Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2014. september to december.

september

September.
Det var indiansommar, minns ni? Mina smultronplantor på balkongen producerade bär genom hela septembermånaden. Hängde på Popaganda (nu kom jag iofs på att just popaganda var ju de två sista dagarna i augusti..), åkte till bokmässan för första gången samt gick på Blog Awards med Michelle i och med att vi var nominerade i Årets Podcast. Utöver det satt vi på uteserveringar och gick på fest utan att ta med oss halsduk. Jag, Michelle, Matilda och Jenny hade 30årsfest som jag tycker blev så himla rolig och lyckad. Sista bilderna är alla blommorna jag fick <3

october

Oktober.
HELA oktober tillbringades i New York. Så lyxigt. Jag var där för att verkligen komma igång i skrivandet till bok nr två och det gick faktiskt ganska så bra. I alla fall blev det många tecken. Det var jättevarmt i New York och man behövde inga strumpbyxor. Gjorde utflykter som att åka till Red Hook och äta lobster rolls, besöka Bronx Zoo och äta på nya platser. Sjunga karaoke, dansa på klubbar, dricka vin en tisdag och träffa alla jag längtat efter. En fantastisk månad.

november
November.
Solen gick ju knappt upp i november om ni minns och det var ju sådär. Hur som helst spelade jag exempelvis skivor två gånger, en gång i ett slott och en gång på Kåken med Michelle. Vi hade hejdåfest för Michelle som skulle åka till Kenya över natten, jag tog många promenader och stannade i sängen till eftermiddagen om helgerna.

december

December.
December var nyss i och för sig, men en väldigt rolig månad! Jag åkte till New York igen, denna gång med Sara och Jenny. Vi åt god mat, hängde på bra ställen och drack en massa cava. Tillbaka i Stockholm var det fester med glittertema och rökmaskiner, dans, uteservering (!), färska räkor och nyårsgalej.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej finaste Sandra! En sak som jag alltid undrar, har du kvar din lägenhet i NYC? Är det där du bor när du åker dit eller bor du på hotel?
  Supermegabamsekram <3

  Emma 2015-01-21 15:56:49
  Svara
 • Så himla läskig du ser ut på gapbilden. Som direkt ur en skräckfilm.
  ÄLSKAR skräckfilmer!

  Sussi 2015-01-20 21:07:37
  Svara
 • hej! brukar du bli igenkänd på stan, när du är ute på krogen osv? känner du att folk kollar på dig liksom, eller brukar folk rentav komma fram och säga hej? :)) hur känns det isåfall? känner du att du kan gå ut osminkad och med fett hår till ica för att köpa mjölk eller har du en press på dig eftersom du vet att du är KÄNDIS (hihi). kram!

  maya 2015-01-19 19:20:13
  Svara
 • Tänk vad mycket som har hänt och vad roligt att vi får följa med dig på alla äventyr!

  Patricia 2015-01-19 14:41:54 http://patricialohman.blogspot.se/
  Svara
 • Åh, var så ledsen när jag vaknade, utan anledning. Har en sådan period, du vet. Januari och Februari är ju jämt så grå. Men sedan tittade jag in på din blogg och hittade din finafina 60-tals-spotifyspellista i inlägget där du svarade på frågor sist! Och nu känns allting bättre igen.

  Anima 2015-01-19 12:40:35 http://knapptangenter.blogg.se
  Svara
 • Jag gjorde slut med honom sandra, och han med mig, och vi med varandra.

  Det är rätt, jag känner det i hjärtat men fan vad sorgligt ändå. Det är så jävla konstigt, kärlek alltså. Det är ologiskt från början till slut.

  Men jag tänker att det är bra att göra slut nu, i januari. Då är man nog rätt hel till sommaren börjar. Och det är roligt att få en sommar då man ÄNTLIGEN kan vara lycklig för sin egen skull. Jag ska gå på trädgården, wow, psykjunta, äta jordgubbar och pussa på alla fina vänner

  Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska fokusera på, träna och lära mig laga god mat. Börja jobba och se till vara i skolan.

  Tack för texterna, om det som gör ont, om kärleken och om att överleva livet. Tack.

  A – <33333333 puss.

  A 2015-01-19 10:33:01
  Svara
 • Bästa just nu är att jag inte läst din blogg på så länge så nu har jag sååå mycket roligt att titta igenom <3

  Maja 2015-01-19 09:40:50 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind