Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

internet.

friday.

Lämnade in en kjol och en tröja hos skräddaren för att korta och fixa. Här är resultatet i gårdagens våriga ljus. Kjolen är en mockakjol från H&M som fanns i höstas, den fick kortas tio centimeter. Internet-tröjan är ju den jag har på min profilbild här i högra ramen –>

friday.

Den har jag köpt på Etsy och var en extra small för herrar, så skräddaren flyttade upp mudden till midjan och sydde in den.
Tycker den blev så fin!

friday.

Nu tänkte jag gå in och lämna in ett gäng collegetröjor för mudd-uppflyttning. Blir som en ny garderob. Fast inte idag förstås, idag ska jag bara äta semlor och hångla.
.

Translation. Two items I just received from the tailor! The skirt is from H&M and was a lot longer from the beginning. The Internet sweatshirt is from Etsy and I had it shortened so that the wristlet is around my waist instead.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Så himla bra grej för att förnya lite plagg en har i garderoben!

  Ellen 2015-02-18 18:32:25 http://lindbergellen.se
  Svara
 • alltså kjolen <3

  Lo 2015-02-16 13:27:44
  Svara
 • Åhhh, collegetröjan <3

  Lisa Sheila 2015-02-15 19:04:02 http://lisasheila.devote.se
  Svara
 • En akut krukfråga – VART köper ni alla fantastiska terracotta/lerkrukor? Typ som denna stora på bild – så fin ju!

  Sara 2015-02-15 10:34:31 http://saraholmberg.blogg.se
  Svara
 • Åh semlor och hångla! blire bättre eller? svar: nej

  isa 2015-02-14 21:27:40 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Smart idé! Och snyggt resultat.
  Något helt annat, hur gör du nu med löpningen på vintern? Springer du inomhus eller ger du dig ut i halkan?

  Fröken Cocco Sohl 2015-02-14 20:55:46 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Glömde fråga vad det är för fin och stor växt du har på golvet..?

  maria 2015-02-14 20:43:01
  Svara
 • Alltså du har så fina kläder. Älskar kjolen och hoppades på att den skulle vara ny hehe 🙁 Jättefint att du lämnar in och fixar till dina kläder så du blir nöjd också, ist för att köpa nytt/inte använda dem. Men kjolen.. haha avundsjuk 🙂

  maria 2015-02-14 20:41:21
  Svara
 • ALLTSÅ SÅ SATANS SNYGGT.du är bäst 😀

  Linnea 2015-02-14 19:04:24
  Svara
 • Kjolen blev jättefin och den passar dig toppen :-).

  Netti 2015-02-14 16:40:33 http://starby.devote.se
  Svara
 • Tycker du de kommentarerna jag skriver är jobbiga, jag har Aspergers…. Läkaren säger att jag inte tänker som andra, fokuserar vid ett destruktivt beteende. Han säger också att jag borde sluta skapa fiktiva ”roller” för mitt eget bästa.

  Kram

  Micaela att ha Aspergers 2015-02-14 16:36:16
  Svara
 • looking awesome:)
  beautytruuth.wordpress.com

  Mary B 2015-02-14 16:28:42 https://beautytruuth.wordpress.com/
  Svara
 • Hej!!!
  min fråga har inget med något att göra men har undrat skitlänge hur du äter ditt kokta ägg som du äter på morgonen. Är det hårt eller löskokt? Man ser ju aldrig någon äggkopp eller kniv eller såndär ägg-skivargrej. Tuggar du bara rakt i ägget? älskar din blogg btw. ❤

  zara 2015-02-14 15:53:51
  Svara
 • Hej fina Sandra!
  Jag har ett problem och jag tror att du kanske har ett tips eller två. Jag och min kille har varit ihop i snart 6 år, vi har varit sambos i snart ett år och vi blev ihop när vi var 16. Vi har alltså vuxit upp ihop. Gymnasiet, studenten, de sista tonåren, det första jobbet, funderingar inför framtiden osv – allt har vi upplevt och gjort ihop liksom. Vet liksom inte riktigt vem jag är utan honom. Men nu till problemet. Efter att vi flyttade ihop har vi såklart sett nya sidor och egenskaper hos varandra. Jag gillar planering, kvalitètstid ihop, hitta på saker tillsammans, testa nya maträtter, inredning osv, medan han ofta prioriterar sina vänner, att gå ut och sådär. Självklart ska man få ha egna intressen och sådär men ända sedan förra våren har det uppstått flera situationer då jag hamnar i andra hand och hans vänner i första hand. Jag blir inte prioriterad. Tex så kanske vi har en enda dag ledig ihop på en vecka. För mig är det ett bra tillfälle att vara med varandra, kanske ta sovmorgon & göra god middag eller liknande – sånt som är så himla mysigt! Medan han inte alls ser det på samma sätt och gör upp planer med en vän. Jag är noga med att säga till i förväg om jag ska iväg eller har planer – dels för att se vad han själv har för planer men också för att det känns som en självklarhet när man bor ihop. Man måste ju liksom kommunicera. Men ofta kommunicerar bara jag. Detta har gjort att jag ofta känner mig ledsen, jag blir i perioder lätt irriterad på honom osv. Ingen romantikhöjare direkt. Jag har tagit upp detta med honom men ingen förändring har skett. Vi har nu kommit till det stadiet att vi båda känner att vi har tappat något på vägen och att det inte känns så bra mellan oss. När vi hade detta samtal grät jag i två dagar och trodde jag skulle gå sönder av ångest när jag tänkte tanken på att det kanske skulle ta slut. Vi var sedan ifrån varandra i en vecka och jag pratade mycket om detta med en vän, gick igenom allt i huvudet, vägde för- och nackdelar och analyserade allt in i minsta detalj. Plötsligt känns det inte som världens undergång om det skulle ta slut. Det kanske rentav vore bra. Jag kan behöva vara ensam och ”hitta mig själv”, testa på att bo själv och komma på vad som gör mig lycklig/vad jag vill göra/vad jag vill ha eftersom det fram tills nu har handlat om honom&smog och inte bara mig. För nu gör vi nog inte varandra så lyckliga. Det är inga fjärilar i magen längre eller pirr när vi pussas. Det känns som vi bor ihop men lever var för sig. Men samtidigt vet jag hur bra vi kan ha det. Jag vet inte om jag ska stanna kvar eller faktiskt våga ta steget att lämna den här relationen. Det har trotsallt bara gått lite mer än en vecka sedan vi pratade och jag trodde jag skulle kvävas av ångest, men nu när jag tänker på det så känns det inte lika farligt. FyFAN vad förvirrad jag känner mig. Hoppas du kan ge mig något tips, känner mig helt lost i kärleksdjungeln.
  Puss och tack för en bra blogg/podd/bok/Pinterest/instagram! <3

  Line 2015-02-14 15:19:23
  Svara
 • alltså bara älskar den lila färgen på kjolen och college-tröjan! wiie <3

  frida 2015-02-14 12:34:32 http://dansariapril.blogg.se
  Svara
 • Både kjolen och tröjan är ju sååå fina! Supersnyggt<3

  Tora (torahansson.blogg.se) 2015-02-14 12:33:40 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • äta semlor och hångla = bästa lördags-/alla hjärtans dagsaktiviteten. med pojkvännen 800 mil bort får jag nöja mig med enbart semla, men det är inte fy skam det heller tänker jag. älskar tröjan förresten!

  Linnéa 2015-02-14 12:29:42 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Bästa tröjan ever 🙂

  My 2015-02-14 12:03:58 http://morgonkaffet.se
  Svara
 • Snyggt! Jag är på jakt efter en bra skräddare och det är ju sannerligen din, vem är det?

  Cissy 2015-02-14 11:42:04 http://cissyavrin.se
  Svara
 • Åh vad fint det blev! Jag har nästan aldrig tänkt på att man kan lämna in saker hos skräddaren, det borde jag verkligen göra med massor med saker!

  Maria 2015-02-14 11:39:33 http://dreamsof.se/
  Svara
 • taaack för påminnelsen – MÅSTE ha den tröjan!

  elise 2015-02-14 11:37:41 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • vafaaan är du preggo?????? vill inte det ska låta som något påhopp om att jag tycker att du har tjockat på dig, det tycker jag verkligen inte! du ser helt amazing ut som vanligt. men dina poser på bilden? eller är det bara kjolen du är glad över.

  becca 2015-02-14 11:30:08
  Svara
 • apsnyggt och SÅ himla stor skillnad!! att en sån enkel liten grej kan ändra ett plagg helt. perf!

  chrissy 2015-02-14 11:29:58 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström