Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skriva, äta, springa.

Måndag är inte min favoritdag i veckan ni vet, och lite så är det ju bara. Har verkligen inga som helst problem med veckans andra dagar. Det är bara som om måndagen har något inneboende grått i sig som fastnat i typ alla jag passerar på gatan. Anyway. Häng med på min måndag vetja, den som var igår:

monday.

Måndagsmorgonen började med att jag serverade Magnus frukost på sängen. Han har öroninflammation och då måste man ta hand om :'(
Han fick fil med musli och varma hallon samt rostat bröd med ost och ett kokt ägg. (bricka härifrån)

monday.
Sedan gjorde jag mig i ordning: åt frukost, klädde på mig, plattade håret och sånt.

monday.

Promenerade till Il Caffe och satt där i tre timmar och skrev. Har börjat skriva igen efter en hela-december-och-halva-januari-lång paus. Redigerar som sjutton just nu, och det kändes ändå helt okej igår. Hoppas känslan håller i sig.

monday.

När de tre timmarna gått gick jag hem och hade poddmöte med Michelle. Hej Michelle!

monday.

Sedan åt jag räksallad framför datorn, svarade på mail och sånt dära.

monday.

Posten kom vid tre, fylld med inbjudningar till modeveckan! De matchade varandra fint tycker jag.

monday.

Vid femtiden promenerade jag mot T-Centralen för att gå på ett Nike-event. Bloggevents är ganska så jobbigt tycker jag, känner mig alltid så malplacerad och får snabbtickande högstadiehjärta. Vad är dealen med det. Nu får du bara gå dit, sa Magnus efter att jag suttit på sängkanten i typ en kvart, det kommer lösa sig.

monday.

Nike hade då ett event tillsammans med Icona Pop som jag var pepp på för att det handlade om löpning, och jag springer ju då och då ni vet! Man fick springa på en bana och sedan fick man ett personligt träningsschema för våren, vilket var himla fint om man tycker sånt är kul. Flora var där också, här är våra springnummer.

monday.

Och här är alla snabba! Efter träningen åt vi beef teryaki och någon mega citronbakelse och sedan åkte jag hem och såg Force Majeure/Turist med Magnus. Den var så himla bra.

.

Translation. My monday: writing, skyping, eating and running!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • sandra!! ett tips som kanske gör måndagarna lite bättre är att börja kolla på tv-serien looking! det finns en säsong ute och andra har nyss börjat. HBO gör den, 30 min-avsnitt om ca 3-4 gay män i san fransisco med massa drama och kärlek och sånt fint. det gör mina måndagar lättare iallafall!! puss

  Julia 2015-01-24 23:17:15
  Svara
 • Hej Sandra! Jag heter också Sandra så hej. Har följt din blogg länge men aldrig kommenterat eller nåt, följer också din instagram OCH lyssnar på podden ibland. Nu händer den! Kommentaren alltså! Ville bara säga att jag tycker om den du är! Och om du är vinterdeppig just nu, kämpa på för snart blir det vår. Fick bara känslan av att du är lite nere. Så allt löser sig. Det var min kommentar, nästa kommer väl om sex år till.. Puss och kram

  P.S när man ändå kommenterar. I podden när du och Michelle fick frågan om det är något kvinnligt drag att hålla med varandra, så svarade både du och Michelle: ”fast vi håller inte alls alltid med varandra” och den andra sa ”precis jag håller med det gör vi faktiskt inte” haha. Ingen kritik bara roligt.

  Kanske kommer du aldrig se detta, men ville bara säga tack och PUSS!

  Sandra 2015-01-21 00:51:25
  Svara
 • Fy tusan vad jag bara vill bo tillsammans med min pojkvän när jag läser sånt här. Morgonmysa, fixa sjukfrukost, peppa varandra. Nu får vi göra sånt på håll. För han bor där och jag bor här. Och våra utbildningar är i olika städer. Idioti. Längtar tills våra liv är ihoppusslade och vi har ett gemensamt hem.

  Linnéa 2015-01-20 23:41:15
  Svara
 • Hej Sandra! Jag undrar en rent praktisk sak vad gäller ditt skrivande. Kan man sitta på alla caféer i Stockholm och skriva. Ibland när jag sitter länge på ett café/ställe tycker jag att personalen börjar snegla lite irriterat, typ ”Ska du inte gå snart, det ska ju få plats nya gäster…”. Jag skriver vanligtvis hemma. Om jag skulle skriva på café skulle jag nog känna mig jagad av de där blickarna. Hur gör du med det där?

  Maria 2015-01-20 23:05:57
  Svara
 • brukar känna mig så på kåken :'(

  Vicky 2015-01-20 22:40:00 http://vickys.se/
  Svara
 • På den fina brickan står ett saltkar (?) som ser väldigt snyggt ut. Vart har du köpt det? Kram

  Isabelle 2015-01-20 22:05:43
  Svara
 • Heja dig som gick på eventet! Fattar grejen med högstadiekänslor trots att det var halva livet sen man befann sig där.
  Jag tyckte att Turist var sjukt intressant men för pretto för min smak men alla filmklipp på liftar och snökanoner och pistar. Kändes som att de mest siktat in sig på att få ”bästa foto” på Guldbaggegalan…

  Hanna 2015-01-20 21:52:29
  Svara
 • För mig är tisdagen den där dagen som har ett ständigt grått litet moln över sig. Det känns liksom som hela veckan stannat av och den är en total jävla evighet till helgen.

  Ellen 2015-01-20 21:05:29 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Din måndag lät väldigt intensiv men det måste ha ändå varit roligt att gå på Nike-event? Imorgon är det redan onsdag och dagarna går så fort somvanligt.

  Anette Starby 2015-01-20 20:53:29 http://starby.devote.se
  Svara
 • Håller med Ida, jag tror att fler förstår vilken film man menar om man säger Turist..

  M 2015-01-20 19:39:11
  Svara
 • Aldrig riktigt fattat grejen med att kalla svenska filmer för dess engelska titel…

  ida 2015-01-20 19:21:22
  Svara
 • så fin måndag:)

  livet med Asperger och kronisk smärta 2015-01-20 18:18:29 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Åh, känner igen mig i högstadiekänslan även om det inte uppstår på bloggevent för jag går aldrig på sånt, men, det är sant som din kille sa att det bara är att gå liksom.

  Kram!

  Tinis - en blogg som vill göra dig glad! 2015-01-20 18:13:20 http://www.tinis.me
  Svara
 • force majeure!! <3 bästa filmen förra året typ!

  elise 2015-01-20 17:16:30 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Alltså du är så bra på att skriva. Jag sitter just nu på Stadsbiblioteket i Lund för att tågen vägrar gå, och för en stund så kändes det precis som att jag var någon annanstans. Tack för den lilla verklighetsflykten!

  Madson 2015-01-20 17:03:41 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Åh, men bloggevent låter alltid så himla roliga! Fattar liksom att de är till för att ni ska skriva om det, men det verkar ändå så himla, himla roligt!

  Beatrice 2015-01-20 16:55:06 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Åh känner lika dant på måndagar. Kanske för att den mysiga helgen är över kanske för att en inte riktigt kommit in i ”vardagarna” än.
  Ps: Vilket fint mobil skal! 🙂 <3

  Agnes 2015-01-20 16:38:43 http://agnesblixa.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman