Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. om att plugga reklam&kommunikation.

1

Här ovan ser ni ett foto av mig när jag läste på Berghs och ett foto när Michelle gjorde det! För idag är det nämligen en ny podd på det temat.
Detta avsnitt är kanske lite ointressant för vissa men flera har önskat ett poddavsnitt om våra reklam-utbildningar, så vi tänkte: vi kör.
Podden blev väldigt Berghs-betonad för att vi båda läst där, men det finns ju många fler reklamutbildningar. Vissa nämner vi i podden, andra får ni gärna tipsa om i kommentarsfältet. Obs att detta avsnitt ej är sponsrat, så ett par (läs: flera) faktafel finns säkert där och allt är ju inte hundraprocentiga sanningar utan vår egen bild över ett samtal via skype (typ när jag pratar reklamroller på byrå, blir ju väldigt tunt liksom). Hur som helst hoppas jag att några frågetecken rätas ut och att de som är sugna på att plugga detta får sina undringar besvarade.

Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:

.

Translation. Today you can listen to podcast no. 34 with me and Michelle (in Swedish), about when we studied advertising.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • hej gullis, ni är banne mig bäst! tänkte på en sak, att ni säger afrika så ofta istället för kenya, och det bygger på fördomar och missuppfattningen att allt i afrika bara är ett enda samma land så skulle gärna att ni försöker tänka på det. puss puss

  Elise 2015-01-26 20:40:08
  Svara
 • Hej!

  Jag blev så himla himla glad över veckans poddämne! Jag ska själv ta ut min kandidatexamen nu i dagarna i media-och kommunikation från Stockholms Universitet, och påbörja en 6 månader lång praktik på en PR-byrå här i Stockholm i februari. Är fett nervös, rädd, pirrig och jätteglad över det! Så ämnet passade verkligen in atm som du förstår. Superintressant och roligt (as usual)! Det känns som att jag knappt vet nånting om branschen (ehe taaaack och lov för att jag lyckats få en praktikplats) men ni rätade faktiskt ut några frågetecken :)))

  Puss och kram, du (och Michelle) är bäst <3

  Christine 2015-01-22 22:53:16
  Svara
 • Insåg när jag hörde detta att jag måste gått på Berghs samtidigt som Michelle? (Dock ej samma linje) Eller så kanske de körde Rymden-temat flera gånger! Iaf! Tänkte säga att gå på öppet hus dagarna, vet en gosig karl som blev övertygad att byta till produktionsledare på en av dessa dagar när han hade tänkt söka till något helt annat och han loooove his new life. Tror också Berghs på senare år har gjort så att man kan ta kontakt (via hemsidan) med en student och fråga hen om arbetsproverna (istället för via admin/lärare). Supergulligt folk som går där, hade dock lite svårt för en eller två lärare 😉

  Nanna 2015-01-22 20:44:25
  Svara
 • Åh, som motvikt till samhällets reklamhetsen idag — lyssna på Lotta Lundgrens Värvet intervju <3

  L 2015-01-22 18:48:47
  Svara
 • Hej! Det här har inget med podden att göra (ska lyssna senare i eftermiddag!), utan om en bok som jag undrar om du har läst! Den heter A fraction of the whole, o är skriven av Steve Tolz. En helt underbar bok (enligt mig) som jag liksom hoppas att du också skulle tycka om. Lyssna bara på det här:
  ”I’ll teach you how to make yourself unappetizing when the hordes turn up to eat you. I’ll teach you how to yell with your mouth closed & how to steal happiness & how the only real joy is singing yourself hoarse & nude girls & how never to eat in an empty restaurant & how not to leave the windows of your heart open when it looks like rain & how everyone has a stump where something necessary was amputated. I’ll teach you how to know what’s missing.”
  Så vackert att jag trillar pinn, typ. Tips om du inte redan har läst!

  elin 2015-01-22 14:30:32 http://elinsparis.spotlife.se
  Svara
 • Kan någon hjälpa mig snälla. Hur hanterar man att ens pojkvän förut var kär i ens bästa vän? Jag vet inte hur de går till. Detta får mig ju att avsky min bästa vän. Han säger att han är kär i mig nu, men för bara 3-4 månader sen såg han på henne som om hon var det enda som fanns i hela världen. Dom var inte ihop eller så, men ändå. Jag går sönder varje dag och kan inte sluta tänka på det. Snälla hjälp.

  Julia 2015-01-22 12:52:15
  Svara
 • Hej du! Hur mår du? Galet inspirerande blogg, tackar för det! Undrar hur du gör med ditt hår när du tränar? Och sätter du någonsin upp det i klämma/rosett eller liknande till vardags? Även vad du har för vinterjacka? Kramar

  Lina 2015-01-22 12:22:09
  Svara
 • Hej fina Sandra!
  Har en helt annan fråga som är akut! Du visade ett par solglasögon i somras från Dolce & Gabbana med spets i och jag har sökt och sökt men kan inte hitta de och inte i den färgen och de du har ser inte så stora ut, är de väldigt stora? Hitta bara några svarta stora på nätet men vill verkligen kolla upp de du har och har lite bråttom… Skulle du snabbt vilja svara så är du en pärla. (Det är du ändå såklart)
  Kram

  Amanda 2015-01-22 10:55:31
  Svara
 • Fint att börja morgonen med 🙂

  Svara
 • Hej! Kan ni inte göra ett avsnitt om distansförhållanden och hur man överlever?

  Stina 2015-01-22 09:39:15
  Svara
 • Pepp! Har noll intresse av att läsa till något inom reklam, men älskar er podd oavsett vad ni pratar om. Ni är alltid ärliga och öppna med saker, och det är så himla härligt!

  Btw, ni ser så himla, himla små ut på de där bilderna!

  Beatrice 2015-01-22 09:08:45 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Haha jag älskar att du förtydligar att det är BERGHS och inte bajs ni gick på. För när jag lyssnade igenom mitt avsnitt med Vicky så undrade jag varför jag satt och sa bajs hela tiden. Sen insåg jag att jag såklart försökte säga Berghs, men att det var svårt att uttala för någon som har rätt muterade r 😉

  Sandra 2015-01-22 08:54:45 http://atilio.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind