Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wednesday and friday.

this week.

Här hänger jag i min säng och tänker varje dag på att jag borde skaffa ett stativ. Så jag kan ta vettiga dagens outfit utan att kameran balanserar på lådor och vaser och jag måste liksom lägga mig i 90-gradig vinkel för att synas i bild. Suck.

this week.

Så här såg jag i alla fall ut i onsdags. Jeansskjorta är en gammal från Zara men en av mina favoriter, scarfen har jag fått av Magnus. Har ni förresten sett Alexa Chungs klädkollektion i jeans som kom ut i veckan? Den sålde såklart slut på en dag ungefär, men klänningen alltså, åh.

this week.

Tavelhyllan i bakgrunden har förövrigt stått där i två månader. Ska måla den vit men kommer mig aldrig för att göra det! Kanske bli söndagsprojektet.

this week.

Såhär såg jag ut igår när det var fredag. En fredag som bestod av att se Mitt Enda Liv av Jonas Gardell på Cirkus, dricka rödvin på Konstnärsbaren och sedan dans på någon nyöppnad klubb. En bra fredag alltså!

this week.
Den långärmade t-shirten eller vad man ska säga att det är, är från Asos. Har en likadan i rosa också.

this week.

Idag är det lördag och vi ska sätta upp våra hyllor i köket strax, hurrahurra äntligen.
Det verkar vara problem med att kommentera förresten :'( Jag hoppas att det ska lösa sig jättesnart, jag har bett om hjälp i varje fall.
.

 

Translation. Two outfits from this week. A wednesday with a jean shirt from Zara and a Friday with a cropped top from Asos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • var är kjolen i de nedre bilderna ifrån? 😀 ser typ ut som en läder/pvc-kjol (den mörka svarta/mörkblåa i glansigt material).

  maria 2015-01-30 12:55:59
  Svara
 • Till Line:

  Och vem är HAN som MAN att säga vad som är feministiskt och inte? Feminism handlar om värderingar inte hur man ser ut. Just när han säger sådär bestämmer han lika mkt över kvinnor som de män han påstår att du gör dig fin för. Är själv feminist, sminkar mig, gillar (och jobbar med) mode rakar mig dock inte längre. En stor del av feminismen handlar ju om att få se ut som en vill dvs. att själv få välja om man t.e.x vill sminka sig eller inte UTAN att män (som snubben du nämnde) ska ha synpunkter på detta oavsett ens val.

  Hoppas mitt svar var till någon hjälp.

  Lästips:
  hej.blekk.se/2014/07/15/5-de-vanligaste-motargumenten-jag-stoter-pa-som-feminist-ar/

  http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/779898-jag-ar-snygg-och-sminkad-varfor-duger-jag-inte-som-feminist

  http://hej.blekk.se/2013/10/14/en-anstandig-historia/

  http://nyheter24.se/debatt/780194-lady-dahmer-rakad-eller-orakad-det-ska-alltid-vara-ditt-val

  kaykaysorbet 2015-01-27 13:05:04
  Svara
 • Hej Line! Jag skulle svarat ungefär så här: 1. Du förutsätter att allt jag gör är för att behaga män och inte för min egen skull, vilket visar precis hur du (och många andra) utgår från patriarkala värderingar som norm överallt och hela tiden. 2. Du tar tolkningsföreträdet från mig och alla andra feminister när du ska förklara vad som är feministiskt och inte, och vilka handlingar som ingår i den definitionen. Återigen ett mycket tydligt exempel på patriarkal struktur; män som tar sig rätten att leverera den enda sanna och riktiga bilden av världen och idiotförklarar dem som inte håller med. 3. Alternativt kan du bara säga att du inte har nån lust att berätta såna här grundläggande kunskaper om feminism för honom när du är på fest. Om han är intresserad kan han ägna sig åt en tio minuters googling av begreppet och återkomma med sina funderingar så kan ni diskutera det då. En del snubbar tycker liksom att så fort någon kallar sig för feminist så är hen förpliktad att försvara sig och argumentera mot alla möjliga och omöjliga anti-feministiska och opålästa argument som dessa snubbar (för let’s face it, det är oftast snubbar) kommer dragandes med. Annan vanlig grej är snubbar som säger typ ”du får fem minuter på dig, övertyga mig!” Det är alltså inte ditt uppdrag att göra det på din fritid. Kom ihåg att bara för att man är uttalad feminist behöver man inte ständigt ”ta debatten” men massa fulla och konfrontationslystna dudebros. Hoppas det hjälpte och lycka till nästa gång : D

  M 2015-01-26 17:26:07
  Svara
 • Till Line:

  Hej, så irriterad jag blev av att läsa det där! Till och med i en diskussion om feminism, om en feminist, om dig, så vrids det till att handla om män. Det känns som en sån sorglig och tydlig illustration av vår kultur, att till och med när det är en rörelse för jämlikhet, så är vi så vana vid mäns perspektiv och liv, av att det är män som världen rör sig runt, att tanken på att det finns andra drivkrafter inte ens övervägs.

  Men bra till dig, som inte bara är feminist utan också går runt och använder det ordet om dig själv. Nästa gång ska du sätta dit dom <3

  V 2015-01-26 16:07:08
  Svara
 • Hej! Denna fundering har egentligen inte alls med inlägget att göra, men vill bara dela med mig av en diskussion jag hamnade i igår som gjorde mig så irriterad! Jag kallar mig själv feminist och jag är stolt över att vara det. Jag är lång, smal, rakar mina ben och tycker om att sminka mig. Jag hamnade i en diskussion med en kille igår om just ämnet feminism och trots alla argument från min sida var det enda han sa att ”Du kan ju inte mena att du är feminist? Du som tränar, sminkar dig och plattar håret gör ju precis det för att männen ska tycka att du är attraktiv”. Alltså ÅH!! Har du några tips på hur man bemöter denna typ av ”argument”? Jag blev så arg att jag inte kom på en endaste vettig come back!När någon liksom bara vägrar lyssna och slänger iväg dumma kommentarer, usch! Önskar jag var lite mer rapp i käften så att säga 😉
  Och tack sandra för en superfin blogg, alltid kul att kika in här! PUSS

  Line 2015-01-26 13:11:51
  Svara
 • Test

  S 2015-01-26 12:30:02
  Svara
 • En liten summering av feministiska händelser året 2014

  http://mic.com/articles/105102/the-39-most-iconic-feminist-moments-of-2014?utm_source=policymicTBLR&utm_medium=main&utm_campaign=social

  Kim 2015-01-25 21:39:30
  Svara
 • sandra, dont get a stativ love those angles:) beautytruuth.wordpress.com

  Mary B 2015-01-25 04:16:57 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Så fin polotröja!

  Frankie 2015-01-25 00:39:28 http://frankieasfuck.blogg.se
  Svara
 • Hallå! Fråga!!

  Hur myckety vill du läsa ”Not that kind of girl” av Lena Dunham och HUR PEPP KÄNNS NYA SÄSONGEN!?!?! Jag avlider en smula på riktigt. Tack för alla boktips by the way! Läst Välkommen till denhär världen och Paper Towns tack vare dig och skriver just i detta nu ner fler från din blogg för att HELVETE vilka boktips!!!! <3 <3 <3

  Caroline 2015-01-24 22:39:02 http://artsy.blo.gg
  Svara
 • Fint, ha en finfinfin lördag!

  Svara
 • 1; Du är jätte snygg och tack för världens bästa blogg! <3
  2; jag behöver mega hjälp. Kan inte skriva längre, vet inte vad det är som är fel men… får max ur mig en sida av ren diarré så fort jag sätter mig ned och skall skriva någonting. Usch det är så jobbigt, för jag känner suget och det har brukat vara nog liksom. Jag får hela tiden massor med idéer och känner mig inspirerad, men det går inte längre 🙁 Några tips?

  Julia 2015-01-24 20:27:41
  Svara
 • Hej Sandra! Kan du komma med några bra tips på dejter och mysiga vardagsgrejer du kan göra för din pojkvän?

  Linnea 2015-01-24 17:57:16
  Svara
 • Jag tycker att bilderna blev bra ändå. Härligt med färgglatt i sovrummet!

  Anette Starby 2015-01-24 17:30:51 http://starby.devote.se
  Svara
 • Åh vet, Alexa Chungs kollektion är to die for!

  Elin 2015-01-24 14:55:55 http://www.ofabooklover.blogspot.com
  Svara
 • Nästan exakt sådana där klänningar finns ju second hand/Tradera om du letar lite! Till en bråkdel av kostnaden dessutom!

  Ida 2015-01-24 13:31:15
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand