skrivkurser förutom då copywriter-utbildning på Berghs. Samt skrivit skrivit skrivit en himla massa hemma på mitt flickrum liksom. puss.

Hej Sandra! Vill verkligen läsa The Secret History och nu även denna bok av henne men är osäker på om jag borde läsa dem på svenska eller engelska. Brukar föredra att läsa på engelska om det är orginalspråket men är tveksam inför såhär långa böcker. Du som läst båda, vad föredrar du?
→ Det beror nog helt på hur bra man är på engelska. Jag kände att det skulle va tungt att läsa 800 sidor på engelska och valde därför svenska. Tyckte översättningen av Steglitsan var bra.

Kollade igenom dina spellistor, massa härliga ju! Undrar dock om du har någon för en som precis gjort slut och är så jävla arg men självklart ledsen. Eller typ låttips kanske, lyssnar på ”krossa alla fönster” på repeat atm.
→ puss och Det har jag. Du hittar den här.

hej Sandra!! Tack för världens mysigaste och mest inspirerade blogg! Tänkte bara kolla med dig om du kan avslöja om bok nummer två kommer vara något liknande den först? (JAG ÄLSKAR DEN!!!!)
Tack igen, kram 🙂
→ Hej och tack och puss! Om boken liksom blir en bok då först och främst. För tillfället har jag väldigt mycket skrivkramp. Hoppas verkligen det går över. Men vill inte avslöja något alls helst för vill inte jinxa! pusskram.

Hej Sandra, jag ska flytta till Paris i fyra månader och är mest pepp på all mat. Jag kommer nämligen ha mitt alldeles egna kylskåp och jag blev så nyfiken på vilka dina bästa alltid måste ha hemma ingredienser är? Ps tycker så mycket om din blogg! Kram
→ Tänk att jag har gjort exakt ett sånt inlägg när jag bodde i Paris ^^ Här är det.

 .

 pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • Sandra, jag har träffat en så fin kille och det sa pang bom så fick jag världens crush så fort han såg på mig. Vi har fått en jättefin connection och satt och pratade i tre timmar i sträck igår om viktiga och vettiga saker. Men, jag är rätt säker på att den är på väg åt det vänskapliga hållet och inte det romantiska. Vad bör jag göra? Ska jag kanske låta oss bli vänner och typ se om det kanske blir nått i framtiden? Eller bör jag markera att jag vill mer nu så här i början. Tror som sagt inte han ser mig på det sättet, inte än i alla fall. Trött på att analysera – typ, han söker sig inte till mig på den festen, men dagen efter följer han mig till bussen fast det är åt fel håll och står kvar länge, osv osv osv. Är rätt säker på att jag själv inte alls visar att jag egentligen gillar honom, vet inte hur jag ska göra det (om jag borde)! Till saken hör att vi har många år framför oss på samma utbildning. xoxoxoxo

  Ida 2015-01-22 23:46:17
  Svara
 • Ok, två frågor:
  1. Topp tre vegetariska recept (om en bortser från det du precis publicerad vilket verkar = fab)
  2. Har du sett detta filmklipp? Kanske sämst kvalité, men dö så fint.

  P 2015-01-22 00:30:27
  Svara
 • Hahahha ögon mun ögon mun! Det är ju exakt så men har aldrig fått det så förklarat förut. Så himla fint Sandra, haha! <3

  camilla 2015-01-20 12:13:55
  Svara
 • Angående strumpbyxefrågan i inlägget så har jag ett par superdupersvarta nylonstrumpbyxor i 100 denier från Woolford. De är ganska dyra, men håller superbra för de är så tjocka. Rekommenderar verkligen!

  Mikaela 2015-01-20 08:54:44
  Svara
 • Vad härligt det är att hänga här, kärlek och pepp i cyberspace!
  Till okysst 21-åring:
  Tvilling! Jag var du för en månad sedan. Sen bara hände det, på ett vis sjukt otippat men samtidigt så hade jag bestämt mig strax innan för att det fasen skulle hända nu snarast. Och det var…lite som att kyssa mina tjejkompisar. Inte så sprakande alltså. Men det var faktiskt okej! Det släppte någon form av spärr och jag blev mer säker på att det jag känt innan stämde: man blir inte ”förändrad i grunden och en mogen kvinna” av att hångla lite. Pratar väldigt ogärna överlag om mina bristande erfarenheter när det kommer till killar och sex, för att jag ofta känner mig exkluderad ur vissa samtal (du har ju faktiskt aldrig…så vad vet du) och för att man blir behandlad som en jävla barnunge. Tycker att det läggs alltför stor vikt vid sexuella erfarenheter! Nej jag har aldrig knullat men jag vet ungefär hur ett manligt könsorgan ser ut och jag är svinkåt ibland. Hur som, tycker du är modig och cool som bara säger det här. Och ärligt, du kommer att hångla om du vill, jag också, och kanske kommer vi ligga snart också om vi känner för det. Det är fan en ynnest för killar att få vara med oss vackra och klipska tjejer, tro aldrig något annat.
  Världens största kram.

  Laura 2015-01-19 22:14:45
  Svara
 • Jag har också det där problemet med webbläsaren att bara vissa bilder laddas! Jag läser bara bloggar på ipaden så det är väl safari?

  Kristin 2015-01-19 19:01:34
  Svara
 • Hej, undrer fremdeles hvor sengeteppet ditt er fra (det med rødt stjerneaktig mønster), det er helt fantastisk..

  kia 2015-01-19 18:25:15
  Svara
 • Svart-svarta strumpbyxor finns hos Wolford, köp 80 denier. De är dyra, men håller länge. Man kan tvätta dem i maskin i en tvättpåse!

  JJ 2015-01-19 14:52:51
  Svara
 • Hej fina Sandra. Jag är 19 år och har sedan 5 månader tillbaka varit singel, då det tog slut mellan mig och min dåvarande pojkvän två dagar innan jag flyttade till London. Uppbrottet tog väldigt hårt på mig med många sömnlösa nätter, gråtattacker helt utan förvarning och en gnagande känsla i varendra vrå i kroppen. Han var ju ändå min sen vi var 17 år. Det svåraste av allt var kanske vetskapen om att vi bara gjorde slut för att jag flyttade, inte för att vi inte längre älskade varandra eller inte var kära. Hursomhelst så har mitt hjärta sakta men säkert blivit starkare och jag har fått upp ögonen för andra pojkar. Så på en av pubarna jag brukar hänga på så jobbar det en kille. En kille som får mitt hjärta att göra trippla volter och gör mina knän svaga. Det är så länge sen jag kände så och det gör mig alldeles fnittrig och superglad. Men jag vet inte HUR jag ska ta kontakt med honom, mina vänner säger att han ger mig långa blickar och han verkar alltid dyka upp där jag är (vilket jag antar är bra?) jag brukar aldrig ha problem med att gå fram till killar, men det är något speciellt med honom. Nått som får hela kroppen att pirra av nervositet. Så till frågan; vad ska jag göra? han är verkligen som en dröm, men jag är för osäker för att gå fram och prata med honom.

  Kram

  Amanda 2015-01-19 13:46:50 http://byamanda.devote.se
  Svara
 • hångel-tipset var SHITbra! jeg kliner (norske ordet for hångel) ganske mye med gutter, hvis det er lov å si, haha, og de tipsene der funker virkelig! gutter er ofte så clueless at jeg ofte bare kjører på. har gått bra hittils.

  silje 2015-01-19 10:42:12
  Svara
 • Till personen som är okysst:
  Jag tyckte själv att jag var okysst länge och var inte så poppis i hålan där jag bodde (alla kände alla och jag kände ingen/trivdes inte). Började hänga i en annan stad via ett nytt intresse inom en förening och träffade mycket nytt folk där som plötsligt ”såg” mig. Det förändrade allt! Folk var öppna, glada, intresserade av mig, jag vågade flörta…allt sånt! Jag vet inte om det har med det att göra, men sen har jag oftast flörtat ganska mycket och bestämt om det är någon jag varit intresserad av. Typ gått ännu närmre än vad Sandra skriver här ovanför, varit helt superduperPÅ. Efter ett tag vågar man och vänjer sig tycker jag, men innan det funkar det att låtsas man är med i en film för att liksom bara ”fake it ’til you make it”. Ungefär att man tänker att man spelar huvudrollen i världens bästa film om en tjej som är överdrivet flörtig, sexig och tar jättemycket initiativ – och att allt är helt awesome. Tycker nästan alltid det funkat över förväntan. Fick till och med en riktigt härlig extremblyg kille på kroken för några år sedan och det hade aldrig hänt om jag inte stått klistrad mot honom och pratat/dansat/kramats en hel kväll. Han tyckte det var lite knäppt då, men nu har vi bott ihop i tre år och han har blivit den knäppa/oblyga 😉

  Martha 2015-01-19 05:52:23
  Svara
 • Så himla fantastiskt att du ofta kan svara med att du har skrivit ett helt inlägg om det redan! Kommer du ihåg alla ”temainlägg” du nånsin skrivit?? Haha det verkar nästan så.

  Isabelle 2015-01-19 00:03:17
  Svara
 • du är så jävla härlig som svarar på så många frågor; en hel del om och om igen . vore dels bra om folk blev bättre på att söka svar först och dels vore det ju TOPPEN om rodeo kunde kirra så vi läsare kan svara på varandras inlägg!!

  ebba 2015-01-18 23:29:30
  Svara
 • ÄLSKADE hångelsvaret. Har aldrig tänkt på dendär växlingen mellan att kolla på munnen/ögonen men ska definitivt prova! Ett annat tips är ju också att innan man går fram till killen/tjejen man vill hångla med liksom titta massa på hen. Och när man får ögonkontakt så håll blicken lite till och sen le. Och sedan ba fortsätta kolla lite för mycket. På det viset visar man ju att man är taggad innan, och har man tur kommer killen/tjejen fram utan att man behöver göra det själv hehe. Och när man väl står bredvid varandra vara väldigt intresserad av vad hen har att säga och ställa massa frågor osv. Och le massa. Hoppas också på hångeluppdatering sen!

  Lisa 2015-01-18 23:21:36
  Svara
 • Jag undrar om du blivit stalkad av nån läsare nån gång eller om något annat obehagligt hänt pga bloggen? Tycker det verkar skitläskigt att blogga om sitt liv och sen kanske få en galning på halsen.

  Sara 2015-01-18 22:49:05
  Svara
 • Hej Sandra. Det är såhär; för ett år sedan förlorade jag min viktigaste person. Min bästa vän och hon som var jag hemligt kär i. Jag fick alltså mitt hjärta krossat och den enda jag ville prata med det här om var den enda som jag inte kunde prata med det om. Dina tips i komma-över-någon-inlägget är super och har hjälpt lite, men det går liksom inte över fast det gått ett år. Hon bröt med mig totalt på grund av något töntigt missförstånd som jag aldrig fick förklara och har sedan ignorerat varje försök jag gjort att reda ut allt. Vet ju att jag bara ska försöka gå vidare men det är så förbannat svårt, jag vill inget hellre än att få min bästa kompis tillbaka. Samtidigt som allt det här hände flyttade också mina närmsta kompisar till andra städer, så det känns som att jag inte har någon att bara bryta ihop hos. Jag är så himla trött på att känna såhär! Det känns som att jag behöver ett avslut för att kunna gå vidare, men hon vägrar ju svara. Jag kan väl inte vara så stalkig att jag sätter mig och väntar utanför hennes jobb eller så..

  Tilda 2015-01-18 22:44:45
  Svara
 • Alltså bästa svaret om hånglet! Jag hann bli hela 23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! år innan jag kysste någon men alltså. Det KOMMER hända. Och då kommre det gå så mycket mer naturligt än du tror. Tips, (fast egentligen inte alls för det kanske inte är så himla klokt ändå meeen) med en till öl än vad du tänkt i kroppen och på ett himla trångt dansgolv så ska det nog gå. Gärna så långt bort från dina vänner med: 🙂 lycka till!

  Linnéa 2015-01-18 22:36:42
  Svara
 • ÅH JA gör en imovieguide. Jag är egentligen väldigt teknisk, jobbar heltid med teknik men fy fan vad jag tycker imovie är dåligt och ologiskt och usch och jag skulle behöva en enkel guide liksom. Tycker det är så himla dåligt och enerverande och alla andra program jag laddat hem som substitut är inte riktigt något att hänga i granen heller. Så skulle vara så bra med en imovieguide! puss!

  Linnéa 2015-01-18 22:27:15
  Svara
 • Hej superfina Sandra. För något år sedan skrev du ett inlägg om brev, där du hade en liten brevväxlingsservice. Jag kollade nyligen igenom några av dina kategorier och hittade då det inlägget. Jag tycker det är en väldigt rolig idé och undrar om du inte skulle kunna skriva ett sådant inlägg igen. Puss & Kram!

  Linda 2015-01-18 21:59:13
  Svara
 • Sandra! Skulle inte du kunna visa hur du förvarar dina kläder? Har du kjolar på galgar eller vikta i en låda t ex? Tycker att det är knepigt att få bra ordning i garderoben. Puss du är bäst.

  Therese 2015-01-18 21:51:10
  Svara
 • Bästa steg-för-stegbeskrivningen till tjejen som vill (och ska) få hångla – du är ju helt fantastisk Sandra 🙂

  Weronika 2015-01-18 21:45:32
  Svara
 • Hej Sandra! Tror inte du har tumblr, men det kanske finns andra som följer denna bloggen som har? Det hade varit roligt om man kunde hitta varandras tumblrs i kommentarerna eller någonting! Förövrigt önskar jag att du hade en tumblr, hade rebloggat allt som fanns där for sure.

  Hanna Ahlstedt 2015-01-18 21:30:07 http://purelysuperficial.tumblr.com
  Svara
 • Hej Sandra, jag undrar vilka språk du kan prata och vilka språk skulle du vilja kunna?

  Emma 2015-01-18 19:06:45
  Svara
 • alltså hejja hon som är ohånglad! fan tycker bara hon ska hitta ilskan/suget inom sig och gå upp till någon babe och pussa honom! GOGOGO

  linn 2015-01-18 18:47:28 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • Alltså kommentaren om att bara översta bilden laddar – samma för mig! Inte alltid, men då och då, oftast då jag är inne med safari (har annars chrome)

  Fredrika 2015-01-18 18:32:22
  Svara
 • Love your paris post:)
  beautytruuth.wordpress.com (check us out we have a competition going on with nice gifts:)

  Mary B 2015-01-18 18:26:28 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Din hångelhjälp ovan är så fin! 😀 <3 Hoppas personen som frågade uppdaterar och berättar hur det gick sen!

  Frida 2015-01-18 18:24:48 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • haha you made me want to snog my screen 😀 x

  nora 2015-01-18 18:06:29 http://theartofexploring.com
  Svara
 • Hångelinlägget..jag fick seriöst fjärilar i magen av att läsa det. Hångel är fan det bästa som finns.

  Jasmine Leia 2015-01-18 18:01:05
  Svara
 • HUR FINT var det handfasta tipset på hur en får hångla på fest? Älskar dig Sandra.

  Therese 2015-01-18 17:52:28
  Svara
 • Kram till dig och skrivkrampen, övertygad om att den går över. Pausa ett tag, gör något roligt, ta en fika med någon ny människa. Puss!

  Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar 2015-01-18 17:28:51 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • alltså älskar svaret till tjejen som är okysst! blev så glad av det. MER HÅNGEL ÅT FOLKET

  linda 2015-01-18 17:28:01
  Svara
 • Hej bästa Sandra. Kanske en något underlig fråga men ändå något som jag grubblat mycket över på sistone och kanske du eller någon annan här har något slags svar. Hur blir man vän med någon? Alltså tar en bekantskap till en vänskap eller tar den ur en given situation, som tex skolkompis till att umgås även utanför. Säger man bara ”hej. vill du ta en fika med mig?” eller vad? Hur har ni gjort och hur blev ni riktiga vänner med era vänner?

  Elin 2015-01-18 17:17:43
  Svara
 • Bra redigeringssidor? Till både appar och vanligt? puuss

  astrid 2015-01-18 17:12:17
  Svara
 • Du får så himla många kärleksfrågor och jag har en som kanske är lite annorlunda och nog mest handlar om vänskap – here goes; Jag är den eviga singel i mitt kompisgäng (utan överdrift – EVIGA) och det har gått bra tidigare, men på sista tiden har jag blivit så evinnerligt trött på den rollen! Kan nästan inte vara glad när mina kompisar träffar nya killar (dom hinner vara singlar i typ 2 månader kanske), känner bara att livet är så enormt orättvist och varje gång dom träffar en ny blir han jo den viktigaste personen i deras liv och jag blir igen igen nedrankad om du förstår vad jag menar? Hatar att vara så avundsjuk men vet inte hur jag ska ändra på det. Tänker på att du jo har varit ganska lite singel – har du någonsin upplevt att någon av dina kompisar kände sig ”bortslängda” eller typ lämnade efter när du så (relativt) snabbt har hittat nya killar/förhållanden? Usch känner mig rutten som kan tänka så dumma tankar om mina kompisar :-/

  Anna 2015-01-18 17:10:23
  Svara
 • Hej Sandra! Har en fråga som kanske är något vag. Jag undrar nämligen hur du förhåller dig till att klä dig ”gulligt”. Har själv haft extensionell ångest över detta,för jag älskar korta kjolar och söta saker. Det känns inte som att jag blir tagen på allvar. Vet att vissa tycker jag ser utklädd ut och bekräftar patriarkala strukturer. (Mina vänner är anti-smink). Många tjejer kommer säkert undan med att klä sig sött, men i mina kretsar är det lite ofint. Jag får alltid förklara att jag tycker byxor är obekväma och att jag snarare skulle känna mig utklädd i jeans och stor tröja. Det känns som att du fått stå till svars för din klädstil nån gång och därför tänkt smart kring detta.

  alva 2015-01-18 17:00:35
  Svara
 • alltså du är så himla mysig!!

  Linnea 2015-01-18 16:58:53
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström