Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mot new york.

BBQ
saturday.
new york.
wednesday.
BBQ
frida in new york.

När detta publiceras sitter jag på ett flyg på väg mot våren i New York och det känns ju helt magiskt på prick alla sätt. Fem månader sedan jag var där och har längtat så! Ska florera mig med staden onsdag till söndag och sedan bär det av hem igen. Långhelgpeppen är så stor inuti min mage förtillfället.
Vi hörs där!
<3

.

Translation. I’m off to New York for five days. See you there!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Åh fest bilderna, jag dör så mysigt det ser ut!! <3

  Agnes 2015-05-16 13:13:52 http://agnesblixa.devote.se
  Svara
 • Hej, Sandra! Till dig som gillar New York. Till dig som har skrivit en ovanlig Stockholmsguide i en bok om ovanliga Stockholm. Denna bok tror jag att du kan gilla! OBS ej läst själv, men låter alldeles underbar.
  http://www.amazon.com/Secret-New-York-Unusual-Guides/dp/2361950243

  Jana 2015-05-14 23:07:42 http://9careersatonce.blogspot.com
  Svara
 • Goth Sandra, when I saw this post i just told my boyfriend ”Damn, this was the craziest blog to read when she lived i NYC. When she lived there i kept think to myself ”How can that be real life?!” ”. Now we just want to gogogogogo too! I tell you this because I want you to know that you are so inspiring and have been it for the last 8 years I have read along! Your blog is wonderfull still, but damn you did a good job when you lived in New York and took all us readers with you! So inspiring and a crazy vibe in your posts an photos. Became so so sentimental when i saw these photos some way, haha. Take care. Kys!

  Bianca 2015-05-14 20:46:25
  Svara
 • Åh är så avis, ha det så roligt 😀

  Daniella 2015-05-14 11:22:16 http://pinkpower.webblogg.se
  Svara
 • Den bruna klänningen var hur fin som helst! vart kommer den ifrån?
  Ha så kul i New York(!!!), är bara liiiite avundsjuk…

  Jenny 2015-05-14 09:45:37
  Svara
 • Sån pepp! Ha en fin långhelg. Jag ser fram emot att få se vad du har hittat på.

  Anna María 2015-05-14 07:08:15 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Åh vad glad jag blir när du kommer hit! Är sedan augusti i New York och nu har alla mina vänner (som varit hit terminsvis med skolan) åkt hem men jag stannade jag kvar med amerikanska pojkvän. Vore så himla himla kul att ta en fika någon dag. Bor i LES! Skicka mail om du vill det. Puss

  Isa 2015-05-14 03:37:15
  Svara
 • Hi Sandra,

  I have one of those typical love questions for you that you get so often. Please bear with me as I’d really appreciate your opinion on the matter. My best friend for the past few years has made several attempts to get with me over the time we’ve known each other, but I’ve repeatedly turned him down– it wasn’t the place nor the time, I saw him as just a friend, there were other men. However, I’ve found myself falling pretty hardcore for him recently; we’ve been spending more time together and I am, at this point, convinced that I am in love.

  We have been hooking up since hanging out more and it’s been absolutely lovely. Waking up next to my best friend is an amazing feeling. But there’s a problem: he is ”seeing” his female housemate. I put quotations because he insists they aren’t dating and it isn’t serious, but continually sleeps with her. He told me the other morning in his bed that he’d break it off, yet the next time I saw him he had a huge hickey (quite repulsive in my eyes), and confessed to me that they spent the previous night together and that he changed his mind about ending things with her. I feel hurt and extremely conflicted; I am fine with multiple sexual partners but draw the line at more involved polyamory: that is, it’s simply too difficult for me not to get territorial when I have strong feelings for someone. We talked it through a bit yesterday, he repeats that I am his best friend and I can sense he’s still open to us having sex. When we’re around each other without his housemate, it’s great: caresses, little kisses, physical closeness in general, etc… and I’d like to keep it that way. But, I fear I won’t be able to keep my emotions in control at some point and will mess up our friendship, which, too, is very important to me. I don’t want to make any demands as I had my chance and said ”no” before, and his housemate–although she only appeared a year or so ago–was there first in terms of them getting intimate.
  Please, please give me some of your great advice Sandra, I feel so lost and confused by the fact that my usually indifferent attitude towards these things is failing me. (PS, forstar aven Svenska om det underlattar svarprocessen. kramar och tack sa mycket for mest fantastiska o inspirerande bloggen!)

  Natasha 2015-05-14 01:04:44
  Svara
 • ”Jag tycker det är bra mellan oss” sa han och kort där efter la vi på. Hur fan kan du påstå att det är bra, när allt vi någonsin hade är borta.
  Sedan ringde du mig två gånger inatt och paniksmsade att jag skulle svara. Som jag önskar att jag visste vad du ville. Som jag önskar att du ringde för att du vill be om förlåtelse, för att du ångrar hur du betett dig och vill ha tillbaka mig. 
Jag bryr mig ju om dig för i helvete, varför märker du inget !! Varför märker du inte mina rop på hjälp, mina tröstlösa försök att prata med dig och få dig att komma tillbaka.

  Varför bryr du dig inte längre.

  En text om en kille och avslutet som plötsligt kom ,om du hade tänkt ha ett inlägg med texter hihi 🙂

  Alva 2015-05-13 23:50:22
  Svara
 • då ska man alltså undvika bloggen här tills söndag för att inte gå under av NYC längtan 😉 neråååå have fun!

  ISA 2015-05-13 22:52:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Så avis att jag tuppar av, typ. Ser fram emot massa fina bilder!!!!!!!

  elin 2015-05-13 22:26:28 http://elinsparis.spotlife.se
  Svara
 • wes anderson cafe IRL!!! http://www.buzzfeed.com/gyanyankovich/wes-anderson-designed-a-bar-and-wow?bffb&utm_term=4ldqphi#.khL0DN39X

  emma 2015-05-13 19:36:35
  Svara
 • Skulle du Sandra kunna ge dina bästa tips på picknick-mat samt dina allra vårigaste/somrigaste/allmänt godaste drinkar? Vore toppen för jag är sååå sugen på att lämna allt plugg och ge mig ut och njuta och våren! Btw – vilka fina bilder du tar! <3

  sofia 2015-05-13 18:03:17
  Svara
 • Men åh vad roligt<3 Avis!!
  Kram på dig

  Tora (torahansson.blogg.se) 2015-05-13 17:32:50 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • ÅH wow wow wow ha det bäst <3 dröm med vår i new york!!!!

  Amanda 2015-05-13 17:20:15 http://amandajnsn.se
  Svara
 • Har du testad pulled chicken-burger?? Om inte – gör’t!! Så himla gott. Tänkte på dig första gången jag testade det, tror det är precis din smak!
  Man kan äta det med lite vad man vill, precis som med vanliga hamburgare, men i min hade jag: picklad rödlök, rädisor, coleslow, sallad, tomat, rostad lök och pulled chicken då. Så väldans gott.

  Rebecca 2015-05-13 17:03:50
  Svara
 • Åh, ha det alldeles underbart! Bästa staden i världen, ju. Dina fina bilder ger verkligen de rätta NY-vibbarna.

  Om prick 29 dagar är det min tur, säger min nedräkningsapp. Måste alltid ha en NY-resa att se fram emot. 😉 (Hörde jag ”nörd”?)

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2015-05-13 15:45:42 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • så söt du är utan smink på den där bilden i mockakjolen! 🙂

  rebecka 2015-05-13 15:19:26
  Svara
 • vad händer med alla dina fina möbler och saker i new york? Typ den blommiga fåtöljen etc? Är de kvar föralltid eller ska de skeppas till Stockholm någon gång?

  Elma 2015-05-13 15:15:28
  Svara
 • Åh, så underbart. Hoppas du får det jättebra under din resa.

  Felicia 2015-05-13 15:03:16 http://aikaendi.blogg.se/
  Svara
 • Heldige du! Selv har jeg nettopp kommet fra skolen og eksamenstrekk (skriftlig) og fått vite jeg kom opp i matte og kjemi – de to verst tenkelige altså i forhold til fagene jeg har. Så her i gården bli det eksamenslesning et par uker… Kos deg masse i New York, så håper jeg på å kunne koble litt av fra lesningen med å få med meg noen bilder fra storbyen her inne 🙂

  Eirin 2015-05-13 14:53:16
  Svara
 • Dör av avundsjuka. Skulle också vilja sätta mig på ett plan över Atlanten fast med destination västkusten. Men tyvärr är ju SF lite längre bort än New York = inte så långhelgskompatibelt…

  Linnéa 2015-05-13 14:28:52 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Hej alltså jag måste bara få tipsa någon om detta!!! Kanske är senast i världen, men såg precis musikvideon till Tove Los ”Habits” som jag verkligen har lyssnat sönder på spotify men aldrig sett på youtube. DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA??? Tog rätt i hjärtat och jag kunde ej sluta grina?! Hehe ett tips om du också hade missat den. Puss

  Frida 2015-05-13 14:28:29
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind