Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Hej! Glad måndag igen. Utanför mitt fönster är himlen beigegrå. Men jag sov till elva idag vilket känns som ett mycket lyxigt frilansbeslut. Ibland kan man göra om måndagar till söndagar (vilket jag har gjort ganska ofta på senaste tiden..). Nu väntar jag på att mitt ägg ska kokas klart, så här kommer en lista med trevliga grejer jag hittat på internet den senaste veckan.


Ni har väl inte missat SVT:s dokumentärserie Krunegård och Jinder på turné”? Så himla bra och snygg sak om vänskap som inte alltid kommer så självklart.

sandrabeijer
Metro Mode har gjort en mini-intervju med mig som du kan hitta här.


I juni får vi en extra sekund för att få tiden och jorden att gå i takt. Grattis!

sandrabeijer
Hittade det här igår natt när jag klickade mig omkring på internet istället för att sova. Man kan vinna en natt på Globens tak. Ser ju helt sjukt mysigt ut, ni borde vinna.

sandrabeijer

Way Out West blir mjölkfritt för att minska sina miljöavtryck och Nöjesguiden skriver bra om de som rasar kring det (kanske minus all bashing på just göteborgare..). Jag äter ju laktosprodukter och dricker mjölk, men tycker fortfarande att det är superbra med sådana här initiativ. Det är intressant och i framkant, jag hoppas verkligen på fler förändringar i detta slag.

sandrabeijer
Avslutar med förra veckans roligaste Buzzfeed artikel.

.

Translation. Some links to brighten up your Monday: A Swedish documentary about two artists on tour, An interview with me, we get an extra second this month to even out the earth rotation speed, win a night in a sphere on top of the Ericsson Globe, the Swedish festival Way Out West is now vegan, a very funny Buzzfeed article.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Alltså, buzzfeedartikeln! Jag döööör, så dåliga. ^__^)

  Tokyoyo 2015-06-09 18:39:47 http://tokyoyo.se
  Svara
 • skrattade också SÅ mkt när jag läste buzzfeedartikeln. de är så sjukt tramsiga där, love it.

  Vicky 2015-06-08 21:17:51 http://vickys.se/
  Svara
 • Blir lite ledsen av way out wests beslut. Korna är en del av vårt ekosystem idag! Det hotar bland annat den biologiska mångfalden om fler och fler bönder tvingas lägga ner sin verksamhet och betesmarker försvinner. Om fler och fler börjar dricka havremjölk eller ännu värre sojamjölk som ofta produceras utanför Sverige hotas dessutom inte bara naturen i Sverige utan det försvinner även massor av arbetstillfällen från landsbygden. För mig känns det väldigt logiskt att köpa lokalt producerad mat som går att producera i vårt klimat och bidrar till ett levande Sverige både för djur och människor. Min åsikt är att Way out west kollar för mycket på koldioxidsiffror och glömmer andra faktorer som också bidrar till ett hållbart samhälle och hållbar matproduktion… Cykla mer och konsumera mindre plastprylar istället.

  M 2015-06-08 20:09:37
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Men, snälla människa… Man kan ju också se detta som ett statenent för en debatt. Om man tror att hela mjölkproduktionen ska upphöra för att Way out West visar sin ståndpunkt så förstår jag inte vilken värld man lever i… Det är väl hur bra som helst med aktioner som skapar debatt och kan kanske leda till ifrågasättande och förändringar så som hur är lagstiftningen kring djurens hälsa och produktionen, hur noga är insynen och kontrollen… Osv.

   Dklääsdmdstilvvvöåpsipn 2015-06-08 21:02:56
   Svara
   • Svar på Dklääsdmdstilvvvöåpsipns kommentar.

    Jag tycker också att det är en viktig och relevant debatt som kan leda till att människor reflekterar över vilka produkter som ska stå på hyllan i affären! Men jag som bor på landet och har en relation till mjölkproduktion vill ju självklart lyfta riskerna med minskad försäljning av mjölkprodukter. Tänker mig att way out west är en ganska stor trendsättare, även om jag såklart inser att deras beslut inte kommer köra all mjölk i graven!

    (PS. jag lever nog i samma värld som du )

    M 2015-06-09 23:56:40
    Svara
 • når du gjør mandager bedre <3 . takk!

  marire 2015-06-08 18:49:29 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Insane things-länken alltså, hahahaha. Orkar inte…

  My 2015-06-08 14:28:03 http://lilija.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström