Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Hej! Glad måndag, och det är maj också! Min bästa månad på året, hoppas den aldrig tar slut.
Här kommer fem länktips.

lb

Better Bloggers är ett bloggnätverk med syfte att utbilda och inspirera och drivs av Linda Hörnfeldt. Hon har även en podden Blogg Business där olika bloggare bjuds för att prata om just det: sin bloggbusiness. I det senaste avsnittet träffar Linda mig, så om ni vill höra om min väg och karriär och hur jag tänker kring samarbeten etc så finns det att lyssna på här eller på itunes om du söker på bloggbusiness.

IMG_9423
I senaste Vecko Revyn ger jag mina bästa New York-tips. Dessutom åker jag dit snart igen och längtar så mycket!


Efter att ha varit i Paris i fyra dagar och festat på tung mat och vin vill jag bara äta syrliga saker med mycket grönsaker denna vecka. Detta recept på Spicy Shrimp Tacos with Garlic Cilantro Lime Slaw lät omnom.

Min kompis Victor aka 1987 släppte sitt debutalbum förra veckan och det är så himla himla bra. Ni har säkert hört någon av singlarna på radio, som Ocean, Michelle eller Bomb och nu finns äntligen hela albumet här. Det enda jag lyssnar på just nu. Gör det ni med!

1

Slutligen ett serietips. Netflix har tillsammans med Marvel gjort en tv-serie om den blinda sextiotalssuperhjälten Daredevil. Om man gillar serietidningsestetiken där vissa scener nästan ser tecknade ut och superhjältar i ett regnigt mörkt New York (vilket jag iaf älskar) rekommenderar jag detta till dig.

.
.

Translation. 1. A podcast I’ve been a guest in, some New York tips I gave in a Swedish magazine, a recipe of Spicy Shrimp Tacos with Garlic Cilantro Lime Slaw, the album härskarteknik by 1987, and Netflix new Daredevil series.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Var inte så pepp på Daredevil först, ville mest se för Deborah för jag gillade henne i True Blood. Men det visade ju sig att Daredevil är hetaste superhjälten evver och sambon är helt kär i Deborahs karaktär nu så båda är nöjda haha.

  Fröken Cocco Sohl 2015-05-08 08:57:19 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra! Eller någon annan där ute jag behöver hjälp. För 1,5 år sedan gjorde min dåvarande kille från ett år tillbaka slut med mig. Anledningen var att han tyckte allt blev för svårt eftersom jag var deprimerad. Min bror var sjuk och mina föräldrar skilde sig och jag var i ett helvete på jorden och säkerligen inte världens bästa människa att vara med. Så han gjorde slut. Jag var förstörd, jag kunde ej äta inte sova och allt var svart. Jag bönade och bad att han vi åtminstone skulle vara vänner och att han skulle behandla mig väl för de gjorde han ej. Efter ca 1,5 månader träffades vi och han berättade att han ångrat sig och fortfarande älskade mig. Jag tog tillbaka honom även om de gjorde ont att tänka på vad han utsatt mig för. Jag frågade om han haft någon annan under tiden, han svor att han inte gjort nått med nån annan. Vi pratade om att vi båda kände att de vore omöjligt då vi älskade varandra så mycket att det inte hade gått att ens krama en annan. (så kände jag iaf). Idag 1,5 år senare när vi bor i hop får jag reda på att han träffade en annan tjej under perioden. En tjej han idag har kontakt med och träffar ofta och chattar med. Men jag trodde bara de var goda vänner. Jag känner mig så lurad av honom, så sviken. Jag vet ej vad jag ska göra. Han ljög för mig rakt upp i ansiktet. Jag mår illa av att alla hans kompisar vetat, hon vetat och jag har gått där och trott att min kille älskade mig så mycket att han bara kunnat röra mig. Vad hade ni gjort?

  Josephine 2015-05-06 23:30:27
  Svara
 • å! e också så sugen på nevvan nu (MEN ska till hawaii om 2 v så det får vänta <3). bloggade förresten också måndaspepp i länkform idag. bland annat den här, som du kanske skulle tycka om? http://www.boredpanda.com/animal-children-photography-elena-shumilova/?fb_action_ids=712057412147589&fb_action_types=og.likes (ps scrolla ner till kaninerna)

  Vicky 2015-05-05 04:19:19 http://vickys.se/
  Svara
 • Lyssnade på intervjun häromdagen och den var himla bra! 🙂

  Myhrans 2015-05-04 22:18:45 http://myhrans.devote.se
  Svara
 • Åt nyss middag men blev nu hungrig igen, satans vad goda shrimp tacos:en såg ut..!!

  Anteckningsboken 2015-05-04 21:06:46 http://anteckningsboken.tumblr.com
  Svara
 • Elsker disse ”Måndagspepp”-innleggene dine: De gjør en ellers tung skolehverdag (to timer tysk, to timer matte, to timer norsk hver mandag) hakket bedre. Hører liksom med til lunsjpausene på mandagene nå 🙂

  Eirin 2015-05-04 13:05:44 https://nardetregnerute.wordpress.com/
  Svara
 • Tack fina du för en toppenintervju och för länken. Kram!

  La Linda / Better Bloggers 2015-05-04 13:03:47 http://www.lalinda.se
  Svara
 • Lyssnar jättemycket på din skriva-spellista. Hittade Sekelskifteslägenhet med ”Victor” där och nu när du skrev att 1987 heter Victor, är det möjligen samma?

  Elsa 2015-05-04 13:00:32
  Svara
 • Handlar 1987s ”Michelle” om Michelle? 😉

  Kajsa 2015-05-04 12:46:44
  Svara
 • Alltså räktacosen såg ju amaaaaazing ut, tur att jag har räkor hemma. Ska lätt göra i början på veckan!

  Linnéa 2015-05-04 12:36:00 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Åh tycker du var så himla bra i det avsnittet! Gillar verkligen lyssna på dig och dina kloka ord.

  Maria Ekblad 2015-05-04 12:22:04 http://dreamsof.se/
  Svara
 • Jag hittade 1987 genom att du lyssnat på honom på spotify och tyckte det var såååå fina låtar att jag blev helt tagen. Så, Tack Sandra!

  molly 2015-05-04 12:03:49 http://mollyrodin.blogg.se
  Svara
 • Åh, har inte fått mitt nummer av VR den här månaden!? Måste kolla upp det… Den ska ju komma innan den kommer ut i affär?

  Beatrice 2015-05-04 11:49:17 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Du måste gå på ”Sleep no more”. Det är som att vara med i en David Lynch-film. Vill inte berätta för mycket för det pajar, men det är teater/performance där man väljer vilka skådisar man ska följa. Utspelar sig i ett omgjort hotell på 5 våningar och typ en miljon rum.

  Hört att det det är superkul att äta på deras restaurang också.

  Tror du skulle ÄLSKA detta.

  patricia 2015-05-04 11:30:11
  Svara
 • Tycker om daredevil så mycket!!! Gillar du Marvel, Sandra? Vilken hjälte är din favvo? <3

  dani i london 2015-05-04 10:56:22 http://submarinus.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind