Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

moons.

Kom ni ihåg guldbesticken jag köpte på Lagerhaus i höstas? All guldfärg försvann efter något halvår. Så himla tråkigt, men jag misströstade inte utan begav mig iväg på en längre bestickjakt.

cutlery

Jag ville ha några speciella, kanske lite finare med bra grepp men samtidigt inte för klumpiga. När jag var inne på Merci i Paris hade de en stoooor bestickavdelning och jag förälskade mig i en bestickfamilj av portugisiska Cutipol som hette Moon. Dock hade Merci inte själva kniven i settet så jag beställde dem från hemsidan när jag kom hem istället. Två veckor senare levererades besticken så här flott.

cutlery

Alltså kanske lite knäppt att bli så glad över bestick men denna gaffel är ju som gjord för att äta spaghetti med. De är väldigt nätta och mjukt rundade som små månar.

cutlery

Skedarna är helt klotrunda som fullmånar.

cutlery

De passar ihop med våra tallrikar tycker jag ^^ (som är från Habitat)

cutlery

Här får de bo i besticklådan (den är från Ikea), och här finns de på internet.

cutlery

De gamla besticken får följa med på en sista tur idag. För idag är det Ninas Möhippa (är i detta nu påväg hem till henne för att överraska), och i eftermiddag ska vi dricka bubbel och äta pizza på min balkong!

.

Translation. My old gold cutlery from Lagerhaus faded in color so I bought a new  fancy set called ”moon” from Cutipol!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • hej! vart nånstans är picknickfilten och nätkorgen ifrån?

  Anna 2015-05-29 00:55:32
  Svara
 • Åh så fina bestick!!

  JOSEFINE 2015-05-28 16:50:30 http://josefineeklunds.blogg.se/
  Svara
 • Besticken är verkligen SKITSNYGGA (!), får lite ångest över att jag redan har tre olika sorter och de senaste blev dyrgripar. Vill ju ha dina nu, haha.

  Bloggare hos fitnessguru, kika in:
  http://llisahedman.fitnessguru.com

  Lisa - bloggare hos fitnessguru 2015-05-27 07:14:14 http://llisahedman.fitnessguru.com
  Svara
 • Okej jag är alltså tillbaka. Jag som hade situationen och kommenterade ovanför i detta inlägg. Kan inte ta det någon annanstans än till dig Sandra. Inte detta. Jag är så jävla kär i honom. Är alltid skeptisk och eftertänksam och sparsam med mina känslor. Håller hårt i dom och släpper inte utan manipulerar mig själv att sluta känna. Men med honom har jag kastat hjärnan så långt bort och gett mitt hjärta till honom och inte varit rädd eller orolig någon gång. Och han har varit den som har tagit första steget till allt. Pushat, velat att jag ska träffa hans vänner, hans mamma. Sagt att jag ör hans och han är min. Nu skrev han att han inte är redo, att det nog har gått för fort, att han inte vill. Eller att han inte vet. Jag sa att jag inte vill höras på ett tag för jag blev så jävla rädd att ett endaste litet meddelande kan få det att svida i hela kroppen, innanför ögonen, i bröstet, i halsen. Jag vet inte vad jag ska göra nu vad ska jag göra nu. Jag vill ha gjort det ogjort. Att jag träffat honom. Bara det kan sluta svida i bröstet. Eller bara jag kan få sluta känna mig så hjälplös. Jag vill att han ska hålla mig i handen men han är ju inte lika kär i mig som jag är i honom och det kan väl inte han rå för heller.

  Nadine 2015-05-24 19:11:33
  Svara
 • HEJ DU!
  Jag och min Simon är en sekund ifrån att klicka hem dem tillsammans. Men före vi gör det undrar vi:
  1. Är de tunga i handen eller känns de nästan som plastbestick?
  2. Är skeden jobbig att få in i munnen pga dess diagonal?
  3. Funkar kniven bra fasten det finns så liten skäryta på bladet?
  Tack för tipset och en BRAAA blogg!

  Ida 2015-05-24 15:26:29
  Svara
 • Hej fina du! Jag har en situation nu. Jag har haft ett långt förhållande tidigare i mitt liv (13-17) och sen efter det dejtat killar men aldrig fastnat påriktigt. Och min första kärlek var jag nog inte heller på riktigt kär i utan det var mer en trygghet pga att jag hade en krokig uppväxt på annat håll och bodde med honom och hans familj. Sen nu. Nu har jag träffat en kille och jag har blivit sådär löjligt jävla kär. Så som jag brukar skaka på huvudet åt, så som i dina krönikor och som i din bok. Så som jag trodde inte fanns på riktigt. Och allt har gått så himla bra och varit så fint men i helgen skulle vi träffa mina vänner på fredagen och hans mamma på lördagen (hans intiativ) men han ställde in på fredagen, skrev ”vi hinner inte” angående lördagen och nu har vi inte hörts av. Jag skriver och han svarar inte. Jag mår skitdåligt och är jätteledsen, vi är ju i princip tillsammans. Men jag vet inte hur man sätter gränser. Vad ska jag säga till honom? Vad är det som händer? Jag har aldrig varit kär detta är känslor som jag inte förstår mig på, hjälp Sandra! Kram bästa du <3

  Nadine 2015-05-24 13:46:24
  Svara
 • Saknar Sandra och Michelle podden

  sara 2015-05-24 11:03:10
  Svara
 • Tips: Köp 6 (eller 18) par till så fort möjligt.

  Susanne 2015-05-23 17:32:18
  Svara
 • SJUKT snygga, älskar nätta bestick, men en fråga: är inte skedarna lite obehagliga att äta med när de är så stora och runda? tänker framför allt på de stora soppskedarna då? kram

  Johanna 2015-05-23 16:35:30
  Svara
 • Alltså formen är för underbar!!

  petronella 2015-05-23 16:07:20 http://hejpetronella.devote.se
  Svara
 • Men åh vilka fina bestick! Formen är underbar.

  Anneli 2015-05-23 13:28:46 http://anderssonkim.se
  Svara
 • så himla fina! och älskar namnet på serien <3

  e 2015-05-23 12:09:46 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Gud snyggaste ja sett! Men fan vad dyrt.. får spara o hoppas dem finns kvar ett tag

  Jenny 2015-05-23 10:39:03
  Svara
 • Så fina! Jag gillar att de är så nätta men ändå fulla med karaktär. Och är det något man ska lägga pengar på så är det ju bra och fina bestick, man använder de ju flera gånger om dagen!

  Julia 2015-05-23 10:35:24 http://prick.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind