Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

q&a om kärlek. video edition.

k
God afton. Här kommer som utlovat en frågor-och-svar i videoformat pepprat med kärleksfrågor! Eller fyra frågor, mer fick inte plats, så en ny kommer nog ganska snart.

hej
Handlar om allt från att våga ta första steget till att undvika douchebags. Kom förresten på nu att första frågan har ju inget med kärlek att göra. Oh well, så kan det bli ibland.

Här kan ni titta i varje fall, och prenumerera gärna på min youtubekanal förresten!

 

Translation. Q&A in Swedish about love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
60kommentarer
 • hej fina sandra, jag vet inte riktigt om detta är ett problem men jag tror jag behöver lite guidance…
  för några månader sen träffade jag en kille efter en konsert, vi hade träffats innan eftersom han är bror till min kompis men det var första gången vi verkligen började prata med varandra. han kom fram till mig och vi bondade över vår gemensamma kärlek för håkan hellström och efter det började vi skriva lite på snapchat. först trodde jag att det bara var en fling och att det var några fyllehångel som gällde, men sen började vi umgås på riktigt och det verkade som att det var påväg framåt. för två år sen fick jag mitt hjärta krossat och trodde aldrig jag skulle överleva, men sen läkte det sakta men säkert men jag träffade aldrig någon som liksom fick det att bubbla i magen när han skrev eller vi sågs. men så träffar jag som sagt den här killen. han hörde av sig varje dag och skrev att han skulle laga mat och att vi skulle gå på bio och bowla och allt sånt. problemet var dock att jag skulle flytta 5 timmar bort till norge över sommaren och han skulle jobba i vår stad så efter några dejter och hångelsessions så säger han att han inte ville påbörja något eftersom jag ändå skulle flytta. det var då jag insåg att jag faktiskt tycke om honom och att jag absolut inte ville att vi skulle säga tack och hej. men jag sa bara att jag höll med och att vi skulle fortsätta vara vänner. men i och med detta så fick jag lite mixed signals, och nu känner jag mig bara jobbig när jag skriver till honom. en del av mig säger att han inte tycker om mig på det sättet och att han använde norge som en ursäkt till att avsluta saker och ting.
  trots att jag bor i norge för tillfället och ska göra det ett tag framöver så vet jag inte riktigt vad jag vill. å ena sidan så är det väldigt långt hem, å andra sidan så finns det en möjlighet att det kan bli något. snälla sandra, hjälp mig, vad ska jag göra? kram

  saga 2015-06-27 17:06:46
  Svara
 • Tack Sandra. Tack så himla, himla, himla mycket. <3

  A 2015-06-24 16:26:51
  Svara
 • AAH DU ÄR SÅ BRA! Herregud!
  Jag älskar hur du får allt att kännas så mycket enklare när du säger att ”precis det här har jag varit med om” och ”det där är den värsta sortens killar” och så där, det är som att man fattar att det faktiskt är saker som GÅR att lösa när du kategoriserar upp och säger och förklarar så där! Och det ska du ha så sjukt mycket tack för. Plus att det är så bra råd du ger.
  TACK Sandra och så vill jag önska dig en underbar midsommarhelg.
  Puss!

  Maria 2015-06-17 23:11:12
  Svara
 • Så bäst! Man blir så glad av dessa videos 😀 😀 😀

  Erika 2015-06-12 23:38:47 http://studiolindblom.com
  Svara
 • Åh måste få ur mig detta pga har googlat och frågat vänner men vet inte vad jag ska ta mig till. Förrförra sommaren var jag på dejt med en helt underbar kille, vi hånglade och lyssnade på håkan ända in i natten och allt var bra. Även fast han under dejten hade sagt att han inte ville gå längre för att han trivdes som singel, men att han uppskattade kärlek och närhet väldigt mycket rent allmänt… Vi träffades i alla fall en gång efter det och hade sex och det var efter att jag hade sagt att det var okej att han inte ville nåt mer. Vi kom överens om att vi hade den där natten, men att vi inte skulle gå längre än att kanske ses då och då. Dagen efter kunde jag inte hålla mig, ville vara nära honom, röra vid honom och jag förstod att det gjorde honom obekväm och att jag sumpade min chans att få honom flera gånger. Efter detta hördes vi ibland och han ville träffa mig och jag tror genuint att han ville det men var rädd för att jag skulle få känslor för honom. Jag lyckades glömma honom och slutade tänka på honom i nästan ett år, men nu i höstas stötte jag på honom flera gånger på stan under en kort period och försökte få till en träff, både ligg och öldrickande, vilket han sa att han gärna ville. Men det blev aldrig av. Nu har jag känslor för honom igen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vågar jag vara ärlig och säga nåt eller ska jag försöka bli okär på egen hand? Om jag ska säga nåt: VAD ska jag säga?

  Tack på förhand och fy vad fin din blogg är!

  Nadja 2015-06-12 22:28:11
  Svara
 • Jättebra video! Även för mig som man. Både för att en hel del var tillämpligt för mig som man också och för att få veta lite mer om vad jag ska akta mig för i relationer med kvinnor. Inte för att jag tror att jag skulle bete mig douchigt på det sättet, men det kan aldrig vara fel med fler varnande exempel. Det finns ju det där utrymmet mellan självkännedomen och det faktiska beteendet som en måste vakta särskilt.

  laxsill 2015-06-11 08:40:01 http://copyisright.se/
  Svara
 • Åh, meeer! Bästa. Älskar att du verkligen vågar tycka till, tipsa och ge din syn på saken. PUSS.

  Linnéa 2015-06-11 07:59:32
  Svara
 • Hej sandra och alla ni andra där ute som kanske har tips. Hur gör man egentligen när man träffat en alldeles fantastisk kille i åtta månader och han uppfyller allt det där man vill ha tusen gånger om. Han verkar tycka om mig så väldigt mycket också, säger att jag är hans och han är min, kysser mig framför hans kompisar och tog första initiativet att flyga till mig. MEN han tycker att vi bor i olika länder är ett jätteproblem. Säger att det skulle vara så svårt att faktiskt säga att vi är tillsammans för att vi inte kan ses så ofta. Men vi beter oss redan som tillsammans och jag blir inte klok på hur han menar att det är lättare om vi inte är ett par på riktigt. Just nu funderar han på hur han vill. Hur lång tid ska jag ge honom att bestämma sig? Eller är hans tvekan ett tecken på att jag borde backa ur?

  Sofia 2015-06-11 07:37:02
  Svara
 • Har skickat denna video till alla jag känner för att den gjorde mig helt pirrig och glad och lycklig för att du är så härlig, vettig och underbar. Du är en glädjespridare på nätet, tack för allt! 🙂

  Lil 2015-06-11 00:36:37
  Svara
 • så härlig video, var en ynnest att lyssna på din röst! fler sådana här mysiga videos tycker jag

  malin 2015-06-11 00:10:30
  Svara
 • så jävla härlig är du. puss

  linnea 2015-06-10 23:19:10 http://livelearnlove.devote.se
  Svara
 • men herreguud! Du är så jävla søøøøt!!!! <3 <3

  lisa 2015-06-10 23:03:04
  Svara
 • Åh!! Så himla bra – fler Q&A Kärleks edition please!

  Lina 2015-06-10 21:59:12
  Svara
 • Fin du e Sandra! Tror du att allting har sin tid?Jag hoppas det i alla fall… Just nu är min kärlekstajming helt ur och jag är förvirrad och arg på mig själv. Det finns en kille som har funnits i mitt bakhuvud länge nu. Träffade honom första gången vid nyår och han var den första jag såg när jag kom in i rummet, och han såg mig också. Jag föll. Ville bara få prata med honom. Och han var intresserad också. Men hela kvällen blev så dum. Det var rörigt och jag vart jättefull (jättedumt). En annan kille som jag höll på med då och som det inte var alls speciellt seriöst med lät mig inte va på hela kvällen. Så vi hann inte prata speciellt mycket och han såg mig med honom andra och trodde väl saker, trodde jag. Några dagar senare tog jag mod till och skrev till honom. Tänkte väl om han inte svarar så gör han inte det och livet fortsätter kanske. Trodde att han hade glömt bort mig. Men han svarade och han kom ihåg mig! Överlycklig. Vi skrev ett tag och han verkade fin. Vi bor rätt långt bort från varandra så vi sa bara om någon av oss är i närheten av varandra får vi synas. Men jag kom in i en period där jag bara princip jobbade och sov. Vi hann inte synas och den gången vi kunde synas vart jag så nervös att jag drog mig ur (jättearg på mig själv för det). Allting rann ut i sanden. Men så nu i helgen så såg jag honom igen. Han var så snygg och jag vart helt stum när vi träffades, pep fram bara ett hej. Men såklart var han där med en annan tjej. Men våra ögon möttes hela kvällen och det var nästan uppenbart. Pratade med min vän och hon sa att det inte var seriöst mellan dem. Så det kanske finns en atomliten chans någonstans? Finns det en tid för oss men inte just nu? Vågar inte höra av mig igen för det var så länge sen och han var med henne och jag har kass självkänsla just nu. Tror dock att det finns en chans att ses i sommar igen. Så jag ska försöka samla på mig lite mod tills dess. Nu vart det en novell och jag ville egentligen bara få skriva av mig. Allt är ett virrvarr. Men tack Sandra för alla fina ord du skriver och säger.

  L 2015-06-10 21:00:29
  Svara
 • Jag uppskattar verkligen alla åsikter/tankar jag kan få!
  Jag har haft exat samma problem som sista frågan i Sandras video, vi dejtade, hånglade, skicka gulliga sms till varnadra å han va så där äckligt cheezy mot mot vilket jag egentligen inte gillar men när det hände mig själv tyckte jag det var super gulligt.. iaf så rann det också ut i sanden och jag fick aldrig något riktigt avslut, vilket ledde till att jag blev hjärtekrossad, han var den första som jag någon sin haft känslor för. Allt detta var vid den här tiden förra året, Hände massa små detaljer där i mellan men då skulle det blivit alldeles för långt att skriva, i början av detta året så var vi båda bjudna på en fest hos en gemensam kompis, mycket blickar till varandra, två dagar senare hör han av sig å vi bestämmer att ses några dagar efter det, jätte trevligt men vi snackar inte något alls om ”första gången” men jag tyckte att det kändes bra som att vi typ var ”vänner” nu, vi träffas igen å har lika trevligt, han följer mig till min port och vi bestämmer att vi ska ses igen å innan han går kysser han mig, vi fortsätter ses å hånglar på fester osv, plötsligt känns det som han börjar spela svår å jag förtsår inte alls, dessutom känns det som han vill ha det ganska hemligt då vi knappt står å snackar alls ifall vi sågs på krogen till exempel.. det går en vecka ungefär utan att vi skriver, jag bestämmer mig tillslut för att skriva att jag tycker vi borde ses för jag vill prata om några saker med honom. Vi ses på en lång promenad och får fram att jag behöver veta vad han tycker om mig, jag säger även att jag inte vill att det ska bli som förra gången då det bara rann ut i sanden. varpå han svarar att han tycker om mig men jag greppar inte riktigt på vilket sätt.. och sen ber han om ursäkt för att det var hans fel för hur det blev förra gången osv osv, några dagar går och jag tänker att han kanske missförstod mig så jag bjuder hem honom till mig men det blir inte av, sen bestämmer jag mig för att inte höra av mig mer då det kändes som att det bara var jag som gjorde det hela tiden. Han hör inte av sig på ungeför 2 veckor, dagen innan min födelse dag (mars) så får jag ett meddelande på fb då han skriver ; hej, hur är det med dig, det var längesedan vi sågs:). ???? jag svara lite halv kallt, sedan hörs vvi inte av mer alls… råkar ses ute ibland då säger vi hej och en stel kram. Det har gått ett bra tag till nu och jag känner äntligen att jag kan hålla på med andra utan att känna mig ledsen. Vi har dock gemensamma vänner så nu på senaste tiden så har det blivit så att vi tvingats va med varandra längre på fester, vi pratar ju å så men jag vet verkligen inte, eftersom det inte blev något avslut egentligen så är det så svårt, han gjorde så mycket som tydde på att han ville ha ett förhållande det finns så mycket frågor. Jag har försökt förtränga det… Jag blir så arg på mig själv som trotts allt och trots att mina vänner säger att jag förtjänar så mycket bättre osv, fortfarande försvarar honom, och att jag lät honom såra mig en gång till…

  Milla 2015-06-10 17:11:58
  Svara
 • Åh älskar dig behövde exakt varje ord tack va bra

  H 2015-06-10 16:33:10
  Svara
 • Alltså Sandra dessa q&a-videor! De är det bästa du gör tycker jag! <3

  Louie 2015-06-10 16:22:20
  Svara
 • Var är t-shirten från??? Bästa jag sett

  my 2015-06-10 15:34:59
  Svara
 • Så braaa! Plus så fin färg på tröjan på dig!

  Maria 2015-06-10 14:29:07
  Svara
 • Asså va gullig du är! Blir så glad över att det finns någon som äntligen är på tjejernas sida och som säger att alla är värda att tas på allvar, samtidigt som du fattar att känslor inte alltid är så lätt. Puss och hej!

  Ellen 2015-06-10 11:11:38 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Du är bäst!!!

  moa 2015-06-10 10:58:50
  Svara
 • Den hårfärgen du har nu är så fin på dig, passar din hudfärg och ögonfärg så perfekt! Skulle bara säga det! 🙂

  Madde 2015-06-10 10:34:35
  Svara
 • Fy fan, du er så bra!
  Jeg sliter ofte med at jeg føler jeg er FOR utadvendt og initiativtagende når det kommer til killar, fordi jeg alltid sender dem en melding på facebook hvis jeg har møtt noen jeg kunne tenkte meg å bli bedre kjent med/se igjen. Jeg er innimellom redd for å virke masete, desperat, teit osv… Og da er det så godt å høre deg si at man selvfølgelig skal ta kontakt! For hva er det verste som kan skje?
  Puss och kram

  Edona 2015-06-10 10:08:49 http://www.edona.no
  Svara
 • Alltså du är så himla bra <3

  A 2015-06-10 09:54:35
  Svara
 • sandra, du är så jä jä wow wow! <3

  julia. 2015-06-10 09:51:54 https://instagram.com/juliadandebo/
  Svara
 • Ibland är det skönt att bara få skriva ner sina problem. Mitt problem är en fin kille som jag lärde känna för ca 1,5 år sedan då han började på mitt jobb. Alla sa direkt att han vore något för mig och vi började hänga lite, som vänner. Jag har alltid tyckt väldigt bra om den här killen och till och från varit mer intresserad av att ha honom som mer än en vän.

  I oktober slutade han på mitt jobb pga stress och under den perioden hade jag en KK och vi hördes inte så mycket. I början av januari var vi ute på en aw med mitt jobb ihop och jag kände igen att jag nog var lite intresserad. I februari dog hans pappa i en olycka och detta tog såklart väldigt hårt på honom. (Han var ju redan innan en ”skör” kille).

  I slutet på april så hörde han av sig och vi bestämde att vi skulle ut och dricka öl. Har hänt förut att vi varit ute bara han och jag så jag såg inget konstigt med det, men han var tydlig direkt att det var en dejt och att han ville följa med mig hem. Sagt och gjort, vi låg hela natten. Han sa ganska tidigt att han nog inte skulle fixa mer än att ligga just nu pga hjärtesorg efter hans pappa och vi har setts någon gång i veckan sedan dess. Ibland över natten, ibland för att ligga och sen tack och hej.

  Nu är det ju såklart så att jag gått och blivit kär i den här killen. Vi har lovat att vara ärliga med varandra så i lördags tog jag upp det att hallå nu har något ändrats här. Tyvärr var han rätt hård och sa åter att han inte vill mer än att ligga. Vi bestämde att vi skulle sluta ligga men ändå va kompisar. Jag var trasig hela helgen (känns fånigt att vara ledsen och känna sig dumpad när man inte ens varit ihop). Nu tycker jag ändå att han ger mig ganska mixade signaler. Vi sågs i måndags och fikade och han har ringt mig ett par gånger för att inte säga något viktigt alls egentligen. Jag tycker att jag har backat ett litet steg och nu hör han plötsligt av sig mer. Jag får för mig att han kanske inte vågar bli kär för att han redan känner sig så trasig och att han förlorat en han älskar redan.

  Jag blir inte klok! Vill liksom inte klippa bandet med honom heller för jag vill hellre att vi ska hänga som kompisar än att han försvinner ur mitt liv. Nu ska han hjälpa mig flytta möbler ikväll och sen ska vi dricka öl. Vill bara bli full och råka hångla upp honom men vet ju att det inte är snällt mot mig i längden.. Åh. </3

  Frida 2015-06-10 08:52:09
  Svara
 • Sandra. Har haft en crush sedan urminnes tider (känns det som i alla fall) – nej men sedan cirka två år tillbaka. Har försökt, efter mycket rädsla och blyghet, fånga upp hans intresse. Det hår gått ganska åt helvete. Tog en kaffe med honom en gång och sedan har jag försökt visa på att jag är intresserad genom att skriva (på Facebook-har ej hans nummer) och fråga om han vill ses igen. ”Absolut men har så mycket just nu” svarade han då. Varpå jag svarade ”Hör av dig om du skulle få tid över i alla fall”. Nu har det gått veckor och ännu fler dagar, kvällar, nätter fulla av tankar på honom, honom, honom och honom. När jag ser honom i verkligheten blir jag dock så himla blyg också – vågar knappt säga något. Vet inte vad jag ska göra. Känner mig så himla misslyckad men fortsätter att hoppas på att han faktiskt ska skriva. Hela tiden hoppas jag. Vill bara skriva själv igen men känns så himla superjobbigt. Vad ska jag göra? När bör man ge upp? Bör man ge upp? Det gör ont i mig så himla mycket jag vill ha honom. Ont i mig för att jag är rädd att behöva ge upp…

  N 2015-06-10 08:17:50
  Svara
 • Så himla fin video! Gillade klippningen jättemycket. Och såklart dina kloka svar också. Men en fråga. Är den här videon filmad med kameran i datorn eller din systemkamera?

  Anna María 2015-06-10 07:27:45 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • omg du är så gullig

  Amanda 2015-06-10 02:31:52
  Svara
 • Alltså Sandra, ditt svar till människan som undrar ifall hen ska höra av sig. BÄSTA jag hört. älskar att du ser så himla oförstående ut också, ”såklart du ska?!” <3 Som kompisen alla behöver men som iaf inte jag har. mina säger: "vi vill ju inte att du ska bli sårad" och "vill inte se dig ledsen" och blabla.

  N 2015-06-10 01:22:04
  Svara
 • Så fint att du sitter och ger råd i kärlekstrubbel, år efter år. Bara så himla fin gärning av dig, att orka och göra.

  Siri 2015-06-10 00:23:02
  Svara
 • Åh har precis vart med om en sån man inte får closure med. Vi kysstes ett par gånger gånger och gick hem tillsammans två gånger, hördes på facebook ibland, jag frågade om han ville ses men det blev aldrig något av det så det rann ut i sanden. Detta var under mer än ett halvår och jag hade världens crush på honom hela tiden, ville festa hela tiden för att jag hoppades på att stöta på honom. Tolkade dock allt som att han egentligen inte var intresserad, eftersom jag faktiskt visat intresse och upplevde det som att han borde fråga tillbaka om han kände samma.
  Han hörde dock av sig ett par gånger i efterhand ändå. Det förvirrade mig rätt mycket, och tillslut frågade jag vad han ville egentligen. Fick då svaret att han ”tyckte jag var fett skön men som vän”. Var sur en dag men det var det jag behövde höra för att släppa killen, och är glad att jag frågade ändå 🙂

  Emma 2015-06-10 00:08:43
  Svara
 • När du var singel och kärlekskrank, kunde du någonsin känna att du inte ville vara det, kärlekskrank alltså? Att du helst bara ville skita i kärlek och bara försöka leva med dig själv? För så känner jag just nu. Jag orkar inte alltid vilja ha någon och jag önskar så att jag bara kunde vara nöjd och inte känna den där ensamhetskänslan och bekräftelsebehovet och närhetsbehovet. Det är så svårt att lura hjärnan och kroppen att inte alltid sukta efter någon. Handlar inte om sex utan bara om att vilja vara kär och behövd av någon men jag vet inte hur jag ska lyckas vara nöjd med att vara singel och själv kunna uppfylla de där behoven. Har hört att en egentligen inte ska behöva sin partner men vilja ha sin partner i sitt liv och det där skrämmer mig lite för jag vet inte om jag någonsin kommer att känna så. Har alltid känt att jag aldrig kommer kunna vara helt tillfredsställd/nöjd/”lycklig” förrän jag har hittat någon.

  S 2015-06-09 23:41:49
  Svara
 • toppenvideo!
  jag gillar såna där vardagsvideor också, typ ”a thuesday in may” eller liknande. du verkar ju ha ett så roligt liv så det är kul att få hänga på i videoformat!
  och en sista grej, var har du köpt den fina blåa toppen du bär i videon? 🙂

  Martina 2015-06-09 23:25:54
  Svara
 • den här videon gillade jag en masse! Mycket kloka ord och framför allt mycket p o w e r! Hurra! 🙂 dejting är tufft (eller att vara tjej på på uteställe tyvärr) och det är trist att killar ofta verkar köra en massa douche-spel. Respekt och hänsyn är bäst i alla lägen <3

  Lovlilett 2015-06-09 22:54:06 http://lovlilett.com
  Svara
 • Så himla fin video! Du är så himla smart och fint att du delar med dig av dina klokheter! Tycker också denna video var väldigt snyggt gjord! En fråga: du har alltid så snygga t-shirts! Var köper du dem? Kram

  Sara 2015-06-09 22:33:19
  Svara
 • Jag har en fråga som jag tänkt ställa men inte klarat av att formulera ända sen den dagen för en månad sedan jag och min kille sen några år gjorde slut. Eller ja, jag gjorde slut med hnm. Han har varit deprimerad under en längre tid och under några månader då han gått i terapi var jag bortrest några månader och när jag kom hem var han som en helt annan. Jag blev så förvirrad och ledsen för jag hade längtat så länge då när jag var borta att allt ändå skulle kunna bli bra, för det har varit dåligt länge. Han hade ingen energi till att göra saker, ville inte vara nära mig och allt utvecklades till något väldigt stelt. Något som jag upplevde som fruktansvärt då det alltid varit så självklart att vi älskar varann så vi dör och tycker varann är det finaste som finns. Några dagar efter att jag gjorde slut bad jag honom ta mig tillbaka och det har jag väl gjort sen dess men han kan inte för han litar inte på min kärlek. Detta hör ihop med att han var som en helt annan när jag kom tillbaka och han menar att jag inte älskar hans riktiga jag. Han säger att han älskar och saknar mig och det enda jag vill är att va med hnm. Men han säger att det gör för ont att träffa mig ens och vill inte då allt kraschade ännu mer för honom. Jag vill inte ha någon annan men jag vet inte om jag klarar av Att leva med honom och om det ens är värt när han ändå inte vill ”iallafall inte innan hösten” eller om jag ska krossa det som var vi och försöka börja gå vidare nu i sommar?

  A 2015-06-09 22:32:57
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Åh jag har absolut inget bra svar till dig, men skickar en massa styrka och kramar <3

   Frida 2015-06-10 08:19:22
   Svara
 • Jeg husker jeg syntes det var kjemperart å høre stemmen din første gangen. Når en kun leser hva folk skriver, gjør en seg jo opp noen egne tanker om hvordan personen bak ordene lyder. Det blir liksom som å bli kjent med deg og bloggen din på en helt annen måte disse videoene! Hehe, det til side. Jeg synes det er kjempebra hvordan du støtter og hjelper folk med ulike problemer. Tror nok det er mange som har kommet godt på vei i kjærlighetslivet ene og alene takket være deg 🙂 Når jeg selv kommer så langt (er snart 19 år, så en får da tro det dukker opp en perfekt gutt snart?!), kommer jeg nok helst sikkert å spørre meg til råds hos deg jeg også 🙂

  Eirin 2015-06-09 22:28:57 https://nardetregnerute.wordpress.com/
  Svara
 • Alltså på tal om kärlek blir man ju helt kär i dig av att kolla på den här videon!

  Julia 2015-06-09 22:21:15 http://Knitwithjulia.blogg.se
  Svara
 • Asså så gullig video! Bästa videoinlägget någonsin!!

  Sofia 2015-06-09 22:01:53
  Svara
 • Alltså du är ju så underbar du Sandra! På alla alla vis!

  Charlotte 2015-06-09 21:56:24
  Svara
 • Videoinläggen är de bästa. Ler hela igenom. Du är så himla bra på att svara konkret på superkluriga grejer. Tack att du finns finis!

  L 2015-06-09 21:44:17
  Svara
 • Men åh sista kommentaren ”var försiktiga med era hjärtan nu”. Du är ju så fin Sandra!

  Maria Ekblad - bröllops & nyföddfotograf 2015-06-09 21:43:26 http://dreamsof.se/
  Svara
 • ÅHH vilken mysig video! Fortsätt spela in videor på bloggen, man får en mer personlig blick av dina tankar och åsikter då man faktiskt hör dig säga dom.
  Kan du inte göra en video och bara prata om sommaren, nu när den är påväg. Prata om bästa ställena att besöka på en sommardag, en sommarnatt och kanske en morgon efter en utekväll. Kanske prata om ditt bästa sommarminne, svara på frågor om sommaren, prata om dina bästa minnen från alla somrar du levt! Kan bara tänka på sommaren nu när den faktiskt nästan precis är här och tror många skulle njuta av en somrig video.

  Kram!

  Nina 2015-06-09 21:38:20
  Svara
 • Sån kärleksexpert du är, gillar videosvar speciellt på såna här långa kärleksfrågor mycket bättre än text. Plus du är så gullig när du ger råd också 🙂

  kaneli 2015-06-09 21:14:37 http://spicegirl.ratata.fi/blogg/
  Svara
 • Alternativ lösning till första frågan! – https://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0
  Har testat, det fungerar!

  Pia 2015-06-09 20:57:37
  Svara
 • Hej vad bra du är! Du borde utmärkas till psykiska hjärt-doktorn. Man kan aldrig få för många råd och du är en expert på att se det ur ett bra perspektiv. Typ så. Heja dig!

  Alex 2015-06-09 20:56:47 http://wickedkidscantdie-blogg.se
  Svara
 • Du är bäst! Var försiktiga med era hjärtan, sånt jäkla bra råd. Fick mitt hjärta så BRUTALT krossat av mitt ex i somras. Han blev kär i en annan tjej och tog sig friheten att vara otrogen med henne, men skulle ändå ha kvar mig och lekte med mina känslor tills mitt hjärta var i hundra miljarder bitar innan jag tog mig ur allt i höstas. fick veta nu att han är ihop med den jävla idiottjejen han var otrogen med, kan tillägga att hon hanterat allt så sjukt svinigt mot mig. Så oerhört kaxig och inte bett om ursäkt en ensa gång, inte han heller. Det där med closure asså. Såååå svårt men det där att dom är ihop är precis vad jag behövde höra. Dom kan va. Stackars henne känner jag nu, och jag känner mig duktig att jag faktiskt tog mig ur det. Hon gav sig in i det, trots att hon så väl vet vad han är kapabel till. Han har väl ljugit sig till henne, det måste han gjort. Jag är ensam, inte på långa vägar hel än, men jag är iallafall fan inte med honom och kvar i det dåliga hemska, och fan i helvete vad stolt jag är över mig själv för det!

  Emelie 2015-06-09 20:43:31
  Svara
 • du er så bra!

  Synnøve 2015-06-09 20:41:32 http://itadakimat.com
  Svara
 • Åh Sandra, du är så klok! Jag träffar (?) också en kille som är på och av och hör av sig ibland och ibland inte och jag tror att det här är precis vad jag behövde höra – jag vet ju att jag är värd någon som behandlar mig lika fint som jag behandlar honom. Det här klippet fick mig att känna mig både lugnare och gladare. Kram ha en fin kväll <3

  Jessica 2015-06-09 20:37:28
  Svara
 • Cirkus finaste inlägget någonsin här. Tack Sandra, du är en pärla. Det syns att du menar allt du säger och det du säger är så klokt.
  <3

  Hildur 2015-06-09 20:35:39
  Svara
 • det var jag som skrev douchebag-frågan, eller snarare frågan om douchebag-killen och jag vill bara säga TACK för ett superbra svar. nu skiter jag i honom för han är fan inte värd mig!! tack sandra, du är så himla bra, nej bäst. xx

  ELLEN. 2015-06-09 20:34:28
  Svara
 • Lav jo!

  ellinor 2015-06-09 20:28:01
  Svara
 • DU ÄR SÅ JÄKLA FIN. Du utstrålar verkligen något fantastiskt. Och superbra tips verkligen, ibland är det svårt att inse sitt eget värde tyvärr!

  Johanna 2015-06-09 20:23:35
  Svara
 • Gilla på videon! Du är så klok och bra!

  Beatrice 2015-06-09 20:19:16
  Svara
 • Du är så bra på att svara om kärlek! Och det är så härlgit att få dig i videoformat. Så till mina kärleksbekymmer: Idag är jag glad och deppig på samma gång. Jag har kört fullt ut på Tindergrejen sen i typ slutet på augusti. Efter ett långt destruktivit förhållande har det varit jävligt fint att se hur många vettiga och fina människor det finns där ute. Men jag faller så lätt och uppenbarligen bara för dom som inte vill ha annat än min kropp (dom som vill ha mig, vill jag inte ha tydligen).

  Träffade en fining i lördags och vi hängde till på söndag kväll. Det kändes bra och vi sa att vi ska ses igen. Har gått runt och varit glad över det sen dess, men så tas glädjen liksom bort av att han säkert ändå inte kommer vilja ha mig. Alla andra jag fallit för har ju inte velat det, varför skulle det vara annorlunda nu? Han jag föll hårdast för, som använde fina ord jämt och ständigt, som fick mig att tro att han kände något också bröt ju abrupt, så hur ska jag ens kunna lita på någon som ”visar känslor” igen? Jag vet ju rent logiskt att jag ändå inte vill ha någon som inte vill ha mig, men hur får man hjärtat att förstå det?

  Och dom som säger att dom inte vill ha ett förhållande, men gärna fortsätter ses, vad gör man med dom när man egentligen vill mer än sex? Det är ju så härligt när vi ses och jag tänker att om jag bara visar vem jag är så kommer personen falla så småningom, samtidigt som jag också drar mig för att investera för mycket i sådana relationer eftersom att risken att allt kommer göra mycket ondare senare föreligger då. Händer det ens? Att KK-relationer blir mer någongång?

  Jätterörig kommentar, men behövde väl få det ur mig. Fan vad det är jobbigt och härligt det är dejta.

  En av alla dom 2015-06-09 20:14:45 http://ingensaga.blogg.se
  Svara
 • Så gulligt att du verkligen läser frågorna med inlevelse!

  sofia 2015-06-09 20:02:28
  Svara
 • Sandra, du er den søteste personen i cyber space <3

  Natalie 2015-06-09 19:41:17
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind