Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tävling: din bästa sommarbild.

oxelösund.
En klyscha men jag MÅSTE ändå säga: få saker överträffar sommaren. Det slår mig varje gång att jag på något vis börjar fungera igen. Att vintern är en sömnig dvala tills träden får löv på grenarna. Och för att fira att den äntligen är här så har jag idag en tävling i samarbete med ACO med sommartema!
Jag tänkte att ni skulle få visa er bästa sommarbild och berätta varför just den betyder så mycket för er.

p
Det här en av mina favoritbilder (tyvärr hade jag den bara i en väldigt kornig version). Den är från juni för två år sedan. Jag hade precis flyttat tillbaka till Stockholm efter att ha bott utomlands i nästan tre år. Jag, Jenny och Michelle bestämde oss för att kicka igång sommaren genom att bila till Michelles familjs landställe i Oxelösund. Milla följde med i en liten väska och vi spenderade fem dagar med att grilla, gå på loppisar, bada och läsa gamla tidningar som staplats på hög sedan nittiotalet. Den näst sista kvällen kom Magnus med tåget och vi hade inte blivit ihop än och jag satt bredvid honom med ett hav av rus i magen och undrade så om han tyckte om mig eller inte, ville så gärna. Det var så varmt ute och inne och de där fem dagarna kändes som en kort men rosaskimrande livstid.

.
hej
Nu vill jag så gärna höra din berättelse och se din bild.
Du kan dela mig dig av historien här nedanför i kommentarsfältet och länka till bilden ELLER använda instagram genom att hashtagga bilden med #acolimitededition. 5 vinnare får detta kittet med limited edition-produkter från ACO, en bodylotion och en shower cream som doftar rabarber och hallon. Sommar på flaska helt enkelt. Plus att jag kommer lyfta de allra drömmigaste bilderna och historierna i ett inlägg för att det är så fint att läsa om sådant.

.

Translation. Show me your favorite summer picture and the story behind it, and win beauty products with the smell of rhubarb and raspberry!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Hoppas att det inte är för sent att skicka sin bild:

  Det här är min bästa och gladaste sommarbild: https://cdn1.cdnme.se/4058062/8-3/p7187859_557f15f52a6b22217fede432.gif

  Den är tagen för tre somrar sen. På bilden är det jag och min fina barndomskompis, hon som vet allt om mig och som jag är hundra procent mig själv med. Bilden är från när vi precis har gått ut nian och åkte upp till hennes lantställe i Värmland en vecka och bara tog det lugnt och levde sommaridylligt. Helt slut efter betygshetts och gymnasieval pustade vi ut mitt i skogarna där tiden liksom står still. Vi kopplade helt bort från omvärlden, det var bara vi två i en stuga och allt var lagom perfekt Vi plockade blåbär i skogen, fick myggbett och badade i sjön, vi läste böcker, gick på långa promenader och pratade till långt in på nätterna.

  Johanna 2015-06-15 20:26:29
  Svara
 • https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/160454/images/2009/vnnerna-4_47297922.jpg

  Sommaren 2009 var jag och mina tre vänner på bilden oskiljaktiga. Vi är alla barndomsvänner men den här sommaren såg vi varandra på riktigt för första gången, nu var vi tonåringar allihop och inte längre små barn. Vi skapade soundtrack för sommaren, och för livet, och byggde upp vår vänskap, vi badade, vi fikade i någons hem, vi smygdrack kanske någon folköl, och vi umgicks jämt.

  Dom tre på bilden är alla ett år yngre än mig vilket betydde att dom den hösten skulle börja på gymnasiet, alla i olika delar av Sverige. Den här bilden är tagen kanske någon vecka innan skolstart. Vi hade som vanligt fikat hos någon och gick sen ut i den fina augustikvällen och i Norrland blir det ju aldrig mörkt om nätterna på sommaren, så jag stannade upp, lät dom gå och tog denna bild. Den här bilden som för alltid får stå för sommaren 2009.

  Rosita 2015-06-14 22:04:21 http://afterlife.se
  Svara
 • Förklarade sommaren såhär åt en brasilienare igår: since it’s so cold and dark most of the year it feels like getting out of prison

  anne 2015-06-14 10:48:29
  Svara
 • Hej!
  It’s so hard to pick my favourite summer picture because I am not a good photographer! My pictures usually come out blurry, too bright, too dark, etc but I have tried to find one that seems acceptable! https://www.flickr.com/photos/46926510@N02/18587327568/in/datetaken/

  This picture was taken in Laguna Beach May 2013. I embarked on a solo road trip across America because it has been one of my lifelong dreams. It was never my plan to do it alone, but the time seemed right. So I finally stopped making excuses, got in the car, and hit the road. Laguna Beach was an unexpected stop-over towards the end of my trip. When I arrived, I was breath-taken. It was the most beautiful place I have ever seen! So much had to do with the sunny weather, warm sand, clear water, green trees; unfortunately this is not the best picture ever taken of Laguna Beach, but for me it’s the memories it brings back that makes it one of my favourites!

  The picture reminds me of the end of an adventurous journey not with sadness but fondess for all I saw and did. It brings back happy memories of driving the open road, meeting interesting people, sleeping under star-filled skies, and eating amazing food! But most of all, I reminisce about the overwhelming sense of freedom 🙂

  It is not everybody that gets to fulfill a dream and I am grateful I got the chance. I am glad I get to share my picture and story with you. If anything, I hope it inspires others to do something they have always wanted to do but put off for too long. Even if it means having to do it alone!

  Dawn 2015-06-13 21:21:49
  Svara
 • Australia 😉

  A photo posted by Emma (@lillahera) on

  Från förra sommaren, en fantastisk kväll på stranden då ljuset var så fint och vi kunde vara ute sent utan att frysa! Jag hade för bara någon månad sedan flyttat till Australien och vi hade roligt åt att vi var upp och ner i jämförelse med Sverige.

  Emma 2015-06-13 02:50:09 https://emmahildestrand.wordpress.com
  Svara
 • https://instagram.com/p/bmQmk2Knoq/?taken-by=olgasaskia
  Med varsin backpacker-ryggsäck erövrade jag och min bästa vän södra Europa under sex varma sommarveckor för två år sedan. Här har vi precis landat i ett blommande London efter en stormig och grå båtresa från kyliga Calais. Och istället för att hänga på någon spännande bar eller någon dansant klubb, letade vi upp en liten matbutik och köpte allt gott vi kunde hitta för de sista pengarna vi hade. Och så satt vi där på en varm trottoarkant bland brittiska tegelhus, någonstans i ett lummigt Greenwich och pratade om alla våra nyupplevda äventyr.

  Olga 2015-06-12 16:50:33 http://www.olgasaskia.tumblr.com
  Svara
 • https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f4/af/73/f4af732bf17dfdddaf98fa029c860b81.jpg

  Dagarna innan hon var tvungen att tas bort pga av sjukdom gick vi ner till havet tillsammans. Hon tittade ut mot horisonten och jag tänkte att det här är på riktigt den klokaste gamla damen som någonsin levt. Det har gått tre år och jag saknar henne fortfarande så det blir svårt att andas ibland.

  clara 2015-06-12 15:21:50
  Svara
 • https://instagram.com/p/oeEkwEhqnH/?taken-by=averylovelyday

  Den här bilden tog jag en varm dag i slutet av maj förra året. Jag och mina elever, som då gick i årskurs 5, var ute och lekte i det fina vädret, här är vi på väg tillbaka till skolan. Det var snart sommar, alla tuffa skoldagar var över, vi hade så mycket spring i benen och livet kändes som om det vore förevigt. Jag gick bakom dessa killar när det slog mig hur underbart fina de är som håller om varandra så när dem går. Hur underbart fin man är när man är 12 och älskar någon villkorslöst. Igår släppte jag dessa killar och deras klasskamrater vidare i livet, de gick ut åk 6. De har lämnat ett stort tomrum efter sig, men jag är säker på att de kommer lyckas i livet för de lyckas värma mitt hjärta varje gång jag ser den här bilden och tänker tillbaka på alla våra minnen.

  Ina 2015-06-11 22:15:02
  Svara
 • Alltså Sandra, finaste jag läst på väldigt väldigt länge: ”Den näst sista kvällen kom Magnus med tåget och vi hade inte blivit ihop än och jag satt bredvid honom med ett hav av rus i magen och undrade så om han tyckte om mig eller inte, ville så gärna.” <3

  Anna 2015-06-11 21:08:29
  Svara
 • Bästa sommarbilden
  Den här bilden föreställer mig och min bästa vän Emma när cyklar tandemcykel.

  Tillsammans med vår andra bästis Julia hade vi tagit färjan från Strömstad ut till Kosteröarna. Planen var att bara hyra några normala cyklar och utforska de lummiga hagarna och klippiga stränderna, men sen fick vi syn på denna skönhet och då var det kört. Tandemcykeln var mycket dyrare än två vanliga cyklar och hade obefintliga bromsar men vi var världens lyckligaste där vi trampade fram längs slingriga grusvägar. Dagen blev så där löjligt idyllisk som bara en sommardag på tandemcykel kan vara. När vardagen känns för jobbig, ångestfylld och grå, då tittar jag tillbaka på den här bilden och plötsligt känns det lite lättare att andas.

  Ida 2015-06-11 17:52:32 http://www.lavidadeida.blogg.se
  Svara
 • https://instagram.com/p/3ykQAkJ1-b/?taken-by=juliaruneson

  Den här bilden är på min bästa vän Anna. Det var en sommarnatt i juli förra året som vi bestämde oss för att smita ut för att dricka öl vi snott från hennes föräldrars skafferi och nakenbada i sjön.

  Vi gjorde det till en grej att smita ut utan att bli upptäckta. Hon tog tjugo minuter på sig att med pickande hjärta i bröstkorgen tassa förbi sina föräldrars sovrum på knarrigt trägolv. Jag andades tyst och smög ut genom källardörren för att ingen skulle vakna av nyklar som vreds om i låset. Vi var sjutton och nitton men jag kände mig som tolv när vi susade nedför skogsbacken från hennes hus på min cykel i bara nattlinnen. I sommarnattsljuset genom björkarnas lövverk skrattade vi uppspelt och den ljumma nattluften smekte våra ansikten.

  Framme vid sjön blev vi nog mer fulla på livet än på den flera år gamla ölen med klumpar i. Och det var så himla fint. Allting. Att lirka av sig kläderna och låta kroppen vara fri. Vi var så vackra då. Och vattnet var alldeles stilla och mjukt och varmt. Himlen lika så. Livet lika så. Och jag älskar henne så mycket.

  Julia 2015-06-11 15:15:44
  Svara
 • Insmord och glad – redo för sol och bad ☀️

  A photo posted by Edith (@ekadrith) on

  Förra sommaren åkte jag och mitt fina gäng till Visby en vecka. Förutom en natt av åskväder då vi i lyckorus sprang hem från nattklubben, gav bort vårt enda paraply till en främling och dansade i spöregnet på kullerstensgatorna hade vi konstant strålande sol. Det blev en sån där semester som är så bra att det knappt går att tro det är sant, så bra att värmeslag, skavsår och svidande röd hud inte stör och knappt ägnas en tanke.
  Den här bilden på min bästa vän Liv är tagen precis innan vi hyrde cyklar och tog oss till ett kalkbrott för att bada. Den påminner mig om allt det bästa med sommaren, allt det där som vår vecka på Gotland lyckades innehålla: värme och stränder, öl på balkongen, havsvågor att hoppa i, solnedgångar, att jävlas med störiga killar på krogen och känna sig BÄST, vackra vänner i solhattar och små äventyr på cykel där man först kör vilse och sen hittar rätt.

  Edith 2015-06-11 12:15:00
  Svara
 • Kungsträdgården

  Jag bor i Luleå, men brukar för det mesta åka till stockholmstrakterna till våren (kanske lite enbart för att spana in vårnyheterna på somliga affärer) för att upptäcka den. Just för att den kommer lite tidigare till Stockholm än till gråa Luleå. Den här bilden får mig att tänka på sommar; på hur allting växer upp igen, på hur ens hjärta får lite mer styrka, på hur vintermörkret försvinner från ens inre, på hur allting börjar vakna till liv igen. Hur färgerna skiftar och att allting inte längre är grått – såsom det är på vintern. Denna bild visar blommorna i Kungsträdgården då de blommat. Och jag känner att, i samband med att Kungsträdgårdens blommor blommar, så blommar vi människor inifrån och bli sådär sommarstarka som vi blir.

  Jennifer Johansson 2015-06-11 10:49:11 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • fanny

  Jag må älska nästan varje stund av sommaren, men det är ändå något speciellt med sena sommarkvällar. Det är något magiskt med ljuset och det finns ett behagligt lugn i luften. I detta fotografi skådar du min barndomsvän och det är fotograferat precis när sommaren börjar ta fart och den efterlängtade solen börjar visa upp sig. Vi inväntar några vänner som är hemkomna från London och solen föll så fint i mitt rum att jag fick ett infall av att fotografera. Kvällen är ett minne i sig av mycket skratt, kärlek och glädje. Detta fotografi förstärker minnet av en fin kväll och känslan av att sommaren är här.

  Liv 2015-06-11 09:22:47 http://livetomsen@blogspot.se
  Svara
 • Nu har jag ju ingen bild eller så men ville bara säga en liten sak jag tänkt på ett tag. Och det är att jag alltid älskat ditt sätt att skriva och allt du skrivit och skriver, men att den senaste tiden tycker jag att det har hoppat upp ännu en nivå. Dina små ord och formuleringar tar tag om hjärtat ännu lite mer, och det är allt oftare som jag måste hålla andan och blunda efter en mening eller ett stycke, för att sedan läsa om det några gånger igen och ba ”shit detta är fantastiskt”. Du är något stort Sandra, och blir bara större och större för varje dag. Tack för att jag får ta del av dina ord. De är obeskrivligt magiska.

  Lisa 2015-06-11 00:56:29
  Svara
 • SANDRA!! Jag är en 16 och ett halvt årig tjej, jag slutade 1an på gymnasiet idag! Detta firade jag o mina tjejkompisar in med vinkväll, sen drog vi vidare på en förfest med massa studenter o min bästa kompis kille osv. Där hitta jag honom!! E, vi skulle efter en kort stund dra vidare, vi åkte buss tillsammans hade inte hälsat än utan bara oskyldiga blickar, på bussen tog jag mod till mig (från alkoholen kanske??) och hälsade, jag slutar i hans knä.. Fingrarna ihopfläde och känslan av trygghet, han lämnade sina kompisar för att hänga med mig och mina kompisar på en Annan fest, trots att vi nyss träffats.. Mina tjejkompisar stack tyvärr, vilket mina föräldrar när dom sedan ringde inte gullade eftersom att jag bara var med killar o tv

  Malva 2015-06-11 00:18:07
  Svara
  • Svar på Malvas kommentar.

   Oj jag malva igen, jag råkade skicka innan jag var klar men iallafall så var jag tvungen att åka hem och lämna E. Vi skiljdes åt med en överenskommelse att lägga till varandra på instagram, sagt o gjort 5 min senare följde vi varandra..

   Nu är min fråga, vad ska jag göra? Och jag kanske borde tillägga att vi hånglade ganska mycket efter bussen.. Jag kanske vill ha han eller iallafall prata mer.. Men hur gör man igentligen? Och är det konstigt att tänka att sh

   Malva 2015-06-11 00:22:40
   Svara
 • hallå sandra (eller nån annan klok i kommentarsfältet) hur vet man om pojken man sovit hos varje helg i ett par månader är ens pojkvän? vet ju att han gillar mig och allt men hur vet man liksom på riktigt om man är ett par?

  D 2015-06-11 00:09:09
  Svara
 • sommar

  Den här bilden är på mig själv från mitt barndomshem på Gotland. Gården är från 1800-talet nån gång och innan vi flyttade in bodde min farmor och farfar där. Varje sommar har jag återvänt dit och levt sommaridyllen till max. Det är den vackraste, tryggaste och somrigaste platsen på jorden för mig, med alla minnen, högtider, festligheter och sorgsenheter. Mitt hjärta bor liksom där. Men, så förra året sålde mina föräldrar gården och det var sista sommaren där. Det gjorde så ont, så ont mitt i allt det fina runt omkring. Den här bilden är fyra år gammal nu och jag tog den första kvällen när jag precis hade anlänt och hela den ljuva sommaren låg framför mina fötter, och det fanns inte i min vildaste fantasi att den här platsen till slut skulle försvinna ifrån mig. Den här bilden och den där stunden är total lycka för mig – kvällssolen, värmen, grönskan och korna som nyfiket står och tittar och undrar vad det är för en knasboll som står och dansar på andra sidan stängslet – den totala friheten! Om några veckor är det dags att åka till Gotland igen och tillbringa en hel månad där – precis som vanligt, men helt annorlunda. Det kommer bli en bra sommar på det nya stället också, men i mitt huvud är det exakt såhär som mina minnens somrar alltid kommer att se ut! <3

  Hey Emelie 2015-06-10 23:01:51 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Bild 1: https://instagram.com/p/qHde-dnwY7/?taken-by=katevelyne

  Bilden är från förra sommaren. Jag tog flygplanet från Köpenhamn till Berlin och åkte direkt från flygplatsen till en open air festival vid en sjö men ett gäng underbara vänner. Det var 37 grader, svetten rann och basen dunkade i bröstet. Kvällen slutade med att vi klättrade över staketet till ett strandbad där vi nakenbadade och skrattade högt av lyckan <3.

  Bild 2: https://instagram.com/p/3rsIjYHwY_/?taken-by=katevelyne

  En av Sveriges första sommarnätter och natten innan jag flyttade. Solnedgång, balkonghäng och färväl med min favorit person.
  Vemod men lika mycket hopp och glädje låg i luften. <3

  Katarina 2015-06-10 22:51:48
  Svara
 • http://www.ladda-upp.se/bilder/hqxfctflagozdx/

  Detta är min bästa sommarbild.

  För mig var det ett ganska enkelt val av bild, denna bild är tagen förra sommaren nere på mitt landställe i Skåne. Där har jag min släkt och det är där jag spenderar mina somrar. När jag förevigade denna bild var det Juli och vi skulle äta kräftor hemma hos mormor. För mig är detta något av det värdefullaste jag har. Känslan jag alltid känner när jag är där nere. Sakerna jag får uppleva och lugnet jag fylls med. Det är magiskt. Magiskt. Speciellt alla bilder som är tagna sommaren 2014. Jag hade haft en helvetesvår, varit kär i en kille som behandlade mig som ingenting ungefär, haft kaosade känslor som gjorde så himla ont och var allmänt trasig. Jag grät och grät och grät i början av den sommaren, men sedan återvände jag ner till Skåne och det är klart att känslan inte bara släppte men jag kunde plötsligt fokusera på annat ett tag. Jag njöt av att cykla ner för backar med vind i håret, jag doppade mina tår i det salta vattnet, åt mormors goda mat, fångade krabbor, streckläste böcker i hängmattan och köpte glass i kiosken. Allt det blev plötsligt lite viktigare än dendär killen. Och det var så skönt, jag kände mig fri i några veckor. Just därför är detta min favoritbild. Kanske kan vara svårt för andra att förstå men känslan som uppstår i mig när jag ser den och tänker på den kärleksfulla lilla hålan i skåne är så enorm och jag älskar att känna den känslan.

  Tora Hansson 2015-06-10 22:47:52 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Det här är min absoluta favoritsommarbild. Den är tagen för två år sen på min fästmans lantställe i Stockholms skärgård, som för mig är paradiset på jorden. Aldrig är vi så kära som där. Vi brukar alltid åka ut dit med våra bästa vänner och bilden är från den mest magiska dagen vi haft där. Livet kändes som en Pripps Blå-reklam (så kallar jag de bästa dagarna, för när jag var liten tyckte jag att den reklamen fångade sommaren så perfekt på 30 sekunder). Allting stämde den dagen, allt gjordes på lycka och impuls och jag var så fylld av sommar och tacksamhet och kärlek.

  Här är länken: https://instagram.com/p/a8tjVAyU-r/?taken-by=lisaengstrm

  Lisa 2015-06-10 22:42:11
  Svara
 • Hej Sandra.
  Har en jätteviktig fråga till dig. Jag och min pojkvän började dejta i december och han har pluggat i min stad fram till förra veckan, och nu bor han fem timmar ifrån mig, i sin hemstad. Tanken är att jag ska flytta med honom dit där han får ett jobb han vill ha. Men tills dess, hur gör man? Jag blir bara ledsen och alldeles fylld av saknad när vi skype:ar. Jag ska ut ikväll med några kompisar och vill bara så himla gärna att han ska vara med, och när jag tänker så slås jag av tanken att jag inte kan vara en sån som inte kan ”ha kul” utan pojkvännen. Snälla snälla, hjälp mig. Hur står jag ut? Hur ska jag tänka, när jag ska ut på roliga grejer men allt jag kan tänka på är att han fattas.

  Josephine 2015-06-10 22:17:44
  Svara
 • på den tidigare kommentaren var det länkat till en annans bild. ”/
  Nedan är rätt länk!!!

  A photo posted by Sofia Sandberg (@latot) on

  Bilden är från början av förra sommaren, jag var nyförälskad och hade precis träffat hans mamma för första gången.
  När vi hade sagt hejdå till henne fick jag visa mitt bästa ställe i staden han är uppväxt i. Jag är nyinflyttad här sen ett par år tillbaka och det kändes så lyxigt att få visa honom något han aldrig hade sett innan.
  Nu är det inte bara mitt bästa ställe utan vårt. <3

  Sofia 2015-06-10 22:13:21
  Svara
 • https://c4.staticflickr.com/4/3898/15027864659_e23b6c7da0_h.jpg

  Bilden är från början av förra sommaren, jag var nyförälskad och hade precis träffat hans mamma för första gången.
  När vi hade sagt hejdå till henne fick jag visa mitt bästa ställe i staden han är uppväxt i. Jag är nyinflyttad här sen ett par år tillbaka och det kändes så lyxigt att få visa honom något han aldrig hade sett innan.
  Nu är det inte bara mitt bästa ställe utan vårt. <3

  Sofia 2015-06-10 22:11:16
  Svara
 • https://www.portfoliobox.net/admin#/mobile

  Denna bild är inte den somrigaste men betyder så mycket för mig. Det var en varm sommarkväll och jag hade under dagen skrik-sjungit till mina favoriter på Bråvalla med fina vänner. Jag ringde killen jag var intresserad av och frågade om vi kunde ses och 10 minuter senare stod vi och hängde vid ett stängsel i väntan på en konsert. Ingen visste vem som skulle spela men vi stod kvar ändå och han hade sin arm runt mig.

  Min skjuts skulle ringa mig när jag skulle hem och det ända jag kunde tänka på var att den där jävla telefonen aldrig skulle ringa så jag kunde stå kvar med hans arm runt mig med leriga skor. Telefonen ringer och vi börjar gå från festivalområdet och innan jag åkte kysstes vi. Dagen efter hånglade vi en hel dag i tältet och våran ursäkt var ett det regnade. Senare på kvällen gick vi på Kanyes West konsert och det är därifrån denna bilder är tagen, från våran första konsert tillsammans.

  Nu har vi varit tillsammans i 1 år och i sommar ska på Wireless festivalen i London och lyssna på musik, dricka öl och hångla.

  Amanda 2015-06-10 21:40:27
  Svara
 • https://www.flickr.com/photos/132187763@N05/shares/cx0eJ1

  Sommar för mig är liksom sommarnatten. När det är mörkt, och det borde egentligen vara dökallt, men istället kan jag sitta och äta pizza i min tunna klänning. Bilden är tagen här i Florida, som jag bor i. I början var det lite tokigt att fira sommar i Miami, det är ju inte så somrarna brukade firas. Men håll i hatten vad härligt det går att ha det på annorlunda sätt också. Pizza är lite tabubelagt att äta på sommaren har jag förstått (i och med ”bikinihetsen” som i alla fall tycks råda i mina kretsar), därför blir jag extra pepp när jag ser den här bilden. Från en varm kaj intill havet, men en kall bärs och en flötig pizza. Och istället för stearinljusen som brukar lysa i mitt sommartorp, är det miljoner, triljoners höghus som blinkar.

  (Jag vet inte hur det här fungerar riktigt, men min insta är @lizetteolofsson)

  Lizette Olofsson 2015-06-10 20:56:37
  Svara
 • ??

  A photo posted by Lina Schnaufer ⚓️ (@schnaufer) on

  Denna bild är tagen en sensommarkväll i juli efter att jag plockat upp en vän ute på landet för att tillsammans åka in emot stan för dans och för att krossa några hjärtan. Krabaten på bilden sprang ut framför vår bil, och vi stannade. Den var förvirrad, enögd och ville inte gå ner från vägen. Vi stoppade bilarna som kom efter oss och föste den försiktigt av vägen och ut på åkern där den i säkerhet kunde vänta på sin mamma som nog inte var långt efter. (vi ringde polisen för att höra vad vi skulle göra och de skulle titta förbi om någon timme för att se att den var upphittad). Efter det hade vi en av sommarens bästa kvällar.

  Lina 2015-06-10 20:36:07
  Svara
 • Ostnäs.

  Den här bilden är i all sin enkelhet en av mina favoriter. Kanske för att den påminner om ett av förra årets bästa dygn.
  Det var en av sommarens sista dagar och en av mina finaste kompisar fyllde tjugo. Vi var några som hade samlats i hennes stuga för att överraska henne. Hon blev så himla glad och vi andra var också så himlahimla glada.
  Under kvällen åt vi gott, lekte lekar, drack oss fulla och dansade som om det inte fanns någon morgondag. När sommarljuset ersättes av mörker klädde vi av oss nakna och bastade och badade i det kalla havet.
  Strax därefter låg vi tätt bredvid varandra i en säng och pratade om allt vi tyckte om med varandra och jag kände ba: FAN vad lycklig jag är att ha dessa människor i min närhet.
  På morgonen vaknade jag klockan sju och var så glad att jag omöjligt kunde somna om. Jag gick ensam runt i stugan och tittade på spåren efter gårkvällens bravader. Jag tog en bild genom fönstret mot havet och partytältet och tänkte: må jag minnas denna kväll för alltid.

  Isabelle 2015-06-10 20:24:45
  Svara
 • https://c4.staticflickr.com/4/3898/15027864659_e23b6c7da0_h.jpg
  Detta är nog min bästa sommarbild. Den är tagen för två år sedan, vi hade precis tagit studenten och gett oss ut på tågluff tillsammans. Vi, är i detta fallet jag och tre av mina vänner.
  Tre veckor in på luffen besökte vi Lake Bled i Slovenien (som för övrigt är så himla fint). Det var rätt varmt ute och vattnet var läckert turkost. Så turkost att man ville bada. Så det gjorde vi. Men inte på det dedikerade stället som kostade pengar, utan nedanför promenadvägen i skogskanten. Dessutom hade vi inga badkläder nedpackade så det fick helt enkelt bli ett nakenbad. Detta var så himla nervkittlande och roligt! Så mycket frihet och lycka! Sen blev vi även jagade av svanar på vägen upp ur vattnet, men det är en annan historia!

  Victoria 2015-06-10 19:43:20
  Svara
 • Bild 1:

  37 degrees, open air, dirty feet ?? #home#berlin# @pollybenicke

  A photo posted by KT (@katevelyne) on

  Den här bilden är från förra sommaren. Jag tog planet från Köpenhamn till Berlin där jag åkte direkt från flygplatsen till en open air spelning. Det var 37 grader, svetten rann och basen dunkade i bröstet. Vi avslutade natten med naken bad och en Döner.

  Bild 2:

  Soap bubbles & goodbyes #katochludde#luddeochude #hejdånevers#evening#sky#lund#sweden#balconylife

  A photo posted by KT (@katevelyne) on

  2015. En av Sveriges första sommarkvällar, vi hängde på balkogen, blåsde såpbubblor och grät . Dagen efter flyttade jag efter 4,5 år i Sverige tillbaka till min hemstad.

  Kat 2015-06-10 19:18:26
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling, har ingen bild dock men Acos produkter är himla bra.

  Diana (La Madre) 2015-06-10 19:00:38 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind