Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lyrik på buss 73.

2

Ville bara påminna att idag står jag på en buss och läser en novell jag skrivit. Igår heter den och handlar om kärlek men kanske mest om att göra slut.

1

Själva bussplatserna är fullbokade men det går att lyssna live (och lyssna efteråt) här! Björn Ranelid, Sigge Eklund och Mian Lodalen läste igår så de kan du lyssna på redan nu. Jag ska lyssna på Sigges nu tänkte jag.
puss ska bli roligt att träffa er som kommer och lyssnar också!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Love your ross + rachel shirt!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.blogspot.com

  Christine 2015-05-11 02:18:26 http://www.christinelovestotravel.blogspot.com
  Svara
 • Hallå men åh!! Kanske något trassel med min dator men prick när du ska läsa vad det står i det där smset (eller jag tänker att du läser det) så tystnar hela uppläsningen i kanske 15 sekunder och liksom hoppar över den delen?? Har lyssnat om tre gånger nu men det blir samma grej, kan du inte berätta vad det ska vara där eller posta texten i skrivet format? Hur som helst himla bra, det jag fick höra, kramen!

  Emma 2015-05-10 23:51:53 http://www.flukturans.wordpress.com
  Svara
 • Åh detta var himla kul och härligt att lyssna på. Tacktacktack! Du är en fena på att skriva!

  Matilda 2015-05-10 19:15:06
  Svara
 • Herregud Sandra!! Hur himla fin var inte din novell(!!!!!!!!) Satt med öppen mun och bad min flickvän att vara knäpptyst med en liten gest, då du läste det fina du skrivit så fint(fast inte finare än henne)
  /mvh a bit drunk

  R. 2015-05-10 17:16:34
  Svara
 • Fyra minuter kvar (hehe, begynner å lære meg svensk også)!!! 🙂 Ser faktisk ut til at jeg får det med meg live 🙂

  Eirin 2015-05-10 16:56:55 https://nardetregnerute.wordpress.com/
  Svara
 • någon som kan hjälpa mej? har nämligen ett problem. är 20 år och har hånglat en hel del men sätter alltid stop vid sex. har verkligen lust och känt mej färdig till det länge, men är SÅ JÄKLA rädd att bli gravid att den tanken tar över. problemet är att jag inte vill använda p-piller eller andra medel med hormoner pga är rädd för dess biverkningar men sen litar jag heller inte på andra preventivmedel känns det som. vill bara njuta och göra som jag vill utan att ha denna tanke jämt i mitt huvud. är det normalt att han sådan himla ångest över detta..? sandra eller någon annan som kan hjälpa mej i detta? 🙁

  charrre 2015-05-10 13:48:34
  Svara
  • Svar på charrres kommentar.

   Håller med ovanstående men vill också faktiskt slå ett slag för minipiller/spiral! Såklart att vissa råkar ut för fruktansvärda biverkningar men absolut inte alla! Jag använde minipiller i fem år tills i somras när jag bytte till spiral och båda har funkat utmärkt och man behöver inte oroa sig alls! Dessutom får många mindre mens!

   My 2015-05-10 17:08:29
   Svara
   • Svar på Mys kommentar.

    åh tack för svar båda två. ja antagligen har jag bara förstorat denhär oron själv. ska ta o boka tid till mottagning genast så jag får prata av mej, borde ha gjort det för länge sedan! tack fina för era svar! kram

    charrre 2015-05-12 12:16:36
    Svara
  • Svar på charrres kommentar.

   Använd kondom! Skulle den mot förmodan gå sönder (det är faktiskt inte så vanligt, men om) så kan du ta dagen efter-piller. Vilket så klart kan ge nån biverkning, men då som engångsgrej.

   Vill du vara helt safe så kan du ju kombinera kondomen med att ligga under en säker period. Finns appar som kan räkna ut åt dig när du kan bli gravid och inte. Men jag tänker att det verkar som att den här oron som du har liksom har fastnat och förstorats upp. Kontakta en ungdomsmottagning för att få fakta men kanske framförallt råd och stöd om hur du kan hantera oron, tycker jag.

   Det kommer gå bra! Lycka till och kram till dig.

   A 2015-05-10 15:05:17
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman