Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nyårsafton, temperament och berlin.


Här kommer den första delen av det bästa som hänt er hittills i år. Jag portionerar ut lite i taget för det är så fint att läsa om tycker jag. <3


När min pojkväns lillasyster skrev till mig och sa att det var så fint att ha fått en storasyster när man nyss fyllt sexton år


Att killen jag gick hem med för natten försvann på morgonkvisten och kom tillbaka med frukost medans jag låg kvar i sängen och läste tidningen. Som ett litet gift par men bara för 12 timmar.


Det finaste som har hänt detta år är du som läser samma kurs som jag på universitetet, du som har ett brustet hjärta och pratar öppet om ditt gamla förhållande med mig. Allt jag vill är att spola tillbaka tiden en tjugo timmar sådär och sitta i ditt knä i den stora lägenheten på hattfesten igen och ha min näsa tre millimeter från din. Jag vill gå ut i natten med dig och hålla i din arm, vill att du ska lägga din arm om mig och prata med mig som att jag var hon.


Jag pluggar till lärare och gör praktik i en femma. Det roligaste hittills var när eleverna utvärderade min insats och en elev skrev: ”bra jobbat men du kan =) lite mer”. Så nu går jag omkring med ett leende hela dagarna och bara känner att jag har valt världens viktigaste och bästa yrke. Det är glädje.


Jag fick ligga med den snyggaste mannen jag vet! Han är så snygg att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det. Jag är inte förälskad eller så, han är bara så HET. Dagen efter att det hände kunde jag inte sluta le och skratta när jag skulle sminka mig, gå till tunnelbanan, jobba. Jag tänkte bara ”SCORE!” om och om igen och fnittrade för mig själv trots att jag är 23 år gammal. Det är fanimej fantastiskt att bara få uppslukas av en annan persons utseende och slippa tänka så mycket för en stund.


när han helt plötsligt skriver i chatten ”det jag älskar mest med dig av alla saker är ditt temperament.”


när min lillasyster säger att ett av hennes lyckligaste barndomsminnen är att jag brukade läsa harry potter för henne och hon låg i sängen och skrattade så hon fick ont i magen för jag gjorde röster och pratade alltid i falsett när jag var harry. sisådär 14-15 år senare älskar vi fortfarande harry, och varandra.


När jag åkte helt ensam till London utan någon anledning, bara för att testa om jag kunde. Och visst kunde jag! Åt själv på restauranger och tjuvlyssnade på folk som var på första dejten, tappade bort mig på lyxiga gator i Chelsea, fikade på ett mysigt litet café med en bulldogvalp när det spöregnade utanför, såg Tom Felton genom ett Starbucksfönster, gick på museum och kollade på porträtt av Jane Austen och Virginia Woolf och tänkte att jag vill vara lika cool som dom! Kände mig stark och självständig, vill aldrig tvingas avstå någonting bara på grund av att jag är själv – jag klarar mig alltid på egen hand!


killen jag älskade lämnade mig och jag trodde först att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Spenderade en helg vid havet och grät glädjetårar för att jag mår så bra. Det tycker jag är ganska fint.


Finast var på nyårsnatten när jag och mitt livs kärlek gått hem från festen och vi klättrade ut genom fönstret, ut på byggnadsställningingarna på mitt lägenhetshus, ingen granne var hemma och vi såg på fyrverkerierna därifrån och fulla och galna hade vi sex där uppe och allt var som en film


att hon låg i min säng i mitt rum i min korridor på min sida av stan. att hon tog av mig mina kläder och jag hennes. att hon naken förmodligen är det finaste jag sett.


När min pojkvän drömde en mardröm och febrilt letade efter min hand att hålla för ”annars kanske jag flyger iväg”. En sån simpel men fin liten grej.


ATT VI GJORDE SLUT MED VARANDRA OCH JAG ÄR FUCKING QUEEN. 2015 <33333333


När han med vinterkall näsan mot min hals sa ”Du doftar Berlin” och fick mig att inse att han hade noterat min parfym redan på sommarens resa.

 .

Translation. Comments from the post where you got to tell your favorite thing yet about 2015.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Det bästa som har hänt är att jag träffade han som får mig att vilja bli en bättre version av mig själv. Han som jag visste att jag älskade efter 5 minuter. Han som jag kan vara ensam ihop med.
  Han som får mina knän att bokstavligen vika sig (och att han fångar mig när dom gör det). Han som har den finaste, djupaste, snällaste, mörkaste, hårdaste, mjukaste, visaste och mest forskande blicken jag någonsin mött. Han som har världens lenaste hud och små leverfläckar som bildar dom vackraste mönstren på hans kropp.

  E 2015-03-31 15:32:39
  Svara
 • Detta är så himlahimla fint tycker jag. Behövdes verkligen då jag är inne i en liten bubbla där allt bara är grått och tråkigt just nu. Men idag kom min rumskompis hem och sa ”Du, förresten är det jättebilligt med fryst kycklingfilé på coop nu. Så du vet!”. Såna små saker som ändå är lite fint, att han bryr sig liksom.

  Johanna 2015-02-24 20:01:26
  Svara
 • Finaste ever var att öppna mailinkorgen och att se mailet där det stod att min kille får gå på intervju på ambassaden i hans hemland äntligen låg där. Första steget i att han snart kan komma hit, åka tunnelbana, äta kebab, spendera sommaren vid vår stuga med att fiska och bada och paddla kanot. Aldrig mer långdistans. Kan inte tänka mig något bättre än att få ha långtråkigt tillsammans. Dela vardagen. Så finaste i år kommer lätt bli dagen när vi möts på Arlanda.

  Jessica 2015-02-22 21:32:50
  Svara
 • När våra vänner bråkade med varandra, ett typiskt ”viälskarvarandramenhatarvarandra-bråk”, och han tog min hand och kollade mig djupt in i ögonen. Hans blick sa så mycket. Han blick menade att vi har också varit där, men allt är löst nu. Och extra fint var det för att detta var första gången vi var sams på över en månad, och jag var så lycklig med honom.

  Sandra 2015-02-19 19:41:49 http://nouw.com/sandraemilias
  Svara
 • Hej! Jag vill supergärna veta hur lång och gammal du var när du fick mens och hur mycket du växte efteråt! <3

  Cassandra 2015-02-19 00:40:29
  Svara
 • Finast hittills var när min mamma blev friskförklarad från cancer. Vi grät och kramades hela familjen och jag fattar inte hur stark hon är.

  Elin 2015-02-18 10:48:13
  Svara
 • ”Finast var på nyårsnatten när jag och mitt livs kärlek gått hem från festen och vi klättrade ut genom fönstret, ut på byggnadsställningingarna på mitt lägenhetshus, ingen granne var hemma och vi såg på fyrverkerierna därifrån och fulla och galna hade vi sex där uppe och allt var som en film”

  alltså gud man börjar bli gammal när man läser det där och bara tänker ”men gud va kallt?”, haha! <3

  Fröken Cocco Sohl 2015-02-18 09:59:28 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • här är vi flera queens för 2015!!! Vi gjorde slut i januari och jag tänker att nu ska jag leva livet gånger 1000 utan honom. Jag bor utomlands i min favoritstad och nu nu nu är livet mitt. SÅ TAGGAD

  Felicia 2015-02-18 00:22:28
  Svara
 • För sent att komma med något nu?

  När han grät och sa att han älskar mig, och jag kände det så tydligt att jag älskar honom med.

  - 2015-02-17 20:46:26
  Svara
 • Alltså jaa! Så jävla gött att läsa att det är någon mer där ute som också gjort slut och känner sig som en fucking queen! Samma här – har varit singel i en månad och JAG ÄR HELT OÖVERVINNERLIG JU

  linnea 2015-02-17 19:46:11
  Svara
 • Anna María 2015-02-17 16:59:18 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • ”När jag åkte helt ensam till London utan någon anledning, bara för att testa om jag kunde. Och visst kunde jag! Åt själv på restauranger och tjuvlyssnade på folk som var på första dejten, tappade bort mig på lyxiga gator i Chelsea, fikade på ett mysigt litet café med en bulldogvalp när det spöregnade utanför, såg Tom Felton genom ett Starbucksfönster, gick på museum och kollade på porträtt av Jane Austen och Virginia Woolf och tänkte att jag vill vara lika cool som dom! Kände mig stark och självständig, vill aldrig tvingas avstå någonting bara på grund av att jag är själv – jag klarar mig alltid på egen hand!” – Detta gjorde mig lite extra glad 😀

  Al 2015-02-17 16:44:17
  Svara
 • ”du doftar berlin” RYSNINGAr

  cecilia 2015-02-17 13:15:25
  Svara
 • <3

  . 2015-02-17 12:11:58
  Svara
 • Nu vill jag också åka till London helt själv! Underbart och modigt!

  Sara 2015-02-17 11:10:17
  Svara
 • Så fin bild! Och fina beskrivningar av alla!

  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström