Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

thursday in nairobi.

kenya.

Igår, torsdag, väckte Michelle mig med frukost hon lagat. Gröt, ägg och frukt, så gott.

kenya.

Vi gjorde oss redo för dagen och begav oss iväg.

kenya.

Vi åkte till en galleria och tog hissen upp till parkeringstaket.

kenya.

För där högst upp var det nämligen marknad på torsdagar!

kenya.

Mitt mission var tyg. Jag har två Emma-fåtöljer som jag vill klä om i ett mer modernt tyg och de hade så många fina grafiska. Hittade ett (ej i bild) som jag så hoppas att det är tillräckligt bra kvalité på för att man ska kunna klä om med! 50 kronor för fyra meter, win.

kenya.

Michelle handlade armband.

kenya.

Och örhängen.

kenya.

Sedan åt vi lunch.

kenya.

Jag åt en krämig räkpasta med chili som var så sjukt god.

kenya.

När vi var mätta gick vi till mataffären och handlade middag för kvällen.

kenya.

Och så åkte vi hem och piffade till oss för kvällen.

kenya.

piff piff.

kenya.

Vi placerade oss utanför Michelles lilla hus med en stereo, guacamole och rosévin. Och klängiga hundar.

kenya.

Michelle målade mina naglar röda.

kenya.

Sedan kom Michelles kompis Sebastian. Vi åt tortillas och sedan gjorde vi en bar-och-klubbrunda som pågick till halv fyra på natten.
Idag har vi mest sovit så det här blir nog mina sista bilder från den här resan. Imorgon bitti bär det av hem igen.

.

Translation. Friday in Nairobi. Michelle and I went to the market during the day. I bought fabric and Michelle bought jewelry. We had lunch at Art Café and I got a dreamy shrimp pasta. In the evening we invited Michelle’s friend Sebastian over for rosé wine and Mexican food and then we headed out clubbing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Aaaaaah vad fin du är på lunchbilden!!!!

  Elin 2015-02-15 22:44:23 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Kan du inte berätta lite om dina upplevelser i Kenya? Typ, hur är Nairobi, hur är lokalbefolkningen enl. din upplevelse (hur är deras liv osv.), vad äter man för lokal mat och hur känns det att leva gott som turist bland rätt mycket misär ändå? Har du varit i Kibera eller liknande ställen av stan? I övrigt, var hängde ni mest? Hur är det för Michelle att bo där så långa perioder? (fråga till henne men ändå)

  Vore mycket intressant att veta mer!!

  Emilie 2015-02-09 10:49:02
  Svara
 • Åh vad fint det verkar! Har Michelle någon Instagram eller blogg så en kan följa? 🙂 hoppas!

  Isabel 2015-02-08 11:52:19 http://outofoffice.devote.se
  Svara
 • Från en semester till en annan. Jag måste helt enkelt veta vart du bor när du är i Marocko! För jag vill dit asap! Mys på i Kenya, hoppas du har tid att svara 🙂

  Sofi 2015-02-08 11:06:30
  Svara
 • Jag kollade igenom femton sidor i din kärleks-kategori och insåg att man faktiskt kan bli älskad tillbaka. Därför skrev jag ett meddelande till honom på fb, stirrade på texten i en kvart för att hitta bättre formuleringar men tryckte tillslut på send. Loggade ut blixtsnabbt och satte mobilen på flygplansläge, för jag är så rädd för vad han kommer svara. Han är så fin, och jag vill bara hålla hans hand och kyssa bort smärtan jag vet att han bär på. Jag känner honom inte ens speciellt bra men jag vill så gärna bli hans. Allt jag kan fokusera på är svaret jag är för rädd för att läsa. Tänk om han inte ens svarar. Men då försökte jag ju i alla fall. Jag försökte göra honom hel.

  Sara 2015-02-07 19:50:58
  Svara
 • På bilden där du håller i kameran har du samma blick/ögon som Marilyn Monroe, inte så dumt 🙂

  Maria 2015-02-07 19:03:37
  Svara
 • På bilden där du håller i kameran har du samma blick/ögon som Marilyn Monroe, inte så dumt 🙂

  Maria 2015-02-07 19:03:37
  Svara
 • Vilken härlig dag och kul med lite shopping :-). Vad fort veckan har gått men så blir det när man är semester tyvärr.

  Anette Starby 2015-02-07 16:45:59 http://starby.devote.se
  Svara
 • hej bästa sandra! jag har en fråga till dig, en fråga som jag bara vet att du är precis rätt person att hitta svaret hos. jag har nämligen fått lite frågor utav vänner att jag ska spela skivor på en klubb här i min lilla stad, och fan det vill jag ju såklart! men hur går jag tillväga? vad ska en ha för utrustning? hur gör du när du spelar skivor? vad är viktigt att tänka på? vore så bra med svar nu när jag faktiskt blivit tillfrågad! PUSS

  hannahe 2015-02-07 13:17:10 http://cafevarld.tumblr.com
  Svara
 • Alltså, detta! <3<3 Så jäkla fint.

  Ellen 2015-02-07 10:36:16 http://lindbergellen.se
  Svara
 • Fina bilder! Vad var det Michelle gör i Nairobi nu igen? 🙂 enjoy!

  Lisa 2015-02-07 09:12:24
  Svara
 • Åh det låter ju som en himla mysig resa du haft i alla fall! Jag är avis och det krävs rätt mycket för att jag ska vilja lämna vintern…

  Madson 2015-02-06 20:30:35 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Så mysiga bilder, vill cokså dricka rosevin och vara på resa någonstans varmt!

  Johanna Englund 2015-02-06 20:06:03 http://nouw.com/melonpuke
  Svara
 • åh åh åh! vad fint det verkar. Och vad är det för söta bananer på första bilden? gull!!

  ISA 2015-02-06 18:54:02 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hur lång restid är det från Sverige till Nairobi? Det ser fantastiskt och bör vara något man kunde göra. Har aldrig varit i Afrika. Tunisien räknas liksom inte. Måste man ha visum?

  Anette 2015-02-06 18:46:36 http://www.fruanette.wordpress.com
  Svara
 • så härliga bilder!

  Emilia 2015-02-06 18:06:10 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Rosévin i kjøkkenglass <3
  God tur hjem!

  Synne 2015-02-06 17:32:41 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Sandra. Måste bara tacka för att genom att läsa din blogg och dina texter så fattar jag att det är okej. Okej att känna vad man känner, att bli kär i nån annan, att avreagera sig, att tycka att danskvällar är det bästa i livet. Att man inte är ensam att känna ”fel” saker, och att man kan få välja fel och det kan bli bra ändå. Varje gång jag känner mig krisig över livet, att jag inte utbildar mig eller har någon väg utstakad framför mig, att jag ska ändra något drastiskt eller inte ändrar nog, tänker jag hit och alla små livshistorier du samlat och alla livsråd du gett och bara känner att det är okej eller kommer bli det. Tack så himla himla mycket för det.

  T 2015-02-06 17:21:12
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström