Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. hokus pokus-podden.

hej

Här kommer en nytt poddavsnitt med oss. Detta handlar om spådomar, vidskeplighet och annat hokus pokus. Dessutom spår jag Michelle i te och hon berättar hur mitt år kommer att bli enligt stjärnorna.
Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:

Translation. Today you can listen to podcast no. 36 with me and Michelle (in Swedish).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • buhuu ;-( jag är jungfru… men jag känner inte igen mig på det michelle sa alls riktigt, faktiskt ingenting. Är väl en sån classic ”tror du på horoskåp?!??!” jungfru då??

  ellen 2015-02-10 19:45:13
  Svara
 • Åh vilket roligt avsnitt! Jag har inte lyssnat så mycket på er pod (förlåt, har ADHD och skitsvårt att fokusera) men idag tog jag mig samman eftersom jag äääälskar det här ämnet! 🙂 Jag håller själv på med tarotkort sedan 10-11 år tillbaks, och det är ett fantastiskt redskap för att förstå sig själv och världen bättre. Däremot lägger jag inte fokus så mycket på att ”spå”, för jag tror inte framtiden är huggen i sten och då kan det lätt bli missvisande att spå långt fram i tiden. Så jag ser korten som att de hjälper en komma i kontakt med sitt undermedvetna samt det kollektiva undermedvetna (begrepp myntat av C.G. Jung) och kan koppla bort alla värderingar man själv bär på när man söker råd. Det blir som mer objektiva råd som kommer från ens inre.
  Ni kanske tycker jag är helt efterbliven nu, men jag måste bara varna för anden i glaset! Jag har själv aldrig gjort det, och skulle aldrig göra det, men de jag känner som har blivit besatta av andra eller fått hemmet hemsökt, de har sysslat med just anden i glaset… Det är jättefarligt att tillkalla främmande andar om man inte har god kunskap i ämnet. Så döm ut mig som galen – men jag rekommenderar alla att snälla låta bli anden i glaset!

  TTG 2015-02-07 14:06:08 http://thetarotgirl.wordpress.com
  Svara
 • Åh vilket roligt avsnitt! Jag har inte lyssnat så mycket på er pod (förlåt, har ADHD och skitsvårt att fokusera) men idag tog jag mig samman eftersom jag äääälskar det här ämnet! 🙂 Jag håller själv på med tarotkort sedan 10-11 år tillbaks, och det är ett fantastiskt redskap för att förstå sig själv och världen bättre. Däremot lägger jag inte fokus så mycket på att ”spå”, för jag tror inte framtiden är huggen i sten och då kan det lätt bli missvisande att spå långt fram i tiden. Så jag ser korten som att de hjälper en komma i kontakt med sitt undermedvetna samt det kollektiva undermedvetna (begrepp myntat av C.G. Jung) och kan koppla bort alla värderingar man själv bär på när man söker råd. Det blir som mer objektiva råd som kommer från ens inre.

  Ni kanske tycker jag är helt efterbliven nu, men jag måste bara varna för anden i glaset! Jag har själv aldrig gjort det, och skulle aldrig göra det, men de jag känner som har blivit besatta av andra eller fått hemmet hemsökt, de har sysslat med just anden i glaset… Det är jättefarligt att tillkalla främmande andar om man inte har god kunskap i ämnet. Så döm ut mig som galen – men jag rekommenderar alla att snälla låta bli anden i glaset!

  TTG 2015-02-07 14:05:40 http://thetarotgirl.wordpress.com
  Svara
 • jag älskar eran podd! Det är min må bra-podd. Tycker om att ni har ett bestämt ämne varje gång, lagom längd, lättsam och allvarlig ibland 🙂 Perfekt när man just vaknat eller precis innan man ska sova. Mysig och skrattig! very very good!

  Mikaela 2015-02-05 23:43:00
  Svara
 • Den här podden var så mysig och trevlig att lyssna på. Lyssnade imorse när jag vaknade på fel sida och det gjorde morgonen så mycket bättre.

  Ingrid 2015-02-05 22:14:33
  Svara
 • Alltså! ÄLSKAR eran pod<33

  Tora (torahansson.blogg.se) 2015-02-05 17:31:23 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Vi sitter i skolan, pratade om rädslo-podden, googlade tripofobin (hål i huden) och SKREK i några minuter. Tack ska ni ha, nu är vi rädda för saker vi hittills inte vetat att funnits liksom! Haha herregud

  Pam 2015-02-05 12:58:47
  Svara
 • jaaa, bästa ämnet! hokus pokus! älskar astrologi men mest tarot. la precis en läggning över hur mitt 2015 kommer se ut hihi.

  josefine. 2015-02-05 11:52:38 http://josefinelaul.wordpress.com
  Svara
 • <3 <3 <3 gillar er så himla mycket!

  Vill passa på att tipsa om denna också:

  fridolinio 2015-02-05 11:32:19
  Svara
 • Jess! Presis när jag skulle ta en promenad! Perfekt.

  Ingrid 2015-02-05 11:08:26
  Svara
 • Här skall lyssnas. Märkte nu när jag skulle ladda ner avsnittet att jag missat att lyssna på det förra. Det har nog aldrig hänt mer er podd förut!

  Matilda 2015-02-05 10:07:49 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Haha alltså nää, blev så ledsen nu. Susan Miller säger ju att MITT år (är fisk) kommer bli grymt på grund av jupiter och blablabla. Haha hoppas det kan gynna många stjärntecken och att det inte är så att hon skriver så på alla 😉

  Sandra 2015-02-05 09:57:02 http://atilio.blogg.se
  Svara
 • Detta får jobbdagarna att gå lite snabbare!

  Ellen 2015-02-05 09:25:42 http://lindbergellen.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström