Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fav music april 2015.

Idag är det dags att summera förra månaden musikmässigt.
Det här är det jag har lyssnat allra mest på de senaste 30 dagarna. Ganska brokigt som vanligt – lite nytt, ganska mycket sextiotal och lite annat.
Lyssna här:
NIOTILLFEM. APRIL 2015.

1

past playlists:
january playlist.
february playlist.
march playlist.

.
Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in April HERE.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • gahhh nu känner jag att jag MÅSTE äga ett sådant där neon-hjärta på väggen! http://singmyspring.blogspot.com

  e 2015-05-09 22:14:25 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • tips tips mumford&sons nya album <3

  emma 2015-05-05 21:12:15
  Svara
 • Hej Sandra och andra läsare! Först, du har en jättefin blogg Sandra! Andra, jag har en fundering som jag känner att jag behöver ventilera lite. Jag bor i Göteborg tillsammans med min sambo sedan 3 år tillbaka. Vi studerar just nu men båda ska börja jobba till hösten. Han vill bo i Göteborg medan jag känner mig lite mer flexibel, söker dock främst jobb i Göteborg pga vill bo kvar med min pojkvän. Nu har jag gått vidare i en rekryteringsprocess till ett jobb i Stockholm som jag jättegärna vill ha, men blir ledsen av tanken att bli särbo med min pojkvän. Tänker att jobbet är värt att flytta till men vill samtidigt bo kvar med pojkvännen. Vill egentligen bara höra hur andra tänker kring det här med sambo/särbo och att flytta pga jobb eller inte. Och eftersom Sandra både bott ihop och ifrån pojkvänner tänkte jag att du kanske kunde dela med hur du ser på det? Kram

  J 2015-05-05 14:37:17
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Vad roligt! Klart du ska flytta till Sthlm! En dröm jag alltid haft att bo där! Finns säkert många Goa singelkillar för världsbästa mej! Singel som jag är!

   Jossemag 2015-05-06 05:37:47
   Svara
 • Hej fina, har precios startat en my musik grupp, lite electronisk/90/pop.
  Kanske inte så indie, men vem vet kanske du gillart¡
  Ha det bäst!

  Party playlist :

  Avinbomban 2015-05-05 13:49:35 http://WWW.soundcloud.com/dafoix
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind