Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min hall.

Idag tänkte jag att vi skulle kika in i vår hall. Gudars vad svårt det var att fotografera ett väldigt smalt rum utan fönster, men försökte göra mitt bästa i alla fall.

hall.

Som ni kanske minns har jag målat innersidan av min ytterdörr i guld. Tycker det är så fint! Färgen heter rätt och slätt ”guld” och är från Beckers.

hall.

Jackhängaren är från House Doctor och hyllorna ovan är från Lagerhaus. De är egentligen lådor man ställer på marken men vi satte upp dem i krokar och nu fungerar de fint att exempelvis ha mössor i.

hall.

Likadana hyllor men i guld och större står på golvet. Där bor halsdukar samt grejer folk glömmer här. Har så mycket bortglömda saker här alltså. Skohyllan är från Maze och är superfin tycker jag. Syns så dåligt på bilden men såhär ser den ut.

hall.

Dörrmattan är från Habitat, mattan som skymtas är från Lagerhaus (här är bättre bild om någon kanske undrar). Paraplystället i emalj fick jag av min mamma i julklapp för fem år sedan. Hon budade hem det på en auktion och det är från 1910!

hall.

Stolen i rotting är från Afro Art. Den köpte jag idag faktiskt! Tavlan som skymtar litegrann är en jättestor sak på en gånger en meter.

hall.

Det är en print med alla Beatles låtar som låttexter. Tycker den är så himla himla fin. Man får låtar på hjärnan så fort man går förbi. För tillfället nynnar jag på Fixing A Hole. Från Wonderwall och finns här.

hall.

Mittemot har vi hängt upp en skohylla från Jysk som var den smalaste jag kunde hitta. Spegeln är från Ikea, brevkaninen har jag fått av Michelle och lampan är från Lightwork.

hall.

Slutligen har vi lampan i taket som är från Habitat. Passar lite ihop med stolen tycker jag.

Det är vårt minsta rum i hemmet på ett ungefär, hoppas ni tyckte om rundturen!

.

Translation. Welcome to our hall!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Finaste hallen någonsin!! <3

  Rebecka 2015-05-30 11:13:56
  Svara
 • Åh! GULDDÖRREN. vilken dröm!! Så fint!

  Ebba 2015-05-29 08:49:34
  Svara
 • älskar detta inlägg!

  carro 2015-05-28 22:11:37
  Svara
 • superbra tips det med att sätta Lagerhouseboxarna på väggen. Kommer bli kalas i vår hall. Hur satte ni fast dem?

  Yohanna 2015-05-28 17:07:33 http://yohannaafskovde.blogg.se
  Svara
 • Det ser jättefint ut 🙂 Gillar verkligen första bilden med den härliga dörren 🙂

  Fotograf Annie 2015-05-28 13:21:22 http://blogg.anniesfotografier.se
  Svara
 • Hej Sandra.

  Jag ÄLSKAR att du målat er dörr i guld. Jag älskar att du vågar. Och nu apropå att våga. Jag har bestämt mig för att göra en tokig sak. Jag vill skriva en novell, en liten bok, en liten samling av korta historier som ändå hänger ihop. Ja, som du hör har jag inte riktigt bestämt mig för formatet än. Jag vet bara att jag vill skriva. Det är genom skrivandet jag fått utlopp för min kreativitet under hela min uppväxt. Tyvärr tog det stopp i samband med studenten på grund av alldeles för många tankar/känslor att hantera samtidigt och ingen tid att få dem ner på papper.
  De senaste fyra åren har jag så gärna velat börja igen, men jag får en liten hjärtattack varje gång jag ens försöker mig på några meningar. Rädsla och otålighet är mina främsta fiender i detta. Jag kommer inte så långt förrän jag får skrivkramp och fastnar i tankar som säger att jag är dum som ens försöker och att jag inte har något att säga.

  Hur som helst. De senaste månaderna har jag försökt fundera aktivt över vad jag vill göra här i livet. Jag läser om folk och deras passioner, hur de jobbar med något de brinner för, hur de vågat satsa på sina drömmar. Och jag har känt mig så vilse som inte kommit på vad min dröm är. Men sanningen är att jag vet, men inte vågar erkänna. Det ÄR ju skrivandet, såklart.

  SÅ. För att komma till min fråga. Jag har nu bestämt mig för att våga, jag också. Jag har redan startat lite i smyg. Men innan jag hinner komma en bit för att sedan ge upp så vill jag ställa dig en fråga. Hur finner du din inspiration i skrivandet? Vilka är dina bästa tips för att skriva en kort roman? Och HUR kommer man vidare när hjärnan säger att man har fastnat.

  Stort tack på förhand!

  Elle 2015-05-28 00:37:46
  Svara
 • Herreguuuuud! Var har du fått tag i Beatles postern? Så himla snygg!

  Jennifer 2015-05-28 00:26:11
  Svara
 • Åh! Vill också ha en sådan där gigantisk beatles-tavla.
  Apropå, vilka beatleslåtar är dina favoriter? Älskar att ställa den frågan för att jag har så svårt att besvara den själv…

  Saga 2015-05-27 23:29:35
  Svara
 • Jysk skoskåp var dagens bästa inspiration. Har alltid hatat sådana där fula skoskåp men ändå tänkt att dom är praktiska och att jag borde ha ett istället för att dojjorna ska stå och damma på en hylla. Om allt i hallen är snyggt i övrigt så funkar det alltså, visar det sig här! Tack! Mot Jysk! 😀

  Agge 2015-05-27 22:37:02 http://agneslarsson.se
  Svara
 • en beatlesvägg! nä nu blev jag mer avis än antika paraplystället och gulddörren.

  Vicky 2015-05-27 22:09:20 http://vickys.se/
  Svara
 • Jag tyckte om rundturen supermycket – allt är hur fint som helst! Fiffig lösning med Lagerhaus-lådorna. Har själv gått och klämt på dem för att jag tycker att de är fina men inte riktigt kunnat komma på passande funktion i mitt hem. Men nu kanske som hatthylla i nästa lägenhet? 🙂

  Hey Emelie 2015-05-27 20:58:29 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Åååh, paraplystativet! <3

  Cecilie 2015-05-27 20:12:02 http://www.madebycecilie.com
  Svara
 • Du är ju ett geni gällande inredning! Gillar varenda rum du visat upp hittills! 🙂
  Du är så duktig på roliga möbler, själv tänker man väldigt enkelt och simpelt (=tråkigt)..

  Martina 2015-05-27 19:15:03 http://mtinasandstrom.devote.se
  Svara
 • Så himla fin blandning av sakerna! Riktigt tjusigt, en sån hall vill jag också ha när jag flyttar från skolådan jag bor i nu 🙂

  Stinha 2015-05-27 18:54:39
  Svara
 • Jättekul att se!.. och fullt inspirerande!

  ika 2015-05-27 18:49:54
  Svara
 • OH how nice to finally know from what time this kind of umbrella stand is from. about a year ago, i was attending this class that took place in a regular appartment building. each and every day for weeks and weeks i’d walk up the stair passing someone’s front door with an umbrella stand like this in front of it, looking sad, lonely, unused and dusty (only, it is much more golden and the ‘fabric’ part of the umbrella was in a very special shade of strong bright green with a hint of gold) in the last week of the course i finally was brave enough to write a note to the inhabitant of the apartment saying something like me being ‘a young lover of old things’ admiring the umbrella thingie, leaving my phone number on the note. just minutes after i left the note and sneaked off, i got a call from a rather old man with a smoky voice ‘yeah yeah, you can have it, come and take it anytime’ oh, how happy i was, went and bought thank you chocolates, wrote a thank you note and went home with my new treasure <3

  katie 2015-05-27 17:31:05
  Svara
 • hur fint som helst! är tokkär i kaninen <3

  Victoria 2015-05-27 17:26:27 http://ifoundvictoria.blogg.se
  Svara
 • den guldiga dörren måste vara bland det ballaste jag sett

  Daisy 2015-05-27 17:13:32 http://vinylbrus.blogspot.com/
  Svara
 • Åh men stolen var ju megafin! Vad kostade den? Kunde ej hitta den och ta reda på pris på hemsidan 🙁

  Emelie 2015-05-27 16:34:47 http://unvelo.se/
  Svara
 • Wow vad fint, den hallen skulle jag inte tacka nej till. Älskar Beatles-postern!

  Linnéa 2015-05-27 16:32:03 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman